Наета от ало измамници осуети опита им да вземат над 15 000 лева от възрастен мъж

Телефонните измами в Хасковска област започнаха отново след близо половин година пауза, предупреждават от полицията

Обратно в новината

Коментари - Наета от ало измамници осуети опита им да вземат над 15 000 лева от възрастен мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тез бездействащи читалища районните бездействащи милиционери! не могат ли да организират срещи с населението по селата.?! Вместо да маат гащи и са ловят мухи по з@@ниците.

Те пък от РПУ ще кажат че нямат ресурси и отивай се оправяй

Държава в която престъпници се представят за полицаи , а полицатите се държат като престъпници - разбира се, има и изключения !

Тези измами могат да бъдат прекъснати в период от няколко дни! Всеки заловен участник, без значение как е участвал, да бъде осъден по бързата процедура на минимум 30 години без право на обжалване!

Не стига, трябва сериозно количество маризене, за да издаде всички останали занимаващи се със същото!

Тоя народ генетично е прост! Затова останахме единствени в Европа които не смачкаха гнусните комуняги

Съдейки по твоето изказване... Прав си !

Е как е възможно толкова прости хора.30 г. пък не се ли научиха,ама пверно функционално неграмотни. И те ще ми дават мнение по референдуми и избори.

гледай сега, това са хора на над 70г възраст! даже така като чета и по на 80г. вече! Това са хора които вярват все още! И на полиция и на държавни органи и въобще ... вярват! Предполагам, че такива хора и рядко гледат телевизия и слушат радио! Евентуално могат да четат вестници ... ама на тая възрат!? Пък и предполагам ,че тези жертви не са случайни жертви! Тех са ги наблюдавали проучвали знаели са, че и идея си нямат какво е ало измамник и има ли почва той у нас! За това е държавата тука! да хваща ей такива "братя" индианци! нали им показваха къщите в едни градове в северна България! И какво им направиха! той на социални помощи пък има палат дето струва 3 милиона лева! Еми ...! Сърдим се на 80г дядо, че се е хаванал на лъжата!? А не се сърдим на 25-30 годишния прикурор, полицаи, съдия, служител в НАП и други, че не знаят, че човек на социални помощи има къщи коли и имоти за десетки милиони левове! Еми ....

обяснено, но като се замислиш - "Дора" дали може да го асимилира? След като се е "изявила" толкова откровенно?

дал, са казали хората, така и не се научиха, че някой като ти звънне и ти иска пари, трябва веднага да сигнализираш в най-близкото РПУ или на най-близките ти роднини, а не да тичаш и да хвърляш пари от балкона !

или баба и дядо? Не философствай тъпотии - не ти е стигнало до главата!

Крайно време е няколко такива ало-измамници да увуснат на въжето, ама публично, в родния град. Така за назидание на останалите мераклии за занаята и за роднините му. Това със сигурност ще намали ало-измамите с поне 90%.

Se taia

Нищо няма да намали. Тези, които организират измамите даже не са в БГ ако не си наясно. Мулетата обикновено нищо не подозират, дори и да им направиш нещо, няма да разберат защо си го направил.

Тези неща показват,че в света по-прост от българина няма.