Изравняват заплатите на надзирателите с тези на полицаите

Изравняват заплатите на надзирателите и съдебните охранители с тези на полицаите.

Обратно в новината

Коментари - Изравняват заплатите на надзирателите с тези на полицаите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светнете ме, че или си измислям или съм сънувал нещо от стара, истинската София, където не се продаваше дрога, нямаше проститутки, педерасти, транссексуални по площад Македония, убийства, плеймейтки, побоища по пътищата, просяци, обири по домовете, агресия навсякъде? Я ми разкажете, на вас кой ги ви каза тези неща, дето плещите в българския парламент, та се преселихте масово в столицата, домъкнахте простотията си, дрогата си, контрабандата си, станахте депутати и политици-айдуци, а нас старите софиянци принудихте да напуснем тази кочина вече!

снимката още повече

какво работят надзирателите и при какви условия, ще заобикаля затворите и арестите още по-отдалеч. Да се зетворник в днешни дни май е по-привлекателно от това да се надзирател. Най-малкото не е ясно кой кого надзирава и кой повече права има. Заплатата е башка - на надзирателя е мизерно и преброена, а пандизчията - колкото си докара.

"Държава, в която полицаите вземат повече от учителите, е ПОЛИЦЕЙСКА държава...". Цитат на В. И. Ленин

Разликата между полицай и надзирател/съдебна охрана - много работа и бумащина спрямо лежане, подпиране и никаква бумащина.

Това е то да си "майка" на народа!

Каго ще изравнят заплатите на университетските преподаватели с тези на учителите?

Стига раздавахте пари "на калпак", направете най-накрая някакви реформи в тези структури! Ако продължавате така - ще изгоните всички от тая държава! Ще останат само държавни чиновници и полицаи!

и цигани

Нали уж нямаше пари и се ожалваха, че не могло? Виж как бързо-бързо се "намериха". Хайде сега ако обичате и за останалите категории - лекари, учители...., за да се раздвижи икономиката и да има потребление! Мерси.

пари има ама само само тях. как намериха да си увеличат техните след повишението на минималната.

...саществото от снимката..тези пози с рачиките пред огледалото ли ги репетира ?!?

Благодарните надзиратели ще пазят за тях най-хубавите килии.

Ама тя ще изравни заплатите на полицаите и надзирателите много лесно. Ще намали заплатите на полицаите.

Милиционер да си в тази пропаднала държава! Фатмак, пожарникар, катаджия, бакшиш, депутат и прост цървул! Мед.сестри с 560 лв заплата, лекари, учители, инженери, химици, физици , учени от БАН, социални работници - кучета ги яли! Никога няма да бъдем Европа, САЩ, Канада....там ценностите са други! Изгонихте всички , които могат да направят България богата държава! И двете си деца ще изпратя в чужбина, 100% сигурно. И аз покрай тях!

а те знаят ли, че ще ходите в россия?

Стига сте показвали снимки на плевенския крокодил, че през нощта сънувам кошмари. хе-хе

Цачова се върнала от прореста на надзирателите и побързала да се похвали на началника си -как-ви добри условия е създала и за пандизчии,и за надзиратели. Шефа я слушал ,па я прекъснал: "Да вземеш да оправиш Цуре порциона на затворниците,да не е като на студентите,защото сама разбираш,че ние с тебе няма за кога да ставаме студенти".

Тая направо се е влюбила в това показване с ръце смятайки сигурно че нещо голямо прави ..До вчера се репчеше на надзирателите дето си станаха от масата за да не и слушат лъжите днеска седнала да се перчи че пак заради страх че имат оръжие се хвали че раздали нашите пари а за половината пенсионерите 40 лева хвалбите им до небето стигнаха

Това добре заслужавт си парите . Но защо "бащицата" с "чужда пита помен прави". Обича да му се цалува ръката, той цалува и ние да цалуваме .

не знам дали ще равнят или изравнямат заплати на надзиратели и полицаи. моля да обясни калина петрова

тази държава върви към тотален фалит... няма постъпления, разходи за държавни служители... най - много до двадесет години и ще хлопне кепенците... в момента в държавата сме не повече от четири най - много пет милиона.. как да стане..

сега е ред на полицаите да дръпнат напред

ЕЙ ТАКАВА МИ Е ХАЛКАТА НА ГЪЗА ОТ ЗАТВОРА ПРИ БАЙ СТАВРИ

Тя е джендьр 33 та степен И използва показва постояно с рьце МАСОНския знак Г-е известен сред простолюдието като знак пуа или ськратено име на Пернишкия у-т

Не стана ясно как ги изравняват - на полицаите ли намалят заплатите или увеличават заплатите на надзирателите ?!

Пусти комуняги, станали масооони. А, пък ченгетааа баш тамплиери. Таз душичка куха на снимката сигурно и с масонския знак на ръцете ака.

Ти ма,хубавицо,нали каза,че пари за заплати няма и ще ги увеличите само с 11%,сега се намериха ,заради имиджа на вожда ви.