31-годишен юрист поема поста на Надя Шабани

Премиерът Бойко Борисов е приел оставката на Надя Шабани, като председател на Държавната агенцията за закрила на детето, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - 31-годишен юрист поема поста на Надя Шабани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

С това си образование само доказва , че за нищо градивно не става! Да ме извиняват юристите завършили в Благоевград, но такива мошеници и бургаския свободен не прави. Вярно е , че всеки работи за пари, но винаги простите студенти се залавят само с лесния начин за печелене на пари. А курсовете след това доказват, че човекът няма нищо общо с правото.А когато , учиш и не знаеш защо учиш си е проблем.

Има с доказан лош опит, брат. С много лош опит! Така че нещо ново, каквото и да е то, ще е по-добро от 'доказаното'. Не забравяй, че днес в това ведомство стават такива цинизми... просто няма кой свестен да свърши работата. Няма и това е! Всичко е посткомунистическа гнилоч в главата.

Ето това са кадрите на ГЕРБ-а, с посредствено образование от посредствени ВУЗ-ове, с по една - две годинки стаж на скътана държавна службица и директно след това на ръководните постове!!!

Но това е много по-добре от комунисти, образован с крадените пари от народа из разни много престижни университети - резултатът е форма без съдържание (това е по-добрият случай) или форма с отвратително вонящо съдържание. Болшевиките са генно малостойностни за обществата. Никоя наука, попаднала в ръцете на простак, не е довела до добро. Примери много! Ето историческата наука какви беди донесе на България чрез Станишев и Първанов. Чисти изроди! Където ги допуснат, тези дрисльовци осират пейзажа и мирише дълго. Станишев ръси акъл из европа като скункс урината си. Смееха му се и докато искаше комисари от ЕС в Бългаиря. Вижте Ирина Бокова на Юнеско как срина организация, съществувала толкова години. Да не изброявам, че край няма. Така че по-добре нормален човек с някакво образование, отколкото образовани по света, но изродени в акъла и морала. Образованието им е платено от нас в политически режим диктатура. Това реално не е образование, а е пази Боже сляпо да прогледне!.

По-добре е само за дебилни зомбита като теб. Но когато попаднеш на лекар с купена диплома от "прогресивние" години на демокрацията, друга песен ще запееш-Тъпак...

Кадър на младежкото СДС, дано поне този е с диплома ...

Поредната Калинка-малинка. Без стаж, без образование, без квалификация, без житейски опит... То утре направо от средните училища да ги взема Бойко и да ги прави министри! Да не губят ценно време, да краднат каквото може...

С 2 години стаж зад себе си , тази следваща Калинка-Бушон, е направо от класа !! Все пак масово на най-високи позиции ,ГЕРБ назначават,хора Никога не работили ! Но колкото по-неопитни, с тъмно минало, толкова по Зависими и...Верни ! Никой не е учуден .

Колкото по-неопитни - толкова по нагли и безкруполни и прав си, много, много зависими и послушни!

А какво стана със Закона за детето - бе охулен и определен като "не ставащ за нищо". Повече въпроси няма нужда да се повдигат...

Че нямаше ли някой по-младичък, ами тоя дъртак ни пробутват:)

Това момче , за да стигне до тук знаете ли колко пейки боядиса в окъга Гоце Делчев ? Познавам го и съм изненадана , че стигна до тук. Какво е правил и на кого му е правил ,само той си знае , .... Лизач :)))

Само злобни коментари.Явно на хора които и на сън не могат да се докопат до такива постове.Защо бе хора толкова гной изтича от душите ви.Нали знаете че на доброто се полага добро.Вие какво очаквате с тези коментари.Вероучение от 1-ви клас трябва да се въведе.Тази смрад в душите на много хора ще ги унищожи.

Каква ти злоба бе, човек ? Напатили сме се от Калинки и сега ни сервират още един Калинко - това е ясно от полувисшето му юридическо образование и постния му стаж. Добронамерен съм, ама все пак си има граници - напоследък се явяват някакви млади шефове - Калинка, Калинко, Харизанчо и т.н., а това го няма никъде по света.

Виж, по-добре млади, откоклото стари изроди. Очевидно е, че някои хора лъжат. Но нямат възможността да лъжат дълго и наедро. Докато до скоро чувахме как се ръсят лъжи, които сриват България за десетилетия. И то за пореден път. Ако бяха няколко, мога да ги изброя, но са хиляди. Включително, че БСП е социалистическа партия и че се грижи за народа. Грижи се да го намести по-удобно, за да го... Знам, че сега се пръкват нови кадри и че част от тях са неморални. Но поне махат издънките, докато комунистите си ги крепят за десетилетия. След 6 десетилетия болшевизм не може да има свестни кадри. В никоя страна няма такива, ако е минала през този долен строй нна диктатура и негативна селекция на простаци за сметка на интелектуалци. Това е истината. Но сегашната действителност милион пъти по-добре от предишната, защото води към стабилизация и ръст, а не към неминуем провал, както е всеки път след БСП.

Иване, това не е злоба, а погнуса! Гади ми се от вас!

някои мозе ли да обясни какви кадри произвезда усу,делян пеевски не е ли от там?те са по зле от нов бг-ски явно са като варненскя свободен,мин,.на строителството имаше квалификаця от варненскя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не вървят на добре нещата, в почти всяко ведомство едни и същи типажи седят. Направо са като клонинги...

Под индиго ги вади Боко по свой образ и подобие. Какво очакваш ? Ама работта се е развалила добре,но не знам дали ще се оправи...

те досега са го чакали да завърши сигурно престижния вуз.поредното недоносче на герб като нещастните юристчета с които напълниха бдж за сметка на всякакви други кадри.

надето Шибани подеде оставка, мястото се запълни от друг Шибаняк.

Браво, много "престижен" университет! Задочно ли го е завършил господинът или дистанционно?

Как с една година стаж в ДАЗД и то в администацията-т.е.подръжката, се става зам. председател? Някой да обясни, ако знае. А какво е учил и как е завършил ...ще си покаже.

силно съм впечатлен от образователния ценз /най-вече от допълнителните курсове от Фондация "Hanns Seidel" и Фондация "Konrad Adenauer"/, богатия социален, семеен и трудов опит на новия директор...

Пак започваме с празните приказки ! ,,Нероден Петко,, а вече дрешки му шият и обличат , оставете колегата да си започне нормално работата ! След 100 дни , ще се огледаме , ще се ослушаме , ще го попитаме и ако не ни допада управлението ще си зададем питанките ! Успех на обветреното място !

бе, ангелов, ти ако си свикнал да чакаш пред вратата, на нас ни писна! а, метла, гробаджийска лопато!

това министерство цялото е от враца,шефката на бюрата по труда е позната на тотжо този какав му е?за узу-благоевград да не говорим ,там отиват тези,които за добите университети не стават.толкова ли няма кадарни хора в булгаря? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има ли собствени деца господина, за да има понятие за какво става въпрос?

От югозападни университет и дипломата на Маджо и Маргина като юристи. Честито. Траян Лялев там сведе нивото до техникум. Боже,боже. Дисертацията сигурно е на тема- Как да постъпим когато ни ударят с верига от велосипед.

Браво! Тия еднодневни курсове, дето ги е "изкарал", сигурно идват да покажат, че има нужната квалификация? Поредната мъжка калинка с купена диплома!

В България има достатъчно образовани млади хора, които са завършили Harvard, London School of Economics и други престижни световни университети, но не могат да намерят професионална реализация в родината си. А после ревем, че българските мозъци изичали в чужбина! Как няма да изтичат, като за шефове на агенции се назначават възпитаници на разни провинциални ВУЗ-ове, известни с това, че дипломите им се продават за по 3000 лв.?

Може и да има далеч по-образовани кандидати, ама техните татковци не са пожарникари!

че то на кого са нужни образовани? по-умни от началниците си?

Има де- нали Царот такива домъкна ,даже с връзки се уреждаха ,че американската мечта тук била .даже един ми заеви :Да не мислиш,че се връщам за пикливата заплата от 2000. Сега му е времето да си уредя живота.

нищо си му няма на университета, който иска да си учи си учи, независимо къде, а обикновено плюят некадърниците, дето не са се реализирали и си мислят, че най-важното нещо в живота ти е местоиздаването на дипломата....

Ама естествено, че нищо му няма на университета, нали и полуидиотите трябва да могат все някъде да завършват висше, като имат пари да си платят!

То и по западните вузове има доста плява, тъй че не бива да се идеализират. а и тези, които за учили на запад и наистина стават за нещо, не се връщат, там си ги взимат. тука идват неуспелите на запад, които са поживели няколко години като студенти-pizza delivery или мама и тати са ги финансирали, взели са зор-заман една диплома, оправили са си произношението (даже и тук има изключения!?) и ся идват тука и искат да стават шефове. ми не може без грам стаж да станеш шеф, на това му се вика парашутист. А има претенции за заплата 3-4-5К и нагоре.

А стига с тая Враца бе...Магистър в юго-източно-западналия университет...смешници... Нека да са ни честити уродите от Резервата...!!!

Нещо против резервата ли имаш? Или против неговите обитатели може би? Ти откъде си бе баце? Къде си завършил в Кейбридж ли? Или може би никъде!!!

'илия' сигурно е комплексар от Сунгурларе, ама иначе говори за 'резервата'

Проблемът в случая не е Враца, и аз съм от там между другото, проблемът е, че човекът е твърде млад и неопитен за подобен пост, както и спорното му академично образование с оглед университета, а и специализациите, придобити при определена зависимост от посочените фондации.

поредната измама!!! назначен .................

...този университет е най-курумпираният..., дано поне тази му диплома е реална, но с тези СМЕШНО малко ЖИТЕЙСКИ годинки и надали е даже и родител ще е гаранция за добре свършена работа точно за този пост...!?

Я си напиши пак мнението.Щото първо се присмиваш на университета, а след това говориш за житейски опит.Или викаш то в добрите университети и житейски опит се трупа?Относно ЮЗУ направи си справката, за право е един от най-добрите университети в страната. А че хора на 30 год не трябва да ръководят агенции е ясно....ама то Калина, Харизанов, сега този....при това правителство винаги има още и още изненади.Поне не скучаем като седим без работа вкъщи.

Ако обичаш не говори глупости. Точно за право Югозападният университет е изключително зле. Гастролиращи преподаватели, изключително и само писмени изпити на които преписва куцо, кьораво и сакато, "пищови", продавачщи се в книжарничките на университета, солидни разплащания под масата. Резултатът е, че там следват вскякви властимащи, на които се гарантира, че с минимално присъствие и без излишни напъни за учене ще си получат тапиите за юристи. Това е причината голяма част от "държавния елит" да е завършила там като второ висше.

Не знам, какъв е човекът, но по принцип, няма ли да кажат, дали дипломата му е легитимна, има ли присъди и за какво, как мисли да раздава бонусите в агенцията, какво е имотното състояние на семейството, притежава ли доходи с недоказан произход, какви ангажименти има към фондациите "Hanns Seidel" и "Konrad Adenauer" и пр.?

Не знам на кое повече да се надявам: Да се окаже, че когато е завършвал този университет не е бил легитимен и си остава само с кръжоците, или да се окаже, че е гей и както е неженен да вземе да ме хареса мен та и аз малко бонусчета да намажа :)

Магистър по право от Югозападния университет '"Неофит Рилски'" в Благоевград. Ха- ха-ха! Как е възможно на хора, които нямат грам житейски опит да се повярава този много отговорен пост - председател на Държавната агенцията за закрила на детето. Пълна лудница!!!