Надежда Нейнски: Десницата ще се обедини

Десницата ще се консолидира. Ако не вярвах в това, нямаше да участвам в Синьо единство, заяви в bTV Надежда Нейнски. Тя коментира и големите енергийни проекти.

Обратно в новината

Коментари - Надежда Нейнски: Десницата ще се обедини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАЛКАТА СТОИ СИ В МАЛТА И НЕ НИ ДАВАЙ АКЪЛ ЗАЩОТО ТИ И ЗА САМАТА СЕБЕ СИ НЯМАШ ТАКЪВ. ДИПЛОМАТА МИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ НЕ Е ФАЛШИВА ЗАЩОТО Е ПОЛУЧЕНА ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА ..... ТОГАВА НЯМАШЕ ТАКОВА ПОНЯТИЕ "КУПЕНА ДИПЛОМА". СТОИ СИ В МАЛТА И МИИ ЧИНИИТЕ И НЕ НИ ДАВАЙ АКЪЛ.

Дясното синволизира средната класа и хората градящи сами съдбата си, а не чакащи това да стори държавата. Тези хора трудно се обединяват, защото са индивидуалисти и го правят само, когато бъдещето им е застрашено от комунизъм. Понастоящем в България са малцинство и затова държавата все повече затъва и се обвива в червена пелена. На другият полюс са олигарсите и техните крепители - мнозинството разчитащо на подаяние.

добре си беше обединено 90-те години, само че се появихте ти и Костов. Сега пък - "на ти си куклата, дай си ми парцалките". Не ви вярваме! И ви ненавиждаме за излъганите надежди! Вие направихте сега в очите ни да се гаврят с нас червените! Бог да ви съди!

Върхът сте !

толкова надежди убиха за да си натоварят каручката

При "десните", която партия, или лидер, обезпечи финансиране за провеждане на чужд интерес и може да дава прехрана на съгласни за участие в пропагандата и други вождове, нещата потръгват до отчитане резултата от мероприятията! В момента Надето е вън от всякъде, защото няма финансиране, нито идея която да се одобри от запада за финансиране!

Вие, от чужбината си стойте там и акъл не ни давайте, сменяйте памперсите и замълчете

в червената кочина, не чакай да я изрине някой. На теб си ти харесва така, да смърди отвсякъде. Колкото повече, толкова повече. Червен б...к!

Тия сините са като арабите: събрали се и се разбрали, че няма да се разберат! Нали имаме нещо генетично от там. Веднъж като не ти повярват, не таи повече надежди.

обединявайте се! И да се обедините, и да не се обедините, все сте си боклуци!

да не чуете някоя дума - боклук например. Веднага искате да я употребите, ама някак не знаете къде да я поставите. Има си правило - тази дума се поставя само пред определението "червен". Де двойка, де!

Късно е либе за китка. Никой не иска вече да биеш камбаната. По-скоро внимавай да не я ритнеш от свръхамбиция. Даже Костов, който винаги е бил няколко класи над тебе и дори в момента има много по-голям политически потенциал, разбра, че е дошло времето да се оттегли, ако не иска съвсем да се орезили. Нема такова животно извънпарламентарна партия - такава партия аз я наричам маргинална. Изпадането от парламента е политически фалит. Фалиралият политик се маха, за да даде път на нови хора.

надка одъртя, бегай в парка да храниш гълабите с пенсиите

Надеждата последна умира...:)))Смях в залата...Никой ги не ще,но те що за психика имат????Или просто пробват докъде ще ги пуснем?!?

Като чета коментарите и ми става още по-тъжно (не че досега не ми е било). С това мислене българският народ е обречен на вечен комунизъм и упадък. Бившите комунисти - като тези от ГЕРБ ще се радват на "лошия материал", защото ще могат да си го мачкат както си искат, затова потриват доволно ръчички и си представят как пак ще седнат в министерските кресла, ще строят магистрали с много асфалт (като другаря Тодор Живков), обаче народът... народът ще започне да гладува. И да мре. Защото, главната причина ще бъде в това, че вече го няма Съветския Съюз да праща братски помощи. Няма как да печелим и от наркотици и оръжия. Нали се пишем европейска държава. И народът ще умира. Трябва ли да го съжалявам този народ???

"Смисълът на Синьо единство" е, че се появи, след като СДС започна да си консолидира задкулисно с ГЕРБ." Абсолютно вярно казано! С други думи, псевдоседесарите се сдушиха задкулисно с бившите комунисти от ГЕРБ - и каква стана тя? Нали уж антикомунисти, уж сини, ама и при тях изби червената боя! Пожелавам успех на Надежда! Трябва да има истински антикомунисти като нея!

Кико

Десницата, ако иска да играе значима роля трябва да се отърве от хора като Надежда Нейнски, Кунева, царистите, Даниел Вълчев и много други. Управлението им в миналото и тяхната роля е отвратила хората от тях. Трябват нови лица. Същото се отнася и за други като Бойко, но и в ляво са износени хора. Трябва политиката на личностите, а не на партиите, т.к. партиите показаха, че са неспособни да контролират себе си и се израждат във властта.

Оооо, дааааа! Оооо, даааа! Ама като чуя да десница от твоята уста и се сещам за приказката:"Дясната ръчичка най-добрата п.чка", на което някой (май Цингян Костов) беше добавил точно за тебе:"и твоята устичка, пак най-добрата п.чка". Та вслушай се в гласа народен, пали, яхвай метлата и отлитай! Стига ти вече лапане, стига ти толкова кьор-софра!

НИМА ИЗЯДОХТЕ ТОВА КОЕТО ЗАГРАБИХТЕ? ИЛИ ОЩЕ ИСКАТЕ... НАГЛИ ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ И МОШЕНИЦИ...

Като сте толкова почтени, върнете заграбеното при кабинета Костов. Или това не се брои? Отвратихте хората, които вярваха, че само червените боклуци крадат.

Тодор Живков умря! Не се надявай!

заблуден си ти!!

Тия се не налюспиха и ненарзлюспиха. Ще се обединят точно никога, точно защото са и изключение от правилото "никога не казвай никога". Вместо да поведат страната напред и нагоре в ранните години на 90-те, когато им беше "времето", започнаха да създават практики, които направиха страната слаба и безполезна за своите и за чуждите дори.

Колко да си ГЬОН, че да се показваш още?!

Тази генералска дъщеря и седесарска активистка е толкова мразена от българския народ, включително от убедените седесари, че вече 10 години хората не могат да забравят тяхното убийствено за България управление - на Иван Костовоци, Мародер Крадевци, Стефанчо Мафиянски и т.н. Въпреки изливаните милиони от Сорос и денонощното ни облъчване от "национални", по-малко национални и какви ли не десняшки медии - населението ги мрази. ПРИБЕРИ СЕ ПОД КАМЪКА ОТ КОЙТО ИЗПЪЛЗЯ НАДЕЖДО ! А НАЙ-ДОБРЕ ДА СИ ИДЕШ ПРИ ГОСПОДАРИТЕ В САЩ !

Ке стане и таа...

По количеството помия която се изсипива върху тях отвсякъде е очевидно, че всички се страхуват от Радан Кънев и Мглена Кунева. Та това е десницата, и който иска може да се присъедини.

Куневица-дясна хахахахахахахаааааааааааааааа, или си в 8клас или си със склероза, та забравяш

Боже,пази Б-я от такива "почтени"хора!България или ще фалира или ще се появи наистина ИСТИНСКИ ЛАДЕР,който ще я изведе както винаги от този бъркоч....В историята,както и в модата всичко се повтаря.....Надежда/въпреки името си,но не е такава за обществото.../не е алтернатимното решение...

Да, ще се обедини, когато се махнат всички като Надежда, които като се събира нещо, все дърпат да си отделят по някое парче.

К'ва десница, бе Наде? Де я видя в тая сбирщина от бивши комунисти, ориентирани към лапачество ( ама те никак не са бивши) и от изплюти костилки, дето за 25 години ошариха цялото политическо пространство? Дясно ориентирани хора имаше когато вияхме с вощеници по площадите и вярвахме че ще направим нещо, а вие разтурихте седянката и разпиляхте панаира. Сега нещото вече не може да се случи...

СДС се разпадна поради несъстоятелност. В един момент вярващите в него разбрахме че нито са демократични, нито са някаква сила, а когато се дърпахте с Ив. Костов за едни гуми делейки централата на СДС - че вече не сте и никакъв съюз. Глей си там бизнеса с изкупуване на вторични суровини и си мирувай, че може да ти дойде я прокурор, я данъчни...

Може да се обедини, но без такива като тебе. Всичко в името на властта и кокала. Е стига вече. Аман от ...

Наде,още ни нагарча и твоята баница дето я ядохме.Върви си по живо по здраво,не те щем в политиката!

идват евроизбори и тази хубавица няма да е вече евродепутат - това е истината, всичко друго че милее за народа си е прах в очите

Обединение - само до реденето на листите. Тогава всеки, който иска да бъде на по-избираемо място от нейния кандидат, ще е диверсант разцепващ десницата.

След провала на проекта "Партия на обидените в България", предлагаме нова - Партия Шмекер. В "Шмекер" ще влизат всички тарикати в политиката, настоящи депутати, медиини акули, бакали, мошенници и бандити. Предвид огромното количество подобен материал, се очаква партията "Шмекер" да стане масова. Няма да има програма, ред и правила. Пълна демокрация. Партията ще е дясна.

Ние, българите, имаме древна болест, която се предава по наследство - невъзможността да се обединяваме. Всеки за себе си. Доказали сме го безброй пъти и това е една от решаващите причини да изчезваме като народ. Не се заблуждавайте, нищо няма да се получи, нищо няма да се оправи и скоро няма да ни има, това е тъжната истина. А ако искайте - заблуждавайте се, но и това не променя нещата. Поединично сме добри хора, заедно образуваме купчина безполезна смет.

Това са пълни глупости. На човек, който не е запознат с българската история. Достатъчно е да прочете някой историята ни и ще види, че това са откровени глупости. Точно това, вече 24 години изведнъж започнаха да ни го насаждат в главите. Едни целенасочено го правят, а зомбитата го повтарят без да вкарат никаква мисъл в това. Примери колкото искаш.

Нима преди 24 години бяхме обединени? Не деляхме се на правоимащи и правонямащи, на комунисти и останалите, останалите бяха фашисти и не толкова фашисти. Ако не вярваш питай дядо ти!

Какво прави г-жа Нейнски? Иска да прибави под крилото на милиционерите от ГЕРБ истинската опозиция. Това е самоубийствено, но за кого е полезно? Полезно е за онези,които искат да унищожат истинската опозиция и да се радват на мимикриращата БКП- демокрация. Две жени разцепиха опозицията, като и двете са едни използвачки. Днес нашата реална надежда е Реформаторския блок, а всички виждате какви и къде са им посланията?

И те са българи, и те няма да се обединят. Нейнски може да се ожени още 5 пъти и тогава да постигне някакво обединение на бившите си.

Все повече заприличва на Мозер. По кухо кънтене на речите също.

Може и да се обедини десницата, но всички стари муцуни като сбабичосаното Наде се разкарат от хоризонта . Казах.

Най-голямата грешка на тъй наречената десница е, че всички се правят на най-правилните и обвиняват останалите. Най-накрая, ако са наистина десни трябва да се коалират с Борисов.

Смях в залата...

Abu Talib

Само си играем на десница и левица.СДС ужким десни, а пък там-само другари и другарки. Като Хубавото Наде, другите Надета са грозотии.... Откъде накъде ще е сигурна, че ще има обединение на т.нар.десни сили.БСП движи нещата у нас- вижте само, как се отчитат после подставените фигури в СДС- като Орешарски например.

Все се е обединила...

Надежда е от старите мутри.Безсрамница.Всичките и действия ми напомнят за големия грабеж на България.По добре не я показвайте че и тези който ще гласуват за дясното ще се откажат.

За какво да се обединява десницата, бе, джанъм? То не остана нищо за крадене. Гаражите на ЦК отдавна са приватизирани... И няма никой в затвора затова...

Айде холан , ти сега за едни гаражи се заяждаш , гледай по- отгоре по- мащабно , не издребнявай!

Ако няма нищо за крадене защо се натиска това правителство да изкара цял мандат като никой не го иска.

старичка си вече да ги обединяваш.

По здравословно е за България десницата да си остане разединена, иначе ще изпълзят като гущери изпод синор: пак икономическия Муравей, транспортният Краус и т.н. Слава на Бога, че поне прибра о време оня Велик Приватизатор и неговите РМД-та министър 10 % Ал.Божков. Под РМД-та разбирайте : Работническо-Ментарджийски Дружества !

Тази що гледа винаги като зомбирана, мръсната пяна я издигна на повърхността на смутните събития... 0.1% и това и е много....

Как смее Надежда Н. да се появява след всичките си предателства? Не Костов, а тя и ПС, който сега хвали Бареков, както и внедрените от ДС (напр. Сотиров, Юруков, Кабата и т.н.) носят цялата историческа вина за всичко.