Коментари - Надежда Йорданова: Трима общински съветници "изчезнаха" заради недействителни гласове | Днес.dir.bg

Надежда Йорданова: Трима общински съветници "изчезнаха" заради недействителни гласове

Решението от вчера на ВАС според бившата правосъдна министърка може да върне доверието в изборния процес

Обратно в новината

Коментари - Надежда Йорданова: Трима общински съветници "изчезнаха" заради недействителни гласове | Днес.dir.bg

Коментари

Наде ко стана с Гешев? Един каскет не можа да махнеш, затова си ТРАЙ!

Вчера по една от официалните медии казаха, че причината за големия брой недействителни бюлетини е неграмотността на голяма част от избирателите.

стига сте ревали за недействителните гласове, това е един вид образователен ценз. Ако е неграмотен или тъп и не може да попълни правилно една бюлетина, не желая да ми избира кой да ме управлява

Колеги, приятели, някой ще й обясни ли, че никой не е изчезнал. СОС е съставен от 61 съветника. И 61 човека да са гласували и 610 000 - те все са 61. Както съпартийците ни напоследък повтарят - СПРЕТЕ С ТЕЗИ МАНИПУЛАЦИИ И НЕИСТИНИ! И да, всички знаем, че тези над 16000 невалидни бюлетини са били за нашите хора

тъпо, нищо Наденка

К'озъ

Абе, кво толкова сте се разсмърдели - машини, хартиени бюлетини ... Дрън-дрън! Направо пишете списъците, от Посолството правят корекции и ги утвърждават. Даже и ЦИК не ви е необходим - за какво изобщо е? То и от избори очевидно вече няма нужда - нормалните хора отдавна са наясно, че действате по сталински (Не е важно кой за кого е гласувал. Важното е кой брои!) и не си дават труда да участват в хумореската, наречена избори. Така ще е докато накрая на не им писне и не ви избесят.

Айде няма нужда такива като тази Надка да пипат законите! Видяхме ги какви са титани на юридическата мисъл и тая, и Барни Ръбъла, и сега този дето го сложиха за министър на правосъдието....Все отбор некадърници, алчни за власт и ТВ изяви!

на тази г-жа, че е неграмотността на населението расте, който вече се разпростира с пълна сила и в държавната администрация и то на високо ниво. Пример е самият Асен Василев, който демонстрира абсолютна неграмотност по отношение на законите, но не знанието на един или друг закон не го оправдава и се подлежи на някаква санкция. Не може един човек да бъде вице премиер и министър на финансите и да няма адресна регистрация. Значи за простосмъртния ще налагат глоби, а за него ще му прощават. Но щом хасковлии са го хванали на къс пас, значи и там въобще не го долюбват. И да напомня на тази госпожа, че когато се правят закони, те не трябва да се правят само за 5% от населението, а за останалите 95л Иначе ще станем като в Англия 5000 души да определят политиката на няколко десетки милиона. Оставка

Целият вот е недействителен. В София 65% негласували, 3% - не подкрепят никой, 7% -други партии и преразпределение на гласове и от тия 35% гласували поне 20% е купен вот. В действителност не са избрани от гласоподавателите.

на тази некомпетентна госпожа, че умишлено нямаше клипове за попълване на бюлетините нито на хартия, нито на машина. Това е голям пропуск на ЦИК, който е умишлен от управляващите, за да се оправдават и да обвиняват

Демокрацията се оказа по-порочна и от социализма. Интерпретира уж законни избори.

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

За машинното гласуване имаше демонстрационни машини и разяснения, но хартиеното беше елиминирано! Отделно предпочитанията на комисиите е към машинното, защото работата е по-малко, а парите същите! Членовете на комисиите са масово неподготвени и смятат, че работата им се състои в това да идат и да вземат едни пари, които никак не са малко! Пълна безотговорност и простотия от горе до долу!

Госпожата от статията горе ще да отслабнала умствено с него! Значи действа!

Защо просто не се приеме закон, според който всеки унищожил бюлетина да лежи ефективно да речем 5 години и да се отделят повече средства за качествено видеонаблюдение на обработването на бюлетините? Какво ни занимават с едно и също всеки път? За мен проблем бе, че бяха сложили една много възрастна дама да ни търси по адрес и жената беше адски бавна. Отнемаше и около 10 мин. да открие човека в списъка и отвън опашката бе задръстила коридора чак до следващата класна стая. За сравнение до нея имаше един млад мъж, който намираше в своя списък за около минутка.

Разградската мома и протеже на Прокопиев и секретарката нс Ристьо пак се изказа неподготвена! Не стига че човек от вашата партия напряи золума , ами продължавате да си вярвате че машините са най доброто средство за гласуване , при пиложение че просто Киро призна че с ала бала с машините сте спечелили предните избори! Аз не мога да разбера що за цинизъм е това, но нищо не ме учудва нали стр наследници на бивши комунисти , те така моделираха резултатите че винаги бяха пибедители!

:) Избори, а? Стига бе! Спрете да се майтапите! Вижте сами: 1. Според окончателните резултати, ДС-потомъкът е спечелил 31.8% от подадените гласове. 2. Според самия Киро Петков (думите му от "оня запис") - реално, за ПП-ДБ заедно гласуват около 8-10%. Извод - за ДС-отрока са гласували не повече от 10% от официално обявените 119 121 гласа. Тоест, реалната подкрепа за него е под 12 000 гласа. Останалото е "добавено" чрез "ала-бала".

Тази, като не е доволна, що не предложи да се касират изборите?!

Дай да ги направим поне 10 години!

Пак я извадиха тежката артилерия лай---мети!

Псевдоадвокатка още ли ще твори. Горкото моме от Разград, то такива ги натвори с НК и Закона за защита от домашно насилие, че сега и ИК ще прави.

В ЦИК няма представители на ПП.Спри да се излагаш.

D_T

Тъп ли си или се правиш на такъв, че не разбираш смисъла на казаното, а то е, че гласовете на хора стигащи за избор няколко общински съветници реално не са отчетени защото са невалидни. Нещо което при машинно гласуване няма как да се случи...

Показаха,как член на секционна комисия подправя десетки протоколи.Професор Мишо призна,че това при машинно гласуване,не може да се случи.

Явно не разбират, че това е протест на избирателите. И аз ходя и като гласувам надрасквам един голям Х на цялата бюлетина и я пускам нарочно така. Това си е протест и трябва да си направят анализ на всички невалидни бюлетини и ще видят, че над 90% са умишлено направени невалидни от избирателите.

Пълна глупост е такова поведение! На никой не му пука, че си задраскал така бюлетината! Даже никой не разбира за какво протестираш! Дали ще зачеркнеш "не гласувам за никого" или ще си направиш бюлетината невалидна е все тая. По-добре не се разкарвай за да увеличиш негласувалите.

как върви съдебната реформа, мила? Кафенца носиш ли? А дюдюци твориш ли?

Тази псевдоюристка ,защо чете решението на съда като дявола евангелието-там изрично е казано че отмяната на гласуването с машини е правилно и че министръчето не си е свършило работата-домързяло го е да отиде, а няма право да праща слугата си ДБ. Така че госпожата за поведен път показа колко правнонекомпетентна е>

Член на СИК има достъп до неговия протокол - 1. Къде са другите членове на тази комисия, че да ги подпрява? Или си го измисли?

Не си разбрал. Ако всички избиратели са 1 200 000, то 120 000 реално гласували за някого са 10%. Това е имал предвид.

Не е вярно, прочетете закона.

НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ. ДОВЕРИЕТО СЕ ГРАДИ С ГОДИНИ И СЕ ГУБИ ЗА СЕКУНДИ, НО ЗА ВАС ТОВА НЕ Е ВАЖНО, ВАС ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ЛИЧНИТЕ ВИ БАНКОВИ СМЕТКИ............

Това ме кара да мисля че дори и бивш министър на правосъдието не познава закона и правилата за избори. Интересува се само и единствено от лични и партийни сметки . А това че всички се готвят за избори - провеждат предизборни кампании - дават пари и губят време за нея не е важно . Важно е какво си мислят от ПП- ДБ . Да ама не .

Кафеварката е доволна.

При машините няма недействителни бюлетини защото всичките отиват за пепетата.

Относно невалидните бюлетини: 1. Госпожа Надка вика "над 17 000". 2. Ти пишеш, че са над 16 000. Аз пък, щот съм проЗД, отидох на сайта на ЦИК и отворих протокола - там пише "брой на намерените недействителни бюлетини - 6085 бр." Е, кому да вЕрвам сега?

Ами просто техните гласоподаватели са грамотни, за разлика от тъпите ченгета-герберасти, дъртите комуняги и т.н. роми!

кафеджийки...

Този заместник на ДАНС дето щели да ги уволняват не беше ли от кадрите на шарлатаните който "генерал" Мини скоро натресе там. Гномско назначение е, а интересно защо гнома мълчи като пръднал в автобус и се ослушва като лалугер????

То пък голяма грамотност се иска да натиснеш едни големи квадрати по един екран. Не сте грамотни, а арогантни и с голямо его, най-умни и красиви на света. Като сте грамотни, значи можете и хикс да сложите на бюлетината или сте забравили как се пише с химикалка?!?

Дестки протоколи? мда

Със закон трябва да се забрани изкуствения интелект, особено когато е рус.

213а, чл2 точно уточнява, че министъра на МЕУ одобрява спецификацията на методиката заедно с още 2 институции, а не упълномощен зам.министър. Ако беше така щеше да бъде записан в закона(кодекса). А и има и други действия които противоречат на 213б. Но русото Наде обеща, че сега ще спазят закона.

ау ужас ... българския избирател е поставен в унизителното положение да гласува без машини .. точно като в останалите демократични страни ... добре че са на рашков и трактора подлогите да протестират

Губещи, защото не можели да гласуват с машини. Нали, все пак, всички сме имали възможност да гласуваме. Когато нямаше машини. Определено от машините се загубиха няколко милиона.

ГолЕма грамотност е необходима за да натискаш или пързаляш някакви бутони. Ама какво да се прави. Всеки си вади самочувствието, откъдето му върши работа.

Статистиката показва, че за сегашните местни избори били регистрирани 33 000 кандидати за кметове, кметици и общински съветници. Заплатата като общински съветник по места е между 1000 и 1200лева. Заплатата за кмет според населеното място е между 1500/1600 и 2500 лева. За сравнение заплатата на една чистачка в Лидл или Кауфланд е 1500-1600лева. Шофьор в градския транспорт е на около 2000лева заплата. Излиза, че заплатите на кметовете и общинските съветници си е направо една мизерия. Хихимяу заеба 30 000лева заплата на месец за някакви жалки 1200лева. Ама въпреки всичко, напливът за кмет и общински съветник е огромен - 33 000 желаещи. 33 000 ултра патриоти зарязали и заебали всичко в живота само и само да спасят и да работят за България и нейния народ. Направо да се разплачеш! Да, ама не - всичката тази гмеж(33 000) е хукнала да оправя преди всичко себе си и банковите си сметки. Заплатите са мизерни, ама кой ти чака на една мижава заплата? Важното е да влезеш веднъж в СИСТЕМАТА. Нарича се също и СИМБИОЗА. Симбиоза, в която всички заедно са оплетени като свински черва и всички дружно са на хранилката и копанята. И лапат здраво - корупиця, кражби, грабежи, злоупотреби, гепане на еврофондове и всякакви други фондове, и яко кльопачка и напълване на гушите. В същото време има едни няколко милиона прости, безмозъчни овце, които си ги избират тия крадци и корупционери. През 1990г. овцете бяха 9 милиона, към 2023г овцете са вече 5 милиона. За 33 години 4 милиона БГ-овце дадоха фира - кой умрял, кой спасил се и евакуирал се нейде в чужбина и така нататък. Овцете ще продължат прогресивно и ударно да намаляват, докато накрая не остане дори и една овца - ще останат само касапите на тия прости, малоумни овце. И после кой откъде е по екзотичните острови и полуострови в морета и океани. Кметове, кметици и общински съветници с 1500-2000лева заплата, ама после стават милионери и мултимилионери. Влизат в политиката бедни, гладни, скъсани и прости цървули, а после стават лъскави трандафори. И точно БГ-овцете ги правят приказно богати. Точно овцете гласуват за своите душмани и убийци. Овцете със своята глупост, простотия и най-вече страхливост. Кой разбрал, разбрал.

Срамувам се от от новите попълнения в дясно. Една куха лейка.Какво направи като министър? Някой помни ли ?

Ако глупостта имаше крила, вие госпожо щяхте да летите

Коментари - Надежда Йорданова: Трима общински съветници "изчезнаха" заради недействителни гласове | Днес.dir.bg

Надежда Йорданова: Трима общински съветници "изчезнаха" заради недействителни гласове

Решението от вчера на ВАС според бившата правосъдна министърка може да върне доверието в изборния процес

Обратно в новината

Коментари - Надежда Йорданова: Трима общински съветници "изчезнаха" заради недействителни гласове | Днес.dir.bg

Коментари

Наде ко стана с Гешев? Един каскет не можа да махнеш, затова си ТРАЙ!

Вчера по една от официалните медии казаха, че причината за големия брой недействителни бюлетини е неграмотността на голяма част от избирателите.

стига сте ревали за недействителните гласове, това е един вид образователен ценз. Ако е неграмотен или тъп и не може да попълни правилно една бюлетина, не желая да ми избира кой да ме управлява

Колеги, приятели, някой ще й обясни ли, че никой не е изчезнал. СОС е съставен от 61 съветника. И 61 човека да са гласували и 610 000 - те все са 61. Както съпартийците ни напоследък повтарят - СПРЕТЕ С ТЕЗИ МАНИПУЛАЦИИ И НЕИСТИНИ! И да, всички знаем, че тези над 16000 невалидни бюлетини са били за нашите хора

тъпо, нищо Наденка

К'озъ

Абе, кво толкова сте се разсмърдели - машини, хартиени бюлетини ... Дрън-дрън! Направо пишете списъците, от Посолството правят корекции и ги утвърждават. Даже и ЦИК не ви е необходим - за какво изобщо е? То и от избори очевидно вече няма нужда - нормалните хора отдавна са наясно, че действате по сталински (Не е важно кой за кого е гласувал. Важното е кой брои!) и не си дават труда да участват в хумореската, наречена избори. Така ще е докато накрая на не им писне и не ви избесят.

Айде няма нужда такива като тази Надка да пипат законите! Видяхме ги какви са титани на юридическата мисъл и тая, и Барни Ръбъла, и сега този дето го сложиха за министър на правосъдието....Все отбор некадърници, алчни за власт и ТВ изяви!

на тази г-жа, че е неграмотността на населението расте, който вече се разпростира с пълна сила и в държавната администрация и то на високо ниво. Пример е самият Асен Василев, който демонстрира абсолютна неграмотност по отношение на законите, но не знанието на един или друг закон не го оправдава и се подлежи на някаква санкция. Не може един човек да бъде вице премиер и министър на финансите и да няма адресна регистрация. Значи за простосмъртния ще налагат глоби, а за него ще му прощават. Но щом хасковлии са го хванали на къс пас, значи и там въобще не го долюбват. И да напомня на тази госпожа, че когато се правят закони, те не трябва да се правят само за 5% от населението, а за останалите 95л Иначе ще станем като в Англия 5000 души да определят политиката на няколко десетки милиона. Оставка

Целият вот е недействителен. В София 65% негласували, 3% - не подкрепят никой, 7% -други партии и преразпределение на гласове и от тия 35% гласували поне 20% е купен вот. В действителност не са избрани от гласоподавателите.

на тази некомпетентна госпожа, че умишлено нямаше клипове за попълване на бюлетините нито на хартия, нито на машина. Това е голям пропуск на ЦИК, който е умишлен от управляващите, за да се оправдават и да обвиняват

Демокрацията се оказа по-порочна и от социализма. Интерпретира уж законни избори.

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

За машинното гласуване имаше демонстрационни машини и разяснения, но хартиеното беше елиминирано! Отделно предпочитанията на комисиите е към машинното, защото работата е по-малко, а парите същите! Членовете на комисиите са масово неподготвени и смятат, че работата им се състои в това да идат и да вземат едни пари, които никак не са малко! Пълна безотговорност и простотия от горе до долу!

Госпожата от статията горе ще да отслабнала умствено с него! Значи действа!

Защо просто не се приеме закон, според който всеки унищожил бюлетина да лежи ефективно да речем 5 години и да се отделят повече средства за качествено видеонаблюдение на обработването на бюлетините? Какво ни занимават с едно и също всеки път? За мен проблем бе, че бяха сложили една много възрастна дама да ни търси по адрес и жената беше адски бавна. Отнемаше и около 10 мин. да открие човека в списъка и отвън опашката бе задръстила коридора чак до следващата класна стая. За сравнение до нея имаше един млад мъж, който намираше в своя списък за около минутка.

Разградската мома и протеже на Прокопиев и секретарката нс Ристьо пак се изказа неподготвена! Не стига че човек от вашата партия напряи золума , ами продължавате да си вярвате че машините са най доброто средство за гласуване , при пиложение че просто Киро призна че с ала бала с машините сте спечелили предните избори! Аз не мога да разбера що за цинизъм е това, но нищо не ме учудва нали стр наследници на бивши комунисти , те така моделираха резултатите че винаги бяха пибедители!

:) Избори, а? Стига бе! Спрете да се майтапите! Вижте сами: 1. Според окончателните резултати, ДС-потомъкът е спечелил 31.8% от подадените гласове. 2. Според самия Киро Петков (думите му от "оня запис") - реално, за ПП-ДБ заедно гласуват около 8-10%. Извод - за ДС-отрока са гласували не повече от 10% от официално обявените 119 121 гласа. Тоест, реалната подкрепа за него е под 12 000 гласа. Останалото е "добавено" чрез "ала-бала".

Тази, като не е доволна, що не предложи да се касират изборите?!

Дай да ги направим поне 10 години!

Пак я извадиха тежката артилерия лай---мети!

Псевдоадвокатка още ли ще твори. Горкото моме от Разград, то такива ги натвори с НК и Закона за защита от домашно насилие, че сега и ИК ще прави.

В ЦИК няма представители на ПП.Спри да се излагаш.

D_T

Тъп ли си или се правиш на такъв, че не разбираш смисъла на казаното, а то е, че гласовете на хора стигащи за избор няколко общински съветници реално не са отчетени защото са невалидни. Нещо което при машинно гласуване няма как да се случи...

Показаха,как член на секционна комисия подправя десетки протоколи.Професор Мишо призна,че това при машинно гласуване,не може да се случи.

Явно не разбират, че това е протест на избирателите. И аз ходя и като гласувам надрасквам един голям Х на цялата бюлетина и я пускам нарочно така. Това си е протест и трябва да си направят анализ на всички невалидни бюлетини и ще видят, че над 90% са умишлено направени невалидни от избирателите.

Пълна глупост е такова поведение! На никой не му пука, че си задраскал така бюлетината! Даже никой не разбира за какво протестираш! Дали ще зачеркнеш "не гласувам за никого" или ще си направиш бюлетината невалидна е все тая. По-добре не се разкарвай за да увеличиш негласувалите.

как върви съдебната реформа, мила? Кафенца носиш ли? А дюдюци твориш ли?

Тази псевдоюристка ,защо чете решението на съда като дявола евангелието-там изрично е казано че отмяната на гласуването с машини е правилно и че министръчето не си е свършило работата-домързяло го е да отиде, а няма право да праща слугата си ДБ. Така че госпожата за поведен път показа колко правнонекомпетентна е>

Член на СИК има достъп до неговия протокол - 1. Къде са другите членове на тази комисия, че да ги подпрява? Или си го измисли?

Не си разбрал. Ако всички избиратели са 1 200 000, то 120 000 реално гласували за някого са 10%. Това е имал предвид.

Не е вярно, прочетете закона.

НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ. ДОВЕРИЕТО СЕ ГРАДИ С ГОДИНИ И СЕ ГУБИ ЗА СЕКУНДИ, НО ЗА ВАС ТОВА НЕ Е ВАЖНО, ВАС ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ЛИЧНИТЕ ВИ БАНКОВИ СМЕТКИ............

Това ме кара да мисля че дори и бивш министър на правосъдието не познава закона и правилата за избори. Интересува се само и единствено от лични и партийни сметки . А това че всички се готвят за избори - провеждат предизборни кампании - дават пари и губят време за нея не е важно . Важно е какво си мислят от ПП- ДБ . Да ама не .

Кафеварката е доволна.

При машините няма недействителни бюлетини защото всичките отиват за пепетата.

Относно невалидните бюлетини: 1. Госпожа Надка вика "над 17 000". 2. Ти пишеш, че са над 16 000. Аз пък, щот съм проЗД, отидох на сайта на ЦИК и отворих протокола - там пише "брой на намерените недействителни бюлетини - 6085 бр." Е, кому да вЕрвам сега?

Ами просто техните гласоподаватели са грамотни, за разлика от тъпите ченгета-герберасти, дъртите комуняги и т.н. роми!

кафеджийки...

Този заместник на ДАНС дето щели да ги уволняват не беше ли от кадрите на шарлатаните който "генерал" Мини скоро натресе там. Гномско назначение е, а интересно защо гнома мълчи като пръднал в автобус и се ослушва като лалугер????

То пък голяма грамотност се иска да натиснеш едни големи квадрати по един екран. Не сте грамотни, а арогантни и с голямо его, най-умни и красиви на света. Като сте грамотни, значи можете и хикс да сложите на бюлетината или сте забравили как се пише с химикалка?!?

Дестки протоколи? мда

Със закон трябва да се забрани изкуствения интелект, особено когато е рус.

213а, чл2 точно уточнява, че министъра на МЕУ одобрява спецификацията на методиката заедно с още 2 институции, а не упълномощен зам.министър. Ако беше така щеше да бъде записан в закона(кодекса). А и има и други действия които противоречат на 213б. Но русото Наде обеща, че сега ще спазят закона.

ау ужас ... българския избирател е поставен в унизителното положение да гласува без машини .. точно като в останалите демократични страни ... добре че са на рашков и трактора подлогите да протестират

Губещи, защото не можели да гласуват с машини. Нали, все пак, всички сме имали възможност да гласуваме. Когато нямаше машини. Определено от машините се загубиха няколко милиона.

ГолЕма грамотност е необходима за да натискаш или пързаляш някакви бутони. Ама какво да се прави. Всеки си вади самочувствието, откъдето му върши работа.

Статистиката показва, че за сегашните местни избори били регистрирани 33 000 кандидати за кметове, кметици и общински съветници. Заплатата като общински съветник по места е между 1000 и 1200лева. Заплатата за кмет според населеното място е между 1500/1600 и 2500 лева. За сравнение заплатата на една чистачка в Лидл или Кауфланд е 1500-1600лева. Шофьор в градския транспорт е на около 2000лева заплата. Излиза, че заплатите на кметовете и общинските съветници си е направо една мизерия. Хихимяу заеба 30 000лева заплата на месец за някакви жалки 1200лева. Ама въпреки всичко, напливът за кмет и общински съветник е огромен - 33 000 желаещи. 33 000 ултра патриоти зарязали и заебали всичко в живота само и само да спасят и да работят за България и нейния народ. Направо да се разплачеш! Да, ама не - всичката тази гмеж(33 000) е хукнала да оправя преди всичко себе си и банковите си сметки. Заплатите са мизерни, ама кой ти чака на една мижава заплата? Важното е да влезеш веднъж в СИСТЕМАТА. Нарича се също и СИМБИОЗА. Симбиоза, в която всички заедно са оплетени като свински черва и всички дружно са на хранилката и копанята. И лапат здраво - корупиця, кражби, грабежи, злоупотреби, гепане на еврофондове и всякакви други фондове, и яко кльопачка и напълване на гушите. В същото време има едни няколко милиона прости, безмозъчни овце, които си ги избират тия крадци и корупционери. През 1990г. овцете бяха 9 милиона, към 2023г овцете са вече 5 милиона. За 33 години 4 милиона БГ-овце дадоха фира - кой умрял, кой спасил се и евакуирал се нейде в чужбина и така нататък. Овцете ще продължат прогресивно и ударно да намаляват, докато накрая не остане дори и една овца - ще останат само касапите на тия прости, малоумни овце. И после кой откъде е по екзотичните острови и полуострови в морета и океани. Кметове, кметици и общински съветници с 1500-2000лева заплата, ама после стават милионери и мултимилионери. Влизат в политиката бедни, гладни, скъсани и прости цървули, а после стават лъскави трандафори. И точно БГ-овцете ги правят приказно богати. Точно овцете гласуват за своите душмани и убийци. Овцете със своята глупост, простотия и най-вече страхливост. Кой разбрал, разбрал.

Срамувам се от от новите попълнения в дясно. Една куха лейка.Какво направи като министър? Някой помни ли ?

Ако глупостта имаше крила, вие госпожо щяхте да летите