17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само пълен ненормалник може да си дава парите на мутрите по родното Бетономорие и да си провали почивката в панелните жк курорти.

Ето до това води нашата ПРОСТОТИЯ - Няма спиране докато не се съсипе всичко !!!! Повече от половината Българи не могат да отидат на почивка , другите ще избягат в чужбина , а за Вас пияниците и отрепките на Европа ще дойдат да си отритат на глави и да се ос...т от пиене и на евтин ку....к !!! Нормално е след като са ни толкова разбиранията за ''Бизнес'' и '' Туризъм'' и интереси !!!!

А пари за цигари,бира и да висят в местното кафе винаги намират. Всичко е до въпрос на желание.

Повечето българи които не ходят на почивка, е защото си ползват отпуската за да си сложат нови тапети на зайчарника в който живеят, да си направят от балкона стая или просто отиват при баба и дядо на село да правят зимнина. До сега не съм чул някой да реши да си е отказал от отпуската си. А в българските села можеш да отидеш на почивка и да изхарчиш по-малко пари отколкото ако си стоиш в големите градове. Ама Ганьо разбира под почивка да се опне чипенците на плажо и налива тумбака с бира.

Като се вземе предвид факта, че точно българският почиващ е този, който оставя в пъти повече пари по курортите ни, в сравнение с ниско платежоспособния евро-плебс, който идва тук, точно защото е беден в родината си, нещата не звучат добре. Тези БГ кинти, вместо да си останат у нас, ние ги даваме за почивки при съседите, а у нас идват, образно казано трактористите и кранистите на Европа, с туристически пакети за без пари, седейки на по бира цяла вечер... Тъпо! Дано държавата ни и хората в туристическия бранш, които си мислят все още, че маймуни се ловят с трици, накрая се "светнат", къде всъщност са парите и кой тип туристи и почиващи, приоритетно трябва да ухажват...

Приятелю, бъди сигурен, че на хората с пари почти няма какво да предложи БГ черноморието.

супер за Българите... тъкмо ще си запазят отпуската....