Над 70 души загинаха при израелски удар в бежански лагер "Магази" в Газа

Израелският военен кабинет ще обсъди предложението на Египет за прекратяване на войната

Обратно в новината

Коментари - Над 70 души загинаха при израелски удар в бежански лагер "Магази" в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жидовете се развилняха а какво е предсказано намерете и прочетете . какво се заклеват първосвещениците пред Пилат Понтийски да ги преследва во век и веков с осъждането на Месията да падне върху кръвта им

Израел и сащ са терористични даржави това измет скоро ще бъдат заличени

Ето каква отприщи тероризма на Хамас, пъллномащабна война която палестинците не могат да спечелят и умират с хиляди. Тя може да бъде спряна само ако отговрните се предат на израелтияните и прекарат остатъка от живота си израелски затвор. Никой не ви иска мира и спирането на огъня, следващия път просто НЕ НАПАДЙТЕ ИЗРАЕЛ.

според теб какво ще стане в резултат на еврейските изстъпления? Ама честно? Вчера убиха някакъв служител на международна организация с жена му и петте деца. Какво мислят родата? До преди това много хора подкрепяха Израел, сега почват да разбират и другата гледна точка. Такива зверства арабите не успяха да направят. А не, че са божи кравички.

Хуманната, демократична, миротворческа операция продължава. После евреите да бъдат така добри да не питат защо останалите народи искат да бъдат изтребени.

"Който копае гроб другиму сам пада в него" - това се случва с мюсулманите около Израел и гордостта им пречи да го видят и да го признаят.

опърпани джаранки, които се бият с камъни срещу едни други обрязани. Знам кой ще избие повече. Не тези с камъните. Но няма как да не се възхитя на по-смелите резаняци. И като помисля броя на кои расте с милиони се сещам как ще завърши това след 50 г.

"Междувременно израелски военнослужещи съобщиха, че са извадили телата на петима отвлечени заложници от мрежата от тунели в ивицата Газа" Поредното доказателство, че на никой не му пука за заложниците, както и за жертвите от 7ми. Всичко е било предтекст, за да изритат палестинците от Газа. Ако толкова им пукаше, защо бомбиха сгради безразборно и защо наводниха тунелите без да знаят къде са заложниците? Аз мисля, че първите 3ма заложници са убити нарочно, защото освободените от Хамас започнаха говорят, че са пулучили много хуманно отношение като пленници. Затова за целите на израелската пропаганда живите заложници са по-скоро щета отколкото някакъв успех. Затова Израел не се съгласиха за последващо примирие с размяна на заложници. До колкото си спомняма демократичната преса съзнателно запуши устата на освободените заложници на Хамас, аз не съм чел нито едно интервю с тях по нашите мисирки, които вземат всичко ат американски, френски и английски медийни монополисти. Няма да има повече размяна, евреите отчитат и първата размяна като стратегическа грешка.

*ПОлучили какво ми става днес правописа....

а са избити от изсраел !

В Коледната свята нощ.Хитро!По еврейски!

"...военнослужещи съобщиха, че са извадили телата на петима отвлечени заложници от мрежата от тунели в ивицата Газа,...". Голямо освобождаване пада при масови бомбардировки. Какво лъжат чифутите, предварително са отписали тия евреи. А ония тримата направо ги застреляха. Докато размахват бяло знаме. Юдейска му работа. Чалмите хич не са свестни, но след тези изцепки почвам да ги разбирам. Явно до сега не се е изнасяла толкова информация за еврейската страна във войната.

Мммм да мустакатко един евреин не трябваше да остави.

70 души все едно 7 преди инфлацията...

хамаска пропаганда!!!!!!!!

и с финансовата подръжка на израелската-министър председатерка Голда Мейр.

Ми да що реват тугаз срещу тях ? :)

Поразителният синхрон в действиятяа на Хамас и Израел показват че Хамас е израелското "сапунче" с което Израел избелва всичките си лоши дела-)

Израел спря тока, водата и доставките та храна за палестинците в Газа, и за по-сигурно израелските флот и авиация започнаха редовни бомбардировки и артилерийски обстрел на Газа, арабите изкопаха сума ти и бомбоубежища... за да могат да отвърнат на поредния опит да бъдат избити арабите почнаха да отвръщат на високоточните оръжия използвани от Цахал, тоест няма никакво съмнение че евреите целенасочено обстрелват именно цивилни обекти , включително представителства на международни организации и чужди медии, с така "опасните" домашно направени от водопроводни тръби "ракети". През 2010 дори Хамас заговори за признаване на Израел и мирно урегулиране на конфликта... но Израелската армия съвсем "случайно" проведе масирана атака с щурмови хеликоптери срещу джамията в която се бяха събрали ръководителите на Хамас имали неблагоразумието да говорят за мир с Израел... чудно как антиизраелски настроените хора сред ръководството на Хамас бяха пощадени от израерските военни... и как точно тези лидери никога не са били сред целите на израелските командоси от Дувдеван, чиято основна задача е да се преструват на араби и така по-лесно да отвличат, "разпитват" и убиват палестински ръководители, самите евреи се хвалят че Дувдеван има над 1000 успешни мисии... които всъщност са най-обикновенни терористични актове Е, после иди питай защо и Хамас са си спретнали подобие на Дувдеван, подразделение което на 7 Октомври демонстрира как израелската армия е действала в Газа;)

Израел май ще решат демографската криза в Газа.

Геноцид, еврейски фашизъм а.к.а. ционизъм.

Тази война беше започна с терористичен акт и сключеното примирие бе прекаратено от Хамас пак с терористичен акт, като не искат с добро ...

най-лесния начин да се запрат е всяко действие има равно по големина и противоположно противодействие

ТЕ ТОВА РАБОТЯТ !! КОПАЯТ И УБИВАТ ДЕЦА !!

Само като се сетя какъв вълчи вой се надигна на Запад при укро инсценировката с 5 докарани от тях трупа в Буча! Които май и не бяха съвсем трупове - мърдаха и си шаваха.

"На чужд гръб сто тояги са малко" - за това вече две години не можете да спечелите в Украйна, никой не ви вярва или би доспуснал повече да си правите експерименти с него.

Майдан в Софиу

Само вчера тези нещастници с убил над 120 деца

Грешка. 120 терористи. Дано да са повече …

Ей, животно, ако ми кажеш пред очите, че искаш да бъдат избивани деца, ще те пратя на оня свят за две секунди.

Дано повече

Колкото повече, толкова повече...

Тая перемога бая се проточи!

Джо сказал, пази цивилниТе

Ма малку :)

"По възможност"

Като топиха евреите в немските камери през ВСВ......явно са получили психично заболяване. Щом сега ядът мъртви деца и да по зле от фашистите....

Това, за яденето на мъртви деца пък откъде се взе?

Ционистите, точно тези дето открай време бомбят арабите, затварят във филтрационни лагери оцелелите от Холокоста имали неблагоразумието да емигрират в Израел ... щото видите ли тези евреи били слабаци които не били нужни за развитието на Израел.

Евреите, за съжаление, са останали, в далечни епохи, не само преди Христос, който проповядва :"Обичай, врага си!", но и преди Мойсей, който проповядва "Око за око, зъб за зъб." Те се ръководят в действията си от доисторическото правило: "Око за две, зъб за чейне.", правило, което обезпечава непрестанни войни и убийства.

нема ли падни некой метеорит и реши проблема с тая шиб.на земя? Некой като на времето Содом и Гимор

Жалко ще е само за прекрасните животинки дето нямат никаква вина за което ние правим.

То в и около Мъртво море имали живот?

Милите чалми, такива добри животинки

Кат ти се мре...знаеш какво да правиш! Нема нужда в кюпа да слагаш и другите. Аман от религиозни а разни еко лайна!!! Щял да спасява планетата или животните. Гнусно леке слабоумно. Може да се обесиш и така да помогнеш!