Над 600 заразени с коронавирус в кланица с българи и румънци в Германия

Премиерът на провинцията допусна, че именно нашенци донесли вируса, над 7000 са под карантина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ги наричайте българи, а български граждани

Ами като ги колят, защо седят там?

Западните идиоти си мият ръцете, все други им виновни. Ами наемете си немци или талибани за работа бе....

Пускайте ги да си дойдат в България.

Живот за едни прасета, глад за други....съдба.

Малко ги биете, затова

А бе каква е разликата дали ще се лекуват тук или в Германия като в Германия не са осигурени и немците плащат сметката тук?? Няма никакво значение. Винаги парите са от нашта каса

Немците пращат сметката в БГ, това е ясно

Поне тук няма да разнасят заразата. И не е вярно, че не са осигурени. Може да е на минимална, но имат осигуровки.

600 човека от 800 работника са били нелегални??? Как като си нелегален си плащаш??

Брат, те тука са я разнесли. Били са вече болни като са заминали

Специално в тази кланница са на немски договори. Не пиши глупости без да си осведомен че направо аман от разбирачи. И все ви с привиждя, че някой ви бърка в джобс, ГОЛТАЦИ с ГОЛТАЦИ. А че там работят предимно примати е друга тема, ама са на немски договори. Познавам посредника който ги праща. Живеят по 8,9 човека в апартамент.

инженерите и лекарите ,гостите на госпожа Меркел нямат интетрес да работят , немците такава работа и на снимка не искат да видят и накрая пак зор с българи и ромънци цял ден бачкат без пари,живеят в мизерията , пак после и кашлят даже . абе мъка немска

Роби, роби, бели роби, Уайт йист йъръпиън лайвс донт метър!

Роби, роби, ,колко да са роби? Баре едно 1500Е трябва да са взимали. Е, не е като едно време НРБеец в Либия или Коми. Или студент на селскостопанска бригада.

12.5 евро на час

Ха ха ха ха ами да си бяхте наели немци бе, тарикати. Ама немец няма да се гърби на тези кинти, нали? Ма кат клива фъстъците и лока уйскито ни рива а?

Тия сега да не вземат да си дойдат в България. Че нито се обаждат, нито предупреждават, нито чустват отговорност към другите хора. Защото просто са си нискоинтелигентни.

чуВстват. Чакай, че си намерих правописна грешка.

Е те сега се намери начин да поскъпне и месото.

Не ми пука за убийци на животни и за собствениците на този кървав бизнес. Вегетарианец съм.

Трябва да се спре убийството на репички и салати, които безогледно се убиват от вегани и вегетарианци в огромни количества !!!

Не ми пука за вегетарианците и техните психични проблеми. Да ходят всички вкупом в луницата...

Ами ти със всяка маруля, която откъсваш и измиваш убиваш няколко голи охлюва, една камара буболечки и сума мравки. Да не говорим, че подяждаш зайците. А Фермата, в която се отглежда тази трева е станала причина да бъдат избити хиляди гръбначни животни и птици, а стотици да са лишени от хабитат и храна. Щото да убиеш заек, за да го изядеш и да се нахраниш е едно, а да убиеш друго гръбначно животно, например мишка, защото си е позволило да ти се пречка между марулите е съвсем различно.