Коментари - Над 50 души са ранени след нощ на бурни протести в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катулуния е испанска!!!

Да, Каталуня все още е испанска КОЛОНИЯ. Но ще се освободи съвсем скоро.

нали и двете ръки дигате - ЕЙ! да не ви изкарат и фашисти :)

Всички сепаратисти в затвора. Да живее Испания.

Пиленце, няма как да вкараш няколко милиона души в затвора. :)

шизофренно и безкрайно непочтено е да подкрепяш и поддържаш консерватизма и единството в една страна, а да хвалиш и/ли подстрекаваш сепаратизма и либерализма в други. или си консерватор, или- либерал. или си син, или червен. не може ту така, ту онака. лек ден

Свобода за политическите затворници във фашистка Испания! Какво дреме ЕС? Къде отидоха европейските ценности? Или са само на хартия?

На какво основание Дир нарича тези хора сепаратисти ?

Един от основните закони на природата е че правото принадлежи на по силният. Смешно и жалко е когато човека се опитва да измисли своя философия която е в разрез със законите на Вселената. Кой имал право, кой нямал право защото не следвал някакви измислени правила и "закони". Палестинците нямат право на държава, каталунците нямат право на държава, Крим не бил руски ама Косово може и тюркието нахлуло в чужда държава докато другите си държат оная работа и се чудат какво да правят и дали въобще нещо да направят. Това разбира се далеч не са всички примери и едно е ясно: Все още живеем в свят където силата се измерва във възможностите на армията ти. Някои се опитват да ни убедят че икономиката примерно била по важна...пълни глупости! Ако искаш правото да е на твоя страна, по добре инвестирай в силна армия а другото го остави на заден план! Когато си в джунглата, един нож ще ти е много по полезен от колкото един айфон или парче салам.

Абе, ако питаш мен, всичко е важно, стига да знаеш за какво може да ти послужи. И ножът, и саламът, че и един компас не би бил излишен...Това ни отличава от другите животински видове, които имат само зъби и нокти.

правото е на по-силния ----------------------------------- така е. но силният днес става слаб утре. и тогава жъне горчивите плодове на своята горделивост и жестокост. затова- да не злоупотребяваме...

А Ганьо Булгаристански дори за защита на децата си не се вдига от норвежките стратегияа, какво да кажем за протести срещу грабитеството на ГРОБ и мутрата и останалите политически бандити!!! Такъв си е наш Ганьо - мазохист, селски тарикат, андрешковец, подлизурко, нагаждач, прост като мотика, ще продаде целия си род за кинти и страната си!

чемадан, вокзал, барселона.

Дядо Иван ждъ ни избави от норвежко робство!

ноукамп е близо. Пиночет дали има?

Абе да питам: Това че по времето на турското робство сме искали да се отделиме, освободиме и да имаме наша си държава сепаратизъм ли е?

Защото никой не ни е питал дали искаме да ни поробват.

да! от където и да го погледнеш си (ти пък какво общо имаш, че да използваш "сме)" извършвал подрувна дейност срещу могъщата си имеперия на 3 континента. ОТ отделянето не ти е станало по-добре, просто си сменил господаря. сега отново си в империя - ЕСССр. кефи ли те ? ако си сепаратист по душа - направи като британците

Шило

Който сее ветрове, жъни бури! Решението трябваше да е политическо, защото това, което става не само няма да намали напрежението, напротив. Ще засили желанието за отделяне.

Според теб, ние трябва ли да подкрепяме сепаратизма или не ? Това пречупено през призмата за ветровете и бурите.

Шило

Разбирам накъде биеш, както и провокацията ти. В България това няма как да стане, защото няма такава област, която да е аналог на Каталуния. А ветровете и бурите ги виждаш.

Шило

Ако има условия за сепаратизъм, то те са в съседни държави и то, в полза на България. Макар, че ние с тая територия, която имаме не можем да се оправим, при положение, че Господ е давал, давал, та какво останало с още?