Над 3,5 млн. лева обезщетения за близките на жертвите от кораба "Илинден"

Решението е на Софийския апелативен съд, но не е окончателно и подлежи на обжалване и протест пред ВКС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да питам де: Как САС определи кой ще получи 90 и кой 120 -по възраст, по пол, по етнос, вероизповедание, образование. Нищо лично, дали зависи от цената на билета, от класата на обслужване, от предложените допълнителни екстри срещу заплащане. За спасителните средства не коментирам на такъва гемия няма място за лодки, няма и достатъчно място за спасителни пояси. Обикновено пейките са оборудвани с въздушни (метални или пластмасови) поплавъци и могат да поемат 4 или 6 човека при инцидент. Та за разпределянето на "пая" питам

Дори македонският съд е решил делото още пре 2012 г. Българският още не се е произнесъл окончателно в навечерието на 2023. От 2009 година досега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! т. нар. съдии и съд са най-големия позор и петно в рази кочина!

Ами българският съд масово е пълен с кадри на ДС. Обърнете се към БСП по въпроса.

и да не забравите и най-върлият притежател на БКП книжка, Боци. Пък и беше на власт доскоро.

Адвокатите ще вземат по-голяма част от тези пари, а ощетените ще видят само малка част от тях

Тия ако бяха в Америка щяха да изядат дървото и да платят поне 20 милиона обезщетения и то за една година щяха да ги осъдят. Освен парите, щеше да са изпозатворени по затворите всички по веригата.

Още си седи корабчето на пристан близо до извора на белоногата.

15 български живота бяха оценени на мижавите 233К левчета. Един коптор от реални 60кв.м в поляните над Студентски град, където още няма дори улици струва 350К левчета.