Над 28 000 бежанци са пристигнали в Армения от Нагорни Карабах

Азербайджан отвори в неделя единствения път водещ от Нагорни Карабах към Армения, четири дни след като сепаратистите от региона капитулираха

Обратно в новината

Коментари - Над 28 000 бежанци са пристигнали в Армения от Нагорни Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даразделиха наследството на СССР.

....до оня ден бяха стотици хиляди бежанци трагедия къщи взети от азерите палеха и се изнасяха, а днес вече са десетки хикяди...., то само да знаеш броя на сините каски и ти става ясно Русия как го на Пашинян таковата. . .

100000 са всички ХАИ нахлули в историческата азерска територия Карабах. Азербайджан предложи на всички, които приемат азерски паспорти да останат с права на азерски граждани.

Кви си ги измисляш? Още от началото казаха, че по силно преувеличени арменски данни били 120х.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами!!!: ----- https://marketl.ink/biocom

Доста малко искат либерал..... демокрация....

Това явно са...всичките.

Тоест арцах вече не съществува

Не съществува от 100 години.

и стига писа по тея форуми глупак!

За поресен път троловете на Путлер са се впуснали в темата. Нагорни Карабах е територия на Азербайджан. Рашка преди три години се би в гърдите как Путлер за миг е решил проблема и там ще има мир навсегда. Миротворците им трябваше да са гарант на мира. Сега обаче се вижда, за сетен път, колко срува подписа на Рашка. Ердоган отиде при бункерния старец преди месец и изтъргува Нагорни Карабах, а "световния лидер" продаде интересите на Армвния. Това е истината.

Факт. Така е.

а сега правете сметка САЩ като имат интерес наблизо винаги има интриги и става 1во малък конфликт сетне голяма война и има бежанци и страдат хора ха смятайте кви емоционални съседи имаме и каква армия и оръжия имаме и трябва ли да разчитаме че САЩ вечно ще ни пази след като е видно че интересите им се менят и лесно сменят и предават съюзниците си

Армения разчиташе русия да я пази...

Такаааа - това е брилянтен пример за социален инженеринг - купуваме правителство(арменското) - до сега клетите арменци си мислеха, че си имат и Нагорни Карабах - е да, ама времената се менят. Преди са били силни, а азерите са копали камъните, че да се прехранват, но сега на азерите на помощ е Турцоя(не без наше участие, друг въпрос). Та - приливната вълна мени посоката - сега азерите си искат това, което е де-юре тяхно право. Все едно ние изведнъж да станем по-силни от Гърция и да си вземем Беломорска Тракия, щото исторически е наша(тук ще отворя една скоба за един богоизбран народ, дето сътвори подобни шайзета ама ... друга тема). И след 30 годино гърците да ни напердашат! Няма значение кой те е напердашил! Не е виновна комшийката от петия етаж, дето преди е викала за теб! Виновен си си ти!

кво ше си взимаш форумчо глуповат тази България неможем си опази и развием ти до бяло море ли ще ходиш от форума кой ше пише?

Инженерче

За мен е напълно окей да мога да ида в беломорието без да ми искат паспорт, да си взема къща там и прочее. И изобщо ми е през оная работа дали територията се зове Гърция или България. Гръцкия ще го науча криво-ляво. Мир да има, да не се колим! Баща ми е македонец от Драма, така, че е редно да замълчим.

Кога исторически беломорска тракия е била българска? Освен за малко при хан Пресиян и за малко при Иван Александър. И от 1941-44?

Ние къде ще бягаме ???

Какво? Не сте съгласнни с кментарът ми,че Путин предаде Армения ли? Ами сверете си познанията с факта,че Путин официално призна вече признатата междунардно за азерска Карабахова земя. Да,населението е арменско в своето мнозинство ,но нека си зададем въпросът какво би се случило ако заселените в турци в България региони решат да правят зулуми като арменците в Нагорни Карабах.Успех в мисенето

Май в Карлуково сте нямали нет последната година!?

арменците начело с про-западния Пашинян са изключително неблагодарни копелета. Русия просто трябваше да изтегли предварително целия мироопазващ контингент и да остави азерите да колят на спокойствие. Така хем тъпите арменци щяха да вкусят от "плодовете на демокрацията", хем азерите щяха да се дискредитират пред света. Руснаците с тяхната безкрайна мекушавост и славянска склонност да помагат навредиха сами на себе си. Днешният свят е светът на Америка - трябва да си подъл и пресметлив, само тогава ще успееш!

Добре, че сме в ЕС и НАТО.

и има банани? тъпак!

Руски миротворци = етническо прочистване (голяма екскурзия).

И дадоха Нагорно Карабах на Азербайджан . Това са последствията и никой не им е виновен

"след като сепаратистите от региона капитулираха" опааа, нещо се сменил наратива. Изведнъж се оказа че Карабах си бил азерски а реално арменците го отцепили. и ся джурналята ще трябва да го напишат наопаки.

Въобще не ми е жал за тях. В Карабах е гнездото на арменските руски подлоги. И по руската телевизия го казаха, тия от Карабах да отиват в Русия и да влизат в руската армия и да отиват на фронта в Украйна.

Арменците зорлем пристанаха на Сорос и сега ще се свият в черупката си.

28 000 от 146 000 население в регина са около 20%. Тези цифри показват как работи Рашка,така "освободи" Абхазия и Южна Осетия , Приднестровие опита същия сценарии и в Украйна, но най-сетне си счупи зъбите и света видя какви "овободители са и колко държат на договорите, които подписва.

Покрай руZZия всичко е война и разруха

Азърбейджан с подкрепата на Турция извършва геноцид над арменците!

Още един народ "асвабаден" от "асвабадителите" руснаци. Вижте, колко арменци е имало преди руснаците да започнат да ги освобождават и колко земя са имали.

Е демократичен. Нали така?