Над 25 педофила задържани при акции на ГДБОП

Няма статистика къде има най-много педофили, заяви антимафиотът Явор Колев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Владо Кузов хванаха ли го ??? А забравих той щял да става адвокат !

Г-н Колев, търсете в нселени места с домове за сираци и защитени домве,близки до граница.Ползват сим карти и нет от съседни държави.Пълно е с извратеняци от Европа!

Вие сте расисти. Та това са участници в гей парада в нашата столица. Едни добри хора, борещи се за любов.

как да няма статистика къде има най много педофили? ми в едни махали, дето им викате гета, пък те си са автономии, децата раждат на 12-13 годишна възраст, а стават баби на 26 г., и прабаби на 40!

Интересува ме бройката на осъдените, не на заловените!

В Норвегия има над 5000 регистрирани педофила. Там секс между баща и дъщеря е с възпитателна цел. Отмените деца се предават на гей-двойки ,които са скрити педофили. Държавата толерира педофилията. Така детето се образова сексуално. По-добре ли е да се шамари от майките им.

Противоречиш си: "Отнетите деца се предоставят на гей двойки, които са СКРИТИ педофили." "Там държавата толерира педофилията" Ако "държавата толерира педофилията", защо е нужно гей двойките да са СКРИТИ педофили и от кого са скрити, ако не от държавата?

хубаво няма ли да сътворят хората в тая държава, все за гнусотии четем. По бързата процедура в затвора на изродите. А родителите да зарежат чалгата и да си гледат децата.

Че нито едното, нито другото, няма как да стане. За първото има процедура. Трябва да се провери всичко, да не стане грешка и някой от "нашите" (спонсори) да не попадне където не трябва. За конкуренцията -може. За второто -ми, да вземат да слушат опера. Ама им идва скъпо, пък и не става за купон. Не забравяй, че днешните родители, са вчерашните деца. Които в израстването си са имали за идол Бойко Борисов. И сега си го имат. Човекът, без една книга е стигнал до кормилото на държавата. До пълнолетие, на всички е забранено да ги товарят с труд. А след пълнолетие, като по чудо, трябва да се сдобият с трудови навици. Как го виждаш това? Според трдициите на семейството (християнското), родителите отглеждат и възпитават децата си и като инвестиция за осигуряване на здрава връзка и благодарение на нея, създаване на застраховка за старческия период на родителите. В новата ситуация, никой човек (освен олигархическите изроди) няма Утре. Няма бъдеще. Всичко в живота му е чужда собственост. Дори децата му.

Медиите изпълняват поръчки да нагнетяват напрежение и да затормозяват народа. Така по-лесно се формират отрицателни нагласи към властта.

Проблемът е много по-дълбок и се корени в ценностната система. Както са писали други в коментарите, щом има търсене, ще има и предлагане. А търсене има защото още от най-ранна възраст в неориентираните още съзнания на децата, отвсякъде и по всички възможни начини се насажда, че за да имаш някаква стойност в обществото, трябва да си секси. Трябва да публикуваш непрекъснато снимки, трябва някой да те "лайква", иначе те имат за непопулярен, за смотан, за лузър, за загубен, и това е най-страшното нещо на света. А за да те харесват, не трябва да си се класирал на олимпиада, не да си чел книги, не да имаш добри оценки, дори не толкова да си добър в някой спорт - единствено и само да изглеждаш секси. За съжаление, такива "ценности" се внушават и на децата, а това създава почва и за педофилия. Защото е много трудно едно дете или младеж да се замисли дали тези идеи и критерии наистина му харесват, дали всъщност са и негови, дали иска да бъде такъв и дали това е негово решение. А като си отговори, да има моралната сила да бъде себе си, дори ако е различен и има интереси, които не включват алкохол, цигари, дрога или секс. Особено ако родителите не му помагат...

Чакай сега, тези критерии за да те харесат къде се проповядват? Защото в моето обкръжение се проповядва точно обратното.....

Разбира се, нямам предвид всички, и добре, че е така! Добре че има кръгове от хора със стойностни интереси. Но не може да се отрече, че чалга-културата е много агресивна. Погледнете например визията на много от абитуриенткте, а се предполага, че това са вече зрели хора...

Но ти гарантирам, че твоето обкръжение е далеч по тясно от телевизиите, и още по тясно от фейсбук. А съм почти на 90% убеден, че и твоите деца живеят там -във фейсбук, инстаграм, туитър -все медии, които чрез гръмко отрицание на тези пороци, всъщност, ги държат постоянно на показ и разпространяват убеждението, че са непобедими. Разбра ли нещо? Ако не си, няма страшно -много са като теб. По малко са разбралите. За жалост.

видиш ли изрод паяк пуснал мрежите си в интернет - светкавично информирайи алармирай когото трябва.

съвсем анонимно, щото тия са адски опасни и агресивни.

Не са по опасно от мвр -то. Подадеш ли сигнал, ставаш им вечен абонат... Знам, че нямаш идея за какво говоря, де...

Няма оправдание за педофилите, но като гледам каква злоба се лее и срещу гей-парада от русофили и комунисти(все едно в русия няма гейове), откровено заставам на страната на веселите хора. Те , дори с различната си сексуална ориентация са СВОБОДНИ , за разлика от бетонираните тикви на носталгиците по социализма и ссср, дето умря.

по-откачено нещо е трудно да прочете човек - не вярвам на очите си. особено с оглед на това в чии редици е бъкано с педофили.

ссср умря другарю, да ти натъртя. Това е основното което искам да кажа

господинчо.

Много жестоки наказания трябва да има за осквернителите на деца! Защото децата са си деца - лесно можеш да ги подлъжеш, да ги манипулираш, да ги сплашиш, да ги заставиш да вършат гнусотии... Но за педофилите - много, много бой, до посиняване - да им се избият от гадните мозъчета всякакви мисли въобще да погледнат със сексуално желание на дете!

Бой и тежък физически труд докато пукнат!

а смърт, незабавна смърт

A за злоупотреби с бебета и малки деца по частни ясли и домове, има ли напредък?

Родители бъдете винаги на щрек! Опасности дебнат дори и в самите семейства. Жестоко е. А тези нищожества да ги покажат и после в затвора ще им е “весело”

И тТрябва задължителна кастрация за сексуалните престъпници. Те със затвор само няма да се поправят.

в нар събрание има доста...

как къде ... в мола където има най много майки ама те ще се множат докато се объркват нормалните сексуални ориентации и основата на възпитанието

дето са пълни със стари злобни кобрести моми - те искат да изземат функциите на родителите и да търгуват с чуждите деца

Браво на ГДБОП!!! Остава сега останалите по правосъдната верига,бързо и адекватно да си свършат работата.Така щото,тези изроди неземни,да си намерят топло място по затворите.При бат Мангал,за по-атрактивно....сещате се какво.Изроди мръсни.

Знам какви са им глупавите методи на ГДБОП. Преди време се бях запознал с някакъв МИЛФ онлайн, уж някаква свалка течеше и по едно време тя започва да ми рекламира "дъщеря си", която е на 12 г. и ми праща някакви нейни предизвикателни снимки. Казах й да си гледа работата и да пътува по направление, като бях доста изумен от случващото се. После се замислих... баш някакви такива "ловци" на педофили ще да са били. Та така...

А ни ти ли мина през акъла да изпратиш сигнал в полицията?

Че да погнат него? Ми те това чакат! Някого да проверяват. Виновен или не - няма значение!!!

Да изпратя сигнал за това, че се свалям с някакъв имагинерен МИЛФ, да дойдат да ми ровят по компютъра, да занимават приятелката ми, съседите, близките.. да ме разпитват? И естествено да не могат да установят НИЩО, защото всичко става по скайп, а там не могат да проследят нищо, нито IP, нито нищо. Тц. Не ми мина през акъла.. Е-га-ти колко съм себичен, вместо да съм Гюро Михайлов, а?

25 педофилИ. На български език не се ползва бройна форма за съществителните от мъжки род, които се отнасят до лица. На руски не знам как е.

Не е така.

Какво не е така? Ти като си педофил от единствено число, как те бърка това?

Като го гледам е и с непълен член!

Отлично отклоняване на вниманието на Обществото от корупционите далавери !

То е ясно, че голямата отговорност е на родителите за всичко, само не знам защо е тази раздута държавна администрация и т.н. Събираме сами пари за лечение на деца, на полицията не може много, много да се разчита, сами се пазим, учим и т.н. и т.н. АМАН!

САМО СВОБОДНАТА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЛЕКУВА НЕДЪЗИТЕ НА ТОВА ОБЩЕСТВО!

И леки допълнения в закона за личната собственост... Влизането в чужда собственост трябва да се третира, като опит за умишлено убийство, а убийството на престъпника да се награждава с медал!

Айде сега да се “забавляват” до живот в затвора !

Най добрият вариант е, при задържането им да се самоубиват с пушка в гърдите.

Не хабете патроните, по един камък на вратовете и в язовир Искър.

В снапчат по случай юни месец са пуснали филтър Любовта няма възраст

на педофилите - в норвегия и сащ.

списък на членовете на педофилското движение: Северноамериканска асоциация на бойлъвърите (САЩ) — действаща Датска асоциация на педофилите[en] (Дания) — разпусната Paedophile Information Exchange[en] (Великобритания) — разпусната Дружество за сексуално равноправие[de] (Германия) — разпуснато Дружество Мартейн (Холандия) — забранено от съда Партия за любов към ближния, свобода и многообразие (Холандия) — разпусната

Въпроса е след като са ги хванали какво ще ги правят. Едно време прилагаха различни програми за превъзпитание и химическа кастрация. А сега да не ги обгрижват на държавна издръжка заради външния натиск на извратенитее им другари от ЕП, ЕК и САЩ.

Това е в някои щати на САЩ и не ти ли се струва също извращение ( химическата кастрация ) ?

Хората имат право да пледират за дискриминация съобразно половата им ориентация. С което могат да осъдят държавата за дискриминационно насилие и тормоз. А ти ще плащаш обезщетението им с данъците си. Разбра ли другарю?

Както под всяка друга статия, така и под тая е пълно с росняшка и антиевропейска пропаганда. В материала се говори за съвсем други неща, но путинските тролове и тук всичко ще го обърнат на лъжлива пропаганда.

СМЪРТ - при доказана вина.

а кой ще излови педофилите в правителство и измислени извратени нпо-та като анимус и други такива?!

За какво са им? Това си е за разтрел не за задържане.

Смъртъ в агония за сите. Тепанье и копанье. На никой нема да липсват фрииковете.

Черен ден за българската джендърастка общност...

Това са дребните риби

За това ли си в траур?

В траур е татко ти, че го пропуснах последния път. А се надаше и той като майка ти...

Нали според ИК сексуалността не трябва да е проблем? Педофилите какви са? Родител 3?

дайте им имената. Защото е стара истина, че ако педофил е в ареста или в затвора, съдбата му ще е твърде кратка. Там пандизчиите ще го разпорят анално с огромна радост.

това са митове

Крайно време е ФБ да изчезне!!!

Глупаци ще има винаги. Никой не е виновен, че едно 12 годишно се снима голо с камерата на телефона или лаптопа си! Това не можеш да го прекратиш със забрана.

МОГА ЛИ ДА УЧАСТВАМ БЕЗВЪЗМЕЗДНО .....В СКУПЯВАНЕТО ИМ ......?!?

Това е голям проблем. Понеже държавниците са главно педераси, бутат напред идиотщини от типа "родител1" и "родител2", гей паради и други извратинящини. Техните педераски душички не разбират разликата между промотиране на изкривявания и толерантност към тях. Става така, че вече се рекламират тези болестни състояния и се обявяват за нормални и ето резултата - педофили са се навъдили. Хомосексуалист е едно. толерантни сме към това заболяване като не дискриминираме хората имащи го. Педерас политически, предаващ страната и народа си за да някой грош уж евроатлантически ценности - не това не бива!

Големи хайки им спретнаха.Все едно казват : спокойно родители и да ви отнемем децата няма да е заради българските педофили.

Светът се управлява от педофилите, това се знае отдавна Рано или късно извратеността ще се узакони Във фейсбук е пълно с тайни педофилите групи Конски свят honk honk

Клоунски свят....

Моето дете няма телефон, но целия клас има и по този начин то се чувства зле. Тоест, проблемът е в родителите, които още на 3г възраст на децата си им купуват телефони и майки, качват им игри и по този начин подлудяват и другите деца, чиито родители се опитват да им осигурят нормално детство, доколкото е възможно. Детето ми е втори клас и все още няма телефон, но съм принудена да му взема тази година, защото останалите, които имат, а те са 90 процента, го ингонират

ннн

Такива изроди трябва да се скопяват и след това да работят в затвора, за да поемат разходите по процедурата. Никаква прошка за подобни изверги.

Този колев защо се е определил за антимафиот? Ако, клюцне двама трима от идиотите става, ама само да зяпа по екрана,кой какво иска да види, си е чисто перде кириз.

Каква стана тя, като махнем пияниците, наркоманите, гейовете, психарите, педофилите, дегенератите,....че то мъже не останаха май....

Всички цигани, педофили, мюсюлмани и други сексулани извратенеяци като хомосексуалисти, зоофили, некрофили и пр. трябва незабано да се кастрират и изселят в Африка.

БХК няма ли да каже нещо за правата им?

СВОБОДИЯТА в Европа минава всякакви граници. В НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ педофилията е законна. Взимат се деца от здрави семейства и се дават на педофили за секс робини. Болни нации са норвежци, холандци даже и германци. Превъртат от работа и задоволен живот и посягат на деца. Всяко нещо трябва да има граници, за съжаление странтие от централна Европа започват да превъртат от солидарност и толерантност. Ще му се види края и на законната педофилия, но ще мине време и мн дечица ще страдат. А, шибаните католици практикуват блудства с деца от години. Никой нищо не прави, не се говори за това. Тук таме някой го осъдят. Колко разминали се има...... Страшно. Това е сериозен проблем в цяла Европа, а уж най-доброто място за живеене в света.

да не си забравиш халоперидола днес

Трябва да започнем военна инвазия в Норвегия, за да ги демократизираме.

Скопявай!

Веднага топките на дръвника.