17-11-2017 20-11-2018

Коментари

промяна няма как ще стане като имат мажоритарно гласуване, либерализма се възпроизвежда, направете си изводи

Във Франция ще се съдят хора по политически причини?

Ако арестуват протестиращ в Москва, джендърняците реват "олелеее, демокрациятаааа". Това "джендърняци" е комбинация от джендъри и западняци.

и за нашите диваци по улиците с някакви уж протести! Крайно време е и нашите милиция и съд да се заемат с анархията.

Неграта и тарамбуките сложиха качулки и започхана да грабят.Нормално за тях.

Макарончо, Макарончо, франсетата са горд и барутлия народ. Не са само джендърчета. Тези клишета за добрите политици и лошите десни и леви сме ги слушали хиляди пъти. Но това е народът. И други преди теб бяха нагли и се гавреха с хората, ама свърших с гилотината насред площада.

Дали това "Макрончо" не е умишлена правописна грешка. Той повече ми прилича на Микрончо.

Не виждам разлика между Порошено и Макрон. И двамата тушират недоволството от тях с военно положение,забрана на протести и терор. Диктатори.

А дали целта не беше именно извънредното положение? С провокацийка, подобно на военното положение в Украина? Щото така доста по-лесно се управлява.

баси и демократичната държава.

При френската демокрация е така!на който не му изнася да ходи в СССР при другаря Сталин, ай сиктир!

Последно колко са задържаните ? Според други медии задържаните са 400 ?!

става във Франция. Първо защото тази страна се препълни с мигранти с упадъчна култура,работни навици и никакво образование.Всичкото това иска да живее по западните стандарти а за да живее някой трябва да ги издържа.Кой ? Естествено французите и от там стандарта на живот тръгва на долу.Второ франсетата нямат читави политици,които да ги управляват, те просто не знаят как ? Още когато Оланд стана Президент,разбрах това.Едно недуразумение ,но не и Президент.Сегашния Макрон и той е пътник,няма опита на президентите от рода на Шарл де Гол , Митеран ,дори и на Саркози.Сегашните градове на Франция се превърнаха на градове пълни и палаткови лагери и мизерия в тях.За това е така и скоро време нещата,няма да се оправят.

Не че нещо, но това са жалки номера от страна на глобалистите. По същия начин, преди години, полицията в Лос Анджелис е позволила пълен погром, опожаряване на града, жертви и разрушения в резултат на милиони. И са се намесили с огромно закъснение под претекст..., че не са имали достатъчно муниции. И след като са се намесили да потушат протестите е било обявено военно положение, като междувременно хората са започнали да са въоръжават сами. Да, тогава е било на расова основа, но идеята е същата - военно положение значи пълен контрол. А сега протестите разбира се справедливи, но просто винаги има провокатори, които обаче са хиляда пъти по-силна от полицията и биха могли да бъдат неутрализирани в рамките на един ден. Но това не се случва, тъй като Франция вече също се очертава като сериозен баистион на глобалистите-антихуманисти. Извънредно положение означава загуба на всички граждански права и превръщането на държавата в треторазрядна клоака, управлявана от малоумници-психопати, болни и жадни за власт.

*Провокатори, в сравнение, с които, полицията е хиляда пъти по-силна искам да кажа.

На левундрерски простестъчрчета тук им правят хвала. Я марш. Открай време Франция и други западни държави имат уклон към анархизма. Не правете тъпи паралели. Европа на протестърчетата, я марш.

прозрачно че това са акции на спецдържавата, нарочно, да си оправдае жандарма, оръдията, насилията над протестиращи и присъдите, да смачка водачите след което стадото е лесно, фашизъм в неолиберален стил. Хората трябва да разбират как функционира държавата за да разбират как все повече ти бърка в джоба и все повече те мачка когато не си съгласен да ти свалят още една кожа. Иска се само да бачкаш яко, и още, и още, а те да ти бъркат по-дълбоко в джоба и най вече да не гъкваш.

Протеста е срещу алчните безлични комундели. Това е напаст,като хлебарките! Мисълта им е как да те оберат.

Наместника на Ротшилд в Европа - Емануел Макрон - е комунист ? Нещо много си се объркал драги ! Протестите са срещу ЛИБЕРАСТИЯТА, ГЛОБАЛИЗМА, ДЖЕНДЪРИЗМА и резултата от тях след 20 либерастко господство - мизерия, глад, скъпотия, индустриална разруха, полвин Африка на издръжка на Европа и дизически в Европа, ....

Объркал си се ти - точно това са невите неототалитаристи, които те затискат чрез джендърите и другите си простотии, сега и военно положение ще онявяват...

Петрола има много малка цена ,но много държави увеличават горивата.Това е политическо самоубийство.Макрон ще си ходи преждевременно.Идва Льо Пен.Черните в Африка и справедливост за Франция.Да живее републиката.

"Жълтитте жилетки" пред Арката на свободата в Париж! Оставка на Макрон! Не на нео либерализма и подмяната на населението ! Жалкото е, че ако не се организират в някакво политическо движение и тази енергия ще се разпилее по улиците само ......ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ МАЩАБНО И ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПАРТИЯ ОТ ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ, КОИТО ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В КОАЛИЦИЯ С МАРИН ЛЙО ПЕН.....за да се изгради по силна национална структора, която да отреже главата на неолибералната ламя. Същото и в другите страни възход на националните държави !

ти си прав, нова партия, дори си идват с името - "жълти жилетки", ще събере бая гласове и ще издухат макрончо с госпойцата му.

Ехоооо, ООН-то защо не скимти и не надига вой до небесата? Когато в Русия арестуваха 5 протестанта цяла Европа заскимтя...

Защото, кретенчо, в Русия не бяха въоръжени с бадви, метални пръти и не бяха с маскирани лица. Протестантите в Русия искаха честни избори и не палеха нищо. Нито оставуха графити и погроми след себе си. АМа ти си пишеш защото да дават 10 рубли, и подробности не те интересуват. Ама пак за такива като теб - чемодан, вокзал, Россия.

Да, но в Россия е забранено да се говори против нашия велик президент! Така че нашите протестани заслужават ако не разстрел, то поне да отидат завинаги в сибирска колония да видят как е.

защото кретенчо тия маскирани са от службите, стара практика когато искат да смачкат протестите с голйма агресия и злоба използват службите за такива акции и ти набиват канчето как протестират хулигани пияници, дрогирани, и "добрата" полиция спасява мирните хора които си стоят по домовете. Аре, заради такива тъпаци на власт са мутри и продажници и хората бачкат а не си виждат парите, защото сервиза трйбва да се подмени за 500000 евра.

Във Франция байно демокрацията е така!Като не ти харесват протестите, айде чемодан и ти в СССР при Сталин, неолиберана подлога!

Каква е тази полицейщина и репресии в сърцето на Европа???? Сравнете сега действията на кървавия режим на Макрон във Франция с действията или по-скоро пълния пас на силите за сигурност в Киев по време на Майдана... Но за лош обявиха Янукович, нали???

Очаквам Президента Радев заедно с полския си колега Дуда да поискат Франция да върне на семействата им арестуваните, а Тръмп да отмени следващата си среща с Макрон заради съшите тези нещастни арестувани.

Един призрак броди из Европа...

Ще запеят "Марсилеза" на нов глас. Иначе, на нашенеца ако не му се плати, с малки изключения, няма да излезят да се възмутят от Тиранията.

макарона има опция да се обади на силите на НАТО или за по сигурно на бай Тръмп да прати военен десант в Нормандия за да се приключи с тая еврогейска кочина

Значи в прекрасната либерлано лява Европа ако работиш и си плащаш днъците, но протестираш ,че държавата иска да вземе повече от трудно изработените ти пари те съдят.Обаче ако влезеш в същата държава без документи,тя те издържа и толерира. Демокрацията свършва тогава,когато започнеш да вземащ от тези,които работят и да даваш на тези,които не работят. Европа в сегашният си вид е пред разад.

Тук няма как да задържат 200 човека. ..просто няма толкова демонстранти. Откакто опаткаха олигарсите на БСП, Курни дава по 20 лева на няма и 50 човека.

Май назрява време за нова революция. Все пак капитализма се оказа по-уродлив дори от феодализма.

Боко за Макарон

На мен ми прилича на анархия причинена от анархисти. Добре е че няма убити Шейтановци. Нали вече го убиха един път.

Ако беше станало в БГ, френския посланик щеше да смърди поне 6 месеца по всички медии. Щеше да дрънка за диктатура, нарушаване на правата и други подобни тъпотии.

Ами мрънкай сега и ти, бе Кой те спира

Демокрацията е на смъртния си одър, щом такива неща се случват във Франция.

Отдавна Франция е погазила лозунга "Свобода,равенство,братство" от Френската буржуазна революция. Сега вместо абсолютна монархия си имат абсолютна неолиберална капиталистическа диктатура, при това, забележете от англо-саксонски-юдео-масонски вид. От Втората световна война насам Франция е безгласна буква и в НАТО и в световен план. Абсолютна подлога на САЩ и това не могат да простят французите на САЩ и ЕС. А като написах ЕС, браво на генерал де Гол, изхвърлил чиновниците на ЕС (и ЕК) от Париж. Затова пък му спретнали комплот на следващите избори и избрали друг, удобен ..ей-послушко. Затова дори френския национален футболен отбор е с "чистокръвни петли" - по-черни и от сажди. Нищо лошо - просто пълно израждане на французите - и те са страна със затихващи функции, сънуваща бившите си величия и колонии... Сигурно в гроба се обръщат Русо, Монтен ,Марат, Робеспиер,Расин и т.н. и т.н

skromna35

БуржОа!

протестирането срещу европата и демокрацията е най-малко средно хулиганство! всите в панделата!

У колко ГМО си изял

Сега разбирате ли като си изхвърлихте старите книги това било Митко Палаузов айде на боклука ,нищо че се е борил против фашизма и капитализма ,а това е Капиталът аиде и той,това е наръчник на партизанина най ценната книга ама и тя се въргаля в кофите .А живота е кръговрат днес те карат да изхвърлиш Моята борба а утре Капиталът така че да не се завираш много много в меда на управляващите.Затова и най ценна си остана,, наръчник на партизанина,,.

го е закъсал ,като Меркел и нейната кукла от Банкя

Комунизма падна без капка кръв но капитализма без бой няма да се даде

Не сме народ,а мърша.Казал го е П.Р.Славейков преди 150 години.И днес мършата пита по форумите,тези защо протестират и се бият.Ами за достоен живот.А ние го чакаме даром.Няма да стане.Не сме народ,а вегетираща биомаса.

И ти си такъв! :))

къде е заровено кучето: "На заседанието е била дискутирана адаптацията на силите за сигурност за бъдещи протести." ;)

1-во Демонстрациите не бяха само в Париж, а и в много други градове. Някъде ченгетата направо сваляха каските и изобщо не се е стигало до сблъсъци. 2-ро Исканията са вече не за друго, а направо за оставка на Макрон. 3-то Много от маскираните млади мъже с брадви и щанги се оказаха преоблечени полицаи - в Туитър е пълно с видеозаписи, включително как слизат от полицейски ванове и как се преобличат. 4-то Полицейското насилие е безумно - по 8-10 полицаи пребиват отделни хора, които преди това са замъкнали в странични улички - и това го има на много видеа 5-то Основните френски медии, от които преписват нашите прикриват истината и лъжат на поразия - твърдят, че са крайно десните, но реално са крайно леви и преоблечени полицаи, които провокират атаките срещу сгради и палежите на коли. Реално, Франция е пред най-големите си вълнения от години насам. Макрон или си отива или въвежда диктатура чрез някакъв вид извънредно или военно положение. Негови партийни лидери в Париж вече официално поискаха армията да излезе на улиците. Ще видим до къде и как ще стигнат нещата, но при всички случаи няма да се размине "просто така".

Това е не демокрация а анархия това не може да разберат управляващите. И в Франция фирмите не плащат достатъчно според изработеното както и тук. Изискванията да почнеш работа във Френска фирма са големи .

Абе тази държавица колкото едно наше землище не се ли управлява от един геронтофил. я го махнете и ще потръгнат нещата

Ти да мълчиш, гледай си сибирската кал и водката. За европейските дела нямаш акъл.

И това няма да спре хората, но само ще отложи наистина масови протести. Зле го е посъветвала Меркел и ще им дойде времето и на двамата.Макрон бил предложил разговори - но хората никога няма да забравят какво решение взема сега. Всъщност тези хора ще са политически затворници.През 2019 този ще изчезне по начин който не си е представял- затова и няма деца.

Чакай бе. Да протестираш в демократична държава и да те съдят. Ама вие сериозно ли. Да не пишете за Северна Корея. Обърках се. Я уточнете.............

Да бе, протестират с маски, железни прътове и брадви, ти това протест ли го наричаш?

и каква е дефиницията на протестиращ кавал такъв

Да, просто - усмихнати, млади, знаещи и можещи хора защитават демокрацията и човешките си права. И у нас беше по подобен начин - къртеха павета, палеха кофи, правеха барикади - кво толкова. Това са си (както казваше Плевнелиев) напълно нормални реакции на гражданското общество срещу управляващите. Ся туй във Франсата е същото.

Сега ще обърнат палачинката и ще кажат че ги съдят за хулиганство- познати прийоми на ,,демокрацията,,.

Преди много години Де Гол си поиска златото срещу доларите. Тогава също имаше безредици и студентски вълнения. Стар съм и не следя редовно новините. Тоз път французите какво не са угодили на Рижият.

Дядо, днес една баба на пазара каза,че не е рижият а хакерите на Путин. Всичките злини на света ги твори Темнейший. Америка и Англия са света вода не напита

до ушичките когато ни казваш това, дядовото, че тук май си забравило тези "пръстчета"?!

Ги пращаше да ядат пасти и тоя макарон натам върви ...