17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: "Към днешна дата в болница са 1017 души с диагноза КОВИД-19, от които 49 са в интензивно отделение." До 2020 г. само тези 49 души щяха да бъдат в болница, а останалите - на лечение вкъщи. От симптомите на обичайния ежегодно за този сезон т.нар. "летен грип" (който сега ни го представят като уж нова болест ковид) - а именно температура, хрема, кашлица, болки в гърлото и ставите, повръщане, разстройство, обриви и усложнения, като гнойна ангина и пневмония, които повалят и деца, и възрастни". Тези заболявания въобще не са притеснявали преди няколко години здравните ни власти, които сега са изпаднали в тежка амнезия за съществуването им. (20.8.2014: https://bntnews.bg/bg/a/283185-kovaren-leten-virus-va-rluva-v-stranata ; 12.8.2018: https://dariknews.bg/novini/bylgariia/letnite-virusi-simptomite-i-kak-da-se-spravim-2114213). (06.7.2014: https://bntnews.bg/bg/a/266732-d-r-kunchev-nyama-epidemiya-ot-leten-grip) Целта на новата пропагандна кампания, разбира се, е поддържане на напрежението и уплаха сред българското население дори през лятото. Можем да се досетим каква канонада от фалшива тревога ще ни сполети, когато дойдат есента и зимата с обичайните от хиляди години остри респираторни заболявания (ОРЗ), причинявани и от обичайните коронавируси.

Ало, Операция Манипулация, тролице нагла, Защо лъжеш бе? Коронавирусите не са сред обичайните причнители на ОРЗ. А ти верно ли оприличи и летните ентеровируси с ОРЗ?

Като че ли цялото трол е заето да брани честта на Русия в коментарите за експлозиите в Крим. Скука се очертва днес.

ЗЕВЗЕК,АРЕ ПО-ВЕСЕЛО! ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ-ОБЕСИШ! АКО ТЕ Е СТРАХ,СЪЩИТЕ ЗАГРИЖЕНИ ПЛАНДЕМИЦИ,СА ЛЕГАТИЗИРАЛИ-ЕВТАНАЗИЯТА!!! ВЕРНО,ЧЕ Е-САТАНИНСКИ РИТУАЛ,АНТИХРИСТИЯНСКО,НО ЗА ВАС НЕ Е ВАЖНО!

3евзек

Ало, Любчо, троле прост, Благодаря за предложението, но ще откажа. Вместо това възнамерявам някаква работа да свърша. Не може само забавления. Пък и евтаназията я легализираха заради ненужните тролове, не заради мен. Теб не те знам какво ще те правят без статии за ковида, защото под други не пишеш. Колегите ти поне са се подсигурили с темата за руснаците и американците, може би тях ще ги държат живи още известно време. Обаче ти... ще последваш колегите, които преди 2 години обясняваха, че БЦЖ-то ни пазело. Всичките минаха през евтаназията. А това "се-обесиш" да не би да е продължение на поредицата "обесиш", "по-обесиш" и "най-обесиш"? Трол неграмотен!

Ало, ЗЕВЗЕК/МУШМУРОК! Не копирай "троле прост" - това ми е запазена марка за описанието ти. За теб сега ще допълня че си ТРОЛ ПРОСТ В ПЕРИОД!

"Тролице проста" и "не те ли е срам бе" са му основните лафове на тоя лакей. И това мели по цял ден, пълно психо.

3евзек

Ало, Амиии, тролице проста, Не аз, ти си проста. Още стои постът ти с "реципрочно"-то. Дори не знаеш какво означава тази думичка.

3евзек

Ало, ха ха, трлице проста, Естествено че ще са ми основните лафове, когато сте прости тролици и не ви е срам от това. Да не би някакво неудобство да изпитваш случайно?

ЗНАЕТЕ ЛИ,КАКВО Е-ПОСТКОВИД СИНДРОМ! ДА ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА ЖИВЕЕШ,БЕЗ:МАСКА,ИНЖЕКТИРАНЕ(ПОСТОЯННО),ЕЖЕДНЕВНИ БРИФИНГИ НА РАЗНИ-“СПСИТЕЛИ”,”ЛИЧНА ЗАГРИЖЕНОСТ” ,НА ЕДНИ”ДОБРИ:ЧИЧКОВЦИ,ЛЕЛИ”…! ЖИВОТЪТ ТИ СТАВА-БЕЗСМИСЛЕН!!! ЖАЛ МИ Е ЗА:ЗЕВЗЕКА И КОМПАНИЯ!!!

Ало, Любчо, троле прост, Делта освен чурката ти е смалил и мозъка, щом на средните на ден 3 минути в автобуса им казваш "живот с маска", щом на 2-3 боцкания им казваш "постоянно", да не говорим за вече несъществуващите повече от година брифинги... Ковид баш в момента яко те мандърса теб, докато даваш прогнози какво щяло да бъде след. Не те ли е срам бе? Обаче понеже си прост, няма как да се сетиш, че всеки Зевзек, ако няма друго, винаги ще намери смисъл в новините за политика, каквито винаги ще има. Ако и те изчезнат... тогава ще му мислим вече.

Боклуци,я се махайте с тия глупости. Прекалихте.

Ало, тролската гилдия, Вече цяла седмица не можете да сметнете какъв процент от починалите с абили ваксинирани. Защо така бе? Математиката ли ви изтриха от тролските чутури?

ЗЕВЗЕК,НЕ ТЕ МРАЗЯ,ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБ! ДАНО ГО ПРЕОДОЛЕЕШ! ДА ОСЪЗНАЕШ,ЧЕ СИ-ТЪП,ЧЕ ВЯРВАШ ВЪВ-ВЪЗДУШНИ КУЛИ..НЕ Е ЛЕСНО!!! ТАКИВА,КАТО ТЕБ,ОБИКНОВЕННО-НЕФЕЛНИЦИ,СЕ ХВАЩАТ КАТО-УДАВНИК ЗА СЛАМКА,ЗА ВСЯКО-СВЕТЛО БЪДЕЩЕ,ОБЕЩАНО ИМ ОТ НЯКОЙ!!! ГОТОВИ СА ДА:ПАПКАТ,СЛУШКАТ,САМО ДА ИМ ОБЕЩАВАТ-ГРИЖИ! МИСЛЕХ ДА НЕ ТЕ-ОТРАЗЯВАМ…ДОЖАЛЯ МИ! ЧОВЕШКО Е! ДАНО СЕ ОПРАВИШ!

3евзек

Ало, Любчо, троле прост, Специално на теб не само математиката, ами със сигурност и българския са ти изтрили, ако въобще някога са били инсталирани някога. Вероятно същото се отнася за географията, биологията, историята, химията, физиката, но за тях не съм съсвем сигурен. За сметка на това празнината е заета от едно голямо усещане, че си голямата работа. А може би просто си трол?

КАК ЕДИН-ПРИМАТ,ПОВТАРЯЩ КАТО-ПАПАГАЛ ЧУТОТО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА:ПРОСИ ГАНЮВЦИ-ЧАЛГАРИ-ПЛОСКОЗЕМЦИ,СИ ПРЕДСТАВЯ:”ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ”??? КАТО ЯМАТА В КОЯТО СЪБИРА-ЛАЙНАТА НА ПРАСЕТАТА…ЕДНОРОДНА МАСА…И ТОЙ Е ТАМ-ЩАСТЛИВ КАТО ГЛУПАК!!! ТРУДНО Е ДА МУ ОБЯСНИШ,ЧЕ-80-МИЛИОНА ГЕРМАНЦИ НАПРИМЕР,,,НЕ СА ЕДНАКВИ!!!

Защо не написахте в заглавието "Под 18% са положителните проби от COVID за последното денонощие"? Аман от страхуване от страна на журналистите.

Особенно щом като процентно са с 4% по-малко от вчера...

ЗАПОЧВАТ ДА МИ ЛИПСВАТ-ПАРВЕНЮТАТА(НАЙ ЧЕСТО,ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ С-ВЪТРЕШНА ТОАЛЕТНА),САМООПРЕДЕЛИЛИ СЕ ЗА:УМНИ,ЦИВИЛИЗОВАНИ,КРАСИВИ,НЕЗЕМНИ…,КОИТО ТВЪРДЯХА(ВЪПРЕКИ МНЕНИЕТО НА ДОКАЗАНИ:ПРОФЕСОРИ,ЛЕКАРИ,УЧЕНИ),ЧЕ: “ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ,ЩЕ ИЗКОРЕНИ ЗАВИНАГИ:СОПОЛИТЕ,ГЛАВОБОЛА,КАШЛИЦАТА…ЩЕ ЖИВЕЕ В-“НОВОТО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ”..ЩОТО СЕ ИНЖЕКТИРА С-БЛЮКОЧИ,А:ПРОСТИЯ ГАНЮ-ПЛОСКОЗЕМЕЦ-ЧАЛГАР…ЩЕ МРЕ,ЩОТО Е ПРОСТ!!! ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ В-ИСТОРИЯТА,СА БИЛИ ВЪЗМОЖНИ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА….ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ! ДА ИЗМЕТЕМ:ТЕРОРИСТИТЕ-ОРКИ НА ИЗБОРИТЕ! А СЛЕД ТОВА-ТРИБУНАЛ!!!

Ало, Любчо, троле прост, А след трибунала пак ли неграмотници като теб ще ни управляват?

Докато не станат 117% не ме информирайте повече! Банални станахте с тази простотия! Вируси е имало в цялата човешка история и до преди 200 години единственият начин да се преборим с тах е да ги преболедуваме. Ваксината е ваксина, когато се поставя ЕДНОКРАТНО и след това НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАШ!!!! Всичко останало, включително измислената ви статистика е парлатанлъци, с цел някой БОГАТ да вземе едни пари от БЕДНИТЕ!!! Спрете да пишете за ковид и той ще се превърне отново в това, което е бил винаги - малко по-остра вирусна инфекция, КОЯТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, както повечето вирусни инфекции помага за летален изход при хора с МНОГО ПО-СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, които НЕ ИСКАТЕ ДА ЛЕКУВАТЕ!!!

Ало, 4231, троле наш, Преди 200 години за да напишеш коментар под статия е трябвало да го подадеш лично в редакцията на вестника. Ако въобще е имало вестници тогава. Но вече не сме преди 200 години и на вирусите им се полага значително по-малък дял от причините за смърт. Ела в 21-и век най-сетне!

Никой не ви вярва - Ковидари! Ангел Кунчев, Гломб, Христова , Аргирова и всички плашила от медиите и извън тях в затвора където им е мястото. Платената медия претопля манджата! Защо не кажете за делата в съда срещу простотиите на МЗ и другите подобни? Що не кажете, че има становища на адвокати за това, че мерките и заповедите са незаконни. Защо не кажете, че има дела срещу зелените сертификати? Защото не ви отърва нали? Пълен бойкот на всякакви мерки и извращения със хората.

Ами в Пловдив например - по автобусите единици са маскирани. Същите си бяха маскирни и като не беше задължително. Същите ще си останат маскирани докато са живи....

Е, и? Кво от тва? Само простотии.... никой не ви носи ш..аните маски, и кво става? Нищо. Стига вече с тая настинка. Квото беше беше.

Ама дали?

Брей още има неваксинирани ковид идиоти дето да умират. Ганьо няма научаване. Поне стадния му инстинкт да се беше задействал ама Ганьо и за толкоз нема акъл.

Могат да си продължават тая пЛандемия колкото си искат и да си ваксиниран и да не си, ама нямаш акъл да го осъзнаеш.

И ти като си вакснат мислиш, че няма да настинеш ли? Хахахах.

Не е нужно да демонстрираш колко си прост.

Ти като си набоден ковидиот що не си плащаш сам, за да експериментират с теб, а трябва и от нашите данъци да се дерат пари? Аз не искам да плащам да си правят експерименти върху мен.

3евзек

Абе... май засега около 5-6 пъти повече неваксинирани се борят с последствията и за целта ползват обществен ресурс.

АКО И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ,НЕ ИЗМЕТЕМ-ТЕРОРИСТИТЕ,ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС-БЕЗКРАЙ! ВСЕ ПАК СМЕ КЪСМЕТЛИИ,ИМА ПАРТИЯ,КОЯТО ТВЪРДО ЗАЯВЯВА,ЧЕ-ИЗВРАЩЕНИЯТА,ЩЕ БЪДАТ-ПРЕКРАТЕНИ!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО,НЯКОЙ ДА ГЛАСУВА,ЗА-АДОВИ ИЗЧАДИЯ,ГАВРЕЩИЯ СЕ-ТРЕТА ГОДИНА С НАС!!! ПОМНИТЕ ЛИ-ПЪРВИЯТ ВЕЛИКДЕН? ЕДНО УРОДЛИВО ЧОВЕКОПОДОБНО,ПРОТИВНО…ПОЧТИ КОЛКОТО-ШЕФЪТ МУ(ЧЕКМЕДЖЕТО,СЛОЖИ:КПП-ТА,И ОПРЕДЕЛИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА,ЗА-“ТАРИКАТИ”!!! ЩОТО ИСКАЛИ ДА ЗАВЕДАТ ДЕЦАТА СИ,ДА ТИЧАТ ПО ПО ПОЛЯНИТЕ..ИЛИ ПРИ БАБА И ДЯДО!!! ДА ИЗМЕТЕМ ОРКИТЕ-ТЕРОРИСТИ,С МОЩЕН ШУТ!!!

Не зависи от изборите. Ако Костадинов стане премиер, на втория ден ще си преобърне мнанието.

*Мнението

НЕКА ПОНЕ-ПРОВЕРИМ!!! ЩОТО: ГЕРБ! ПП! ДБ(НАЙ ВЕЧЕ)! БСП! ДПС! ИТН! ЯНЕВ(СЕРТИФИЦИРА НИ КАТО-ГОВЕДА)!,СА ЯСНИ!!! ЧАКАТ ДА МИНАТ-ИЗБОРИТЕ,И ПАК ДА НИ:ЗАКЛЮЧВАТ,ЗАПЕРДВАТ,ИНЖЕКТИРАТ,СЕРТИФИЦИРАТ,ФАЛИРАТ,ЗАТВАРЯТ:УЧИЛИЩА,УНИВЕРСИТЕТИ…!!! ЩОМ ПРИ-130-ХРЕМАВИ НИ ЗАПЕРДВАТ,ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ-ЗАМАТА(СЕЗОН НА:ГРИП,ХРЕМА,НАСТИНКИ)!!! ДА ИМЕТЕМ-ТЕРОРИСТИТЕ,С-МОЩЕН ШУТ!!!

Дай тогава да си избираме доказани лъжци и крадци, за да сме сигурни, че няма да се обърнат.

Просто няма да гласуваш за никой, щото е все тая. Костадинов е поредното менте.

Изборите не решават нищо. Не си ли го разбрал досега. Просто трябва да бъдат линчувани

Отишлото си правителство на Кирил Петков, в деня преди да си тръгне, подписа договор за 35 млн. лв. за ремдесивир – лекарство, което по мнението на СЗО има нулева ефективност по отношение на COVID. И това го казвам не аз, а Световната здравна организация (СЗО).

Не е ли прекратен вече този договор?

Приятели, всички вие, които сте пуснали жалби до административните съдилища срещу заповедите на РЗИ, започвате да получавате от съдилищата разпореждане за оставяне "без движение", заплащане на такси, въпреки, че са платени и искане за уточняване " в какво се състои незаконосъобразността на обжалвания акт". Обичайна практика на административните съдилища е да бави и прекратява делата по обжалване на отменени административни актове с цел да откаже жалбоподателя и да не смее повече да жали следващи заповеди. Върховният административен съд вече се произнесе по въпроса, че тези им действия са незаконосъобразни и след малко повече упорство от страна на жалбоподателя все пак на делата се дава ход - естествения, законосъобразен ход, а не този, който чрез процесуални трикове за прекратяване, самият съд ни прилага. Такъв е периодът, в който живеем. Затова се иска повече упорство. Аз вече втора година не се отказвам и продължавам да водя дела по въпроси, свързани със заповедите на МЗ, които са отменени, но са били действащи в определен период. Умишлено не ги натрапвам в публичното пространство - докъде са стигнали, как се развиват, за да не се изтълкува това като обществен натиск върху съда и да не повлияе негативно върху хода на делата. Защо ви пиша това? За да знаете, че не е достатъчно да пожелаете да се борите, борбата е постоянство и системност на действията - точно както самата система постъпва с нас, точно така трябва да й се отвръща. Затова и нашите реакции трябва да са постоянни и систематични. В тази връзка, аз ще продължа (след изготвените жалби) и ще помогна на всички , които са ги подали. Ще подготвя до края на неделния ден (до края на седмицата) и "форлаге отговор" на разпорежданията, които сте получили. Когато съм готова ще ги публикувам с указания, за да продължим и да покажем, че не се отказваме лесно. Знаете, че това е безвъзмездна подкрепа за всички вас и затова, Ви моля, за търпение и разбиране, ако нещо по документите не е толкова разбираемо или изисква вашето постоянство и упорство! Всеки трябва да даде от себе си общата битка. Не се отказвайте да защитите правата си, защото това (отказът от права) е най- угодно на елита и най-близо до поражението. Бъдете мъдри!

г-жо Ламбова? Бъдете здрава!

Страницата на БАДЖ във фейсбук.

До Ковид пропагандистите Не се престаравяйте , другаре неокомсомолци, ковид тъпотията вече е на последни издихания. Хиляди и хиляди лекари в САЩ и ЕС говорят открито и казват едно и също - ваксите не струват, а всеки който задава неудобни въпроси е бил заглушаван и тормозен през трези години. Тепърва ще берете срам от ковидо-ваксерските си глупости. Това е само началото.

Мда, чак CDC си посипа главата с пепел.

ген годжи си гризе мъде-е. Организира краварска терористична лаборатория у софето, а процента на ефективност --- пада (от 25% на 19% --- карък, голям срам)

ЕТО-ИСТИНСКАТА НОВИНА!!! 130-ДУШИ,В-СЕДЕММИЛИОННА БЪЛГАРИЯ,СА ОТИШЛИ ПРИ ДОКТОР С ЛЕКА ХРЕМА! ОТ ТЕСТВАНИТЕ:280-ПОЧИНАЛИ ОТ:ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,СТАРОСТ:10-ДУШИ СА ДАЛИ ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ,КОЙТО Е ПОЛОЖИТЕЛЕН И ПРИ:СОК ОТ ПАПАЯ,НЕФТ,ЯРЕБИЦА,КИСЕЛО МЛЯКО…И ДР.!!! НА ТОВА ОСНОВАНИЕ-САТАНИСТИ-ОРКИ,ОГРАБВАТ-МИЛИАРДИ(КЛЕЧКИ,ТЕЧНОСТИ,МАСКИ),ОТМЕНЯТ-КОНСТИТУЦИЯ(ПРЕВРАТ)ИНЖЕКТИРАТ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ,ОЧЕВАДНО-,НЕЕФЕКТИВНИ,ОПАСНИ ТЕЧНОСТИ(ПРИНУДИТЕЛНО),УВРЕЖДАТ:ЖИВОТ,ЗДРАВЕ,ПСИХИКА,СЪСИПВАТ:ЛОКАЛЕН НАЗЕМЕН БИЗНЕС(В ПОЛЗА НА КОРПОРАЦИИТЕ),ОБРАЗОВАНИЕ…ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА!!! ТЕРОРИСТИТЕ-ОРКИ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ: СЪДЕНИ! С КОНФИСКУВАНО ИМУЩЕСТВО! ПУБЛИЧНО ЕКЗЕКУТИРАНИ,ЗА-ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!! НА ПЪРВО ВРЕМЕ,ДА ИЗМЕТЕМ-ТЕРОРИСТИТЕ НА ИЗБОРИТЕ…С МОЩЕН ШУТ!!!

Ало, Любчо, троле прост, Ако от 130 души с лека хрема умират 10 (7.7%), докато в същото време от 7 000 000 умират 270 (0,003%), то не ти ли се струва, че има някаква разлика? И то всеки път. Дали пък не е заради хремата?

Иска да папа.

по-малко туземци, по-малко партизани!

200 души по-малко от миналата седмица на този ден, но починалите са повече, за съжаление

Ако не е усраната, ще е претоплената манджа с пЛандемията. толкова ли няма нещо позитивно, дето да се е случило от вчера, или няма да събере толко преглеждания, колкото ви се иска, бе дир?

а пробите за дебиизъм отдавна са над 99,998%! защо никой не се интересува?

Голям кеф. по 20% положителни проби, а пациентите в интензивни отделения са колкото са били винаги при грипна вълна преди Ковид. Това ме обнадеждава,че ако управниците ни са читави можем да приключим с тази тъпотия преди края на лятото. Само дано не ни снесат някаква нова дъвка, която да ни затвори, да ни качи цените и да ни отнеме гражданските права.

Не и никога няма да бъдат читави управниците ни.

“Не са”….

Вчера най-културно заформихме нещо като по-лунаучен полу-философски спор, без никакви обиди, но на модератора, точно това не му харесало нещо.

Е той модератора иска само лозунгите на Ваксо да са тука :).

Как тогава си редовно присъствие? Да не си обърнал... ваксата?

Така ти изглежда, понеже пишем с едни и същи никове, а ти се криеш зад различни.

Като преброи човек мненията и плюсчетата май се оказва, че пак сте загубили връзка с обективната действителност. А иначе съм установил, че по-леко и бързо ме блокират, като съм с постоянен ник.

Коя е тая “обективна” действителност? Тази, в която маймунската шарка е призната за световен проблем ли?

Няма нужда да броя, в цялата държава останахте трима човека с маски, единият от които пише тук.

Масово и петорно бустерирани общества се гънат в 3-та КО вълна след първия бустер, а държави които се направиха на разсеяни и минаха метър нямат и 1 промил в интензивни отделения.

В Англия например са 0.33 на 100000 напоследък, ама като си рекъл, че се били гърчели... Тя тролската статистика не е като нормалната...

Ами просто напоследък не са в ко вълна. Изкараха обаче 3 след бустера, ако м и следиш мисълта.

Че то това с вълните нали беше измислено бе?

Ако спрат всички "ковид добавки" колко ли ще стане процента на "новозаболелите не ваксинирани" пациенти??

Колкото са били хората с по-тежък летен гриб винаги преди 19-а.

Никакви ковид добавки на никой не дават от месеци бе. Проверявайте преди да пишете глупости.

Правете-струвайте, но прекратявайте тази "пандемия" преди 15.09!

От целия текст точно това ли сложихте за заглавие, бе Дир? До скоро процентите бяха над 20 - вече падат. Бройката в интензивно пада, бройката в болници пада. Но в заглавието стои един процент без смисъл....

След като положитлените проби са били 20 и дори 25 процента, няма нуижда да пишат, че сега са НАД 17%. Колкото до бройките в интензивното, те са абсолютно съпоставими с броя на пациентите през 17-а и16-а години!

Под 18 % са положителните проби.

Абе що не се страхувате? Как не ви е срам? Не е европейско - путинисти такива.

руснаците и от ковид и от мерките и от ваксините. Че и в затвора вкарват в Русия протестиращите срещу всичко това. Понеже Путин управлява Русия, проблем с него имат първо и най-вече руснаците. А той си пада много по ваксините и мерките и хич не си пада по несъгласните.

Верно бе, затова по репортажите от Украйна всички са с маски. Спазват мерките, че вместо на фронта в затвора иначе…

Ли се пъчеше че направила първата ваксина срещу ковид? Украйна ли е вкарала тази в имунизационния календар? Въобще по странни пътища се движи "мисълта" на путинските тролове. Хем са за един от най-големите ваксъри на света, хем са против ваксините и мерките. Гледам че Копейкин бил голям фен и на Китай. Пък там като знам какви са мерки и ваксини... Тролска шизофрения.

Пак започна дасе излива.Вижте си лидерите антиваксъри на какво заприличаха след Ковид19.Слави и Муню простия станаха още по прости.Нинова хептен изкукурига.Оня късия в Кремъл део ви плаща за простотиите и той перкуляса.Затри русия с тази война в Украина.

добре се отрази ковида на таварищ Байденко....

Лекарствата! Вземи си лекарствата!

Ей, шматка, простотията по лидерите иде с куфарчета с долари, а не с рубли. А Русия по-добре не е била - правилно разбраха гражданите, че не бананите са важни, а хляба.

Главния прокурор Иван Гешев(ВМРО) и полицията изтезават ГЕЙОВЕ и жени чрез структурите на мафиота-ром Юлиян Борисов Георгиев от Перник,преследват жертвите до смърт из целият Европейски Съюз,снимат ги на живо!

Какво пак са виновни докторите на троловете? И защо?

Денят започва със смях!!!!! Как се напъват дофторите за некой лев!!!!

Да се посмеем на измислената статистика. На алчните доктори. Мошениците които ги интересува само парите но не здравето на хората. Боклуци ,съд и затвор за вас.

слабо се интерсуваме... само да знаете, че романтичния период с кълчене пред уебкамери приключи.. тоя път ще има шамари... така че по леко с маските, каските и заключвания - винкел...

сте страшни интернет бабаитите. В коя игра да ги е страх аватарите на другите от твоя?

И кофе бобоне е бял

Починали са 10 пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.Това ми звучи като починали 10 пациенти с потвърдено счупен пръст на ръката

пак ли тоо ковид

Не мога да разбера тези 6 205 индивида! Защо продължавате да се тествате, бе имбецили! Няма ли увиране на тези кратуни?

По-скоро са ги тествали без много да ги питат. Пъровто, което правят като видиш някой доктор е да те тестват за корона. Ти може на очен лекар да си отишъл, а ма.... я вземи тоя тест.... яяяяяяя, той бил положителен... а са ходи бавно към гробищата ако може да видиш къде са.... Горе-долу нещо такова се случва.

Не знам къде точно се случва това! Де речем, че ми се случва напоследък доста често да обикалям болници и лекари и никой не ми е искал тест :) За това се чудя тези 6205 за какво са се тествали. Дебили някакви!

Дядо,като онзи оръфляк от израждане ,дето се ваксинира?Иначе си е антиваксър, човека,ама заради дядо си...

Това беше за Ботокса скапан Герберски. Крадеца от Александровска болница. На Тиквун най- големият лизач.

Възраждане не са ваксинирани. По- малко от половината са и Костадинов лично не е ваксиниран!

Всички планово постъпващи в болница се тестват. Иначе не те приемат.