Над 109 хиляди души са починали от свръхдоза наркотик в САЩ само за година

Смъртните случаи са с 0,7 процента повече в сравнение с предходния годишен период

Обратно в новината

Коментари - Над 109 хиляди души са починали от свръхдоза наркотик в САЩ само за година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То, излезе, че загиналите от злоупотреба с наркотици са повече от загиналите по време на ковид истерията , ама за последната по финянсови и геополитически причини я обявиха за "пандемия ". Нагло административно племе барабар с фармацията, която добре се съревновава с наркомафията,мда...

Малко са! Малко са!

Чудесна новина! Дерзайте момчета, гонете американската мечта!

Я да видим как е в любимата Ви Русия: Руското МВР: повече от 23 300 души са убити в Русия през 2021 г. в престъпления. Това е с 600 повече от година по-рано Линк: iz.ru/1278804/2022-01-18/bolee-233-tys-chelovek-pogibli-v-2021-godu-v-rf-iz-za-prestuplenii СРЕДНО По 65 убийства НА ДЕН!

Абе едно е да е в Русия така... Друго е като е в "най-великата страна на света".

И какво общо имат убитите в престъпление със самоубитите чрез наркотик? В САЩ са над 50000 пъти само убиете от огнестрелно оръжие.

В наркоманския кенеф сащ само от огнестрелно оръжие са загинали 26 031 човека през 2021. От началото на 2023 г. има 197 масови стрелби с 224 убити... Руснаците са в детската градина спрямо дрогираните говедари.

Епидемията от Фентанил в Щатите е нещо страшно.Китайски, синтетичен Наркотик 300 пъти по-силен от хероин и по-евтин. Лесно се предозира и се мре яко! Има цели градчета, дето почти цялото население се друса, започват от 14-15 годишни ! Голяма Епидемия !

Епидемия е нещо, при което разпространителя заразява, размножава се в тялото на заразения и той може да умре от него. Когато става дума за приемане на вреден химически препарат отвън (захар например) и той има вредни последствия става дума за психоза или маркетинг операция. Но няма нищо общо с епидемия.

In 2020, 50,400 people died from alcohol-related causes in Russia, or about 6.3 percent more than in 2019 -------------- 50 400 на година в Русия ОФИЦИАЛНО измират от алкохол. Русия е 140 млн, а САЩ е 340 млн жители.

Преди войната в Русия при Путин убийствата намаляват в пъти. В САЩ се увеличават. Наричани САЩ и държавата затвор, с над 2 милиона затворници или около 1/4 от затворниците по света.

Руското МВР: повече от 23 300 души са убити в Русия през 2021 г. в престъпления. Това е с 600 повече от година по-рано Личи си да ха ха ха ха

И оак ше предпочета запада, през азиатските дебили

Като сме тръгнали да цитираме, що не постна и съседното изречение (източникът е nih_gov - Националният здравен институт на САЩ): More than 140,000 people (approximately 97,000 men and 43,000 women) die from alcohol-related causes annually, making alcohol the fourth-leading preventable cause of death in the United States behind tobacco, poor diet and physical inactivity, and illegal drugs В превод: Над 140000 души (приблизително 97000 мъже и 43000 жени умират ежегодно по причина на случаи свързани с алкохола, правейки по този начин последния четвъртата най-разпространена причина за смъртността в САЩ, след тютюнопушенето, лошото хранене и ниска физическа активност и незаконните наркотици.

Логично при 5 милиона руснака в САЩ ха ха ха ха

Затова патриах-полковник Гундяев от Мордва каза на россияните - "Вместо да умрете от наркотици и алкохолизъм, идете да умрете православно на война убивайки православен братски народ. Амин."

Като казвам, че това е наркоманския кенеф на света, не съм сбъркал. Тези са от свръх доза, а останалите наркомани, дето умират от скапани наркотици, не се споменават.

Заминавай в азия тогава, при външните тоалетни и китайския москвич, кремълски маргинале

Те от години си имат проблема и с обезболяващите дето приписват. Дори само от обезболяващи и с алкохол преди считаха 48 хиляди ли бяха, не помня, умрели на година.

Дайте данни за България! За мен те са по-важни!

Сорос каза, че е доволен. Всичко върви по план. Догодина повече!

Ами какво искаш от америкосите веднага след раждането ги закърмят със канабиса, те и Украйна а и руснаците може още да измират.

Тук мога да цитирам един герой на Гай Ричи "Само не мога да ви разбера, защо ви е този хероин, след като аз лично съм се погрижил на всяко кьоше да има великолепно качество марихуана на разумна цена." Беше една сцена, където героя му четеше морал на някакви изпаднали хероинови наркомани, между които беше и дъщерята на едни аристократи, на чиито земи се отглеждаше марихуана. Та интересно защо им е на тия чак фентанил. В Апалачите навсякъде се произвежда великолепен "мууншайн", в маса щати марихуаната е законна, ама на - искат да се боцкат.

От алкохолно натряване в Русия?

гроздето било кисело а? Ще ти кажа- дори от алкохол в гетото ФАЩ измират повече отколкото в РФ просто в САЩ употребяват огромно количество алкохол , половината от световното производство на наркотици и номер едно по прием на антидепресанти поради "прекрасния" живот който имат там. На всичкото отгоре всеки ден взимат автомата и гърмят на ред ежедневно пак от "хубав" живот".

Само 50 000 на година в Русия ОФИЦИАЛНО измират от алкохол. Русия е 140 млн, а САЩ е 340 млн жители

Към 70 000 измряха тук по обща статистика при ковид идиотизма! Още не се броят починали от ковида, а починали констатирани. Къде е разследването на прокуратурата?

Там където има свобода има и не малко кретени. От една страна е хубаво да живееш в свободна държава, но поне граница с наркотиците да имаше. Е в Сащ имат проблеми с наркотиците В Русия имат проблем с алкохола...

И за няма минута и два минуса от работниците на дир.ру

каква пък свобода имат точно в това гето ФАЩ. Може би са свободни от ипотеки, наеми дългове от всички възможни видове, кредитни карти соц. номера на затворници, от стрелящите всеки ден па улиците или друга няакаква свобода ?

Тоест, казваш, че и Русия е свободна държава, така ли?

Търсят се 58 милиона деца на мигранти от Латинска Америка, изчезнали в САЩ.....официални данни ....но и тази цифра от 109 хиляди наркожертви си струва да се замислим, въпреки че има много хора, които нямат никаква застраховка и техните тела не се обдуцират при смърт

За американците Европа е държава със столица Париж. Бизнеса си е бизнес, било то оръжие или дрога. Половината армия на САЩ са мексиканци. Испанския се ползва повече от английския, САЩ стават СМЩ - Съединени Мексикански Щати, нещо подобно на ЮАР по време на апартейда.

Не всички американци са прости както ги изкарваш. Половината армия на Сащ НЕ СА мексиканци и испанския език не е основен и най много говорящ в Сащ... Но разбира се трябва да лъжите....защо...ами явно в това сте най добри

Няма съмнение Сатанински Американски щати отиват по дяволите.Ежедневни масови убийства,наркоепидемия и още и още добри новини.И милиарди за война която те разпалиха.любимата на туземнно стадо Америка ще рухне тотално и ще повлече и света със себе си.Единсвено Велико ще е падението и катастрофата и,с трепет ще го чакаме най-скоро.

От 100 години чакаме да рухне и все не става!!! -:)

Важното е че няма алкохолици

И пушачите ги гонят като империалисти! САЩ наистина са си много сбъркана държава!

...

Малко е, догодина тройно!

Gugnelid

Ама са умрели демократично и с евроатлантически ценности в душата (нищо че нямат представа какво е "Европа"). А виж ние как мрем от старост... срамота!

За американците Европа е държава със столица Париж. Бизнеса си е бизнес, било то оръжие или дрога. Половината армия на САЩ са мексиканци. Испанския се ползва повече от английския, САЩ стават СМЩ - Съединени Мексикански Щати, нещо подобно на ЮАР по време на апартейда.

Руския упадък е тотален стигнали са дъното.Монголите могат само да се радват на чуждия неуспех защото успех самите те не ще постигнат нивгаш

Това е официалната, демократична и прогресивна статистика. Истинската такава, дошла от реалния свят, казва почти 1 милион. Достатъчно е да видиш мащаба на фентаниловата епидемия, за да ти стане ясно, че тия 100К са смешна цифра.

Целта на правителството е това число да стигне милион.

100,000 + поне толкова застреляни? Има 2 положителни неща: 1. няма нужда нито Русия, нито Китай да спсяват света: 2. ще намалее расовото напрежение в САЩ; Но 3. Ще трябва да вкарват още милиони латиноси, за да подържат американския "ексепционашизъм"

На софийските българи любимата сащ.........

Да, и тези са морален стожер и световен полицай. ДЪРЖАВА ТЕРОРИСТ.

70 000 Четете и се учете

300 масови убииства и 109 000 починали от свръхдоза от началото на годината

Дай боже догодина двойно!

Как ще ги стигнем американците ....

Пендели, наркомани и фашисти .... €б€м ти ценностите !