17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво те не Варсат никаква работа Пост кафе мотат се нали ги наблюдавам с патрулките как се криат пот сианката и чакат да мине работниат им ден

за морето със конкурс което семеиство даде повече техните рода отиват отиват

Командирован полицай към РПУ Несебър,миналото лято.Ден първи на работа-инструктаж. Списък с номера на автомобили,които не се пипат/санкционират,че пляс.Дългичък списък. Указания,кои заведения също не се пипат,че пляс.....Указания,че каквото и да се види нередно пред тези заведения да се случва,най-вече с бърза размяна на пликченца и навити на рулце,парички,главата да гледа на другата страна,небрежно по възможност.Същото важи и за определени нощни заведения/дискотеки. Работете,честни полицаи,за да пазите и помагате!

Тази година държавата плаща за ваканцията.Само дето трябва да изтръскваме почиващите за да поълним партийната касичка.

Вместо на почивка , с милиционери трябва да се занимават туристите. Сложете камери и махнете шапкарите , само смут и паника създават.

Е как, нали трябва да пазим пияните англичани да се гаврят, все пак пълнят гушките на опделени хора. А по селата, то там престъпност няма, всичко е вързало и цъфнало, пенсионерите те и те сигурно ще са на море и няма да има смисъл да ги пазят.

Що не пратят 300 от тях в Ботевград. И там се стреля.

Ще има по-малко полицаи на други места из България, рай за престъпниците.

Ще охраняват те.... По капанчетата с цацата и бирата.

Еее, тъкмо си бях планирал почивката, а те да вземат да ме пратят на работа!

Гейпаради?