Коментари - Над 1 милион са молбите за убежище в ЕС през тази година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напаст,хлебарки !!! Сега понеже вече минаваме за европейци ,макар че сме балканци..е хубаво да се проумее факта,че ако се засили контрола по границите,набави се повече техника там и 2,3 пъти повече служители.Тия твари няма да могат да влизат свободно в ЕС. Най вече закон трябва да се приеме,чрез който ще бъдат жигосвани и пращани обратно в ислямските им държави и туземски републики. Много по ефтино излиза да пазиш границите от колкото да ги пускаш и харчиш пари за оцразоване,опитомяване,помощи,жилищ,детски,маймунски,емигрантски и тн. Щото тия пари идват от обикновените хора които плащат сметката,а продажните правителства ги дават на въпросните емигранти. Хора разберете,без натиск срещу продажните политици няма да стане.Това важи за всички държави. България може да даде своя принос тук като крайна държава на ЕС и пази границите. 1000 човека гвардия,специални части по турската граница и ще се реши този проблем.. Пишете отиват във Германия.Като станат много там ще почнат във България да ги заселват. Искате ли такова нещо.Не!!!!!!!!!’ Да си пазим държавата и Европа! Защото иначе всичко е загубено!!!

четох, че хлебарките през 2030 г. ще бъдат 2 милиарда от 8 милиарда общо. Нека Израел бомби наред. Нека САЩ, Англия, Франция и приятели свалят правителства. Хубаво е руснаците да продължават в същия дух. Време е половин Африка и Азия да се изнесе в Европа и да се приключи. Щом европейците са станали такива идиоти редно е правнучките им да са с ферджета, а правнуците им с вазелин.

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света свършват ...

Защо не искат в руската кочина

Сорос си е поръчал ковчег с джобове...

Защото там се работи умнико, а не се лежи на социални помощи

Ех Габи , Габи, грешиш, там се работи за копейки ,а в Европа за ЕВРО. Ена много "малка" разлика.

За радост на САЩ!

Ислямизацията на Европа върви ...

Путинизацията по добра ли е?

А знае ли се количеството от Русия, или може би тях ги изпраща Интернационала в командировка.

"Германия остава най-важната дестинация за търсещите убежище в държавите от ЕС, следвана от Франция и Италия." Германия, Франция и Италия - в РЕЦЕСИЯ. Германия - БОЛНИЯТ човек на Европата...

Ех колко си умен и мъдър /дали?/. Предпочитам в болна Европа, от колкото в "здрава" раша.

За араби и негри да им слагат по един нагорещен пялник в занника и да им направят ТАТУИРОВКА и да ги пускат да бягат обратно към Турция и Саудитсак Арабия, с РАЗПРАНИ гъззове както бягаше Осман Ага през 1865 г... А ТАТУИРОВКАТА ще им остане за СПОМЕН да помнят кога са тръгнали да ЗАВЗЕМАТ чужди държави с ИЗМАМА... Европа трявба да приеме КОНВЕНЦИЯ- "" Ако някой европеец отиде в Арабски или Африкански държави, арабите и и негрите там трябва да му осигурят БЕЗПЛАТНА къща, безплатна кола и гориво, и по 50 Килограма банани и портокали всеки месец..."" Да знаят КОИ са царе на Земята.. А ако НЕ искат да плащат, Европейските държави трявба да започнат да изтребват арабите и и негрите с самолети с БОМБИ..

Вън тези мигранти от Европа! Това ще е най-голямата грешка на Европа, ако вкараме тези етноси! Да се правят лагери в пустинята и това е! Те трябва да знаят, че повече от лагер в пустинята, друго не ги очаква!?

Афганистан, Ливан, Сирия, Либия, Ирак и др. си бяха хубави държави. Да не кажа светски. Нали си виждал знаменитите снимки от Кабул миналия век. Сравни със сега. Е Европата съсипа тези държави. Сега да понесе последиците. Само ако може да минават встрани от България. А ако Европата не и харесва да си намери начин да ги изпрати на САЩ.

Не може да съсипеш държава без помощ от вътре. Ние щяхме ли да сме на това дередже, ако управниците ни не бяха продажници? Аз мисля, че щяхме да сме доста по- добре, ако ни управляваха читави, умни политици. Тяхна работа би било да не допускат чуждо влияние.

Ти бил ли си в Либия? Аз бях 3 години по времето на Кадафи. Нищо, ама нищо светско нямаше. Все пак бях и в Триполи и Бенгази и такова нещо каго светско не съм видял. Най обикновена мръсотия и чакане европейците да им работим.

Той мекия Чеп бил. Имах предвид онези снимки от Кабул и Бейрут преди да ги съсипят. И може да си бил в Бенгази, ама аз съм бил в СА и Дубай. Къде са повече ферджетата? Друго е. Имаше ред, нямаше такива разрушения и нямаше емигранти. Ами сега - да я няма Европа. Все ми тая. Нали след 20 г. ще се гътна. За Аз. Съгласен съм. Имало е и помощ отвътре. Арабите ас толкова продажни, колкото и всички други. Тези, които гласуват тези управници на ЕС си заслужават съдбата. Макар да я изпитат с пълна сила внуците им.

Е що не дойдат в България, територията на неограничените възможности?

Моля те недей дърпа дявола за опашката. Дали ЕС ще ни ги натресе или те ще решат, че не си струва да се влачат по на север, но това ни чака.

Щом не се прави нищо, за да ги спрат, а точно обратното, да престанат да хленчат и да ги приемат сичките. Германия има опит, пък и тя е виновна, така че да дерзае. Останалите гостоприемни също.

Аз и няколко колеги опитахме да мигрираме в рудия. Отказах ни, били сме неграмотни, мързеливи и сме нямали лична хигиена. Оставаме тук за сега.

Мда, в Русия имат елементарни изисквания Виж, други си е в Европа ... всичкото животни имате право на поми. Помните ли снимките от влаковете каращи бежанците към Германия ? Д лайната по седалките ? Айде кефвте се че мрази те Русия

Хехе нищо не ти разбрах. Кой клас каза че си?

Защо вместо ЕС да води Война с Русия , не се водят дипломатически преговори за потушаване на конфликта в Украйна ? Всички знаем защо и кой , но все пак питам . Да ви напомня че Русия е част от Европа и то огромна .Както и че Англия има територия колкото България а пръца половината Свят .

Не знам ЕС да води войва с раша. Знам, че раша влезе за "специална операция " в Украйна?. И сега си прибира труповете и скрапа от украинската земя.

Не знаел той. Абе Путин е тъп гъз, но такива като теб са просто противни душички. За някакви пари жена си ще продадете.

Аллах акбар.........

Колко % е украинският скрап?

Три пъти по малко от този на раша.

Само питам: за Русия има ли мераклии?

да. Това е една от страните с най-много емигранти. При тях идват по друго направление и също не са много читави. Восток дело тонкое. Чети брат. Не се излагай.

швабите ще ви изгърбят от бачкане

Ти пък. И как. Я да пробват първо с интегриране на нашите мургави сънародници.

Не така. Ще приемате. Украинци, палестинци, арменци, сирийци и каквото дойде. Като няма да стигнат до САЩ, където трябва да са вие ще го отнесете. Еххх, Австриеца се върти като пумпал.

Интересно след години европейците къде ще търсят спасение!

В Русия!

И в момента са виснали като сополи Канада и САЩ

В Европа ще са си спасени европейците. Къде ще търсят руснаците спасение, като започне да ги мачка поднебесната империе..... Дано да не дойдат в Европа

са толкова изстрадали защо се размножават като хлебарки.

Она баба, начело на Швабистан, си го каза - идвайте, ще се справим. Е, справихме се...

Баба не я ебе - тя пенсионерка вече! Пане с хубаво ще я запомнят, а и ки изпълни задачата.