Началникът на отбраната похвали военните за обезвреждането на дрона в Тюленово

Адмирал Емил Ефтимов обаче признава, че кадрите с цигарата са заглушили професионалното неутрализиране на боеприпаса

Обратно в новината

Коментари - Началникът на отбраната похвали военните за обезвреждането на дрона в Тюленово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не си траят поне...стават смешни....нагласена "операция" ....като бомбата на Гешефт !

Каквато държавата такава армията. Кво се правите на нещо повече от тоя с потника незнам.

клоуни

Къде са славните български военни,които бяха гордостта на България,НЯМА ГИ ,НЯМА И ДА ГИ ИМА.А този господин не може да признае некадърността която видяхме.

То, това което се видя е тотална аматьорщина, самонадеяност и банаитлък. Докога глупостта ще се търпи?

а ако бяха се самовзривили?

Лъже като дърт адмирал!

Хахахахаха, е това вече кърти... Похвалил ги е сигурно, че никой не се удави...

дронът няма начин да не е извънземен. Мисията му е била да открадне една мина от ВМЗ Сопот и да я върне на кораба-майка за изучаване. Тагаренко ще потвурди.

Уж адмирали и академици ни управляват, но продължаваме да сме гола вода

Професионални унищожаване на веществени доказателства.

Тоя боеприпас не гръмна като нещо сериозно, а като по-голяма пиратка. Голяма акция направиха тия. Представям си как ще се справят с истинска заплаха.

Това, ако е професионално обезвреждане, да ти е. а и професионалистите, и експертите, със се цялото МВР и армия...

Този началник сериозно ли ги похвали?! Или се е пошегувал, ама журналстите не са разбрали майтапа?! Защото ако мои подчинени се държат като тези похвалените на работното място и спазват така дисциплината, ще ги уволня без повече коментари. Всички видяхме пушенето до дрона с мината и маневрите на юнака по потник. И защо взривиха дрона преди да кажат какъв му е произхода? Защото е укро-дрон, нали. Мухльовци е точната дума за Тагарев и ресорното му министерство.

Ама е велик, нашия войник! Една мина, нищо работа! Обезврежда я докато си допушва цигарката?

и на мен ми харесаха... онзи с цигарата и другият с потника дето щеше да се пльосне върху дрона... Намерете клипа и го гледайте.

Ааааа, не така. Добри са момчетата.

Адмирали, генерали, академици, доктор хонорис... А като погледнеш - съвършена простота и илитерати

Този "адмирал" е прост като боб. Откъде се навъдиха такива адмирали, генерали, академици, професори? Срам и позор.

От НАТО

и този е дослужил до адмирал... в Морско училище курсантите за военния флот имаха практически занятия по обезвреждане на невзривили се боеприпаси. Това което демонстрираха днешните "военни" няма нищо общо с това което било учебна практика за Евтимов, тъй че "адмиралът" или ни кръщава за да защити честта на пагона... или пък не е бил кой знае колко добър курсант;)

Пълн и ИДИОТИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВ

Типично по зеленочорапски. Ако е с капа - що е с капа. Ако е без - що е без. И да паднем, и да пием , па ше се напушим. Евала!

Sm3hurk0

Взривиха доказателствата и сега по снимки ще умуват на чий е бил дрона.. :)))) В полетния контролер на дрона е имало информация, коя му е FAKE GPS LOCATION (Home Point) - Временна точка от която излита... Друга тема е, дали ще е възможно да се прочете каквато и да информация от полетния контролер, имайки в предвид дългия престой в морска солена) вода.*

Ще ги похвали разбира се,че има ли друг такъв случай в съвременна натовска армия,да се обезвреди боеприпас по потник,с джапанки и с цигара в уста

Ами разбира се, че ще ги хвали. Дали са голи или облечни, дали пушат или не това е работа на самите служители и тяхните ръководители. Нас народа ни интересува само бомбата да не убие цивилен и да не наесе материални щети. Ако целта е постигната отлично ама как е свършена работата е отговорност на военните в случая. Когато много хора вземат отношение по въпроси по които не са компетентни и да се бъркат там където нямат работа то започва да ми прилича на седянката пред блока. Мога да кажа евала на момчета, да продължават да дават всичко от себе си живи и здрави да са.

Каквото и да кажеш Ефтимов това си бяха башибозук. Е то не беше и кой знсе какво - 82 мм мина залепена с тиксо за дрона. Дори си мисля че не се и взриви. Вдигна се пушилка като от едно арт гръмче. Издънка. Вероятно без камери са решили проблема.

Добре, че дронът не си е изпълнил предназначението, преди да го усетят кюфтаците!

Не се пуши във взривоопасна среда. Случаят с дрона не беше такъв. Единственото опасно е някой да не размести мината, защото взриватела и е преправян и не се знае как ще реагира. Просто трябваше да сложат една тротилова шашка внимателно до мината и да и драснат фитила. Целия цирк беше че обикаляха дрона като тримата глупаци на Донь Донев.

Министър Тагарев да си оди некадърник водещ чужда политика- да даваме пари на американците А обезвреждането е като на по силна пираттттка . Какво да се учудваме те Украйнците си стреляха по техен град и унищожиха блок с хора. Сега защо не казаха от къде е дрона нали е Украйнски и си трае министъра...

Не харесвам Шкембе Войвода, обаче каза много верни неща при Карбовски. Тагарев е за доживотен затвор за държавна измяна.

Ама ЧОВЕКА ДЕТО Я ОБЕЗВРЕЖДА Е ТЮЛЕН ТО СЕ ВИДЯ КАК СЕ ГМУРНА ПРЪСТА МУ ФАЗОМЕР КАК ДА НЕ СЕ ПОХВАЛИ ОПЕРАЦИЯТА.