17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един достоен политик и министър,провалил се като пряк ръководител на контролни органи/НАП,КХ/ би си теглил куршума,не да подава оставка....но това не касае владко/приел оставката на големия боклук сашо георгиев,който е за уволнение и затвор/.

поеме пета килия в ляво.

Защо Вл. Горанов е недосегаем?

Този, който трябва да носи отговорност за това какви ги е вършила Комисията по хазарта и който е поставил на поста му предишния й шеф, същия този сега назначава нов шеф. Живеем в постоянен абсурд, но ДО-КО-ГА?!?!

Трябва да се позамете че сигурно бая посписи на шефа му има дето озаконяват това в което обвиниха Божков.... Саде наши хора в нашите далавери защото те са доказали че за бушони стават..

Каквито и комисии да слагате все тая. Трябва да се спре с лобистките закони. Частни,държавни да спазват еднакви правила.

Според изнесените официални данни за 5 години Нац лотария и Ню геймс са събрали общо приходи от 3,80 млрд, лв. Такси към ДКХ 198 млн. Комисион към дистрибуции - 220 млн. лв. Реклами - 100 млн. лв Изплатени награди - 3 млрд. Пита се от къде ще дойдат дължимите половин милиард още....... и в такъв случай на загуба ли ще е фирмата

Попрочетете непрестанно променящите се данъчни закони и ще разберете че целите печалби се изплащат на момена с доста голям рабат, а който иска да си вземе всичко ги разсрочва във времето....

Ах колко бързо се наредиха гълъбчетата на грабежа...

Това е голяма пародия и наглост, защото по закон лично министърът на финансите трябва да контролира Комисията по хазарта. И сега вместо Горанов да подаде оставка и да отговаря наравно с другите, той поема ръководството на комисията. Какво ще се промени? Просто парите ще лапа някой друг. Между другото хазартът е най-свързан с мафията, защото тя така пере парите си.

Пари нема.Амбара е празен.Идат избори и боцко нещо не се явява.Някой ще хапе дървото скоро.

Вярно е! " Бюджетното салдо по държавния бюджет за 2019 г. е ОТРИЦАТЕЛНО в размер на 912,3 млн. лева." От година на година ГЕРБ се хвали с все по-големи милиардни ИЗЛИШЪЦИ, а дефакто: от 10 години ГЕРБ - 10 бюджета с ДЕФИЦИТИ. ... Бойко е изпечен манипулатор и доказан лъжец от съда. Миналия месец на 2 пъти Горанов взе заем по 200 млн. лв.

Оо, я го виж ти, Горановчето! То не била работата за някакъв си пикан апартамент, а момчето се целело къде по-високо! Ясно е сега, защо на Черепа му го забодоха:)) Ами така е, днес ти папкаш, утре аз, а мат'ряла нека си мисли, че правим антикорупционни реформи и утре пак да ни избере. Хитро! Гласувай, народе, и после си псувай на воля - дирски форуми колкото щеш:) Как да ми е жал за тоз мой народ, част от който съм и аз?! :) Ами родени сме си за таковане, очевидно си ни харесва да ни таковат, к'во се оплакваме, не разбирам?!

Все е бил начарник там, където се е искало унищожение. Ми да- няма земеделие, няма вода и околна среда. НО................... Хазартът е друго нещо

А Мутрата ББ 10 години си траеше и незнаеше какво става.... Вие вярвате ли, че властта в последните 10 години не е знаела за крадене на ПОЛОВИН милиард лева? А вярвате ли, че прокуратурата и полицията НЕ е знаела за всичко което се описва? Значи ГЕРБ в лицета на държавата е виновна, че ЧЕРЕПА се е развивал и забогатявал? Нали идеята е да спреш престъплението, а не да го оставиш да се развива и да се печелят пари. Ако прикриваш престъпници - значи ГЕРБ е престъпник. А дали ГЕРБ и прокуратурата знае за действията на - ББ, ЦЦ, ДПС, Ахмет Доган, "Американските" ТЕЦове, копаенето на ЗЛАТО край Златица, за очевидно неизгодни договори... Всъщност ГЕРБ не раздават правосъдие, а премахват конкуренция и отварят път към АБСОЛЮТНА диктатура...

"ГЕРБ не раздават правосъдие", това е истината! И не е редно партиите да раздават правосъдието! Нито БСП, нито ДПС трябва да раздават правосъдие!

Така работи държавата на "Бойко Борисов", без съд и присъда ти конфискува всичко. При комунистите (те също са престъпници), поне имаше фалшив Народен съд и след това присъда (фалшива) и след това конфискация. ББ е директен - направо конфискува.

Същото е с Наредба Н18 => НАП първо запечатват магазинчето на човека заради НЕ издадена касова бележка за праз лук от 1 лев и след това имаш право да ходиш до съда. Следващият измамен, обран, глобен, с нова такса или по-висок данък си ТИ или твой близки . ТИ няма къде и на кого да се оплачеш в държавата собственост на ББ.

Всички които са срещу Божков са прави, но къде беше Главният прокурор, НАП, ДАНС и т.н. Редно е и те да поемат отговорност за безхаберие, да се разследват за корупция и т.н. Или вие вярвате , че половин МИЛИАРД лева са били невидими? Искаме да видим на подсъдимата скамейка и шефове на НАП, на ДАНС, Главният прокурор - за безстопанственост и безотговорност. Не може Нено Димов да го съдят за безстопанственост, а другите не.

Черепа трябваше да бъде ударен. Той изнудваше Нова телевизия. Беше най-големия и рекламодател. Сега когато лотарията стане държавна средствата за реклама по Нова ТВ ще се утроят. А билетчета ще търкате на ЛАФКА. За разпространение % също ще се утрои. А за кокаина ....

ОСТАВКА!

Владо, сбъдна се мечтата ти да покараш Майбаха, сега като живееш на пълен шланг при Домусчиев, скъпа кола редно е да биеш шута на съпругата, вземи нещо квалитетно...

си си вземе квалиретна Пайнерка с опит.

Кога ще видим Долнодъбнишкия мазник в затвора?

"Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: „Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността“,

ТАМ КЪДЕТО ИМА ДВОЕН СТАНДАРТ, ТАМ ВИНАГИ ИМА РОБСТВО ИЛИ ФАШИЗЪМ. КОГАТО НЯКОЙ СЕ МИСЛИ ЗА ПО-ВИСШ ОТ ОСТАНАЛИТЕ И ТВЪРДИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО СЛЕДВАТЕ, ТОГАВА ЗНАЙТЕ, ЧЕ ФАШИЗМЪТ НЕ Е МИНАЛО, А НАСТОЯЩЕТО ВИ. Най-опасната цензура е тази, която не се вижда - автоцензурата и тайната цензура. Не ни безпокои фашизмът или робството, а липсата на антифашизъм и анти-робството.

Дебелото поема комисията по хазарта Ха ха ха ха ха

Накратко-със стари труженички - нов бардак. Практиката показва, че този модел nicht arbeiten.

Гешев защо не удари Горанов, който е лично отговорен за случващото се в комисията по хазарта и цялата сага с 7777? Такова лицемерие е направо отвратително .... Гешев се изложи тотално и доказа че е назначен от някого за Главен прокурор

Влади се издъни с субсиддите на партиите, апартамента, това за хазарта, теча на данни от НАП. Какво още трябва да направи ББ да го натири. Накрая Баце ще плати на изборите заради тоя тарикат.

Има разлика в отговорността на нено Димов и Горанов. За взетите решения в министерството отговаря министъра. За взети подкупи вината е индивидуална.

За три месеца ще стане ли колкото Пеевски?

Май никой не знае колко време ще му трябва да стане 300 кила и да налапа цялата преса.

А можеше направо Шиши. Пък и него Гешев няма да смее да го барне.

Защо Горанов е на свобода, а Нено Димов е в пандиза? Колкото е виновен Димов за водната криза, толкова е виновен и Владко за безстопанствеността и предполагаемите злоупотреби в ДКХ.

А защо Корумпираната Мижитурка Иванчева осъдена... Не е в затвора... ЗАЩО ЗащОоооо

КОГАТО В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО ТАМ Когато в България и не само там, гражданите - суверенът прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за тях, защото те на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите - суверенът е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Ето защо в България и не само там, НИКОГА не е имало демокрация и свобода. Демокрацията и свободата винаги е била и е - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и достъп до пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (Швейцария, Исландия). Демокрация и свобода е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ тук и сега, всеки ден. Властта в България и не само там, се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански - суверенен орган за контрол. Гражданите НЕ МОГАТ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от тях лица, да спират решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които ТРЯБВА да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото представителните политици, все пак, са получили уж права от гражданите, докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите, който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Властта в България и не само там се упражнява съвършено БЕЗОТГОВОРНО, тъй като гражданите - суверенът по закон прехвърля правата си НЕ поименно, а на ГРУПА от хора. По този начин е НЕВЪЗМОЖНО да се КОНТРОЛИРАТ представителните политици, нито и да им се ТЪРСИ СМЕТКА за деянията, тъй като юридически колективна отговорност НЕ съществува. Има само "морална" такава. ЛИПСАТА на гражданска - суверенна държавна администрация, поради правото на представителните политици да съставят каквато си ПОЖЕЛАЯТ структура на държавно управление, и да уволнят и назначат, когото си ПОЖЕЛАЯТ в държавната администрация и не само там, превръща ВСЕКИ гражданин в роб, грозновато и отблъскващо явление. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува РЕАЛНО разделение на властите. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува постоянна власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където ВСЕКИ гражданин винаги НЕ носи ИНДИВИДУАЛНА отговорност за своите действия тук и сега, всеки ден.

Момче ти пак ли успя да избягаш

Хахаха! И оня го е назначил Горанов, и този е негов човек. Е?!?

Какво ли не се изписа за тия лотарии - пък и сайтовете им работят, и билетчета продават.....

Калинките са на привършване. Постове бол, калинки за тях няма. Да са ви калинките бе гербаджиииии?

На 8 септември решили фабрикант да го правят

Е поне знаем името на новия комисионер. Да му е честита новата длъжност.

При такъв министър келяв, нагъл, циничен и прост даже валутния борд няма да спаси левчето. На Величко Адамов достоен заместник. Чини ми се тъп даже и за герб. Хахахахахахахаха.

Тъпото нагло парче Горанов скоро ще го руса пак земетръса.

Бряяя, това момче ...финансовото , дом няма , живее под наем, пък с "КАБИНЕТ" се е сдобило ,че и "Началник" назначило...

Неее..., не е под наем. Откъде пари?! Този апартамент му го е дал кума, понеже е много добър и благороден, безвъзмездно.

Корифеите от "магнаурската", пардон Симеоновската школа на МВР /Борисов, Гешев/ и Свищовското счетоводно училище /Горанов/ надскочиха сенките си ...

Братът на Гешев влезе в борда на държавното тото, дето ще управлява лотарията скоро............ Братът на главния прокурор Иван Гешев – Георги Гешев, влезе в борда на директорите на “Държавно тото” ЕАД, става ясно от току що внесени данни в Търговския регистър. Промяната е станала със заповед на министъра на спорта Красен Кралев, който е принципал на “тото”-то. Очаква се държавното дружество да поеме “Националната лотария”, веднага след като мине законът за национализацията на всички лотарии. Съгласно него, в едномесечен срок всички частни подобни игри трява да се прехвърлят на държавното дружество. Формално, бизнесът наистина ще стане държавен, но назначаването на съответните хора на съответните места, ще го направят фактически частен. Припомняме, точно по подобна схема тръгна и възходът на Делян Пеевски – майка му стана директор на държавното тото, и източиха от там фактически същите пари, като ако беше тяхно частно. Този тип фактическа “приватизация” чрез “свои хора” е удобна схема, с която да се лъже народът, че нещо служи на държавата, а мениджмънтът фактически е частен.Георги Гешев няма никакъв опит нито в хазарта, нито в игрите, нито дори в спорта, на който щяло да служи новото “тото”. Той е работил до момента като инженер по ремонт на бормашини. “Професионализмът” му обаче е безспорен, и такъв ценен кадър не може да се изпуска. Главният прокурор няма абсолютно нищо общо нито с назначението, нито с национализацията на лотарията. Двата процеса са отделни – арестът на Божков е едно, а законопроектът за национализация е на Валери Симеонов. Всичко е законно.

Абе разбира си от работата. Само това не е бил!!!

Ма хора, до кога ще търпите Герпъвите мутри да ви баламосват? Явно ножът е опрял до кокала. И к'во прйм?

ПРОБЛЕМЪТ В БЪЛГАРИЯ - НАД 950 000 ПРОБЛЕМА Общо лица наети на постоянна работа и по трудов договор или договор за служебно правоотношение, и пълно работно време в България днес е 2 650 300. Огромен е проблема с "работещите" в бюджетната сфера, чиито пенсии, бонуси и заплати се ФИНАНСИРАТ от данъците на останалите хора. В момента в България има много над 950 000 души, на които им се раздават ПАРИ от ЛИДЕРИТЕ - "преференции": бонуси, заплати и пенсии от бюджета. От тях над 430 000 лица са наети в държавния бюджет, над 130 000 лица са наети само в изпълнителната власт и не създават или произвеждат НИЩО, а само имитират дейност, а след това останалите граждани трябва да ги издържат цял живот и чрез "бонуса" - пенсии. Десет пъти съкращение на тези много над 950 000 души, които "работят" реално срещу интересите на останалите граждани - 1 700 300, само тогава проблемите на гражданите в България са окончателно решени. България е единствената държава в целия свят, където близо половината от работещите са закачени към бюджета.

значи... Сериозно се говори че Влади Горанов е човек на Пеевски. И колко хубаво си идват нещата по местата сега. И как прекрасно лъсна каква му е борбата с престъпноста на новия главен прокурор. Щото ако беше наистина тръгнал да върши работа след Божков би следвало да бъдат подгонени най-малкото Горанов и Борисов /щото той при царя още порасна/ ако не за покровителство то поне за престъпна небрежност /надали безплатни/. Знаех си аз че е бухалка на Пеевски / значи и на Доган / този главен прокурор и всъщност преразпределя териториите, по точно окрупнява сферата на влияние на КОЙ. Бил като Кьовеши... ХА ХА Като вкара в ПАНДЕЛАТА с присъда министър председател тогава ще е като нея. Ама той други приоритети има очевидно.

ама не! Отказал да плаща рушвет на ГерпЪт. Тоя Божков по-глупав ли е от Цв Василев. Има нещо гнило в Дания, пардон във Вулгаристана...

Абе нито е глупав, нито е като да не си е плащал,просто неразумно се е опънал на вдигнатата муза като Мустака Цветан Василев, щото нали се запече с европарите, и с тая политически репресирала Лаура Къовеши... Безотговорен човек!

просто са решили че могат да му вземат 100%. Що да чакат на рушвет.

Ами прави са си хората! Що да делят като могат да “усвоят” всичко!

Ако Горанов не носи отговорност за назнаменуята си, тогава що не ги взима направо от кръстовищата на страната, като главатаря си, по неговия новаторски управленски почин?!? Хем ще е по-лесно, хем по-справедливо, хем със сигурност ще е и по-удачно! Може и в Дубай да се пробва, току виж попаднал на най-вещия в хазарта...Щото Черепа от тук нататък може да го гледат с Гешев само на снимка...Като Таки а скоро и други наши герои.

Заместникът на Горанов ВРЕМЕННО ще замита следите на Горанов.

Няма, колега! Той е почтен, той бе е такъв човек! Владко и него го е назначавал... Виж колко правилно са преброили парите за депутатите от гласовете им...

Нали вече оправи и Западните Балкани заедно с нас..След ЕС и европредседателството - с Лилето Оавлова, дето е любимка на перничани, а и на целия български народ!

С бе къде се е покрил селският бек от Банкя. Няма ли да вземе отношение за крадльовците, които назначи?

Гледа си магнолията, човекът! Че нещо повяхва от кофтия въздух и безводието... И тренира за световното по футбол! Що, кво лошо има?

Милите крадливи герберчета, какво съвпадение, че пак член на шайката, некво секретарче, е специалист по хазарта. Нямат наяждане, ей, нямат....Така е с всички доскорошни цървули от псевдохайлайфа ни.

Хахахаха...е няма как да назначи шефа на кабинета на КуРнелия...за тяхна голяма мъка...беше времето, когато си назначаваха ТЕ своите хора. ПОМНИМ ПОМНИИИИМ

тази държава да се заеме със сериозни неща