Началник на РПУ в Пловдив е засечен от патрул на КАТ да шофира със 102 км/ч

Директорът на Областната дирекция на МВР Георги Чергов вече е назначил проверка по случая

Обратно в новината

Коментари - Началник на РПУ в Пловдив е засечен от патрул на КАТ да шофира със 102 км/ч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия не знаят ли кой е тоя сървул?

защо си правите труда да пишете,след като знаете,че нищо няма да последва

Рибата мирише от към главата.

naroda otdavna go ekazal :dai mu edin prostak vlast i mu gledai seira :.,ta ot 9/9/1944.vse edno i sushto.

"е ко толкоз, нали не е убил никой"

Назначена е проверка, за да се разбере защо е засечен, а не защо е карал с над 50 над ограничението :D

родната Милиция ни пази.....

Колата кара него, не той нея

Въпросът за носенето на отговорност в България (а и не само), но на истинска, реална отговорност - за успехи, за неуспехи и особено за напушения ПРЕСТЪПЛЕНИЯ е важен, много важен, най-важният! Критично важен - след толкова десетилетия безвремие и безобразия! Да, не става лесно и бързо, това е манталитет - навици, инерция, култура,…, но това е посоката и тя е важната!

Колкото по-висока и платена позиция в държавата (и обществото) заема някой, толкова повече трябва да се изисква от него и да се оценява (и наказва) с много по-високи критерии! А не обратното - както е било винаги досега в България и такива се правят на велики (и нагли), считайки хората за глупави, а себе си за недосегаеми и че за тях законите не важат, те са само за простолюдието! Този вкоренен с много десетилетия манталитет трябва категорично да се изкорени! Стига с тази простотия!

Тоя кретен се е клел да спазва и налага закона. Да го наруши такъв е връх на наглостта и наказанието трябва да е строго.

Рибата се вмирисва от към главата.

Да, а тя много лесно се различава и идентифицира:) Дори и в България - царството на подставените лица, на корупцията и прането на пари!

Знаете ли, че преди години, преди да замина за Америка реших да си направя експеримент (не искам да кажа, че си направих ташак за да не излезе непочтително). Реших да си подам документите и да кандидатствам за … полицай, ей така, на общо основание, без никой да знае - вкл. мои познати и приятели порицаи и някои дори големи шефове. Когато отидох на срещата - като интервю, там имаше двама полицаи, те като четяха биографията, дипломите и квалификациите ми и къде съм работил и ме гледаха като извънземен:) Питаха ме защо искам дъ стана полицай, и аз им казах - защото искам да работа за родината, офицер от запаса съм, спортист, с две висши… Те очевидно изобщо не ми вярваха, бяха видимо притеснени - да на би наистина да взема и да влезна в системата ИМ! Голям … майтап беше:)

Някога, по времето на милиционеро социализЪма в системата на МВР се влизаше с три препоръки от членове на БКП, или с две препоръки от служители на МВР, всеки от които е назначен с по три препоръки от БКП. Направете си сметката що за подбор е. И какво може тази пасмина. Когато направиха от милиционерите полицаи, някои си мислеха че е много лесно. Да, ама не. Оказа се че тия същите милиционери назначавани с препоръки от БКП, трябва да избират кадрите в МВР. Сами се сещате как стават нещата...

Остави тоя социализъм, тук половината не са били родени или са били деца. Коментирай сега как живеем, в ерата на криминално проявените рецидивисти и условните присъди за отнет живот.

От всичко в този живот най-обичам глупакът да ме учи на акър, простакът - на маниери, мошеникът (и крадецът, корумпираният, зависимият) - на честност! И нарушителят и престъпникът - как да спазвам правилата и законите (и да ме санкционира)

За никого не е тайна, че тия изрУди нарушават всички възможни закони

Според мен трябва да му се наложат следните наказания: 1.За превишена скорост 2.За възпрепятстване на работата на контролен орган. 3.За уронване на престижа на институцията която представлява! Хайде да видим какво ще направят подобните му примати! Хаха

Ей затова няма да се прибирам в BG! Защото когато казваш истината и търсиш отговорност от управляващи или виши чиновници, някой пологи ти блокират адреса. Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари! Да блокират дупките на жените им!

На мен ми го блокираха още преди 10 години - и си го преместих от левия в десния:) И сигурно затова още съм тук, иначе вероятно отдавна да съм напуснал - те си имат и толерират група тролове и човекоподобни тук.

И още нещо - винаги, винаги когато има нарушение, особено грубо и нагло нарушение или престъпление на длъжностно лице и служител, на полицай, прокурор, съдия, човек от службите или администрацията, трябва задължително да даде обяснение и неговия ръководител (началник), този или тези, които са го назначили и отговорят за него! И само и точно така нещата ще започнат да се оправят и това безумие и войната по пътищата ще спре! Знаете манталитета на много от тия, как обичат да се правят на велики и важни, да поучават и да наказват другите! Ами изкарайте ги на показ съ видите как бързо ще променят поведението са и ке се сетят как да се държат и работят наистина за хората!

Това е Роднина милиционер роднина милиционер. Защото всички пияни и дрогирани имат роднина милиционер който се връща при патрула да оправи работата. А ние си висим и протестираме по пешеходните пътеки.

Е, на това безобразие трябва дъ се сложи край! Стига с тоя шуробаджанащина, далавери, мутренско самочувствие и курвалък! На такива мястото им не е в полицията и на държавна длъжност!

Много важно а защо не са го проверили за алкохол и наркотици

всички сме хора :D Едва ли е бил единствения каращ със 100км по булеварда ;)

Именно! Точно затова на такива като този трябва да се налагат по-тежки наказания, за да не гледат и другите ахмаци . И тях също трябва да ги санкционират - един по един, та до един! Като караш така ще си пращаш за гьволъка докато вденеш, докато си научиш урока!

Някои сме хора, а някои сте човекоподобни и газите децата и хората и на пешеходните пътеки…

Оставете началника на мира, бързал е да се бори с престъпността.

Да, борбата със себе си е най-тежката, защото се бориш с напълно равностоен противник, когото никога не можеш да победиш! Както е и при тоя и такива тиквеници като него!

Глобата дето тия милиционер трябва да си плати е едно на ръка. Някъде към 1500 лв ако не се лъжа. Плюсжтру месеца без книжка. Както беше накажат всеки обикновен гражданин. Но този се е опитал да злоупотребява със служебно положение. И трябва да бъде наказан за това от големия шеф. Полицаите се правят на мутри, а мутрите имат полицейска протекция. Навързани са като свински черва. И когато уволнят някой полицай, като правило той отива на работа при мутрите. Или на служба при мутрите, не знам как е точно в тия среди.

На мен при разрешена 50 ме хванаха с 97 и си платих 1200(хиляда и двеста) В София Любопитен съм

Къде е коментара на d от 2023-09-15 14:44:25 ??????????????????? Тук не само се блокират адреси, ами се и изтриват кометари.

Свобода на словото, само угодните.

Аз вече имам 4 блокирани IP-та и хиляди изтрити коментари, но това не ме спира :)

Ако беше не-висш човек, полицай де, то заглавието щеше да е - "засякоха нагъл тарикат с над 100км/ч, наглеца е арестуван след като е направил забележка на КАТ патрула". Понеже, обаче не е не-висш, то са образували проверка, която трябва да установи положението на звездите, настроението на камерата, скоростта на вятъра, атмосферното налягане и фазата на луната към момента на нарушението. Резултата от проверката ще даде яснота защо камерата се е объркала и защо няма извършено нарушение.

Дo " 2023-09-15 14:44:25 d (нерегистриран)".. През 1989г. уж съборихме лошия Тодор Живков.... Гластност, демокрация... Глупости.... Всеки забранява да се коментира... И аз съм със блокиран адрес...

Няма какво да се проверява - глоба, отнемат му книжката за 3 месеца и готово. Ако се е държал хулигански с КАТ тогава и глоба за това.

Този гарантирано е шефа на пето рпу. В Тракия ако спазваш правилника, правиш изключително лошо впечатление.

Хайде сега, нека не избързваме със заключенията. Този и други като него са над законите, те винаги имат повече права от нас обикновените. Оставете човека на мира, това не му е за първи път, всичко му е позволено. Така един подобен богоизбран се опитваше да ме убеди, чевозенето на дете на предната седалка не е престъпление,той така смята ,че е правилно,плащал си глобите и продължава.Ееее, ама човека се смята за за нещо повече от другите и МВР спи.

Не си следи вайбър групата колегта. Бас държа, че ще ма руско знаменце на бюрото си.

Такива са новите началници на Педали на промяната(ПП) !

Само дето е назначен от предходните.

"война между полицейски управления в Пловдив" ? Сега колегите на тоя началник ако вземат да спретнат схема и да сгащят шефа на другото полицейско управление, че съдейства за разпространение на наркотици и развозва проститутките в района, кво првим тогава другаре, а?

барбиторати в кръвта има ли?

полицаите проверяващи в район без разрешение да бъдат наказани и порицани прд строя

Между другото - шегата настрана - когато полизаи, прокурори, съдии, политици,…, извършват напушения и престъпления наказанията им трябва да са по-тежка по очевадни причини! Защото те са с по-толяма обществено тежест и отзвук, защото дават лош пример и изпращат погрешно послание към подчинените и обществото, защото те са избрани, назначени и лансирани да създават и спазват а контролират и санкционират спазването на правилата и законите, а не точно обратното - да ги нарушават! И техните началници също носят някаква (поне морална) отговорност!

Абсолютно! Глобите за нарушителите също така трябва да са обвързани с доходите - колкото е по-богат идиотът, толкова по-висока трябва да е глобата.

Веднага дисциплинарно производство, налагане на предвидената в ЗДП глоба, отнемане на контролни точки и досъдебно производство за злоупотреба със служебно положение. Всичко предходно да се търси в раздел "научна фантастика". Все пак, населяваме територия Булгаристан, а не някоя нормална държава, нали така?

Сигурно тва нищожество е от узуновоте радеви скотове

Ако джурналистите решат да проверят кой е , има много лесен начин да се разбере. 6 РПУта, 6 дни наред се гледа за бял мерцедес да идва по обяд да яде от безплатните кюфтета.

Тоз изгоря заслужено

“ Началник на РПУ в Пловдив е засечен от патрул на КАТ да шофира със 102 км/ч” И защо е копал само със 100 км/ч., като спокойно е можел да вдигне и 200? Явно този е имал все пак някакво усещане за стремеж за спазване на правилата - но съобразено разбира се с неговото “високо положение” в системата! Пази Боже сляпо да прогреса а някой цървул да се докопа до власт а папи! И до бял Мерцедес:) И този и токива и хората му ще ни санкционират да неспазване на правилата и законите!

Полицят се оправдал, че поне не кара пиян, както обичайно по това време и затова да проявят снизхождение.

И с'я к'во ше праим?

Плаща си надлежно глобата, точки, ако се налага и както си е по закон!

И да ходи всеки месец в КАТ да му заверяват АКТа.

Един писал че този полицай трябвало да бъде "деградиран". Според мен няма нужда - той си е достатъчно деградирал.

Я да видим ся дали е от Ходжовите патки!!!???

На магистралата ли е засечен?

ами сега

Хакна ли са електрониката на колата и е станала неуправляема.

Ти що работиш (разпространяваш ) на моя територия ….!?!?!?!?!?….това говори многооооо

Руска хибридна атака е това!

Автоматична камера ма снима с жигулата с 74 км/ч при огр. 60 км/ч... получих честитка. Тоя ще го разследват... И тъй братя тържество на закона...

Теб уволниха ли те от работа?

да видим дали и полицейският началник ще го уволнят, или, както е обичайно в БГ, всичко ще се потули. Някой вече да чува нещо за случая с убитата двояка на Сливница... или за хванатата да кара с алкохол в кръвта Белослава... и всички останали знайни и незнайни герои