Американец е загиналият в Украйна наблюдател на ОССЕ

Загиналият при експлозия на мина член на мисията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа в Източна Украйна е американец.

Обратно в новината

Коментари - Американец е загиналият в Украйна наблюдател на ОССЕ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

млада да разстреля американица? Или са го държали пред дулото и другите как я наблюдават - правят и изпит!

На снимката; Е, те така се държи чеп... Браво на инструктиращите!

Той един американски "наблюдател" загина и в Сопот при наблюдение на стралба с гранатомет. Кво да правиш. Риск на хобито. Някой имат по-безрискови хобита. Например събират пощенски марки. Други "наблюдават" военни действия от близо.

"Загиналият при експлозия на мина член на мисията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа в Източна Украйна е американец." Изглежда ми някак странно в мисията на ОССЕ да има представители на "заинтересовани" страни като Германия и още повече на САЩ, не е ли по-добре да са представители на по-неутрални страни като Чили, Перу, Индия и т.н.

Да бяха карали по определения маршрут нямаше да пострадат от мините на майданците дето ги защитават ама явно и самите наблюдатели им нямат вяра та са тръгнали по друг път

наистина е настъпил руска мина :D :D

Дайте я тази украинка да я обуча на мурафети ;-)

Време е терористите на ИДИЛ в Донбас да получат томаховки!! Чух че КУК влиза в Черно море. Той носи? Познахте какво.

То не било Джеймс Кук, ами Доналд и не носил томахавки, а памперси.

Бог да го прости! Човекът е загинал па време на работа. И не е виновен, че е работи за една излишна, вредна и лицемерна организация.

Чисто украинска провокация. Очакват Тръмп да постъпи по същия начин като в Сирия.

Последно - наблюдател или филдшер. Да не се окаже накрая, че е бил цигулар.

А защо само един? Кога останалите хамериканци?

Споко, ще им дойде и на тях редът. Както си завират гагата навсякъде където не им е работа, накрая такъв ще го отнесат, че ще натоварят пак каруците да търсят нов див запад.

мръсна душица си ти. сигурно си някои нещастник които живее само за да мрази

Защо не вкарат учениците от САЩ които влизат в училище с оръжие и трепят съучениците си?Те поне имат"опит"!

Руските терористи пак почнаха. Досега тепаха своите си, сега почват чуждите.

Кога пък тъпите укри станаха свои за руснаците?

МИСЪЛТА ЧЕ ДЪЩЕРЯ МУ МОЖЕ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ВЗВОД РУСКИ ВОЙНИЦИ ДЪРЖИ УКРАИНСКИЯ НАЦИСТ БУДЕН ПОСРЕД НОЩ :)))

мне, мола ви са! като умре американец е големо трагедиа! голему! мре от най-умните, най-способните, най-качествените хора на свето! умре человек, божий раб, от тея ора, супер интелигентните, дето правят бързи и яростни или трите хикса филмотеките! голема жалейка е! страдам... много...

Хохлите са много нагли парчета, залагат мини за да гръмнат колите на ОССЕ, после поднасят извинения, опълченците били виновни. Ако бяха опълченците, щяха да ги гръмнат на украинска територия.

Как се финансира ОССЕ? Има 57 страни-членки, участват всички европейски страни, както и някои не европейски държави, като Азербейджан, Канада, Таджикистан, Туркменистан и САЩ.

"Brave" american, който наблюдавал как върви изтреблението на славяните. Врътнали по несъгласуван маршрут малко на разузнаване и попаднали на мина заложена от украинците. И добре че така е станало че иначе можеше човек да я настъпи...

А МИНАТА Е БИЛА M18A1 Клеймор mine M18A1 Claymore) НАШЕ ПРОИЗВОДСТВО :)))

в мина в Украйна този фелдшер от Америка...................??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За всеки случай, каквото и да е търсил, го е намерил!!!

руска подлога в български сайт?

Руски, американски - все подлоги. И ти така, само че не руска.

Американецът е убит от мина, заложена от украинци. Справедливост все пак има. Американците създадоха капан за Русия и пожертваха своя нов "приятел" Украйна за целта. Грозна история и поучителна.

Поучителна за този който може да мисли и помни.

Единственото положително нещо в тази статия е снимката на момичето. Другото е плява.

мястото където са поподнали на мината и това че ОБСЕ работят по предварителни маршрути. Същите са отивали към Луганск. Та на кого не е изгодно подобни организации да се въртят и да пречат?

Какво е "ОБСЕ"?

"Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа", в която работят американци?

Шило

Най-точният въпрос!

какво правят в Украйна?

руските войски?

да си беше гледал кравите у дома, а не да ми търси дедовия там...

От статията умишлено не става ясно къде е намерил тази мина. Дали са се движели в миниран участък и какво са търсили там, от кого е миниран участъка или са манипулирали боеприпаси както стана с американеца у нас?

Шило

"Да би мирно седяло, не би чудсо видяло"! Ако трябва да бъде съден някой, то на първо място на подсъдимата скамейка трябва да са съветниците на Кери, както и Викито Нюланд.

американците и останалите западняци в Украйна? И не само там. Непрекъснато се изживяват като коректори на света.

Ще коментирам снимката. Демонстрация на първична идиотщина. В центъра на Киев прасе във военна униформа, което е снадило два колана, че един не стига, дало в ръцете на тинейджърка АК. А тинейджърката се цели с това АК във възрастни двойки, разхождащи се из парка. И не ми обяснявайте, че оръжието не е заредено! Пълна идиотщина! В същото време Порошенко не спира да плаща данъци в Русия заради трите фабрики на Рошен там. Слава!

Тука нашите дъщери карат колело в парка, не си играят с AK пред погледите на башите си. Има малка разлика, не я ли виждаш?

той и Хитлер така ги обучаваше....

Внимателно е наблюдавал мината как гърми!

Снимката е уникална - ей това искат западняците - да се изправи брат срещу сестра, баща срещу майка, да разбият семейството и там винаги да тлее една война, защото за мащабите на Русия и Украйна, там всичко е голямо - колкото повече кръв се лее, толкова по-богати ще стават западняците и САЩ... за тях няма значение украйнци, руснаци, българи или татари - важно е това момиче да може да натиска спусъка докато е живо. а тука 3-4 малоумни трола са готови да станат пушечно месо и да умрат надyпени за едните или другите...

Абсолютно си прав! При това вече има доказателства за тази скрита политика на запада - децата бандити в Африка, Афганистан, Сирия, Либия, Ирак. Деца, които са обучавани да убиват с точно такива АК. И местните журналисти са съучастници на тази политика с пропагандата и чрез горепосочената снимка.

група руски подлоги се радват че терористичните им сексуални господари избиват хора

"Себастиан Курц поиска разследване" какво ти разследване бе себастянчо всички помним кадрите когато бесен сектор палеха полицаите на маидана а вие крещяхте "ооооо колко е демократично" и Mакеин с кака Bики дет раздаваше амфетаминовите курабиики на подскачащите там , ние не сме забравили явно вие сте забравили .

амче,като сащ граничат с украина,ще стават таива работи ,а може и повече от един !!

Един американски терорист по-малко.

Всички нормални и в Донбас и в Москва очакваха някаква провокация от Хунтата в Киев и се получи това ! Целта е, че Европа забрави за Украйна и Порошенко ! На Украйна и трябва нов заем , а никой не и го дава и по този начин тя напомня за себе си и топи Русия , като я набеждава като страна в Гражданската Война в Украйна ! Никой в Украйна и в Европа не иска да си признае че в Украйна се води Гражданска война и една група от Западна Украйна и потомците на Армията на Бандера искат да унищожат друга група от Източна Украйна която не желае да говори някакъв измислен език , смесица от полски , руски и хазарски !

Наблюдатели са тези които са приети от двете страни. Не мога да си представя, че противниците на киевската хунта ще са съгласни американец да е наблюдател. Накрая каквото е търсил, намерил го е.

С милиони трябва да си платят за това което в Украйна!

...

Каквото посееш,това ще пожънеш.Нали американците финансираха Майдана.има не помят ,как финансираха Хитлер и неговия Райх.Е в Украйна финансираха украинския Райх.Сега да имат готовност да сърбат супата.И нали знаете ,кой победи германският фашизъм?Сега още по усилено се пречи да се смаже фашизма .И това ще продължи до момента, когато започнат да загиват вс повече ЗАПАДНЯЦИ.

Ако. Нека да намаляват. Майка си търси в Украйна.

Жалко, че е само един терорист. Крайно време е повече американци да измират като подкрепят терористичната дейност на държавата си и да се замислят другите:) А тази хохла освен един генгбенг да участва за друго няма да става

Много му е тънка кожата на американчето.

колко да е тънка като на хората в метрото в санкт петербург

Ето че и трътлестото лелче с бобеца и адамовата ябълка, демонстрира съпричастността си към терористите, убиващи мирни граждани. Малко по малко простестърите разкриват грозните си, античовешки лица. Ама то как да очакваш нормални чувства, мили и емоции от тотални сбърканяци.

ЕТО ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА БЕГЕЕЕЦОГЛУ ПОД ПРЯКОРА ЩЕРЕВ ЧИСТ ПРОХАМЕРСКИ ОБИЧАЩИ ТЕРОРИСТИТЕ

АМЕРИКАНЕЦ ! НИМА ! ЕТО ТОВА Е ГОЛЯМА БЕДА -СУГУРНО И КОТКА Е УМРЯЛА ! А това че деца от ДОНБАС умират всеки ден не е новост да и нешат еврогейските преси

нешаи - ЧЕТИ -не пишат

Тия продажни Соросояди от така нареченото ОССЕ трябва да бъдат закрити НА ЧАСА ! Щото така или иначе НЕ отразяват НИКАКВА реална обстановка , а пишат само поръчкови доклади ! А най-лошото е , че все още има милиони глупци които им вЕрват !

Намерил е каквото е търсил. Гнусните говедари избиват хора по целия свят.