17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм против избиването на мечки и всякакви диви животни! Но много ви е лесно на хейтърите, стоящи зад монитора и призовавайки за защита на дивите животни. Ама като отидете в планината и знаете, че може да се срещнете с мечка и пълните гащите. И аз ако съм на мястото на хората, живеещи в райони с голяма популация на мечки и вълци и аз ще направя всичко възможно да защитя своето имущество и моето здраве и това на моите близки.

оооо мечо на барбекю и биричка на корем

Оставете мечките на мира. идиоти..

си искат да си пуцат по живинките и после да се събират да ядат на маса. И това си е. Книги, учебници-ползват ги за подпорка на хладилника основно.

Голяма работа, че съборила някой дувар на някоя турска къща от 18 век в смолянско. Популацията на мечките е мерител на екологичното равнище на страната. Щом се е увеличили, значи живеем в екологично чиста страна!

явно живота в екологичната среда на горнобански път или ломско шосе те е увредил яко!

се увеличава когато намалява друга-в случая човешката. На мен ми харесва. По-добре с мечка за съсед и приятел, отколкото със злобен и крадлив човек.

Мечките са като змиите, много обичат да танцуват. Вместо кавал искарайте цигулка и гледаи какви кючеци стават

На едните със камък по челюстта им изтръгват зебрите, други с продупчен с железа нос и умрели от глад по време на "танца". "Танцьорите" на Индия и на България. Патент.

Вие се пазете от руската мечка

Изийте мечките, че пречат на циганите да крадат дърва.

баба Меца си търси нещо за ядене, аз като огладнея така правя .

Мечките с повече права в БГ !

Присъединявам се! Няма само вие са ги ядете.

мечката е върховния хищник в нашата природата! и голям вредител! също е желан ловен трофей за заможни ловци решението е очевидно!!