Великобритания и светът се простиха с Елизабет Втора (видео/снимки)

На церемонията присъстваха Румен Радев и Симеон Сакскобургготски сред над 500 държавни глави и царски особи от целия свят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това масирано отразяване на събитието, показва две важни неща, първо - чии са медиите в България и второ - как същите (не)български медии оглупяват младото поколение, което и без това няма голям потенциал.

Хайде срига с тоз бабет.

Продажно копеле си ти ,ревеш ли за бабата която заповяда да убият снаха и,реви копеле продажно...ревииии

Момче, продължавай лечението. Само така няма да идват в главата ти невчесани мисли. Не спирай хапчетата! В твой интерес е да се излекуваш напълно и да оздравееш.

За нашенските марионетки

българите искат да могат да вържат двата края и хич не им е до кралицата на Англия,вървете в Англия ,ревете,късайте си дрехите ,лижете им дебелите задници но не занимавайте народа със вашата кралица ,..тя е ваша а не на българите

ти просто трябва да продължиш с лечението, предписано от докторите. В твой интерес е, да си излекуваш главата. Ще се почувстваш сто пъти по-добре. И бръмбарите няма да бръмчат вътре. Не спирай с хапчетата. Продължавай! За твое добро е.

Елизабет изпълни докрай, с чест и достойнство задълженията си на държавен глава на Великобритания. Само 3-4 дни преди смъртта си прие и одобри за премиер на Британия Лиз Тръс. Колко от нашите президенти, министър-председатели биха го направили това? Тя е разбирала пределно ясно, че вече си отива. Това се усеща и никой не може да те заблуди с успокояващи фрази. А можеше като другите, просто да легне в леглото последния месец и никого да не приема. Другите така биха направили. Но не и кралица Елизабет Втора. Ако имаше друг свят, задгробен живот, нейният баща покойният английски крал Джордж Шести (починал на 56-годишна възраст!) , много би се гордял със своята дъшеря. Той е нямал синове, но тя управлява много по-мъдро Британия от много мъже, които са били на трона.

Некрофилията е психично заболяване. Докога ще ни занимават с този труп?? И то на жена, която управлява 70 години империята, донесла толкова беди на човечеството-изтребване на туземците в колониите, търговия с роби, болести, разграбване на богатства!!! Да не говорим за специално унизителното и дискриминативно отношение на англичаните спрямо българите десетилетия наред!! И сега лиготене и поклони по всички наши медии!! Нямаме ли достойнство??

"Този труп" е ОСТАВИЛ ЯРКА СЛЕДА С УПРАВЛЕНИЕТО И ЖИВОТА СИ! За разлика от теб и подобните ти!

Ама този локум свършва вече, търсете си друг че творческа суша се задава

Още ли не са я закопали тая, та продължавате с новините???? Нищо трагично не се е случило, не е умрял млад човек без време.... доживяла е 96 години. И нормално: цял живот е карала на аванта, както казват "изпотена вода не е пила", не е пипнала работа през живота си, разолагала е с неограничени пари и ресурси. Нормално да доживее 96. Т.е. дошло и е времето. Не виждам защо се обръща чак такова внимание??? Айде, ингилизите - както и да е. Ама тук??? Тая на нас не ни е никаква.

Ако започнеш да четеш история и да се позаинтересурваш за нейната личност.. може би няма да пишеш нелепи неща.

Днес трябваше да е почивен ден,след продължителното голямо тормозене на хората с някаква империалистическа издънка

Никакво прощаване, тепърва ще видят чудо невиждано! Като при втория брак - "възторжен скок от ...трън на глог!" Докато някой племенен вожд-банту или зулус, или някой раджа не седнат на трона, лошо им се пише.

На малко хора е засвидетелствана такава масова искрена почит и скръб . Един фин , благонамерен , тактичен и овладян лидер , създаващ чувство за умереност , мъдрост ,традиция и приемственост в бурни времена , доминирани от креслцьовци , клоуни и въжеиграчи , които мислят , че с тях започва света. Англичаните имаха късмет , да имат монарх , който да изпълва монархията с предзададения и смисъл.

От сина и с големите уши.

СКОРО ЩЕ ИМА ТАКОВА И В РУССИЯ , НО КОЙ ЛИ ЩЕ ОТИДЕ ? ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО РАЗПИЛЕЯТ В СЕВЕРНИЯ ОКЕАН , ПОДОБНО НА ХИТЛЕР-1 !

Претупаха погребението! Що толко бърже беее

Кейт и в траур е красива...истинска принцеса и е много по -подходяща от Камила

Има нещо симпатично типично английско в това като Камила да обърнеш внимание на любовта на покойната към конете и увлечението и по конен спорт, докато другите приказват големи приказки..

Копайте го това, че ми писна. Първо трябваше все за Ковид да чета. После все за Украйна и Русия. Сега това го разкарват и как не вмириса, не е ясно. То ще вампиряса бе. Аре копай и да се свършва с тия новини.

От страна на БГ са отишли дежурната измет ...

Браво докато трае тъпото погребение ковидът изчезна , дано умират повече такива търтеи !

в англия за ковид не се говори от година поне..Ако се тръшнеш от ковид , никой не ти обръща никакво внимание, нито джи пи, нито болници, освен ако не стигнеш до положение за интубация. Препоръките са , че ако се тетваш позитивен, трябва да си седиш в къщи , ако ти е лошо и имаш температура, и ако прецениш , че трябва да си стоиш в къщи. Иначе може и да не си стоиш в къщи, карантина няма даже. В англия ковида го третират като обикновен грип вече

ок,

Кацнахте ли на моя,тъпи професори?

Айде стига ни занимавахте с чуждопоклоничество! Нито ни интересува, нито сме видяли нещо добро от тази империя на злото!

В този глобален свят чуждо няма , може да изглежда далечно , но няма как да е чуждо , след катовсичко ставащо в Лондо, Берлин, Париж , Ню Йорк , Пекин и Москва има повече ефект върху живота на един българин от всичките ни вътрешни политически боричкания и промени.

Бахти цирка

британците забраниха на путанин да присъства на погребението на елизабет втора утре лавров ще обяви, че рассия забранява на елизабет втора да присъства на погребението на путанин обнулений!

Англичаните са свине. И невероятни боклуци. Единственият свестен човек в Британия беше английската кралица. Това е достатъчно основание всички да тъгуваме за нея. Такива сдържани, балансирани, добре възпитани и интелигентни държавници като нея рядко се срещат по света. Напълно заслужава всички суперлативи. А за англичаните това е много голяма загуба. Едва ли ще намерят друг държавник като Куин Елизабет-2.

бяхме свидетели на погребението на Даяна. Една година по- късно си отиде Тошо./земята мила.../ Вдигнахме му паметник. В онези времена /как звучи само, има-няма 25 години/ малцина бяха интернетопотентни. А днес сме всички. Колцина от нас обаче ще бъдат оплакани искрено от милиони хора, чакащи прави по 30 часа при 6 градуса температура /заблудени и зомбирани, дума да няма/? Ако сред предните или следните има такъв, облажавам го. Участта на моите сотанки ще е по-скромна.

Здравейте булгаристански поданици на Негово Кралско Величество Чарлз три. Изпратихте рептила с почести. Пожелавам Му на Негово Кралско Величество Чарлз три да векува като ваш единствен и неприкосновен суверен, че покрай пукналата бабичка, проглушихте ушите на обикновените крепостни селяни от България, която между другото е създадена по времето, когато вашите васали са били само блясък в очите на викингите. Да ви е честит новия Крал!

тъпи, крепостни е имало само във вашатараша, ито до 1907 година! после стекооперирани мужици!

Говедо, когато говориш за кралицата на Великобритания ще казваш Нейно Величество Кралица Елизабет! Разбра ли цървул селски? Чукундур! Каква е тази "бабичка"? Това да не е баба ти? Цял свят скърби за кралицата.

И твоя цял свят едва стига милиард при поне още седем от другата страна.

Извинявай, сър Джон, панеленю рицар на всички тиквени ордени от Кралския Двор на петте пластмасови меча и двата дървени коня. Ще спазвам Вашите указания с чест и ръка на сърцето, дори докато си бърша задните части.

Демек "Нейно величество бабичката"??

2-3годиини и пак че ривеме

Стига с тази евтина англо-саксонска пропаганда! Дори Байдън се смее ехидно на снимката.

Циркът прключи ли? ТВ не гледам.

Като гледам колко идиоти има, които се кланят на тоя рептил, лошо ми става. Току шо гледах клип на любимата ви кралица от 1970, която хеърля трохи на африканчета като на животни, а те се бият. Буквално като на гълъби.

Абе, за толкоз време не се ли умириса? Сигур черви е фанала!? Нейсе я заровиха!

Тая вече се пържи в Ада, та едва ли и пука.

Всички тези дивотии свързани с това погребение ме навежда на мисълта колко тъпо е настоящото човечество и е наложително да бъдем изтрити от лицето на земята.

Абв няма нужда всички. То природата си знае работата.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0 - това е светът.

Почивай в мир, Кралице !

дрОгаре, елизабет е кралица на британия в продължение на 70 години! великия непобедим ссср изкара само до 69!!!

Едното няма нищо общо с другото.

еее, няма де! британската кралица се знае къде е погребана, и винаги ще имасвежи цвета! а ссср никой непомни къда е закопан като куче!

По-интересно е колко му остава на Чарли и дали Уили ще има достатъчно време да бъде подготвен за огромната власт, която ще получи?

е толкова съвременен..." човек и добре да живее, умира и друг се ражда". Тази обаче както се беше засилила мислеше че ще откара и до 200г.

На фона на размириците по цял свят, това е тъжен повод да се събират всички на едно място.

радев бил в компанията на своята съпругата си десислава! браво редакторе!!!!

Малко ми поомръзнаха с тази кончина, транспортиране на ковчега, погребението и т.н. Какво ще пишат от утре -спомени за погребението ли?

На седма снимка е Хари, НЕ "престолонаследника Уилям"!

Метнаха ли я най-накрая в трапа? Аре, от утре- новини без нея.

Шило

Аууу, колко разстроени монархисти имаме...Все от нейния двор! Лицемери!

тъпи, като се сетя след месец-два какви сълзи и сополи ще ръсиш по повод кончината на путкин ми става мило и жално за тебе!

Шило

Аре, трола пак метна Путин! Де го търсиш в тази статия бе, дебил?

ми липсатаму сред световните лидери е очевадна, та за туй! там са всички които са нещо! от 200 държави- 500 лидери! а на путанин му е забранено!

Бог да я прости Нейно Величество. Исках само да изразя възмущението си от вида на жената на президента ни. Как може да се явиш в този вид? Нито е сресана, нито е прибрана косата й в стилен кок нито шапка е сложила. Олицетворение на епитети "скубла".

За жалост е вярно. Нямаше ли един фризьор в Лондон да се намери да направи един кок на тази жена и някой да й купи една шапка, забрадка, нещо? Все едно е тръгнала на пазар до Била. То бива, бива, ама тези хора не гледат ли снимки в социалните мрежи, не се ли научиха малко как се ходи по представителни събития? Все едно България е още в каменната ера..

България Е там.

Беше вдъхновение за много поколения. Истински пазител на вярата и пример за отдаденост и вярна служба на народа си и но света. Поклон пред паметта и.

ги вдъхновяваше? За комбинирани бракове и елиминиране на неудобни снахи.

Шило

Теб за какво те вдъхнови? Празни клишета!

Умният винаги изказва мнение което може да обоснови, празноглавците говорят напразно.

Кралицата е глава на Англиканската църква, която е отделена от Римския папа още от времето на крал Хенри осми.

англиканската църква?

Уиндзорите проповядват кабал сатанизъм,а Христос го имат за удобна завеса като в театъра,зад която се крият

Махайте я вече тая статия. Втръсна на всички умрелата кралица.

да и дадоха пак замина в два на един без комин. С това помпозно погребение не вярвам да иде в Рая, а и с нищо не го е заслужила.

ДОШЛО Е ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА,ЗА ВСИКИТЕ ЗВЕРСТВА,ГРАБЕЖИ И БЕЗЧИНСТВА НА британците..ОТТУК НАТАТЪК ЖАЛНА ИМ МАЙЧИЦА НА АНГЛЕТАТА. СЛАВА НА РУСИЯ И НЕЙНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ВЛАДИМИР ПУТИН

ПИТАМ КОЙ ЩЕ ПЛАЧЕ ЗА БЕЗДОМНИТЕ БЕДНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА,КОЙ?? ЖАЛКИ ЛИЦЕМЕРИ

Ала зад цялата тази шумотевица прозира отчаянието и неспособността на св. елите да "рестартират" времето за една нова епоха и посоката за по-нататъшно съществуване на днешното човечество.

Светла й памет, няма такива вече, счупен е калъпа. По-малко от 48 часа преди да умре посрещаше политици в Балморал. Уникален дух и чувство на дълг. Ние не разбираме монархията и не е редно да ги съдим. Те си ги обичат.

Ама айде стига вече.

Аз пък това съм го пропуснал! Тая ли беше наредила да убият принцеса Даяна?

Ама заровиха ли я най-накрая или утре продължават с панаирите?! Щото от 1 седмица не пускам по телевизора новини, че само за умрелия рептил говорят, всеки ден едно и също. Вече почнах да си мисля, че ще я погребват още 1 година. Надявам се вече тоя погребален тормоз да престане