Коментари - Тленните останки на цар Фердинанд пристигнаха на българска земя (видео/снимки) | Днес.dir.bg

Тленните останки на цар Фердинанд пристигнаха на българска земя (видео/снимки)

От летището ковчегът отпътува към двореца Врана, където беше посрещнат от Симеон Сакскобургготски и неговото семейство

Обратно в новината

Коментари - Тленните останки на цар Фердинанд пристигнаха на българска земя (видео/снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Промитите комунистически мозъци трябва да научат, че този цар е обявил Независимостта на България през 1908г. и оттогава спираме да сме васали на Султана. На 22 септември (който трябва да е национален празник) празнуваме и честваме Независимостта, но бяхме оставили царят, който смело я е обявил да стои в саркофаг непогребан 76 години, въпреки изричното му последно желание.

Г-н "българин", вие, който не сте "промит комунистически мозък", вредите за народа ни от вашия любим Фердинанд са многократно по-голями след двете ни национални катастрофи...!!

Все едно, днес да виним Израел или Палестина за "националната катастрофа" в Газа, която бе провокирана от путинярска пРоссия. За "национални катастрофи" се говори от комунистическата историография, за да се оправдае гнусната роля на мръсна пРоссия в дейностите й по дестабилизация на България, вина за което Цар Фердинанд няма роля.

баси цирка

Троловете били хейтъри... А,хейтът било бизнес... ------------------------------------------------------------ Ти,да видиш............

Какви Царе, какви Папи и Патриарси ви "гонят" бе хора, докога ще се разделяте на групи, макар че, бяхте ПРЕДУПРЕДЕНИ...............?!

Изродите от снимката говорят за нов прочит на историята, промъкването на германски знаци от Саксония за официални цветове в България, насочване към владетел за толкова много години на България и други подобни глупости. Великите сили докараха някакъв саксонски обеднял благородник за български цар, защото никой друг не пожела тази титла. А този дойде, за да си присвои държавни имоти, което направи и внука му по-късно. ДОбре, че поне засега в новината не титулувате изродите с цар, царица, князе и княгини. Кланяте се на на едни нищожества, осъдили народа си да им плаща милиони, защото им е забавил изсичането на горите от българската прирова. Анатема безбожници, бъдете проклети цялото котило, начело с германския прародител.

+ + +

Можеше да го приемат с почести ако лично беше водил атаката за превземането на Одрин и беше загинал със сабя в ръка ! Но за национални катастрофи , стотици хиляди загинали , огромни репарации за какви почести бълнувате ?

Съгласем съм, че разните там Г. Димитров, В. Коларов нищо не заслужават, те направиха /или не направиха/ това и това за България, махнаха им се улици, училища и т.н., ок, така да бъде. Но за къв чеп за Фердинанд ще има такива почести. Дори да му донесат тленните останки, да си ги слагат там в частния имот и толкоз. Какво отношение има държавата към това. Първо сме парламентарна република, второ той направи доста зулуми за/на България. И да, по негово време се открили някакви институции. Ами те и през 50-те и 60-те бая институции, заводи, проходи, язовири, летища, ВЕЦ, ТЕЦ се откриха, и какво от това.

Мазохисти сме тва българите

Май тези дето виете на умрело сте комунисти

А вие какви сте? Монархо-фашисти или нацисти?

Прадедо ми загива на Владая когато по заповед на " фердо " ги разстрелват . Другият ми праотец е ранен при Одрин . Другите воюват по фронтовете на Македония , защото " фердо " си договорил пожизнена пенсия от германците , заем и закупуването на негодно оръжие !?!

а на снимките видях едно русоляво момче с по - дълга косичка и странен нос .. та да питам какви анаболи взима та така се е изцепил

След 2-те национални катастрофи и некадърното управление на симеон4о не би трябвало да му се изпълнява последната воля - тази фамилия е наказание за България

Измет събрана на едно място.

+ + + + + + + + + + + + + + +

Тази принцеса Калина е яко нацепена ,все едно не излиза от фитнеса.

А кой плаща за цялата организация и за всичко с това?

Държавният бюджет- от джобовете на всички нас...

Предлагам булеваер "Ботевградско шосе" да бъде прекръстен на ' Цар Фердинанд'. ИМаме вече бул. "Борис Трети' редно да да увековечим името на един комаджия завинаги, още повече че името 'Ботевградско шосе' вече не е актуално -Тодор Живков го няма.

Поредното унижение за българската нация!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

са с нова схема ! . след като не успяха да излъжат тълпата, чрез мунчо и чрез прецедентска диктаторска губерния, ...сега ше пробват през монархия ! . неслучайно симеончо се снима с мутрофанова ! . докарваето на ферниданд е хибридка на кгб ! търсят овцете да клъвнат на "култ къмв личността" ! мафията да се оттегли "в сянка" и да дърпа конците през "цар" ! . бъдете нащрек ! готвят ви пъклен план !

Изпълнили волята на Фердинанд...А заслужил ли е това след двете национални катастрофи...?!

А волята на Българският народ?? Защото ние го не сакаме!!

За какво ни е леша на тоя българофоб тук, за да му се радват паразитите от Враня?

Айде едно време са ни инсталирали пак от запад ама насила наглосаксонски боклуци да управляват, ама какво да кажем сега драги сънародници, когато има избор има информация и въпреки това пак си избирате да ви управляват назначени от запада и наглосаксонците уроди като ГЕРБ, ПП, ДБ, РБ, НДСВ, СДС и тн - извода е само един драги сънародници, повечето от матряла са много много прости скотове. Също като родителите и дядовците си, които са ни вкарвали няколко пъти във войни на грешната страна

Кобурги - Фердинанд, Тато, Боко - все противни, низко морални хора

Очаквам и Георги Димитров да поеме обратния път към мавзолея, а защо не и да ни изпратят да препогребем с почести и Василий Втори Българоубиец. За Баязид ще ни се размине понеже се затрил в монголски плен и няма как да ни го докарат с военен самолет и гвардейска рота. Е, сега след като този гнусен труп пристигна можем официално да се подготвим и за следващата национална катастрофа...

България е в катастрофа вече 30 години с труп и без труп.

Ше повърна....може ли да ми кажете къде е тоя да му пикам на гроба....

Светът е голям и Възмездие дебне отвсякъде.

Що за държава е това - шепа продажни боклуци с мерак да управляват и 99.9% останало население дето от нищо не му пука! Това бившо развратно офицерче, цар в държава дето не е царство, за кефа си губи Македония, Тракия и Добруджа! Загиват над 300000 от 3000000 население! Разрухата е фантастична! И днес го посрещаме като национален герой. Затова ли загинаха Ботев, Левски, Бенковски и десетки хиляди въстаници и опълченци? Затова ли загинаха над 250 хиляди руснаци, украинци, финландци и много други войници? Затова сме най-бедни, защото сме най-тъпи страхливи и мързеливи от всички европейски народи..

Никакви украинци не са загивали поради липсата на такива. По онова време създателят им другаря Ленин е бил още нежен блясък в погледа на баща си.

Малко известен факт е че уж великата българска царска армия е била на пряко подчинение на германския фелдмаршал Макензен,а през ВСВ 1 и 2 окупационене корпус са били на пряко подчинение на команващият група армии Юг на Вермахта фелдмаршал Лист. Толкова за прехфалената ни ,фалшива независимост преди 9 септеври !

Отидете в което и да е българско село ,паланка или град! В центъра до читалището винаги има навсякъде войнишки паметник на загиналите от това място за 5 войни! Прочетете имената! Ще ви направи впечатление ,че загиналите през ПСВ са винаги два или три пъти повече ,от всички останали 4 войни! Именно и Благодарение на Фердинанд СаксКобурготски!

Научи кога се пише "и" и кога "й". Правиш ли разлика между "войни" и "воини" или не? Воин (ед.ч.), Воини (мн.ч.) Война (ед.ч.), Войни (мн.ч.) Факт е, че супер неграмотни са тръгнали да дават акъл! Аман!

Германците да не би да си прибраха Вилхем,турците прибраха ли си султан Мехмед, унгарците прибраха ли си Франц Йосиф? Само ние българите отново сме световни шампиони по дупедавство ,благодарение на продажната ни псевдобуржоазна ентелегенция ! Не напразно Хемингуей минавайки през България пише - ,,Интелегенция в България означава образовани хора,погълнали достатъчно знания, за да продават кръвта и потта на честния си и трудолюбив народ на чужди господари,,

Оказа се че пияницата Калина е единственият престолонаследник на България, който знае български език. Честито

Е закакво им е да знаят бълграрски? Като излязат извън България никой не говори български.

Комунистите се пръскат по шевовете...Ако България не беше остнала зад комунистическтата завеса, сега щеше да е рай. Но уви...Селтаци с виснали гащи взеха властта...Още им сърбаме попарата. Общество, в което най-простите управяляват загива. Заводът за самолети в Ловеч започва да произвежда колелета след 9ти. Факт .

Вместо да дадат пари за карловските села за ремонти след наводнението, тия престъпници харчат държавни пари за глупости.

Българите мразим, без спирка, тия крадци. Най вече, мадридския посранец

Вие българите най-много себе си мразите

няколко милиона отбучаха напразно -----------а колко живота щяха да бъдат спасени с тях затвор за тея разрешили и реализирали тая измама и бутафория!

от българите са против това, този ... боклук - Симеон Борисов Фердинандов ще пати много за днешния цирк, а кой и как разреши това, освен гнусняра от ГЕРБ и "служебен" някакъв бъдещ осъден на ... на най-тежкото ... като национален предател. Радев има ли "пръст" в това, в РБ няма разследващи журналисти да изкарат истината за този позорен факт - изродът Ферди в България! Тези са прокълнати от българите, дааа, приживе да приличат на черепи в муцуните от алкохол и наркотици. Този цирк е част от факта, че България се управлява от национални предатели, а за тях има само едно наказание.

Освен за Крадлив Дедо, да си спомним и за Крадлива Дана и Боко Безмозъчен!

Работническо-селската ентеуегенция газ попиква, ха ха ха. Конспирации и клевети ала ДС, ха ха ха! БОГ, ЦАР, ОТЕЧЕСТВО!

Имената и снимките на най-долните продажници Запазете тази статия за да помните имената и лицата на най-долните продажници и продажнички. Това са хората които кротко и тихо крадяха по времето на последният пример на некадърност на Кобургите в България, и това са хората които подкрепят новият заговор за кражба на българското. Кратък списък на кражбите: - опит за промяна на народна памет и национална чест - подготовка за саботаж на Републиканските идеали - завършване не кражбата на държавни имоти дадени за временно ползване на миналото монархически семейства и поддържани от народа след краят на монархията в България Помнете имената и лицата на тези участници в този грозен заговор. Скоро ще ги видите отново в опитите им за кражби и лъжи.

Не, грешиш, другарю - съвсем скоро ще ги видим цъфнали насрани от страх пред новия Народен съд 2.0!!! Смърт на фашизма, свобода за народа!

Ужасно дегенереативни лица. Тук в леярната общаците имат по одухотворени лица.

Десетки хиляди Българи нямаха късмета да са погребани в Родината си! Заради кобурга авантюрист! Те са под сметището на Одрин, в поругани гробища навсякъде където е била България и където вече не е!

"когато решава България да се съюзи с Германия за Първата световна война, той подписва с Вилхелм Втори едно тайно споразумение - ако България загуби войната, да получи пожизнено възнаграждение в Кобург, което и става. Също така той взима 2 милиона златни франка от руския император Николай Втори, за да сключи Балканския съюз - това се криеше преди 1989 г. Парите ги взема, за да построи новия дворец във Врана, където ще бъде погребан" Как да се не гордеем с този цар.

Какво е това безобразие? Кой плаща целия този масраф? Ние отдавна не сме монархия за да ангажираме гвардейците с кокалите на някакъв чуждоземец. Дадохме резиденция Врана на това мекере Симеон, а сега лангъркаме с държавни почести дядо му до там. Защо Симеон не поема сам разходите? И тази алкохоличка Калина, какво стана с нея? Взеха ли и колата като на всеки данъкоплатец , който е употребил алкохол?

2 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ- 1 МИЛИОН БЕЖАНЦИ, 75000 КВ КИЛОМЕТРИ ЗАГУБЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЛИЩЕ, РЕПАРАЦИИ ПЛАЩАНИ НА ГЪРЦИТЕ ДО СРЕДАТА НА СЕДЕМДЕСЕТЕ ГОДИНИ...... НЕ ЗА ТОВА УМРЯ ДРАНГОВ

Защо по всички телевизии лъскат имиджа на този наш "любим" владетел? Няма да стане по-малко съсипател на българската държава. Кому е нужно това и защо точно сега?

Нужно е на тия които на фона на тоа съсипател да изглеждат съзидатели;)

Бил ви е цар и ви е направил държава. Освен това е готин. Като не го харесвате, палете свещи за бай ви Тошо.

Едното няма общо с другото. Нямам спомен бай Тошо да е погребван с гвардейци, макар че добър или лош все пак е бил българин. И не на последно място, нито една държавна резиденция не е станала собственост на наследниците му. А Симеон присвои дворци и гори, които също като резиденциите на бай Тошо не са били негови, а държавни.

Само ГЕРБ за вас кретени!

И що ни занимавате с тоя педерас? Заради неговите амбиции да стане вселаяйнян балкански император предците ни са били подложени на две национални катастрофи. За третата ли сте получили нареждане да ни подготвяте?

Хипотетично, най интересното е, че мога да стана супер богат магнат или олигарх, но Цар никога няма да стана! Оставам си, цървул...

Не мога въобще да разбера, какво му е българското на царя ни!!!

Сакс - Кобург и Гота произлизат от Палеолозите в които има и Българска династическа кръв. Четете повече, другарю!

СПАМ !

Как какво? Двореца Врана и горите дето присвои от държавата.

Този е от първите либерасти.

Комунистите гнусни газ пикаят.

Коментари - Тленните останки на цар Фердинанд пристигнаха на българска земя (видео/снимки) | Днес.dir.bg

Тленните останки на цар Фердинанд пристигнаха на българска земя (видео/снимки)

От летището ковчегът отпътува към двореца Врана, където беше посрещнат от Симеон Сакскобургготски и неговото семейство

Обратно в новината

Коментари - Тленните останки на цар Фердинанд пристигнаха на българска земя (видео/снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Промитите комунистически мозъци трябва да научат, че този цар е обявил Независимостта на България през 1908г. и оттогава спираме да сме васали на Султана. На 22 септември (който трябва да е национален празник) празнуваме и честваме Независимостта, но бяхме оставили царят, който смело я е обявил да стои в саркофаг непогребан 76 години, въпреки изричното му последно желание.

Г-н "българин", вие, който не сте "промит комунистически мозък", вредите за народа ни от вашия любим Фердинанд са многократно по-голями след двете ни национални катастрофи...!!

Все едно, днес да виним Израел или Палестина за "националната катастрофа" в Газа, която бе провокирана от путинярска пРоссия. За "национални катастрофи" се говори от комунистическата историография, за да се оправдае гнусната роля на мръсна пРоссия в дейностите й по дестабилизация на България, вина за което Цар Фердинанд няма роля.

баси цирка

Троловете били хейтъри... А,хейтът било бизнес... ------------------------------------------------------------ Ти,да видиш............

Какви Царе, какви Папи и Патриарси ви "гонят" бе хора, докога ще се разделяте на групи, макар че, бяхте ПРЕДУПРЕДЕНИ...............?!

Изродите от снимката говорят за нов прочит на историята, промъкването на германски знаци от Саксония за официални цветове в България, насочване към владетел за толкова много години на България и други подобни глупости. Великите сили докараха някакъв саксонски обеднял благородник за български цар, защото никой друг не пожела тази титла. А този дойде, за да си присвои държавни имоти, което направи и внука му по-късно. ДОбре, че поне засега в новината не титулувате изродите с цар, царица, князе и княгини. Кланяте се на на едни нищожества, осъдили народа си да им плаща милиони, защото им е забавил изсичането на горите от българската прирова. Анатема безбожници, бъдете проклети цялото котило, начело с германския прародител.

+ + +

Можеше да го приемат с почести ако лично беше водил атаката за превземането на Одрин и беше загинал със сабя в ръка ! Но за национални катастрофи , стотици хиляди загинали , огромни репарации за какви почести бълнувате ?

Съгласем съм, че разните там Г. Димитров, В. Коларов нищо не заслужават, те направиха /или не направиха/ това и това за България, махнаха им се улици, училища и т.н., ок, така да бъде. Но за къв чеп за Фердинанд ще има такива почести. Дори да му донесат тленните останки, да си ги слагат там в частния имот и толкоз. Какво отношение има държавата към това. Първо сме парламентарна република, второ той направи доста зулуми за/на България. И да, по негово време се открили някакви институции. Ами те и през 50-те и 60-те бая институции, заводи, проходи, язовири, летища, ВЕЦ, ТЕЦ се откриха, и какво от това.

Мазохисти сме тва българите

Май тези дето виете на умрело сте комунисти

А вие какви сте? Монархо-фашисти или нацисти?

Прадедо ми загива на Владая когато по заповед на " фердо " ги разстрелват . Другият ми праотец е ранен при Одрин . Другите воюват по фронтовете на Македония , защото " фердо " си договорил пожизнена пенсия от германците , заем и закупуването на негодно оръжие !?!

а на снимките видях едно русоляво момче с по - дълга косичка и странен нос .. та да питам какви анаболи взима та така се е изцепил

След 2-те национални катастрофи и некадърното управление на симеон4о не би трябвало да му се изпълнява последната воля - тази фамилия е наказание за България

Измет събрана на едно място.

+ + + + + + + + + + + + + + +

Тази принцеса Калина е яко нацепена ,все едно не излиза от фитнеса.

А кой плаща за цялата организация и за всичко с това?

Държавният бюджет- от джобовете на всички нас...

Предлагам булеваер "Ботевградско шосе" да бъде прекръстен на ' Цар Фердинанд'. ИМаме вече бул. "Борис Трети' редно да да увековечим името на един комаджия завинаги, още повече че името 'Ботевградско шосе' вече не е актуално -Тодор Живков го няма.

Поредното унижение за българската нация!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

са с нова схема ! . след като не успяха да излъжат тълпата, чрез мунчо и чрез прецедентска диктаторска губерния, ...сега ше пробват през монархия ! . неслучайно симеончо се снима с мутрофанова ! . докарваето на ферниданд е хибридка на кгб ! търсят овцете да клъвнат на "култ къмв личността" ! мафията да се оттегли "в сянка" и да дърпа конците през "цар" ! . бъдете нащрек ! готвят ви пъклен план !

Изпълнили волята на Фердинанд...А заслужил ли е това след двете национални катастрофи...?!

А волята на Българският народ?? Защото ние го не сакаме!!

За какво ни е леша на тоя българофоб тук, за да му се радват паразитите от Враня?

Айде едно време са ни инсталирали пак от запад ама насила наглосаксонски боклуци да управляват, ама какво да кажем сега драги сънародници, когато има избор има информация и въпреки това пак си избирате да ви управляват назначени от запада и наглосаксонците уроди като ГЕРБ, ПП, ДБ, РБ, НДСВ, СДС и тн - извода е само един драги сънародници, повечето от матряла са много много прости скотове. Също като родителите и дядовците си, които са ни вкарвали няколко пъти във войни на грешната страна

Кобурги - Фердинанд, Тато, Боко - все противни, низко морални хора

Очаквам и Георги Димитров да поеме обратния път към мавзолея, а защо не и да ни изпратят да препогребем с почести и Василий Втори Българоубиец. За Баязид ще ни се размине понеже се затрил в монголски плен и няма как да ни го докарат с военен самолет и гвардейска рота. Е, сега след като този гнусен труп пристигна можем официално да се подготвим и за следващата национална катастрофа...

България е в катастрофа вече 30 години с труп и без труп.

Ше повърна....може ли да ми кажете къде е тоя да му пикам на гроба....

Светът е голям и Възмездие дебне отвсякъде.

Що за държава е това - шепа продажни боклуци с мерак да управляват и 99.9% останало население дето от нищо не му пука! Това бившо развратно офицерче, цар в държава дето не е царство, за кефа си губи Македония, Тракия и Добруджа! Загиват над 300000 от 3000000 население! Разрухата е фантастична! И днес го посрещаме като национален герой. Затова ли загинаха Ботев, Левски, Бенковски и десетки хиляди въстаници и опълченци? Затова ли загинаха над 250 хиляди руснаци, украинци, финландци и много други войници? Затова сме най-бедни, защото сме най-тъпи страхливи и мързеливи от всички европейски народи..

Никакви украинци не са загивали поради липсата на такива. По онова време създателят им другаря Ленин е бил още нежен блясък в погледа на баща си.

Малко известен факт е че уж великата българска царска армия е била на пряко подчинение на германския фелдмаршал Макензен,а през ВСВ 1 и 2 окупационене корпус са били на пряко подчинение на команващият група армии Юг на Вермахта фелдмаршал Лист. Толкова за прехфалената ни ,фалшива независимост преди 9 септеври !

Отидете в което и да е българско село ,паланка или град! В центъра до читалището винаги има навсякъде войнишки паметник на загиналите от това място за 5 войни! Прочетете имената! Ще ви направи впечатление ,че загиналите през ПСВ са винаги два или три пъти повече ,от всички останали 4 войни! Именно и Благодарение на Фердинанд СаксКобурготски!

Научи кога се пише "и" и кога "й". Правиш ли разлика между "войни" и "воини" или не? Воин (ед.ч.), Воини (мн.ч.) Война (ед.ч.), Войни (мн.ч.) Факт е, че супер неграмотни са тръгнали да дават акъл! Аман!

Германците да не би да си прибраха Вилхем,турците прибраха ли си султан Мехмед, унгарците прибраха ли си Франц Йосиф? Само ние българите отново сме световни шампиони по дупедавство ,благодарение на продажната ни псевдобуржоазна ентелегенция ! Не напразно Хемингуей минавайки през България пише - ,,Интелегенция в България означава образовани хора,погълнали достатъчно знания, за да продават кръвта и потта на честния си и трудолюбив народ на чужди господари,,

Оказа се че пияницата Калина е единственият престолонаследник на България, който знае български език. Честито

Е закакво им е да знаят бълграрски? Като излязат извън България никой не говори български.

Комунистите се пръскат по шевовете...Ако България не беше остнала зад комунистическтата завеса, сега щеше да е рай. Но уви...Селтаци с виснали гащи взеха властта...Още им сърбаме попарата. Общество, в което най-простите управяляват загива. Заводът за самолети в Ловеч започва да произвежда колелета след 9ти. Факт .

Вместо да дадат пари за карловските села за ремонти след наводнението, тия престъпници харчат държавни пари за глупости.

Българите мразим, без спирка, тия крадци. Най вече, мадридския посранец

Вие българите най-много себе си мразите

няколко милиона отбучаха напразно -----------а колко живота щяха да бъдат спасени с тях затвор за тея разрешили и реализирали тая измама и бутафория!

от българите са против това, този ... боклук - Симеон Борисов Фердинандов ще пати много за днешния цирк, а кой и как разреши това, освен гнусняра от ГЕРБ и "служебен" някакъв бъдещ осъден на ... на най-тежкото ... като национален предател. Радев има ли "пръст" в това, в РБ няма разследващи журналисти да изкарат истината за този позорен факт - изродът Ферди в България! Тези са прокълнати от българите, дааа, приживе да приличат на черепи в муцуните от алкохол и наркотици. Този цирк е част от факта, че България се управлява от национални предатели, а за тях има само едно наказание.

Освен за Крадлив Дедо, да си спомним и за Крадлива Дана и Боко Безмозъчен!

Работническо-селската ентеуегенция газ попиква, ха ха ха. Конспирации и клевети ала ДС, ха ха ха! БОГ, ЦАР, ОТЕЧЕСТВО!

Имената и снимките на най-долните продажници Запазете тази статия за да помните имената и лицата на най-долните продажници и продажнички. Това са хората които кротко и тихо крадяха по времето на последният пример на некадърност на Кобургите в България, и това са хората които подкрепят новият заговор за кражба на българското. Кратък списък на кражбите: - опит за промяна на народна памет и национална чест - подготовка за саботаж на Републиканските идеали - завършване не кражбата на държавни имоти дадени за временно ползване на миналото монархически семейства и поддържани от народа след краят на монархията в България Помнете имената и лицата на тези участници в този грозен заговор. Скоро ще ги видите отново в опитите им за кражби и лъжи.

Не, грешиш, другарю - съвсем скоро ще ги видим цъфнали насрани от страх пред новия Народен съд 2.0!!! Смърт на фашизма, свобода за народа!

Ужасно дегенереативни лица. Тук в леярната общаците имат по одухотворени лица.

Десетки хиляди Българи нямаха късмета да са погребани в Родината си! Заради кобурга авантюрист! Те са под сметището на Одрин, в поругани гробища навсякъде където е била България и където вече не е!

"когато решава България да се съюзи с Германия за Първата световна война, той подписва с Вилхелм Втори едно тайно споразумение - ако България загуби войната, да получи пожизнено възнаграждение в Кобург, което и става. Също така той взима 2 милиона златни франка от руския император Николай Втори, за да сключи Балканския съюз - това се криеше преди 1989 г. Парите ги взема, за да построи новия дворец във Врана, където ще бъде погребан" Как да се не гордеем с този цар.

Какво е това безобразие? Кой плаща целия този масраф? Ние отдавна не сме монархия за да ангажираме гвардейците с кокалите на някакъв чуждоземец. Дадохме резиденция Врана на това мекере Симеон, а сега лангъркаме с държавни почести дядо му до там. Защо Симеон не поема сам разходите? И тази алкохоличка Калина, какво стана с нея? Взеха ли и колата като на всеки данъкоплатец , който е употребил алкохол?

2 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ- 1 МИЛИОН БЕЖАНЦИ, 75000 КВ КИЛОМЕТРИ ЗАГУБЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЛИЩЕ, РЕПАРАЦИИ ПЛАЩАНИ НА ГЪРЦИТЕ ДО СРЕДАТА НА СЕДЕМДЕСЕТЕ ГОДИНИ...... НЕ ЗА ТОВА УМРЯ ДРАНГОВ

Защо по всички телевизии лъскат имиджа на този наш "любим" владетел? Няма да стане по-малко съсипател на българската държава. Кому е нужно това и защо точно сега?

Нужно е на тия които на фона на тоа съсипател да изглеждат съзидатели;)

Бил ви е цар и ви е направил държава. Освен това е готин. Като не го харесвате, палете свещи за бай ви Тошо.

Едното няма общо с другото. Нямам спомен бай Тошо да е погребван с гвардейци, макар че добър или лош все пак е бил българин. И не на последно място, нито една държавна резиденция не е станала собственост на наследниците му. А Симеон присвои дворци и гори, които също като резиденциите на бай Тошо не са били негови, а държавни.

Само ГЕРБ за вас кретени!

И що ни занимавате с тоя педерас? Заради неговите амбиции да стане вселаяйнян балкански император предците ни са били подложени на две национални катастрофи. За третата ли сте получили нареждане да ни подготвяте?

Хипотетично, най интересното е, че мога да стана супер богат магнат или олигарх, но Цар никога няма да стана! Оставам си, цървул...

Не мога въобще да разбера, какво му е българското на царя ни!!!

Сакс - Кобург и Гота произлизат от Палеолозите в които има и Българска династическа кръв. Четете повече, другарю!

СПАМ !

Как какво? Двореца Врана и горите дето присвои от държавата.

Този е от първите либерасти.

Комунистите гнусни газ пикаят.