Радев нарече "правен абсурд" референдумите в територии на Украйна, България няма да ги признае

Решението на президента на РФ за частична мобилизация ще ескалира конфликта и е заплаха за сигурността, каза държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Радев нарече "правен абсурд" референдумите в територии на Украйна, България няма да ги признае | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората нямат друг избор - Зеленски ги плаши със затвор и списъци за разстрел.

На кой му пука какво мислим ние? Само си проветряват устата тъпите ни политици! Да бяха помислили за хората в тази умираща държава!!!

Много сте се загрижили за целостта на Украйна. И ако сте толкова принципни, защо едно време не се загрижихте за целостта на Сърбия?

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ......СЕ ...РАЗБЕРЕ ....КОЛКО ...ЛЪЖАТ .... .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

След половин година война на Русия в Украйна, нашите се сетиха да кажат че не признават действията на Русия! КОГА ЩЕ ИЗПРАТИМ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ?

права беше Корнелия Нинова за тоя. Той доведе канадците, и си върви в комплект с тях

Старата мастия пак върти трътка в правилната посока

Ще е квото му наредят на брадавицата с юмручето и кривите пелегатори без вежди от фашингтонската колония и бивша доведена до банкрут държава- България

Какъв смех …. Руски отпадъци-тролове, дават оценка посредством коментари на държавен глава от европейска държава !

европейска държава??? ББААХАХА чалгаджииска кочина ве слуга ибании... слу6а мияч на дърти изпосрани европърдаци из домовете за престарели западноевропейци ве цървул гюбрясал... ббаахаха

президентът получи русофилските гласове заради репликата Крим е руски, какъв да е, на това дължи и втория си мандат, в увлечението си само да не предложи Русия да върне на Турция анексираната през 1878 година нейна територия, на която той сега е президент.

Правен абсурд е да назначиш за министър канадец.

Като пилот е ОК Радев ,но като президент за втори мандат се уля и издиша.Няма смелоста на Берлускони и Орбан та направо куме в очи на Брюксел и Вашингтон.За това великите сили и граничните ни държави не ни ебават камо ли уважават. По този начин с тези навели се политици България се затрива бавно и неусетно дори.Извода е президент Радев изпуши и падна на политическото ниво на манипулатора ,лъжеца ,крадеца и Бивш комунист Бойко Методиев Борисов.

Добре е че президента Радев, все пак засяга темата с другата страна в конфликта, но само относно Вашингтон и любимите на щатите съюзници, констатирайки най-после, че разумът отстъпва на оръжията. Но нищо конкретно и даже няма никакво споменаване на фашизацията на Украйна; на покушенията, отвличанията, изчезванията и за организирания там фактически тотален лов на младежи, мъже и жени и хвърлянето им в окопи, за да защитават подконтролната на ловците още земя и в крайна сметка за унищожение. Да да... да защитават същата тази земя, която малкото шмекерче, получаващо непрекъснато всякакви комплименти и явно смятащо се за най-хитрото, ловко и нагло на света, след като обеща мир и просперитет, и обяви че е присъдата на опротивелия ужасно на всички Порошенко, продаде и започна след това с още по-голяма сила подготовката за война. Не Порошенко (погнусата към който в Украйна имаше огромно значение за избора на това малкото и неадекватно примигващото) се оказа с присъда, а земята на Украйна беше изложена за продан, въпреки че никой не го беше избирал да разпродава и несъмнено в полза на екстремистчетата, които го придвижваха от години към властта. Така един от вариантите, по които може да се интерпретира ставащото сега, с обосноваване на значимостта му за тези в Киев и покровителите им на Запад, е че наследниците на тази земя, в състояние на огромен страх или пълна неадекватност я защитават в полза на бъдещите ѝ собственици, като същевременно освобождават същата тази земя от самите себе си. В този аспект, ако не цели 100% или 80%, а дори една трета такава земя, в крайна сметка бъде защитена и „освободена“, за потенциалните ѝ собствениците пак си заслужава и ще се получи доста доходна комбинация.

Смайващи са наглостта и лъжовсността в Киев дори и по есовски мерки, успяващи да надминават себе си редовно, най-много след няколко месеца или една-две години. Така само година-две бяха необходими на депутати в Киев, мъчещи се никога да не говорят на руски и много от тях дошли в Радата направо от развлекателни клубове, заедно с други дошли от други случайни места, но всичките с клетви да се сложи край на порошенковските изтъпления в Украйна, та тези няколко стотин, заедно с онова малкото и противното, без какъвто и да било референдум успяха да отчуждят земята на Украйна и да я предоставят на разположение на глобалетата – т.е. да направят набързо това което никой преди, даже и Порошенко не се осмеляваше да направи.

Относно разума можеше разбира се да изкаже за Вашингтон и с по-обобщаващо, но все така напълно вярно и лесно доказуемо твърдение, от типа на такова с исторически аспект като „Разумът им отдавна от отстъпва на оръжията“ или неограниченото само до контекста на оръжията „Разумът им отстъпва.“. Но президента е решил да не ги напряга излишно, въпреки че спокойно можеше да компенсира подобни неприятни, но полезни за тях констатации с някакъв допълнителен подсладител, а такъв сега винаги съществува под формата на нови нападки срещу Русия. Например можеше с леко пренебрежение да се отзове за възможностите на руските оръжия, служещо едновременно и като предупреждение на фона на обещанията за нови и все по-технологични оръжейни доставки за гадостта в Киев. За пример може да се дадат графитните бомби използвани от НАТО срещу Сърбия още през миналия век. С тяхна помощ само за няколко седмици бяха обсипани, закъсени и в основните си елементи напълно разтопени и изпепелени огромно количество централи, подстанции и всякакви електрически съоръжения. А видите ли досега Русия нищо подобно не е могла да осъществи за време повече от половин година, значи причината е ниско оръжейно ниво и то до такава степен, че не могат още да произвеждат подходящ графит на прах или не могат да намерят за него средства за доставка, а най-вероятно и двете – никакво друго американско обяснение не може да има за това.

Когато почина Ясер Арафат (лека му пръст), се оказа че има в банки $ 7 милиарда, не милиона. Палестина поиска тези пари, но семейството му отказа. За човек без един трудов ден доста добре е заработвал от мирни преговори и помощи. Правете си изводите .

си е руско просто микере!

Дано няма сняг на Шипка на 3-ти март.

Мълчанието е злато. Не е нужно президента да се изказва по всеки въпрос като треторазряден политик. Украйна е от компетенцията на външно министерство /външен министър/.

Защо да не се провежда референдум, нека народът на тази територии каже какво иска ! Референдуми трябва да се правят доста често и тук, защото тук никой никога не пита народът какво иска и всичко се случва подмолно и задкулисно. Но, когато народът си мълчи и си "зарява главата в пясъка" ще си правят каквото искат с нас.

Като ви чета коментарите, май ще отмените 3-ти март, като национален празник.

А като да се говори пространно по точки Б или В да речем от дадена тема, не е ли резонно преди това да се приключи с А-то? В контекста на казаното от президента Румен Радев, във Външно министерство вече трябва да са получили ясни и конкретни инструкции за: незабавно прекратяване на дипломатическите отношения с Косово; отмяната на своеволното признаване на Косово като независима държава от Калфин, станал в последствие вместо затворник в България, парламентарист в Брюксел и много желан и хвален там евродепутат (в смисъл на антиевропейскии депутат, щедро получаващ за дейността си плащания в евро); да се изрази готовност при позитивно развитие, представителството ни в Прищина, да се преобразува в консулство към посолството ни в Белград; да се призове мъдреца в Анкара, вместо да ни организира нашествия от завоеватели под формата на мигранти, да предприеме дистанциране от официалната си позиция, че Косово е Турция, за да се избегнат противоречия, следващи от това че България не счита никои части от Сърбия или България (като също от Сирия, Гърция, Кипър, Ирак, Армения, Аджария и въобще Грузия, сегашна Украйна, Русия, Либия и т.н. по света) за Турция; да се подчертае пред сегашните т. нар. политици в Прищина, някои от които преди са действали като военнопрестъпници (щях да кажа някои от които са бивши военнопрестъпници, но такива бивши извън основанията по правилата на Брюксел и Вашингтон няма, както и няма според международното право), че аргументите им, че всъщност референдум в Косово никога не е имало, а „независимостта“ е обявена след изгонването от Косово на сърби, цигани и други не албанци, последвано от гласуването в Прищина „за“ на стотина западни протежета през 2008 г., доста тогава от тях с деяния без давност, та тези аргументи не променят решението за отмяна, а само допълнително потвърждават правилността му; да се разясни също на българите, че бързите действия на Външното министерство, пряко повлияни от президентските разсъждения и аргументация, са в унисон с направеното от множество страни по света през последните няколко години отмени на признаването на Косово като независимо съществуващо образование и така ние се присъединяваме към доминираща тенденция в световната общност, потвърдена фактически от единствено изключение (признаването през 2020 г. от групичката около другия много известен регионален, в смисъл в района на Сирия, миролюбец Нетаняху).

А защо призна Косово?!?? Че ако не се лъжа бе една от първите ...

Какво може да се очаква от един тъп соросоиден фатмак...

Друг вятър вее, но Радев пак не е разбрал. Ще трябва пак снишаване....

Все едно някой се интересува от мнението на зеления чорап, или пък от мнението на България.

От както започна демокрацията, допитването до народа е недемократична процедура и трябва да се избягва.

Избрахме те ,за да ни се изплюеш в лицето то отвисоко ли, бе американски продажник. Този мандат е в кърпа вързан, сега да се дупим на отвъдокеанските бандити за сладка хранилка след това. Не те е срам, продаде ни без капка колебание. Поне по-умерен да беше в надупването на Козяк.

да видим, колко пуделчета ще скачат за кокалче при байдъна. Нашия го видяхме, че във Амбасадата получи потупване по рамото.

И като не ги признае какво ще стане? Нищо. Просто ще пеем в един глас със сегашните си господари.

Какво ли му коства на фатмака да се прави на европеец, като вътрешно си е чугунен русофил комунист??? ... И неговата е е лесна....

Руската Блядка Радка, усети накъде духа вятъра и умело врътна дупето в "правилната" посока !

За това, че са правен абсурд президентът е прав, но не го оставиха да си довърши мисълта - че Донбас и Херсов са руски, какви да са ?!

Нагледен пример за народопсихологията на фашизираните хохоли!

Тук тролят три укрофашистки тролчета, хомосексуалисти! Избягали от мобилизация на Слънчака и тролещи денонощно, за да успокояват гузната си съвест, че не са на фронта :)

Винаги е добре да мрат укрофашистки свине!

В тези храсти има укропедерасти :)

Слава на Бог!

Е НЯМАЛА , НЯМА И НЯМА И ДА ИМА ИЗЛАЗ НА МОРЕ ! НИКОЙ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !

Усрайна ли?

НЕ Е "МОРСКО ЖИВОТНО" ...ТО Е КАШИК "ПО ПРИРОДА" !

Мунчо добре го каза - докато падат бомби около урните! И на него, както на мен, му се ще да извика - смърт на фашистка усраина, но някак не е политкоректно :)

2022-09-24 08:23:41 Сръбски филм (нерегистриран) Незабавно Косово да се върне на сърбия. Там даже референдум нямаше!!! -------- КОЛКО ЧАСА ЩЕ СА ИМ НУЖНИ НА БЛЯДОВЕТЕ ДО СЕ ОМЕТАТ ИЗЦЯЛО ОТ УКРАЙНА, ВКЛ. ЕСТЕСТВЕНО И ОТ КРИМ ...КОЙТО ОБЕКТИВНО Е ТУРСКИ !*

Никога няма да си тръгнат! Приключи се!

Бърза. Гони го страх. Сега ще се видят смелите. Сонте в Италия като каза, че е против пращане на оръжия за Украйна и се увеличава подкрепата му за изборите веднага Урсула и Байдън заплашиха Италия.

И аз се плаша от тоя травестит Урсула Лайнен! Дано не я срещна някъде по тъмно ...

Усрайна разклати устоите на Европа с фашистките си простотии и с любезното съдействие на ФАЩ! Ще страдаме и ние и децата ни! Мисля нормално е всеки да им пожелае смърт!

Как може да сте такива гнусни хора и да пожелавате смъртта на невинни души. Колко болни мозъци сте русоробите

Ти чу ли някой укропитек да се извини за зверствата? Някой каза ли - съжалявам, имало е насилие? Не! Но мълчанието е съгласие! Всички са виновни!

А душите на убитите деца в Донбас не са невинни, нали, отрепко.Русофобите сте платени безродници и носите само разруха и безумия. Дори и за да драскате ви плащат. Я чупка при счетоводителя....

Незабавно Косово да се върне на сърбия. Там даже референдум нямаше!!!

И Тайван на Китай!

Нали Крим бил туски щото знамето им боло там? Нали ррусия щеше да спечели войната и затова да не помагаме на Украйна? Сега защо така? Усети, че няма да стане тая работа, а?

Кой ще я спечели, викаш?

Споменатите територии са последните населени със българско коренно население.Първо Ленин изби един милион казаци заради отказът им да се преименуват от българи на ,,съветски граждани от руски произход",и после след ,,2-та СВ-на Война" Сталин департрира около 3-4 милиона съветски граждани със българско самосъзнание.Дори и днес на гражданите на Казан им е забранено със закон да се определят като българи.А Костя Копейката говори бълвочи как във Украйна убили българи защото се признавали за българи.Та във момента в Русия направо изкореняват всичко българско.

Поне не са ги палили живи, като усраинските фашисти!

Вие тукашните малоумници ще се съгласите а? България стана държавата с най много малоумници

НЯМА НИКЪДЕ ДА ИДВА ... ЩОТО ТЯ СИ Е ТУК ОТ 600 ГОДИНИ ! ТУРЦИЯ НИКОГА НЕ Я РАЗГЛЕЖДАМ КАТО РЕАЛНА ЗАПЛАХА , ДОКАТО ПРАКТИКАТА ПОКАЗВА, ЧЕ ИСТИНСКАТА ЗАПЛАХА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ИДВА ОТ ... БУНКЕРА !

А приказваш с гъза си. Отново питам... Ако Турция решат да правят референдум в България с танкове...ЩЕ СЕ СЪГЛАСИТЕ ЛИ???

РЕШИ ДА ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ВЪВ ВАРНА И БУРГАС - СЪГЛАСЕН ЛИ ЩЕ СИ ?!

България да не би да бомбардира или да не даваме на турците си да говорят на турски. Путин спасява ония хора от терор. Нашите мюсюлмани не ги тероризираме. Ако го правехме, Ердоган за 2 часа щеше да е превзел до София.

Путин спасявал!!!???? Как??? Като убива невинни ли???

ОТНОВО ДОСТА ХЛЪЗГАВО , ОБТЕКАЕМО ГОВОРИ ЗА ФАЛШИВИТЕ РЕФЕРЕНДУМИ , И ДЕФАКТО НЕ ОСЪДИ КАТО ЦЯЛО ВОЙНАТА ! ЦЯЛОТО МУ ГОВОРЕНЕ Е ОТ "НЯМА И КЪДЕ" И Е ДОСТА ЛЕЖЕРНО И ВИТИЕВАТО ! КАТО ЦЯЛО ТЕРИТОРИЯТА НЯМА ТОЗИ, ЯРЪК, ОСТЪР , КАТЕГОРИЧЕН ТОН И ИНТОНАЦИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ Е ВЕРОЛОМНОТО НАПАДЕНИЕ НАД УКРАЙНА, ОТ СТРАНА НА НАПЪЛНО ИЗКУСТЕВЕНАТА ТЕРИТОРИЯ, ИЗМЕСТНО С ГЕОГРАФСКОТО ПОНЯТИЕ - "РА-СС-ИЯ"! ТАЗИ МНИМА, ЛЪЖЛИВА "ОСВОБОДИТЕЛКА" , ОТКАКТО НИ "АСВАБАДИ" 4 ПЪТИ НИ НАПАДА, КАТО ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ НИ ОКУПИРА, ПОСТАВЯЙКИ ЧЕРВЕНО ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО, ЧИЙТО ДЕЦА И В МОМЕНТА ВИ ЕБАТ, ПОД РАЗЛИЧНА ФОРМА НА МИМИКРИЯ ! В СЪЩОТО ВРЕМЕ, 5 ВЕКОВНАТА "ПОРОБИТЕЛКА", ОТКАКТО НИ ОСВОБОДИ ОТ ОПЕКАТА СИ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ НИ Е НАПАДАЛА ! ФАКТ !

Да не чувам укроплач и скърцане на биверон :)

Мунчо бе, прави си коремните и лицевите опори, шпакловай, яж, пий, разхождай мутреса деса по света, но не си отваряй устата, защото ръсиш глупотевини, детски наивни умозаключения на един дърт илитерат

Глас народен, глас божи !

Жалки идиоти.

Клепоухата брадавица се чуди на кого да служи, на путката в кремъл или на Бай Дън или на Урсула…така се е оплел в лъжи и истини, че всичките го считат за глупак, предател и враг, а той самия се счита за хитрец и тарикат.

Никак не се е оплел, служи си вярно на натовския пагон от самото начало. Не знам къде ги видяхте тия адмирации към русите, ако се е правил на мека мария преди, то целта е била да се хареса на хората,че да го преизберат.

Това било Промяната,глад,студ, война.