Австрия ще подкрепи искането на България пред ЕК за 2 млрд. евро за охраната на границата

Това стана ясно от съвместния брифинг на президента Румен Радев и федералния канцлер Карл Нехамер

Обратно в новината

Коментари - Австрия ще подкрепи искането на България пред ЕК за 2 млрд. евро за охраната на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Президента!

А показал ли му е дупките по 160-милионната Тиквена ограда?

БРАВО ! Покажи му каква ограда е направил Далаверко за 200 милиона евра и още не е в Затвора за присвояване на Бюджетни пари в огромно количество !

Оня гей дето ни спря за Шенген ли беше?

Гордея се с този Президент! Пак ще гласувам за него.

Радев трябваше да действа като ердоган - да сложи една стълба на оградата, да мине в турция и да каже - ето тая ограда се минава с един поглед, или ни давате пари поне 10 млрд евро на година и даже и човешки ресурси от австрия, германия и т.н - да охраняват долу границата, или няма да се занимаваме, направо ги пускаме към Вас. Да видиш как щеше да клекне този, ердоган така ги изнудваше и му даваха пари, а ние сме 10 пъти по-малка държава от турция, с едни 10 млрд си оправяме пенсии , заплати, болници и т.н !

А направил ли му е едно коремно?

Оградата на Тиквата и Далавери.

НЕТ, НАЙН И НИХТ! България е страна кандидатка от повече от 10 години! Как така се ПОДЛАГАМЕ на още унижения. те от голкова време ни ПОКАЗВАТ че не ни искат в шенген и няма да ни пуснат чрез подставени лица /холандия,австрия/, а ние продължаваме да сме СТРАНА КАНДИДАТКА? Как така? Нема държавници. Те ни плюят в лицето, ний се бършем отзад и ни сърби?!?!?)!?! НЕПОНОСИМО.

Какво е това австрийско чучело, та ни занимавате?!

Радев е позор, който ни предава на Русия. Ще бъде проклет навеки.

Добър шивач има нашия

Рундьо, иди при съветския си кораб.

Радев е американски възпитаник, неговите правителства ще вкарат страната във война с русия, която ще я заличи. Стига писахте глупости!

На ден свободно си преминават границата 5-10 000 души. Ловят 50-100, за да ги покажат по телевизията. А клепоухия РЕЗИДЕНТ Мунчо прави спектакъл пред австриеца. Защото генерал Решетников така му е заповядал. МРЕТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГАДОВЕ !!!

Като и членството - сумати години чакахме а накараха оная никаквица луковица Кунева дето е беше срам да е българка да убие 90% от индустрията

Ограда имат гърците, да видят там що за работа е. Това нащо е златна рибарска мрежа от ГРОБ за кюлчетата на Боко циганина. Иначе тия двамата сигурно и на руски са се поздравили.

Какъв се разхожда по границата-като президент или премиер? Или две в едно,неочаквано лоша комбинация.

Радев е ......... - да, точно такъв.

Американски възпитаник с просъветско военно училище.

ЧАКАМЕ ВИДЕО ... РАДЕВ И НЕМАХЕР СЛОЖИЛИ БОТУШИ И ГАЗЯТ КАЛТА НА БГ ГРАНИЦАТА .... КАТО КРАЛ КАРЛ 3-ТИ ГАЗИ С БОТУШИ КАЛТА В ОВЧАРНИКА СИ КРАЙ ЗАМЪКА УИНДЗЪР :))

Завършил е военно училище в Америка. Казах стига глупости!

Оставка Мунчо , оставка подай гад.

като румънците, му правят метани...

Радев е изменник на родината заграбил властта с война, използвайки биологическо оръжие - китайски вирус.

браво! бива си го да надуваме мускули! Като цяло днес , в този автрийски диалог , може би и това е ход! Но всичко показано е строено от предишни правителства! радвия , явно обича и иска да се показва - ИЗЯВЯВА на международно поприще, а пп , явно го негижираше! Всеки и всички сме суетни в в определени граници, но на такаво поприще - Е поне малко повече треба да се замислиш за БЪЛГАРИЯ! Очевадно имаме поредния НАРЦИС, но от това на Татковината ни не става по топло!

Какво крадене ще падне!

Сега ще гледаме голямо бутане кой да ги ''усвои'' както стана с милионите за ''великата българска''ограда която изна кокошкарник няма да върши работа.

ВВВУ"Г.Бенковски"

Австрия ще подкрепи искането на България пред ЕК за 2 млрд. евро без да задват въпроса кой ще ги открадне после след като ги получат

Защо Радев, който е президент, посреща Нехамер, а не служебният премиер Донев. Това не отговаря нито на правомощията на президента според конституцията, нито според протокола. Или Радев безпардонно иска наистина да покаже, че той еднолично управлява страната, а служебните кабинети са му марионетките. Не може да сдържи егото си!!!

Според рушките "експерти" Еврокоптера нелетял в цяла Европа и продавали боклуци на усраинците затова оня ден падна един дето изтрепа цялото им вътрешно Министерство па австриеца се пристрашил да се качи

Защото оня мазник от НФСБ навремето ги усвои един път. Където има корупция и шуробаджанащина нищо не вирее.

Мислех, че резидентът на немски говори само с конете, като един друг самодържец, от Средновековието. Нищо де, скоро идва любезният Кенет, да обитава щатското посолство. Следва Шенген.

15 млрд евро на година и служители на реда, специално обучени от ЕС минимум 3 хиляди броя командировани на нашата граница за сметка на ЕС. Това е чудесен момент да извиваме ръцете на тея от запад малко ние и да си пооправим държавата !

Защото Бойко го няма той да ги вози с 200-ста

По 13 000 евро на имигрант не им ли стигат, че сега ще искат още 2 милиарда от Господарите?

Евро ще има за всички от сърце, за новите парички в нашите джобове да тропнем ний хорце! Интересно кой ще управлява харченето на тези пари за охрана на границата! Ще има обществена поръчка с едно единствено изискане - участникът да носи зелени чорапи! Всички останали с друг цвят на чорапите да го ду@@т!

Ама недейте мола ви съ. Тиквата ще получи инсулт с инфаркт, че няма да може да ги открадне.

На Нехмар някой предложи ли му 50 евро да мине границата и да го закара до Сърбия, докато е бил там

Заедно с Тиквата все пак ги усвои. 50:50

Kak koy?Valeri relsata.

Тиквата и Далавери този път няма да са.

Сега ще пада едно усвояване

Тоест според родните политици няма да превърнат България в бежански лагер и да прехвърлят емигрантите от Турция в България, а ще ни дадат 2 млрд.евро само за да направим по-солидна ограда по границата с Турция. Започвам да си мисля, че няма по-удобен за управление народ от българския - каквото и да му кажеш, ще ти повярва.

Мунчо, заради теб не приеха България в Шенген, защото върна мутрите.

Туй ще го знаим. А на тиквата оназ стотинмилионна ограда срещу диви прасета кво ще я правим?

200км x 10 човека x 3 смени x 2000 лв = 12 000 000 месечно

Два милиярда ойро е добра сума за крадене! Мерси много

Защото толкова са му на Румен познанията по Конституция и Протокол. А Борисов все пак не беше президент и бе именно негова работа да посреща министри и премири.