Проф. Николай Габровски от "Пирогов" е кандидат-премиерът на ГЕРБ

"Очаквам в седемдневен срок да предложите състав на МС, който да отговори на високите обществени очаквания", заяви Румен Радев при връчването на мандата

Обратно в новината

Коментари - Проф. Николай Габровски от "Пирогов" е кандидат-премиерът на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесно е да излезеш от Герб, след дългогодишното им угодничество, по трудно е сам да стигнеш до политическата сцена, събирайки любовта и доверието на пациенти и колеги. Такъв път би бил постоянен, но и по-труден: Да събереш любовта на хората, както др Войно Ясеневски. Професор Габровски, в целия труд на покойната ви майка е истината в Дух, душа и тяло, която тя преведе........Светла памет!!!

С какво ли подлъгаха доктора че е готов да се наведе толкова че да чисти имиджа на мутрата пэнеже тази независимост обграден от дончев и деса е толкова смешна и елементарна

сУтринта слущах по радиото депутат Петър не знам кой-си от СДС в групата ГЕРБ- СДС, който многословно обясняваше какви са били СМЕТКИТЕ, за да бъде предложен Габровски. Забележете "сметките" , не сиобръжения, не причини, а сметки. Кой ще е против, кои ще го приемат. и НЯМАШЕ И ДУМА ЗА НЕГОВАТА ЕКСПЕРТИЗА И ЗА ОПИТ В ПОЛИТИКАТА , ЗА ПОЗНАНИЕ И ПОЗНАВАНЕ НА ТАЗИ ОБЛАСТ , ЗА ОПИТ. САМО КРЪЧМАРСКИ СМЕТКИ

КАК МОЖЕ ЧОВЕК ,ПОСТИГНАЛ МАКСИМУМА В ЕДНА ТОЛКОВА ТРУДНА ПРОФЕСИЯ, ДА СЕ ЗАНИМАВА С МОШЕННИЦИ И КРАДЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Когато един човек изглежда горе долу като мъж означава че си държи и на думата. Вече за корупцията е друг въпрос в политиката обикновено влизат хора с такива склонности, а партиината принадлежност е без значение. Но Ако прилича на мъж няма да направи непоправими бели обикновено мъжете се грижат за това нещата да работят.

Верно ли един от най-добрите специалисти в България се е съгласил да си губи времето като влезе в политическите игри на една мафиотска организация?!

Искам да попитам този професор,как година след завършването си ,попада в Пирогов? Кой го изгради като специалист и дали всеки ,който е искал да стане неврохирург е имал същите условия?

Да продадеш душата си на дявола, когато си едно светило вп медицината и всекир ден нещастните българи имат нужда от тебе в клиниката ,а не там където е борбата за пари-

Никога не е късно да дефекираш върху името си,господин професоре ?!!

ГЕРБ - измама, ИТН - по-голяма измама, ПП - най-голяма измама. ДБ - супер измама.

Вчера бях при папата във Ватикана и трябва да ви кажа че светия отец е съкрушен. Сега немало кой да гали по главата, защото друг достоен за галене нема. Барем да беше Деса общата, та нея да галиме, а то доктор. Лоша работа.

Но това,което човек сам си направи,никой друг не може. Професора сам си е избрал съдбата ,след като се е отдал на такъв престъпник.

Колко трябва да си плюл на авторитета си,за да се съгласиш да станеш кукла в ръцете на банкянския "Меси".

НЕ мога да имам мнение за професора, но след "недоразумението министър Игнатов, премахнал ВАК, за да стане първия професор по"неговия закон" ", ТЕРИТОРИЯТА се наводни на хора с научни титли!!!!!! А "ЕДНИКНИЖНИКЪТ" се стреми да "обладае" част от тях: т.н. проф. "Герджиков" ,"Мутафчийски" , "Балтов" , "Ангелов",.............................Така,че краят е ЯСЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marketor

тоя умник и балтов са лявото и десното МАДО на бай тиквоний. Между тях им е пуснал нещо да виси за облизване. отвратителни близачи за пари и майка си ще продадат тия ояли се докторчета. Безчовечни боклуци

Щом е избран от Буцефал, значи са си лика-прилика! И това казва всичко за Герберовски. Мерси, айде нема нужда!

много непостоянен в любовните си истории. Смени много партньори за нула време. Извъртя всички болници, де що има. А как се чувстват изоставените професори, ммммм? И после, защо така, защо иначе.

Долен интригант и изнудвач Габровски директор на пред моргата Пирогов иска повече кражби и далавери.

Колкотар е лекар тощи Айбук на Бойко толкова е й политик или пълен глупак решил да краде от държавата!!!!!

Иво Сиромахов.

Ужас!

Не се учудвам ,че се продал.Този въпросен професор само пари са му в главата.Изнудва хората и ако не си платиш не чакай нищо от него.Няма грам човещина в този.Даже по вайбър преглежда срещу 100лв.С Тиквата са си лика прилика.

Бе, Габровски, това не ти е неврохирургията!!! Много бай уйОВЦИ като тоя тръгнали келепира да търсят - депутати, министри!!! Педали!!!

А къде се дяна "Меси"? Нали по-добър от него нямаше? Приказки, приказки, а после се спотайва зад гърба на накого.

Троловете на Педераси Парапети вият на умряло. И това е много весело. Скоро ще останат гладни, защото ПП ще изчезне в небитието като ИТН. Радев също го наби на на ПП -нарече ги шарлатани, които са го излъгали! Радев пое вината си! А, вие простите избиратели на ПП, кога ще се разкаете, че счупихте държавата?

чиновник на ГЕРБ, колко по зле може да стане?

Борисов тъпите номера.

Колкото Герджиков стана президент,толкова и този ще стане премиер,освен ако крушовската крава не влезе в коалициа с Герб.

Н. Габровски много добре знае, че неговата няма как да стане. ГЕРБ са в безпомощно състояние, няма как да направят кабинет, основните играчи не ги искат. ПП ги чака същото. Третите също. Всички вече играят за нови избори. Тяхната е губи време, за съжаление до тук се докара българското общество и то заради Радев и Нинова който искаха предсрочни избори и сваляне на ГЕРБ и най-важното насадиха омраза и ненавист в бълг. общество към политиците и политиката с недоказани твърдения за корупция, кражби, измами в управляващите. Сега им ядем попарата на тия двамата.

Жалко за един кадърен лекар който се е съгласил да бъде употребен от една мутра

този кадърен лекар взима по 4-5 бона подкуп за всяка операция

...малко взима, това не е като да слагаш пластмасова дограма или да сервираш кафе и коля.

диагнозата на този направил избора за кандидат премиер на герп мове да е само една - шизофрения

Много злобен народ. Без да познаваш професора плюеш. 90 % от драскачите нищо не са постигнали, нищо не са дали за доброто на хората, но тук много знаят. Успех на проф. Габровски!

Е щом гинеколожка стана министър на отбраната в Германия, а после и ръководител на ЕС.. що един доктор да не стане министъ. председател.. Пък и на фона на пожарникар-мутрата дето козирува в ООН.. и две думи на чужд език не знае, явно по-надолу не можем да паднем.. У нас има нужда от безпартийни , честни хора, професионалисти да са на тия позиции.. Това,че е професор въобще не означава че е подходящ за министър председател. А щом и цар премиер имахме...значи само някой от Столипиново още не сме томинирвали...

Вероятно не си селянин,но селяндур може би.

Пак глупости!

Поредният неупотребен досега порфесор, мислещ си, че врабчето му е кацнало на рамото, ще бъде хвърлен в българската политическа месомелачка и ще се появи още един политически труп. По добре беше професора да отвори банкянската кратина и да ремонтира малко чипа на мутрата, че царя беше казал, че трябва да си сменяме чипа преди двайстина години, при откриването на една чешма

Олелее мамо. Тук са пеераст дп пеераст. Чукат ги олигарсите Черепо, Мустака, Бобоковите, Прокопие розовите бузки и т.н.

Браво ГЕРБ. Ще гласувам за вас заради достойния хирург проф. Габровски. Нека изрода Чобанов от Бърд дето не си плаща данъците в България се пукне от яд. Да не говорим за Гошо Тъпото и Аджигенов

А пълният член кога?!? Или него отзаде го слагаш..

Е то цяла България е като в Пирогов, който е бил достатъчно здрав оцелява, който не е умира и виновни няма, просто организма му не е издържал. А Аз се надявах на Меси, те ни сервираха Гонзо, той ставаше навсякъде за запълване на дупки. А най вероятно на Меси топките му са изсъхнали.

Като гледам , този човек ще бъде кукла на конци. Ясно кой ще му ги дърпа.

Лекарите ГЕРБеристи са в топ 3 на крадците от ГЕРБ.

Кандидатурата на кандидат-премиера Габровски съвпадна с премиерата на новото видео на Габровска. :D

За да се задържи на повърхността и да излезе от изолация мутрата е готов да унищожи безкруполно авторитета на всеки. Същото чекмеджан говореше за съсела когато орешарски стана премиер. Явно е че какъвто народа такива са и политиците, обаче след герджиков и сега след габровски и българските учени се присъединяват към политиците, след като не могат да разберат че ги използват за лични цели

Оставете човека да лекува и да спасява животи. Не го употребявайте по тоя долен и жалък начин. Боко за пореден път се показа голям ама само на килограми и на приказки. Гербаджиите масово като гласуват за ГРОБЪ ЕООД гласуват за Боци щото ГРОБЪ ЕООД = Боци. Без Боци няма ГРОБЪ ЕООД. Нека да кандидатират някой техен си търтей да се порадва на "народната любов и одобрение". Оставете доктора да лекува!

"Държавата в криза вие човек де хал хабер си няма от политика за министър правите." А Кирчо Олигофрена повече ли разбира от политика? А пък и нали не искахте Борисов, сега защо врещите?

Не иска Борисов да управлява .Това казва с тази номинация.Той иска да управлява с мнозинство.Гербаджийска хватка ама не минава.

И ти си мислиш, че борисов е курдисал този човек, защото ни обича и милее за нас? 12 години ни прави на маймуни. Има ли наивници, които още му вярват?

"Сега да видим пеперастите какви долни лъжи ще почнат да говорят по адрес на този достоен българин." Преди една година пеперастите отрекоха проф. Герджиков, защото той отказа да папагалства опорките им срещу ГЕРБ, и ни преизбраха русофила Мунчо Радев за президент. Не виждам сега какъв е проблемът да очернят и проф. Габровски, само защото е кандидат на ГЕРБ. Омразата и злобата ще приключи ПП много скоро.

ГЕРБАДЖИЙ АВТОГОЛ ЗАЩО СИ ВКАРАХТЕ?Държавата в криза вие човек де хал хабер си няма от политика за министър правите.

Как бе Бойка иначе кой ще командва.В сянка така се управлява!Тоз кардиолог е лустрото хаха ха .Мелеееейййй скръъъб голяма!

Кардиолог? Не сте си направили труда дори да прочетет биографията му, нооо плюенето ви се отдава. Отврат.

А така! Сега да видим пеперастите какви долни лъжи ще почнат да говорят по адрес на този достоен българин.

толкова простаци и некадърници, нека да видим какво ще направи един учен човек!

Имал ли си работа с него? Тати го направи професор а той само отваря и затваря пациентите и иска пари.

госте, ГЕРБ са демократи, дадоха възможност на ПП, ама кой им е крив, че те о--аха?

си останеш, ГОСГ, тази "западаща" партия, както ти я наричаш, е първа на изборите, които не е провела тя, а опозицията! Нали си наясно, че дрънкаш глупости, а защо ли?

Деса на погребение ли е отишла? Май са им потънали гемиите..

Боце й налита, много е потентен