Парламентът все пак одобри временна анкетна комисия за полицейското насилие

За председател на комисията без избран Атанас Атанасов от ПП-ДБ, което разгорещи страстите в залата

Обратно в новината

Коментари - Парламентът все пак одобри временна анкетна комисия за полицейското насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре ИТН

Жалка пародия е парламента на България. Пародията на Демокрацията. Или Демокрацията е пародия или парламента ни е пародия или и двете. Аз бих пожертвал парламента за честното име на демокрацията. Но не съм сигурен дали то може да бъде честно. Поне за толкова време не съм видял истината на пиедестал. Само лъжа, лицемерие и цирк.

А продължава ли ежедневната гавра и гаргара с лицето Искрен Митев? Вчера беше доста симпатично.

Иранлдия (Холандия) има 17.5 милиона жители и храни 150 депутати. България има няма 6.5 - 7 милиона и е най- беднат държава в ЕС но хранитутни 240 депутати ,които даже си имат формула и на всеки три месеца си повишават заплатите.В най - бедна България депутатите ни са най- богатати спрямо минималната и средната заплати . Да сте чули български депутати да са дарили пари за лекуване на дете или за детски линейки и болница .Няма да чуете и дочакате това. Бедните и средно имащите българи даряват пари за благотворителни цели и събират пластмасови капачки за да помагат на болниците и страдащи деца и възрастни. Ако българина не се отърве от политически пристрастия т.н. избрани от нас дупетати които ще ни изтискат и ограбват до дупка.Разума в средно статистическия българи трябва да наделее и да напусне безхаберието и спасяването си поединично.

е за отклоняване на вниманието за пореден път. През това време Василев подава държавни земи за да кърпи бюджета. https://glasove.com/biznes/asen-vasilev-prodava-15-ot-darzhavnite-obrabotvaemi-zemi-za-da-zakarpi-byudzheta-si

240 прости, некадърни и продажни плашипутарници в НС - 240 евтини американски курви за чудо и за приказ!

Другото не ти дреме

Въздържал.Тях не ги ли интересува,че полицаите бият българи ?Или не смеят да противоречат на Пеевски.

За да няма противоречия. Предлагам при следваща демонстрация на футболните фенове част от депутатите да застанат начело на митингуващите и да мятат камъни, шишета ,да обръщат кофи ,да палят коли и трошат що им падне..... И да видим полицаите как спокойно ще ги галат по главите и никакви насилни действия срещу феновете защото депутати ги пазят.

Ти правиш ли разлика между единствено и множествено число в българския език бе, олигофрен безмозъчен? Или викаш, като го чуваш, така го и пишеш. Ти ЕПМ малоумна!

Не им стигат парите ! Направиха си нова комисийка за да сложат някой лев отгоре !

ZHALKI ROBI NA KOMMUNIZMA DORDETO STE ZHIVI VSE BOLSHEVISHKI BOTUSH SHTE VI GAZI BOG DA VI PAZI OT KOMMUNISTI

Изгледах едно видео ,как бразилските п.олицаи налагат аржентинските ултраси. Счупени глави и кръв в изобилие. Порових след това с какво са се занимавали властите, нито ред срещу полицаите явно скочиш ли срещу полицай не чакай да те галят с перо

На мунчо и мунчовците успя. Явно упражнението полицията бие ще го гледаме още много пъти

Боклуците си намериха повод за поредната комисия да си раздадат едни пари

Това правителство е с 80% неодобрение! Оставка! Вие не представлявате българите!

Ти гласувАли?

Ямаха капка срама . Унищожихте България и продължавате да паразитирате върху Трупът и. Дайте път на хора който имат акъл и не ламтят за пари,имат интелект и визия . Чесни и държащи ма името си. Като инсталирате децата и внуците си до къде мислите ще я докарате . До под кривата круша.. Погледнете какво правят най богатите хора по света . Като стигнат преклонна възраст създават бордове и слагат ма тях кадърни хора . Не остават на децата си юздите на бизнеса и всичките си активи. Защото знаят че хората са различни едни цял живот градят други със лека ръка пилеят. А вие какво правите,слагате децата и внуците си на чело . Но те нито са създали нещо нито могат да го управляват . Не са видели нямане и не са били във нужда,всичко им е давано на готово . Глупостта ви ще отведе децата и внуците ви един ден там където вие най много се страхувате да ме сте на дъното .

Нищо няма да стане , ако ГНОМ-оФФФ не стане минимум МИНИСТЪР! Хора, ще загубим един проФФФФесионалист ей така бадява! Дайте му кокалчето най-накрая!

Не помня кой политик беше казал навремето, че ако искаш една работа да не бъде свършена, трябва да назначиш комисия да отговаря за нея.

Айде сега ще се увеличи раждаемостта, защото ще им забранят да удрят момичета в корема.

Фашизъм в разцвет ! Днес комисия, утре разтрел.

Той комунизма разстрелваше наред бе дебилен комуноид,че и своите на първо място та за това ще ви пратим там където ви е родината и да ви избавим от фашизма:))

НС което е с 77% неодобрение, одобри?! Ми, че той е нелегитиме да одобрява каквото и да било.

Това не е работа на парлаента, а на средни полицйески началници

Ти чувал ли си: "Гарван гарвану око не вади."?

Отнемат правата на другите ще кажеш че са богопомазани. Изедници

Само популизъм и пиар глупости. Махайте всички институции и оставете Кирчо единствен. Той да коли и беси.