На живо: НС обсъжда гражданство, пране на пари и комисия за сигурността на машинното гласуване

ГЕРБ-СДС ще подкрепят предложението на БСП за България за "проучване на всички факти и обстоятелства" около местния вот

Обратно в новината

Коментари - На живо: НС обсъжда гражданство, пране на пари и комисия за сигурността на машинното гласуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България няма политици и управа всичко се върши с измама

Спасяване на кожата

Хрантутници

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------>>> https://marketl.ink/biocom

Важно е да има комисии и да падат парички. Какво става с тоз скапан народ не е важно.

НС обсъжда сигурността на МАШИННОТО гласуване?! А на ЧУВАЛИТЕ?! ГЕРБ-авите да поканят бившия си ПЛОВДИВСКИ кмет за РАЗЯСНЕНИЯ!

Проблемът не е в машините,а в АЛА-БАЛА то което им правят. Естествено,че могат да бъдат манипулирани...

Нали още от 2020 ни проглушихте ушите че били най-сигурното нещо за гласуване и премахва ли купеният род.

"Премахва ли купеният род"? Или може би "Премахвали купения вот"?

Абе тия трътки само си създават едни комисийки , комитетчета - избират си председатели, членове - галсуват си едни допълнителни добавки към заплатите щото участват във въпросните нищоправещи комисийке..Абе..нема такава простотия в държава с работещи институции..

Нищо не правят но да върви Гюнлюка лесно е с народни пари

Чрез машините с еманипулира много лесно!!! Разберете го, или не се поддавайте на манипулации! хартията е по-добрият вариант!

Питай подмяната Радев БСП.

Проблемът не е в машинката а в предмашинната биологична единица. Интересно що си мислеш , че да разкарваш едни хартии насипно в едни чували е по-различно от това да разкарваш флашки в джоба?:))

След като в целия свят се смята за най-сигурния начин за да гласуваме.

Аз пребивавам в т.н "целия свят" ,в т.н развита демокрация, с дългогодишни парламентарни традиции. Тук основно се гласува по поща, и за местни избори и за национални,, бабите може и да ходят лично до урните за социализиране и приказка. До миналата година дори не изискваха документ за удостоверяване на самоличността , като отидеш лично до урните , само те питаха за име и адрес плюс пощенски код, и като въведоха това изискване се надигна вой до небесата мааа кааак еди коя си баба няма лична карта ,щото тук не са задължителни, няма и паспорт. щото не пътува, няма и шофяорска книжка , щото не шофира вече . Отделно като гласуваш има оставени моливи да задраскваш избора си молив бе човек , тва може ли изобщо да го възприемеш дори? Така , че не ми говори кво било в "целия свят" - няма база за сравнение. Пак ти казвам проблемът е в хората , а не в методите на галсуване. Държавата е ОК - може да провериш фактите ако не ми вярваш.

едно време на т.н. държава ОК й викахме Великобритания, за краткост Англия.

Да,а на Барселона, Барцелона, или на копирнините машини ксерокс.....ееехх носталгия... Това по какъв повод го вмъкваш в темата?

Същите тия дето твърдяха че машините са най-сигурното нещо и че премахват купения вот, сега реват за купен вот и че машините били лесни за манипулиране:)))))

Ами като се купиха такива машини - да всичко е възможно. Проблема в България като цяло никога не е бил в идеята, а факта че тя бива реализирана по най-пресъпните начини...

???? Кои са тия машинки осигуряващи сигурен вот?

Простичкият народ сам си прави злото, избирайки такивяа медузи за управници на държавата ни! Решението е безкрайно просто - НЕ ХОДЕТЕ НА ИЗБОРИ !!!! Няма ама! Няма ама! Не ходете и ще видите след това резултата!!!! Никой от политиците не мисли за България, никой !!!! Тези мижитурки са платени проститутки на крадливи изроди, обслужващи чужди интереси, не Български!!!! А вие с малките си мозъчета, промити от медиите, вкл. и от дира - трият коментари и блокират адреси !? Малки пишки, слуги, плебс!!!

Кой ще управлява определят гласувалите А не не гласувалите. И доколкото ДПС има твърд електорат който гласува по команда- малоумните ти приказки могат да доведат единствено до пълно мнозинство на ДПС.

Комисия от 3ма: Посланиците на ФАЩ и Англия и Столтенберг на НАТО!

Утринни поздрави на госпожиците от Дир-а с пожелание за повече усмивки от независимите Медиапул и останалите свободни за коментар!

Как така има интернет банкиране, а няма интернет гласуване? Вече дори бабите и дядовците по селата ползват електронно банкиране, да не говорим за циганите. Разкарайте ги най-накрая тези машини и бали с хартия! Елементарно е да се направи и всеки от всякъде ще може да гласува САМО ЕДИН ПЪТ !

Как мога да бъгнат хакнати и банки и всякакви институции обаче не могат да бъдат хакнати изборните сървъри в България...

За изборни манипулации при гласуването през интернет????

Каква е разликата? Единия път са чували с бюлетини. Другия са манипулиран софтуер. В третия пак има начин, но е много по-труден, а и резултатите ще се виждат веднага. Ще си личи кога има намеса и би могло да се направи всеки да си проверява след това, дали е правилно отразен гласа му. Само политическа воля се иска, но я няма.

През интернет може да се промени блота изцяло без да останат каквито и да било следи. Когато е с хартия всичко се вижда и може да се проверява многократно. Неслучайно хората не гласуват по интернет в света.

Видяхме председателя на правна комисия Стою. Капацитет, капацитет. 100 думи речник. Оставка на този парламент. Вън.

Това си получихте.

Двойното гражданство трябва да се забрани!

В Австрия и Испания е забранено.

В останалия цивилизиран свят, НЕ е.

Едно гражданство не те прави нито Българин, нито Човек.

С нашите расови коне подготвени в посолствената конюшня, всяко едно машинно гласуване е сигурно.

Нали хартиеното гласуване било отживелица и става ли най-големите измами с него:)))))