Коментари - На Западния бряг избухна насилие, след като изчезнало израелско момче бе открито мъртво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зъб за зъб......................

не е спирало... така наречените "заселници", голяма част от които са израелски военни, подпомагани от израелсската полиция, редовно посещават арабските селища в тази окупирана от Израел територия за да ги "агитират" да напуснат къщите си, след такива посещения голяма част от арабите се оказват в болница, а израелската полиция завежда само 3 процента от направените от арабите жалби свързани с тези нападения.

От Мароко до Оман са хиляди километри и ДВА КОНТИНЕНТА араби. Земи завзети с насилие и убийства. Арабите са толкова "палестинци", колкото шиптърите са "косовари"- българи.

Да и...от Владивосток до Прага са все славяни... и пак 2 континента... От Сан Диего до Ушуая пък латиноси...и навсякъде насилие...трябвали да ги убиваме!?

"Земи завзети с насилие и убийства" съвсем точно описа евреите... те на два пъти се заселват по онези земи, и двата пъти подлагат на геноцид местните з да си присвоят земите им. Дори в повечето езици думата "сикарио", еврейска терористична група, и до днес означава убиец.

На последната Империя се броят дните и. Якутския батальон воюва в състава на ВСУ. Заедно с Чеченския, заедно с Белоруския, заедно с Трите руски легиона. А в Мексико само пробвай да се правиш на колонизатор и публично ще ти изкормят сърцето. Държавата Мексико официално обяви "годината на откриването на америка" за ГЕНОЦИД.

на западния бряг на Черно Море ли?

На реката Йордан.