17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние и на двата празника. Понеже тая година са един след друг, на Св Георги ще измислим друга трапеза. Агнешкото е много вкусна мръвка и жалко, че има хора дето не го ядат. Губят. Преди месец си купихме шилешко от Лидл. Бадем. Стои една нощ накиснато в бяло вино, горчица и билки, но за вкус, а не да му се загуби характерния аромат. Приготвя се или на зелено плато, или с пикантен сос. Поднася се на дървено танурче и аз го режа на порции и народа лапа. Който яде, де, който не, друга мръвка. Весели празници.

като нямате техника си отивайте при равина

Никога не ям ястия, които повелява традицията за некв празник. Щото спекулата им тогава е най-голема и цените скачат яко. та, например: за коледа и нова година агнешко, а на великден и гергьовден - ошафи, салати и т.н. по се намират и са ефтини.

А-а, ние и на Великден си хапваме агнешко печено!

Е за циганите ние че ядене качамак

подозрителни яйца от полша и това съмнително агнешко от другата България какво да ям?! При това може ли жертвано агне да яде...агнешко? Та това си е жив канибализъм бе!