На "студена" среща Мей нападна Путин за отравянето на Скрипал

Русия трябва да сложи край на безотговорната и дестабилизираща дейност, която е заплаха за нас и съюзниците ни, иначе не можем да нормализираме отношенията си, заяви британският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрацията за това е силна защото за нея е важен всеки отделен индивид и не може да постави икономическият просперитет над съдбата на отделният човек Потомците на КГБ започнаха да се оправдават, защото истината винаги е на страната на демокрацията и тоталитаризмат няма шанс срещу демокрацията защото тя е непобедима. Какво щастие е за нас,че успяхме да се откъснем от потомците на Ордата и станаьме част от елита на човечеството.

Ето кратка история на азиатските нрави в управленията в Кремъл, СССР: След смъртта на Ленин се оказа, че вторият в партията на Троцки бил предател! Каменев, Зиновиев и Сталин свалиха Троцки и го изпратиха в изгнание, където главата му бе строшена с чук! Не много след това се оказа, че и Каненев, Зиновиев и Нухарин са врагове на народа и вредители. Тогава придобилият внезапно кураж техен компанион Строман ги застреля, и след това застреля и Ежов. След смъртта на Сталин всеки научи, че Берия е предател същи, както и вражески агент! И Жуков не се поколеба да го разстреля, както си му е редът там! Скоро Хрушчов осъзна, разбира се, че и Жуков е враг на народа и предател и го изпрати на заточение в Урал! Избенадващо дори и самият Сталин се оказа предател, вредител и враг, заедно с по-голямата част от Политбюро, разбира се! Тогава те го изкараха от мавзолея и се саморазправиха с всички, чийто лидер бе Хрушчов! Стана ясно, че и Хрушчов е авантюрист, враг к вредител к Брежнев го изпрати в забвение. След смъртта на Нрежнев и той се оказа враг и предател! Както още два вредителя, но те внезапно починаха толкова бързо, че никой не ги запомни... Тигава енергичният Горбачов дойде на власт за да намери, ме цялата партия се състои от вредители и врагове на народа и тръгна да оправа всичко! В този момент обаче се случи колапсът на СССР империята и незабавно сд разбра, че и Горбачов самият е предател и враг на народа! Но той е още жив просто защото нямаше кой да поръча смъртта му... Сега предстои Путин да бъде обявен в един момент за враг на народа и евентуално да поеме ... нещо нездравословно! От Болшевишката революция до ден днешен историята ни учи, че Русия е управлявана само Пт предатели и врагове на народа!!! Андрей Иришккн, историк, публицист, журналист и писател

Стана ви ясно защо Мей си отива безславно, а Путин остава, нали? Ако още не е, да кажа - с лъжи и шикалкавене не се стига до добър край. Тая се опита да шантажира и ЕС, ама от там нещо не вденаха. Ама щом ще е срещу Путин, подемаме дружно балона. Едни такива ми ти работи. Само едно не ми стана ясно - толкова доказателства, а няма заведено дело?!? Дали щото в съда ще трябва да се покаже кой и колко е пострадал, кой е спасил отровените от истинско БОВ, как оказалите помощ също не са се натръшкали в нвсвяст - нали не са знаели за какво иде реч??? И не са били с лични средства за защита. А може пък да са знаели предварително??? Щото оня Мирзаянов, дето го е направил каза, че спасение от него няма и Скрипалови са пътници. Ама му взеха думата, щото трябваше да има тупове. Така е, когато се изказваш "извън контекста" :) Едни такива въпроси, дето се задават във всеки уважаващ себе си съд, какъвто е британския... И трябва да се дадат доказателства. А доказаните лъжци като Блеър и Мей историята хвжрля на боклука. Бrитанци, Sir :):):):)

Студена среща ? Нормално, г-жа Мей е вече политически труп, и е започнала да изстива !

БРЯХ,БРЯХ,БРЯХ.ТУЙ ИНФО МНОГО ИНФО БЕ.

По-интересно е какво е отговорил Путин на Мей лично, ако, разбира се, наистина тя му е казала всичко това. Няма как да знаем, защото едно е среща на 4 очи, друго е медийният пиар около нея. Преди няколко години Макрон ходеше с чупка в кръста пред Путин, но в интервютата го клеймеше яростно, макар и в условно наклонение. Мисля, че всичко е било в доста по-обтекаема форма, отколкото ни пробутва британската преса.

Не се занимавай с неща, които не са за теб и не ти се отдават, недей да мислиш. Щото ще те заболи главата от непосилното усилие... Остави тази работа за онези, които го могат...

Че срещата е била студена.Когато се срещаш с политически труп няма каква друга да е.

Като се започне от сифилистика Улянов, мине се през Джугашвили, Берия, Ягода, Ежов, Брежнев и вся остальная сволоч-та до Пут-Всички до един са противни блядове-убийци! А най-великият от тях се въргаля мумифициран насред столицата им, та да му се кланят. Кво да им кажеш...

да го духа!

под вода, за да не вдига прах!

Поведението и думите и отговорите на толкова величания и доти боготворен от някои лумпени Путин са неубедително и дири на моменти жалки. (при положение, че изобщо не симпатизирам на Мей и аджендара й), например тук: “Второ, обикновеният човек слуша и казва: "Кои са тези Скрипал?" И се оказва, че Скрипал е въвлечен в шпионаж срещу нас [Русия]. Така че този човек задава следващия въпрос: "Защо сте ни шпионирали, използвайки Скрипал!? Може би не трябваше да го правите? Знаете, тези въпроси са безкрайни. Длъжни сме да оставим всичко на мира и да позволим на спецслужбите да се оправят"....” Таварищ КГБ офицер Путин, именно затова е създадена институцията СЪД в нормалната държава! Ако Скрипал и други зад него са извършили нещо нередно, незаконно,..., неморално - ТЕ СЕ ИЗПРАВЯТ ОРЕД СЪДА, бе! А не се прашат КГБ кретени да убиват и тровят, и то в чужда държава, защото само това знаят и са научили!!! А да се цикли като бай-долните тролове ме нямало и никакви доказателства, ори положение, че точно Путин отлично знае, че и това не е вярно, е жалка работа! Пи-добре вместо да ходи да се среща с хората, Оутин да иде в някоя река да лови риба, и после да се снима с нея гол до кръста...

Той вече е бил в затвора. Ако са искали да го убият, въобще нямаше да стигне до UK. Какъв е смисъла да го убиват в Англия? Абсолютно отвличане на вниманието от собствените проблеми.

Омръзна ми все да се налага дс ви се обяснява. Това вече го обясних. Нещо повече - самият Путин се е изпуснал к го ф обяснил, и то публично....

а метлата,...каде и е метлата ????

Жужи с тези си изказвания индиректно казва, че когато играят парите няма наши няма ваши. Да ви е честит великият комбинатор, който предава лоялните си хора за съотвентните бизнес отношения. В същото време се пеняви по медиите колко лошо нещо било предателството ... На срещата Мей показа какви са им приоритетите.

Бабата на снимката е противна като теб

Внимавай, тролски че всеки момент може да ти се затвори чадъра.

Ясно. Топката се прехвърля на разузнавачите. Както саудитския шейх я прехвърли на подчинените си заради убийството в Истанбул.

Защо не обясни каква им е файдата на руснаците, от това да тровят бивш агент и предател...КОЙТО СИ Е ИЗЛЕЖАЛ ВЕЧЕ СРОКА В РУСКИ ЗАТВОР В СИБИР?! И Е БИЛ ОСВОБОДЕН СЛЕД ТОВА?! А ДЪРТА МАЛОУМНА КРАНТО!!!!

И защо тя трябва да гл обяснява, бе идиот, като несията ти Путин го направи! Директно го обясни, к то публично, и то мнооогл преди това, и всичкк го знаят, но не и кретени и тролове като теб! Поне идолът и месията си слушайте к четете, бе тъпанар, като не четете нищо друго! Или и това сега трябва да ви припомням и цитирам (думите на Путин по въпроса)!?! На все трябва да ви се обяснява, толкова сте прости, че всичко трябва да ВК се смила!

Не се напиняй толкова да се не посереш... Кенефочистач/ка..

Пропускаш нещо много съществено, МОТИВА-а, какъв Е, питат хората !?

Хем грозна, хем тъпа, хем слаба ракия... Хубу, че няма деца, защото е изродско влечуго

Тереза все пак намери начин да се извини за глупостта си. Малко странен начин, но за без пари толкова.

Разбрахме какви говна е изръсила баба Мей, но не разбрахме отговора на Путин! Много, ама много здрави нерви трябва да има руският президент за да не я е напсувал!

От отговорите на Путев личи,че са свършили тази пресъпност със Скрипал и бяга да коментира това. Той Късия , който иска да е начело на тая сган Мужиците до фризера както Брежнев, Андропов,Черненко и Сталин !! Това е Ужаса за Мужиците! каква руска Конституция,Късия не я сефери за нищо. Това са руснаците,ЯХВА ги някой ДИКТАТОР и ги вкарва поредно в крепостно безправие и дялка оръжия да плаши гаргите бабите и МУЖИЦИТЕ!!! Жалко нищо добро за обикновенния руснак- МИЗЕРИЯ и БЕЗПРАВИЕ.Тази агресивна обладана от ДИКТАТОРИ държава плаши . Хак им е на западняците,че и помогнаха срещу Хитлер.

Ти педал ли си или просто малоумен? В каква увредена кратуна се раждат такива "прозрения' ?

Ало,такива като Дончев са Плод на Българо-Съветската дружба и строителството на видовете социализъм тъп и комунизъм. Плод на дългата руска пропаганда след ВСВ и преди за комунизма. А сега Късия друго прави. Ко ш каш Ало или си пионерче и не помниш?!! Не плямпай глупости,явно не си в час.

Точно до този момент я уважавах Тереза Мей, но от този момент на сетне не, защото щом смята да се дърли то няма нужда от среща това е лицемерно и проформа как да е не може да им се помогне.

Аз пък от този момент я зауважавах .

Либералната демокрация се крепи на бездетните жени.

окей, от мен да мине... мей става партнер на соц лидера преди серж... нека де е.. костов!

Каза ли нещо или пръдна?

Тая британска крава, май я е хванала лудата крава а?! Нали Казачока беше толкова опасен, че затриваше цели градове с една капчица...А сега умрял един наркоман! ЕДИН НАРКОМАН БРИТАНСКА КРАВО!

(патетично) терейзааа, мутииии, абракадабра.. терейза мей! призовавам ви да си оттеглите жаймз бонда от славните битки в врага на обществата! очевидно е натровен... с..# ссс (следват опръсквания с кръв по белия мундир...) ,,,# тададаааа... бамбумбам.. етттто гооо! нашият диктатор отново Възкръснааа.. ! е, да не си помислите, че съм евреин...

Леле мале, от коя лудница избяга бе , куку ?

Жужето леко понаакано :-)))

за твоето джудже ли споделяш тази констатация

На Тереза не й трябва са иска екстрадиция на двамата заподозрени ГРУ агенти.Той Путин вече ги е наказал по-сурово за провала им.

Бих повярвала или поне бих се усъмнила във всеки един друг момент, но не и преди Световното по футбол в Русия, при санкции, изолация, допинг скандали - и точно в тоя момент се сетили за Скрипал, че и да го тровят с дъщеря му??? Антипутинска провокация - може би, но фсб-мероприятие със сигурност не.

кой ли верва на лъжливите ингилизи? Тия мекерета винаги са били с турците!

Няма ли да спрат да афишират тези държавни ръководители подкрепата си на ЛГБТQ ... На кой му пука за извратени хора ...

джендъри, очевадно е, че тереза мей опита всичко, до което може да се стигне с iq на стожерите на "демокрациите" - т.е. на "тайните служби", кето общо взето е не повече от iq на телшки бульон.

А баба Мей с какво е нападнала Путин? С Новичок? Те нали англичаните го произвеждат в Портън Даун имат си достатъчно

от цялата игра на "топло"-"студено", но най-паче горещо е очевидно, че планът на мей да остане по някакъв начин в европа, дори под натиска на "убийците" от "комунистическа" русия не успя. и на мен би ми се искало да намеря виновен за крушенията в живота ми в очите на путин. но в момента на раждането ми той още не е бил роден...:-)))

Защо канят плешивият малоумник Путя на срещи с развитите икономики? По тая логика да поканят и Дракула!

За да не им врътнат кранчето и да върнат развитите ти икономики в каменната ера

Аха...Той путя ако врътне кранчето, руснаците до месец няма да има какво да ядат бе. Да не говорим за производството на анимационно въоръжение.

Кранчето го има само в козяшките анали кат твоя Дада и останалата педокозяшка пасмина!

Какво общо има, че баба Мей подкрепяла ЛГБТQ, защо е в новината ,.. аз като харесвам хубавите жени с разтворени крака не го афиширам.

изобщо не държа да изкарам путин гении, но е обидно за нас, хората със средно ниво на iq да слушаме за нервнопаралитично вещество, което е трябвало да убие точно скрипал, но се е оказало омп. аз не съм профи в убийствата по поръчка, но как ви звучи жеймз бон - 007, като агент на кралицата да причини повече загуби, отколкото печалби за човечеството. така е с всички тайни служители, с изключение на тези от цру!

Скрипал са се регистрирали в обща стая в хотела за да минат за гей двойка За да заблудят МИ6 се опънали взаимно няколко пъти МИ6 се хванали на въдицата и прекратили следенето им На горките англичани не им е ясно на какво са готови Рушките шпиони за Путино ;)

А ти, за кого , на какво си готов? ..Или ,,Винаги готов !,, , пионерче.?

Терезка се изложи с Брекзит, сега се изложи също с глупостите си. Въобще някаква истерична стара баба на успокоителни. Путин я гледа с насмешка. Видът му издава какво мисли : - Леле мале, тази съвсем се е сдухала... Едва се сдържа да не се разсмее... Хайде, битата английска карта да заминава в архива. Путин си има цяла колекция от кретените от ЕС, които му се правеха на отворени , а вече са изгонени позорно в миналото. :)))

Тая изкуфяла бабичка танцувала ли е? Много я бива в танците, хахаха урод!

Не разбирам, защо другарят Путин се среща с този травестит!?? Русия трябва да изгони всичките англииски компании , които лапат в Русия и да затвори напълно пазара си за техни стоки! Истинската причина за тази провокация "Скрипал" е задържането на англииските съветници на главорезите в Сирия! При освобождаването на Източна Гута бяха пленени от Сирииската армия. От там са направлявали преди това обстрела на руското посолство в Дамаск. Руските самолети можеха просто да ги ликвидират след като им бяха открили местоположението преди това, но се смилиха!? Травестита Мей настояваше Русия да принуди Асад да ги пусне и след като руснаците отказаха да се месят беше скроена провокацията с "новичока" !

“Не разбирам, защо другарят Путин се среща с този травестит!?? ..” Ами да ти обясня защо господарят ти - този Пигмей дето обича да избива комплексите си и заради ниския си ръст, например снимайки се гол до кръста...не смее и да помисли да ги изгони! Щото тогава Англия, а и останалите западни държави могат да изгонят руските олигарси, заграбили трилиони долари от Русия и скрили ги навсякъде по света, вкл. в Англия и тогава не само светът, но и Русия и Москва ще му станат тесни и ше му се стъжни, и то не от други, а от неговите хора и кръгове, чукундур! И тогава ще има оглушителен вой от @ширайа страна Мая”, и по-точно от Кремъл! Сега разбра ли, или още трябва да ти се обяснява?

Още никой не е обяснил как Боширов и Петров са отровили Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, когато руснаците пристигат в Солсбъри в 10,30 часа (заснето на камерите на гарата), а Скрипал излиза от къщи в 8,30 и после не се е връщал да пипа дръжката на вратата си!? КВИ СА ТЕЗИ ЧУДЕСА?

С баткота да съ държиш кат кака..?! Требе отдавна да си пресъхнала отдоле!

Претопляне на мaнджа ...с грозде!?

Гледам щереф за малко пак са го изтървали от карцера... щереф, гори ли дупето?

това фламинго кой го брои за вещо? Айде да идва следващия на даунинг стрийт 10. фламингото не впечатлява вече никого.

Този английски дебил няма ли да го наритват вече.

Искаш ли да пием кафе някъде?;)))

Само вижте физиономията на Путин, докато се ръкува с Тереза Мей като наакано джудже ;;ха ха ха

Какво ли предизвиква в човек, пък като поглеш Т. Змей.

Каква физиономия да има Путин като по протокол трябва да се ръкува с лайно?

тази история със скрипал не ти трябва да я четеш в оригинал.трябва да мислиш малко- не много.скрипал 5год. в затвора.е,не можеше ли там да получи инсулт, инфаркт,а трябва да го тровят със скрипал и то чак в англия след като им е бил в ръцете.изащо с бов ,не може ли да бъде ограбен и убит,да го бутне кола и кой знае още колко сценария-разработени имат в кгб.тъпо тъпо тъпо.

Да можеше в затвора да се гътне ама май тогава нямаше как мъртъв да го заменят за руската шпионка... май има логика

"недвусмислено да защитава либералната демокрация", човешките права и равенството на всички групи, включително ЛГБТ...Що тая британска крава пачавра не си завре ЛГБТ обществата в задния проход а?! Нормалните страни в Гейсъюза от Източна Европа не искат тия краварски либераски педерастии!!! Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди, че двамата лидери са обсъдили отравянията в Солсбъри и каза, че Путин е дал "подходящи отговори"...Най вероятно Володя е показал кукиш на британската крава! Да си знае мястото тая помия! Той също така атакува либерализма, основен принцип на западната демокрация, отбеляза Би Би Си. Естествено! Кой иска либерастията толерастиоята и педерастоията на Говедарника Америка и Западния Педалсъюз?!..О, да. господинът, който имаше проблем с наркотиците, той умря, след като докосна Новичок на паркинга. Умрял е повече от един човек, но не и Скрипал, отговаря интервюиращият...Аве ГОВЕДАРСКИ ФАКЪРИ!! НАЛИ ЛУДИ ТЕЛЕТА КЗАЗАЧОКА БЕШЕ ТОЛКОВА ОТРОВЕН, ЧЕ ЕДНА КАПКА СТИГАШЕ ЗА ЦЯЛ ГРАД!!! А СЕГА БИЛ УМРЯЛ НАРКОМАН?! ТОВА ДА НЕ СА КРАВАРСКИТЕ ГЪЗОВИ ПРЪЦКИ КОИТО РАЗМАХВАХА В ООН то КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ САДДАМ ИМАЛ ХИМ ОРЪЖИЯ А?!

Струва ми се ,че една от причините за лошото настроени на г-жа Мей в тази среща може да се разгадае ,като се види общата снимка на лидерите на Г20!Разбира се ,подредбата на гостите за снимката е отговорност на домакините -Япония,но японците много внимават като подреждат гостите по важност!В първата редица са Синдзо Абе в центъра,в ляво и дясно до него домакините на предишната и бъдещата среща и после- в дясно Тръмп,Ердоган, Индонезия,Бразилия,а от ляво-Путин,Си Цзин Пин,Южна Корея,и в края на редицата -г-жа Меркел/след Южна Корея/!? а г-жа Мей е във втората редица заедно с Нарендра Моди!Това е едно унижение,тъй като в политически смисъл Великобритания е по-силна от Германия,Южна Корея, Бразилия ,Индонезия!?

Браво на Тереза. Добре подреди сибирското джудже. Постави го на място ... и го направи за 2 стотинки

Поне е строен и готин, снима се до индиеца и китаеца на г20 и обяви че БТИКС имали половината от бвп на света, и той милия барабар петко с мъжете държавата му с по малко бвп от Италия, а путин горд, та горд.

Ма ти и Форума ли гледаш?

Приказките на Мей и Путин са несъпоставими. Хора с различен интелект. Не ми се ще да обиждам Мей, но какво ще кажете за кашата, която забърка в собствената си страна? А да поставя случая Скрипал преди всичко в отношенията между Англия и Русия е усилено да се търси под вола теле. Още повече ако самата Англия го е сложила това теле под вола.

Това са хора с различен морал и ценностна система. Няма нищо по-противно от диктатор, безпардонен, нагъл и циничен, за който човешкият живот струва една копейк! От другата страна е възрастна дама, за която тези безпардонно-цинични неща са неприемливаи и затова и погнусата на лицето й е очевидна за всички! То как да се ръкуваш с такъв криминал нахален? Бил силен? И с какво е силен? С това, че е има държава от крепостници и им устройва пресконференции, на които да им отговоря на нагласените въпроси...така много лесно се взимат решения за разлика от парламентарната Англие, къдета нещата се дискутират и има опоненти на всяка крачка и г-жа Мей няма да ходи да ги трепе по улиците (както стана с Немцов) или да ги затваря преди изобири и да им забранява да се явят на тях. Та - разликата е от небето до земята, не в полза на посредствения, комплексиран нисък мъж с голямото его.

Благодаря, има надежда и тук - не всички са малоумни :)))