Коментари - На фона на руини в Харков: Зеленски покани Байдън и Си Цзинпин на форума за мир в Швейцария (видео) | Днес.dir.bg

На фона на руини в Харков: Зеленски покани Байдън и Си Цзинпин на форума за мир в Швейцария (видео)

САЩ отговориха, че ще участват в конференцията, но засега не е известно от кого и на какво равнище ще бъдат представени

Обратно в новината

Коментари - На фона на руини в Харков: Зеленски покани Байдън и Си Цзинпин на форума за мир в Швейцария (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

На този дайчо не му ли изтече мандата и като какъв разпраща покани и организира форуми. Вкара държавата си във филм на ужасите и се вживява в главна роля. Пък уж е комик.

Пак глас в пустиня. Сега козяшките бастуни да се включат в поканите, или и те да идат там и да си пишат глупостите от мястото на събитието. Успеь.

Путин ще им прати хабера си по пощенски гълъб, наречен Сармичка...

Този некадърен, треторазреден самодеец наистина ли мисли, че такава среща може да се проведе без участие на представители на Рашата?

Защо да не може? Ще хапнат, ще пийнат, може и да боцнат нещо. Чиста аванта.

Обичаме комедиите....

Докато беше техният "мир" населението в Донбас беше разстрелвано с оръдия. 14000 мирни жители умряха. В Одеса изгориха едни 50 човека живи, ей така, мир да има, пък и за разнообразие. Питам се, дали Русия ще избере западняшкият мир?

Добре е режисирано. Зеленски е слаб актьор, но понякога работи със силни режисьори.

известна още като "Ръководители на колективния запад" продължават с комичните скечове и реплики тип "бисери"!

Това изявление е израз на отчаяние. 1. Повечето от поканените по дипломатически път вече са отказали. 2. Да се канят държавни глави през медиите в международните отношения се счита за обидно. 3. Зеленски е нелегитимен узурпатор на властта в Украйна и всички са наясно с това. Провалът на срещата вече е предопределен. Медиите в САЩ пишат, че Байдън и Харис няма да участват.

Водещи щели да са Немо и Кончита Вурст :)

Ще поиграят на влакче ...

То ако само ставаше с приказкииииии.... До Донбас, укро нацистите от кракен и сие трепеха наред. До ден днешен бомбят града с де кво им пратят. Укрите ли не искате война??? Айде ся, га взе да влиза, почна да боли,ама тоя път без възелин зелена тикво продажба. Сто живота не може изплати кви бели напрай...

Мирно бе, Соросмършата и вие, българските роби. Горди обитатели на занулената икономически, военно, исторически, идеологически, културно, духовно, морално и демографски ТЕРИТОРИЯ НА ПОСОЛСТВАТА. Викайте УРАААААААААА!!! Викайте с все сила да живей Америка, да живей Евросъюза, да живей НАТОто! Вижте докъде ви докараха - до пълно зануляване и изчезването ви като народ! Още сте в 1989г и не виждате как светът се променя и накъде върви. Напълно унищожена отвсякъде територия без човешки и без природни ресурси – това е днешната евроатлантическа България. Българският бизнес едни обикновени кашавари и келнери не може да намери, кво остава за всички други професии! За болниците не достигат 30 000 медицински сестри. Няма лекари, инженери, шлосери, стругари, шофьори, заварчици, зидари, мазачи, учители и какво ли още не. Дупка 404 – втората след Укро дупката. Част от един приключен вече проект – фалирал Евросъюз, успешно превърнал се вече в Еврохалифат.

Не! Не трябва да има мир сега. Обичам да чета военните сводки. Като ми омръзнат, ще ви кажа да спрете.

че бившия израелски премиер убеди зеленчука,че руснаците няма да го убият:((((Изпълзя от бункера след 3 дни рев и сополи и затри цялата си държава...Лошото е,че дори да го елиминират кукловодите му,това няма да върне стотиците хиляди убити по негова вина....

А вие не изгорихте ли хора в Одеса?

"Война, която ние в Украйна не искахме. И която не сме провокирали." - най-интересното в тази лъжа е, че е лъжа от първата до последната дума (Михаил Булгаков)

Зеления е в нова пиеса, ще играе Искам Мир

".....В своя мирен план Киев призовава за пълно изтегляне на руските войски и възстановяване на международно признатите граници на страната. Предвижда се още изплащане на финансови репарации от руска страна и създаване на специален трибунал за руските ръководители, отговорни за войната срещу Украйна....... Тоя е на много тежки наркотици .... ама много

Пропусна, че в условията за мирния договор, се иска също да им се даде възможност и да си продължат да си бомбардират Донецк както преди. Т.е. да си остане всичко както си е било до сега..

къв Харков?! Зеленски се снима на "зелен" екран... и използва кадри от бомбардировките в Газа, па после иди му вярвай;)

Марионетката явно не разбира, че никой сериозен лидер не го бръсне за слива! зелен, зелен, това не ти е комедийно шоу!!!

Усрайната имаши военен окупационен контингент ф Афганистан изритан барабар с атлантицити от руснаците.И там ли спасяваха европата? Ся като имат руски контингент щи ривът?

Тоя ли ... Отвратителен както винаги!

Възраждане са опорочени губят половината си гласоподаватели заради споразумението на Костадинов с Алтернатива за Германия. Хората очаквахме да се споразумее с партията на Путин

Колкото повече са правят на луди укропитеките, толкова повече ще патят - щял да прави форум за мир моля ти са без руснаците. Айде да го приключват и те че много му стана на тоя отрепаняк

Ти май не си наясно, от коя страна на хранителната верига се намираш. Четейки това, което пишеш, оставам с впечатлението, че си овца, която протестира срещу вегетарианството.

Днес в Сливен избраха патриах неруссофил. Имаше много гръцки свещенници

След четири месеца щял да прави първото небинарно бракосъчетание. Записванията вече са започнали.

Ма това младо и умно момчо по-прилича на племенник на дон Цеци, камо ли на свещеник, ама ние нали сме си свикнали с мафията и чалгата, ще се разбереме някак

Трябва ли да ни радва, че от злоба ще си подчиним патриаршията на гръцката, за да ни управляват агентите на ЦРУ

Свалям шапка на Дир бг за тази статия. В България дори и медиите се промениха.

И аз не съм баннат от два часа, затова че не псувам като другите. И капчите са едни такива лесни. И модераторите не трият. Абе, само цветя и рози

Украйна е уродливо творение на комуниста Ленин и за това трябва час по-скоро да бъде унищожена, рзчленена и премахната от картата.

Мразя либерастията до дънот на душата си. Ако сега нея я нямаше ,такива като теб щяха да гният в гулаци за назидание и всичко щеше да е наред.

Не само УКрайна - Македония е същата работа

ДЕМЕНЦИЯТА НЯМА ДА ПРИСЪСТВА. Поредната нарко оргия на ционистките курви.

Всички евро-атлантици изведнъж изгубиха работата си, освен ако някой друг не пожелае да изиграе ролята на следващия Зеленски.

Пич, изчакай поне да минат изборите на териториите, че няма да имаш легитимни гости на асамблеята. Пък е добре и от ваша страна да има някой по-сериозен, че ти съвсем олекна с този псевдо-военен вид, помпени мускули и телце, което не е видяло лишения, камуфлажни дрехи без едно петънце...

Работещия персонал на мургавия европеец продал държавата , душата си и народа за един пробит долар днес не с$ере в дира.., нямя псувни и арогантен език. Да не ви свърши зелената шума идиоти обратни с атлантически ценности.. Щерев е в отпуск или на среща с мургава ръчичка...

Те са направо в ступор. Не знаят на каква вълна да си настроят филтрите. Тъкмо НАТО да направи сбирка в София и Украйна развя белия флаг. Пак ше се дървят напразно.

А ще отмени ли закона за преговаряне с Русия или ще го престъпи

Зелето не си кани БОРИСЧО ДЖОНСЪНЧОТО.. Да с хортува с него за мир.. На УЖ международно ниво.. А и Арахамия да изнесе лекция КОЙ попречи за мира през АПРЛ 2022-ра в Турция. Може и МЕРКЕЛ и ОЛАНД да си покани. Те пък да споделят опита по "гарантирането" на Минските споразумения. Дето щяха да донест мира още от 2015-та год.

Просроченият се хилеше като недомаслен когато руснаците му обясняваха че трябва да се спазват мирните договори Минск 1 и Минск2. Че населението в Новорусия е проруско и трябва да бъде уважавано, живее там от векове. Тогава що не говореше за мир просроченият укрофюрер

Ама за СИ-то ти с вече нелегитимен президент. И поканата ти е обида за него.. А за Байгънчото.. Я си виж ГУАЙДО.. Дето беше "прездент" за САЩ и ЕС.. Щото неговата съдба та очаква.

Имаш само един начин и той е пълна капитулация зелен глупако!

За какъв мир иска да говори? Нали точно той се правеше на велик и казваше, че никога няма да преговаря... и то толкова нагло и самоуверено, че чак да ти се повдигне от него. И като добавим това, че е нелигитимен вече... в качеството на какъв иска да преговаря?

Днес по повод на нашия Президент, единствено легитимен днес глас народен, се изказаха тиквичката Митов, шпионина на посолствата с мислене на ефрейтор Атанасов, шопара магнитен със конкретна заплаха за коята на момента трябва да е арестуван и линчуван и липсваше само простото за да е схвастиката пълна сглобка. Трябва в Швейцария да се изпрати агента на укрофашистите тмагаренски предател и шпионин анти Български...

Сега в Харков няма нито един квартал на града и нито една улица, която да не страда от тази постоянно издевателство. Има канали в тубата на обикновени хора, показващи актуално града и живота. И не чух един да говори на украински и да говори против Путин. Харков не се обстрелва. Попаденията са от украинското ПВО.

Зеленский взимай жената пистолет и в бункера - останалото го знаеш. Почивай в мир.

Точно Зелю да обяснява как някой друг изпитвал удоволствие да изгаря, е висша форма на "крадецът вика дръжте крадеца".

Да не иска САЩ и Китай да се бият срещу Русия, за да му спасят задника? Къде останаха Франция, Германия и Великобритания.

Само от САЩ, Украйна получи оръжия за 61 милиарда, после за още 100 милиона, и още 200 милиона. От Европа не знам за още колко милиарда получи. Германия обяви, че повече няма какво да даде. Всичко това не е ли достатъчно? Хайде, нападайте го онзи мост, стига сте говорили за мир, който никой не иска!

Фашист не лигитимен пред народа си хвърля динената кора на НА ама ТО и много правители минали на другия бряг ще подхлъзнат народите си....Да ама те ще ги попитат утре къде сте ?

Преди две седмици ви казаха условията - неутрален пояс между ядрените държави, за да де стават сакътлъци с тези бързи ракети, т.е. американците да си одат дома.

От комик да се преквалифицираш в трагик.... Това е вече трагикомедия. Иначе героично се снима сред руини, призовава,моли,иска... Абе каквото е по сценарий...

Е казал, че няма да може да дойде лично. Трябвало да присъства на Холивидски бал занабиране насредства. Силно се съмнявам, китаеца изобщо да отговори.

На Русия не и трябват територии, Путин иска да изкорени нацистите които години тормозиха Рускоезичното население. А пък Зелето като е ерба да се бие, кво е тръгна да моли света да му помага. Биеш се ако можеш , ако не можеш предаваш се и изпълняваш условията на другата страна.

нищо подобно.. Путин за да прикрие своя провал почна война . 500 000 руснаци загинаха, икономическа изолация, НАТО се приближи още повече и благодарение на Путин има ново оръжие- старото се даде на Украйна. 200 милиарда ДОЛАРА струва войната на Русия. ако бяха раздаде ни на всеки руснак щяха да са милионери в долари и нямаше да дават пари за погребения а за почивки и забавления и руснака нямаше да е вразен от целия свят .

Пък на Украйна и струваха само 2 пакетчета бисквитки на вересия през 2014

Наистина ли го твърдиш?

Зеленски, вече не си президент, но продължаваш да играеш ролята. Няма смисъл да каниш повторно Байдън и Си. Те вече ти отказаха. Байдън има предизборна кампания да гласи, освен това американците винаги и навсякъде са подкрепяли войните (те са доходни). Си не вижда смисъл от преговори за мир без едната страна (Русия), освен това чака американците да си изпразнят складовете с оръжие, за да може по-лесно да превземе Тайван. Та точно тези двамата да помогнат за мира - някой друг път.

да знаеш, ти си плюнка за света - 6 милона и да се пънеш и да акаш - запада плюе в лицето ти, изтока - твоято слънце путин - ти плю в лицето като първо ти спря газта, после те обяви за враг. Смятай колко си долна и евтина

Ти ще ми плюеш в лицето, пък аз басма ли да ти цепя

Коментари - На фона на руини в Харков: Зеленски покани Байдън и Си Цзинпин на форума за мир в Швейцария (видео) | Днес.dir.bg

На фона на руини в Харков: Зеленски покани Байдън и Си Цзинпин на форума за мир в Швейцария (видео)

САЩ отговориха, че ще участват в конференцията, но засега не е известно от кого и на какво равнище ще бъдат представени

Обратно в новината

Коментари - На фона на руини в Харков: Зеленски покани Байдън и Си Цзинпин на форума за мир в Швейцария (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

На този дайчо не му ли изтече мандата и като какъв разпраща покани и организира форуми. Вкара държавата си във филм на ужасите и се вживява в главна роля. Пък уж е комик.

Пак глас в пустиня. Сега козяшките бастуни да се включат в поканите, или и те да идат там и да си пишат глупостите от мястото на събитието. Успеь.

Путин ще им прати хабера си по пощенски гълъб, наречен Сармичка...

Този некадърен, треторазреден самодеец наистина ли мисли, че такава среща може да се проведе без участие на представители на Рашата?

Защо да не може? Ще хапнат, ще пийнат, може и да боцнат нещо. Чиста аванта.

Обичаме комедиите....

Докато беше техният "мир" населението в Донбас беше разстрелвано с оръдия. 14000 мирни жители умряха. В Одеса изгориха едни 50 човека живи, ей така, мир да има, пък и за разнообразие. Питам се, дали Русия ще избере западняшкият мир?

Добре е режисирано. Зеленски е слаб актьор, но понякога работи със силни режисьори.

известна още като "Ръководители на колективния запад" продължават с комичните скечове и реплики тип "бисери"!

Това изявление е израз на отчаяние. 1. Повечето от поканените по дипломатически път вече са отказали. 2. Да се канят държавни глави през медиите в международните отношения се счита за обидно. 3. Зеленски е нелегитимен узурпатор на властта в Украйна и всички са наясно с това. Провалът на срещата вече е предопределен. Медиите в САЩ пишат, че Байдън и Харис няма да участват.

Водещи щели да са Немо и Кончита Вурст :)

Ще поиграят на влакче ...

То ако само ставаше с приказкииииии.... До Донбас, укро нацистите от кракен и сие трепеха наред. До ден днешен бомбят града с де кво им пратят. Укрите ли не искате война??? Айде ся, га взе да влиза, почна да боли,ама тоя път без възелин зелена тикво продажба. Сто живота не може изплати кви бели напрай...

Мирно бе, Соросмършата и вие, българските роби. Горди обитатели на занулената икономически, военно, исторически, идеологически, културно, духовно, морално и демографски ТЕРИТОРИЯ НА ПОСОЛСТВАТА. Викайте УРАААААААААА!!! Викайте с все сила да живей Америка, да живей Евросъюза, да живей НАТОто! Вижте докъде ви докараха - до пълно зануляване и изчезването ви като народ! Още сте в 1989г и не виждате как светът се променя и накъде върви. Напълно унищожена отвсякъде територия без човешки и без природни ресурси – това е днешната евроатлантическа България. Българският бизнес едни обикновени кашавари и келнери не може да намери, кво остава за всички други професии! За болниците не достигат 30 000 медицински сестри. Няма лекари, инженери, шлосери, стругари, шофьори, заварчици, зидари, мазачи, учители и какво ли още не. Дупка 404 – втората след Укро дупката. Част от един приключен вече проект – фалирал Евросъюз, успешно превърнал се вече в Еврохалифат.

Не! Не трябва да има мир сега. Обичам да чета военните сводки. Като ми омръзнат, ще ви кажа да спрете.

че бившия израелски премиер убеди зеленчука,че руснаците няма да го убият:((((Изпълзя от бункера след 3 дни рев и сополи и затри цялата си държава...Лошото е,че дори да го елиминират кукловодите му,това няма да върне стотиците хиляди убити по негова вина....

А вие не изгорихте ли хора в Одеса?

"Война, която ние в Украйна не искахме. И която не сме провокирали." - най-интересното в тази лъжа е, че е лъжа от първата до последната дума (Михаил Булгаков)

Зеления е в нова пиеса, ще играе Искам Мир

".....В своя мирен план Киев призовава за пълно изтегляне на руските войски и възстановяване на международно признатите граници на страната. Предвижда се още изплащане на финансови репарации от руска страна и създаване на специален трибунал за руските ръководители, отговорни за войната срещу Украйна....... Тоя е на много тежки наркотици .... ама много

Пропусна, че в условията за мирния договор, се иска също да им се даде възможност и да си продължат да си бомбардират Донецк както преди. Т.е. да си остане всичко както си е било до сега..

къв Харков?! Зеленски се снима на "зелен" екран... и използва кадри от бомбардировките в Газа, па после иди му вярвай;)

Марионетката явно не разбира, че никой сериозен лидер не го бръсне за слива! зелен, зелен, това не ти е комедийно шоу!!!

Усрайната имаши военен окупационен контингент ф Афганистан изритан барабар с атлантицити от руснаците.И там ли спасяваха европата? Ся като имат руски контингент щи ривът?

Тоя ли ... Отвратителен както винаги!

Възраждане са опорочени губят половината си гласоподаватели заради споразумението на Костадинов с Алтернатива за Германия. Хората очаквахме да се споразумее с партията на Путин

Колкото повече са правят на луди укропитеките, толкова повече ще патят - щял да прави форум за мир моля ти са без руснаците. Айде да го приключват и те че много му стана на тоя отрепаняк

Ти май не си наясно, от коя страна на хранителната верига се намираш. Четейки това, което пишеш, оставам с впечатлението, че си овца, която протестира срещу вегетарианството.

Днес в Сливен избраха патриах неруссофил. Имаше много гръцки свещенници

След четири месеца щял да прави първото небинарно бракосъчетание. Записванията вече са започнали.

Ма това младо и умно момчо по-прилича на племенник на дон Цеци, камо ли на свещеник, ама ние нали сме си свикнали с мафията и чалгата, ще се разбереме някак

Трябва ли да ни радва, че от злоба ще си подчиним патриаршията на гръцката, за да ни управляват агентите на ЦРУ

Свалям шапка на Дир бг за тази статия. В България дори и медиите се промениха.

И аз не съм баннат от два часа, затова че не псувам като другите. И капчите са едни такива лесни. И модераторите не трият. Абе, само цветя и рози

Украйна е уродливо творение на комуниста Ленин и за това трябва час по-скоро да бъде унищожена, рзчленена и премахната от картата.

Мразя либерастията до дънот на душата си. Ако сега нея я нямаше ,такива като теб щяха да гният в гулаци за назидание и всичко щеше да е наред.

Не само УКрайна - Македония е същата работа

ДЕМЕНЦИЯТА НЯМА ДА ПРИСЪСТВА. Поредната нарко оргия на ционистките курви.

Всички евро-атлантици изведнъж изгубиха работата си, освен ако някой друг не пожелае да изиграе ролята на следващия Зеленски.

Пич, изчакай поне да минат изборите на териториите, че няма да имаш легитимни гости на асамблеята. Пък е добре и от ваша страна да има някой по-сериозен, че ти съвсем олекна с този псевдо-военен вид, помпени мускули и телце, което не е видяло лишения, камуфлажни дрехи без едно петънце...

Работещия персонал на мургавия европеец продал държавата , душата си и народа за един пробит долар днес не с$ере в дира.., нямя псувни и арогантен език. Да не ви свърши зелената шума идиоти обратни с атлантически ценности.. Щерев е в отпуск или на среща с мургава ръчичка...

Те са направо в ступор. Не знаят на каква вълна да си настроят филтрите. Тъкмо НАТО да направи сбирка в София и Украйна развя белия флаг. Пак ше се дървят напразно.

А ще отмени ли закона за преговаряне с Русия или ще го престъпи

Зелето не си кани БОРИСЧО ДЖОНСЪНЧОТО.. Да с хортува с него за мир.. На УЖ международно ниво.. А и Арахамия да изнесе лекция КОЙ попречи за мира през АПРЛ 2022-ра в Турция. Може и МЕРКЕЛ и ОЛАНД да си покани. Те пък да споделят опита по "гарантирането" на Минските споразумения. Дето щяха да донест мира още от 2015-та год.

Просроченият се хилеше като недомаслен когато руснаците му обясняваха че трябва да се спазват мирните договори Минск 1 и Минск2. Че населението в Новорусия е проруско и трябва да бъде уважавано, живее там от векове. Тогава що не говореше за мир просроченият укрофюрер

Ама за СИ-то ти с вече нелегитимен президент. И поканата ти е обида за него.. А за Байгънчото.. Я си виж ГУАЙДО.. Дето беше "прездент" за САЩ и ЕС.. Щото неговата съдба та очаква.

Имаш само един начин и той е пълна капитулация зелен глупако!

За какъв мир иска да говори? Нали точно той се правеше на велик и казваше, че никога няма да преговаря... и то толкова нагло и самоуверено, че чак да ти се повдигне от него. И като добавим това, че е нелигитимен вече... в качеството на какъв иска да преговаря?

Днес по повод на нашия Президент, единствено легитимен днес глас народен, се изказаха тиквичката Митов, шпионина на посолствата с мислене на ефрейтор Атанасов, шопара магнитен със конкретна заплаха за коята на момента трябва да е арестуван и линчуван и липсваше само простото за да е схвастиката пълна сглобка. Трябва в Швейцария да се изпрати агента на укрофашистите тмагаренски предател и шпионин анти Български...

Сега в Харков няма нито един квартал на града и нито една улица, която да не страда от тази постоянно издевателство. Има канали в тубата на обикновени хора, показващи актуално града и живота. И не чух един да говори на украински и да говори против Путин. Харков не се обстрелва. Попаденията са от украинското ПВО.

Зеленский взимай жената пистолет и в бункера - останалото го знаеш. Почивай в мир.

Точно Зелю да обяснява как някой друг изпитвал удоволствие да изгаря, е висша форма на "крадецът вика дръжте крадеца".

Да не иска САЩ и Китай да се бият срещу Русия, за да му спасят задника? Къде останаха Франция, Германия и Великобритания.

Само от САЩ, Украйна получи оръжия за 61 милиарда, после за още 100 милиона, и още 200 милиона. От Европа не знам за още колко милиарда получи. Германия обяви, че повече няма какво да даде. Всичко това не е ли достатъчно? Хайде, нападайте го онзи мост, стига сте говорили за мир, който никой не иска!

Фашист не лигитимен пред народа си хвърля динената кора на НА ама ТО и много правители минали на другия бряг ще подхлъзнат народите си....Да ама те ще ги попитат утре къде сте ?

Преди две седмици ви казаха условията - неутрален пояс между ядрените държави, за да де стават сакътлъци с тези бързи ракети, т.е. американците да си одат дома.

От комик да се преквалифицираш в трагик.... Това е вече трагикомедия. Иначе героично се снима сред руини, призовава,моли,иска... Абе каквото е по сценарий...

Е казал, че няма да може да дойде лично. Трябвало да присъства на Холивидски бал занабиране насредства. Силно се съмнявам, китаеца изобщо да отговори.

На Русия не и трябват територии, Путин иска да изкорени нацистите които години тормозиха Рускоезичното население. А пък Зелето като е ерба да се бие, кво е тръгна да моли света да му помага. Биеш се ако можеш , ако не можеш предаваш се и изпълняваш условията на другата страна.

нищо подобно.. Путин за да прикрие своя провал почна война . 500 000 руснаци загинаха, икономическа изолация, НАТО се приближи още повече и благодарение на Путин има ново оръжие- старото се даде на Украйна. 200 милиарда ДОЛАРА струва войната на Русия. ако бяха раздаде ни на всеки руснак щяха да са милионери в долари и нямаше да дават пари за погребения а за почивки и забавления и руснака нямаше да е вразен от целия свят .

Пък на Украйна и струваха само 2 пакетчета бисквитки на вересия през 2014

Наистина ли го твърдиш?

Зеленски, вече не си президент, но продължаваш да играеш ролята. Няма смисъл да каниш повторно Байдън и Си. Те вече ти отказаха. Байдън има предизборна кампания да гласи, освен това американците винаги и навсякъде са подкрепяли войните (те са доходни). Си не вижда смисъл от преговори за мир без едната страна (Русия), освен това чака американците да си изпразнят складовете с оръжие, за да може по-лесно да превземе Тайван. Та точно тези двамата да помогнат за мира - някой друг път.

да знаеш, ти си плюнка за света - 6 милона и да се пънеш и да акаш - запада плюе в лицето ти, изтока - твоято слънце путин - ти плю в лицето като първо ти спря газта, после те обяви за враг. Смятай колко си долна и евтина

Ти ще ми плюеш в лицето, пък аз басма ли да ти цепя