На балотаж за президент в Скопие отиват Силяновска и Пендаровски

Разликата между кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ и досегашния държавен глава от СДСМ е около 177 хил. гласа в полза на опозиционерката

Обратно в новината

Коментари - На балотаж за президент в Скопие отиват Силяновска и Пендаровски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на дивите макета. С тази сдухана бабушкера ще прокопсат.

Тъпи македонистки зомбита. Албанците ще ги вкарат в пътя. От 10 процента през петдесетте години днес са 40 процента.

Избор само между сърбо-комуняги с претенции за Европа, горките северномакедонци.

Оставете безумията, които бълват в градена на база омраза нация. Обърнете внимание на друго, което е съществен проблем в България - профила на кандидатите. Това са хора с научна кариера, успехи, здрави семейства и чак тогава са влезли в политиката. При нас са анонимници, които дори съседите не познават, с дипломи и сертификати за участие представяни, като дипломи от университети, на които не знаят къде е и входа, но горди наследници на държавни хрантутници служители, които от 30 години набиват, че са ниско заплатени, но уреждат и децата на династически постове. Веднъж наложени по жалки медии слуги се сдобиват и с научни титли, а за семействата си ...там е закон на мълчанието. После синковеца се оказва наркоман, побойник, рекетьор с охрана на НСО, а щерката шефка на фирма и милионерка.

ли говориш?

тази има психопатска усмивка. :(

Македония е една менажерия населена от зверове които се зъбят ня България и хапят всичко българско.Не им подавайте ръка,ще я отхапят.Македония и типичен пример за тъпоглавието на верните слуги на Кремъл българските комунисти спомогнали за създаването на измислена държава на територия от векове населена от Българи.Досега никой не е видял умен комунист и зелен кон...А сега е в ход създаването на Копейкинская черноморская республика със столица Варна.

И каква е разликата? Разлика няма, като добавим и Османи, все Удбаши.

За българите в СМ и за България това е избор между чумата и холерата.

PEYTSCH

Забележете как премълчават „Северна“ когато искат да кажат РСМакедония ! Това е реваншизъм и нацизъм, претенции към цруги географски части на Македония. Такива люде нямат бъдеще в Европа !

Не отписвайте Стево защото албанците ще го подкрепят на балотажа.

Защо ни занимавате с тези неопределящи се скотове и тяхната територия???

По скоро ще влезете в Руската федерация, отколкото в ЕС.

Ще го гледат през крив макарон,май?!

с крив макарон

Титовите догми срещу .. Титовите догми.

Какви са тези същества?Казват че не са Българи,албанците казват че са албанци,сърбите казват че това са сърби,гърците казват че това е гръцката провинция Македония.Тези добитъци мразят всичко българско и хапят ръката която им протягаме.Голяма грешка беше преди 20 години да им даваме танкове,сега нямаше да съществуват като държава.

Кави са тези същества?Казват че не са Българи,албанците казват че са албанци,сърбите казват че това са сърби,гърците казват че това е гръцката провинция Македония.Тези добитъци мразят всичко българско и хапят ръката която им протягаме.Голяма грешка беше преди 20 години да им даваме танкове,сега нямаше да съществуват като държава.

чао Пендаро!

"Добре дошла" Гордана. От трън та на глог, че е по висок.