На апаратна вентилация е бебето, транспортирано със "Спартан" в София

При раждането му във Варна са настъпили усложнения, които могат да се появят при едва 5% от новородените, заяви неонатологът д-р Радка Масларска от "Токуда"

Обратно в новината

Коментари - На апаратна вентилация е бебето, транспортирано със "Спартан" в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страхотно е за бебето и родителите, че то е спасено. само ми е мъчно за всички останали, които не са имали същия шанс. не знам дали забелязвате, но то дори не отива в майчин дом , а в частна болница. тъжно е и че разни слабоумни ми говорят за генетика тук. очевидно при тях естественя подбор не е сработил.

завъртянитр изказвания. Иска да каже, че с апарати ще гледат какво му е на бебето. Ама, како, добрите доктори с един поглед го правят. А вие пари от всяко апаратче смучете. А след диагнозата, лечението, лечението е май важното. Бебе, дай Боже да оцелееш сред тия бездушни търгаши! Оцелей, бебе малко! А тия има кой да ги съди отгоре.

Явно това дете е на някой Неслучаен и дали ще може да се ползва авиацията и за всички хора.

Бебето е в опасност! В частните болници са тотал щета некадърни "докторите"!

Детето няма проблеми с ДНК-то!!! То беше изключително здраво и добре развит плод, който поради “лекарска нехайност” и липса на организация стигна до това състояние!!!

Похвална е такава грижа за болен, без значение дете или възрастен. През соца сме имали медицински самолети Ан-12 - малки и пригодени точно за целта. Можели са да ползват малки, къси и даже неасфалтирани писти. Използването на този Спартан има по скоро пропагандна цел - прави се нещо си по въпроса за болните. Но то е все едно с ТИР с прицеп да пренасяте кутийка с 20 клечки за уши и да наблягате на това, че изобщо са пренасяни, а не по точно с какво и на каква цена. Здравето цена няма, но доста скъпо излизат за огруханата ни държавица такива ларж жестове.

Е редно да се "спасява" това дете? Очевидно има проблеми в развитието му до сега, които са заложени в ДНК-то. Да кажем че то сега оцелее и някой ден има собствени деца, дали няма случайно да ги направи с някой друг "спасен" от нещо и тогава в неговите деца тези ДНК дефекти да се окажат в повече от това което лекарите могат да контролират?

С ДНК-то. А и 21 век цялото човечество НЕ практикува евгеника. Която е доктрината зад фашизма и национализма. Не се избиват хора, а се спасяват до последно, както може. И така трябва.