МЗ: Ваксинираните ще преболедуват Covid-19 с възпалено гърло и главоболие

Хората са изморени от социалните мерки и все по-рядко ги спазват, това е основание вирусът да продължи да мутира и математически краят на пандемията не изглежда да е близо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безрезервно вярвам на Министерството на здравеопазването! Съчувствам им, че в близките дни изтича срокът на няколко десетки хиляди ваксини. Макар, че колега получи дълбока венозна тромбоза след първата доза Пфайзер и единият му крак бе станал два пъти по-дебел от другия. Впрочем след ваксинирането той си прекара един пълноценен ковид-с температура, загуба на вкус, задух, загуба на сили и килограми. Напук на производителите на ваксини, обаче оцеля. Надявам се, сега да е щастлив след обещаната лека настинка.

Неваксинираните...също!!! СЪД-КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Политиците се набутаха в "Корона кризата" и сега не знаят как да излезнат! а авторитета им пада главоломно все по-малко им вярват Колкото тестват толкова положителни (не болни) излизат ако спрат да тестват трябва да си признаят провала------ ако не спрат са загубени Пред тяп.х пропаст отзаде им "Народна любов" Забранете тестовете! Забранете носенето на маски! Направете ваксинирането по медицински показатели и оставете лекарите да си гледат работа на спокойствие.

Абе, има закон за имунизациите, има ваксинационен календар! Там всичко е разписание детайлно, като започна с: Ваксина се правих само на клинично здрав човек!!! И следва дълъг списък на състояния, при наличието на които имунизацията е забранена! Друга активна инфекция, онкологичен процес, алергия, кахексия, свръхчувствителност, имунен дефицит, бременност, химиотерапия... Е, как става това сега, с тези юруш акции по площадите и молове, без контрол, без дори елементарен преглед... И още нещо, ампулите с т.н. ваксина, тоест експериментален продукт, задължителна трябва да се съхраняват при -70С и -20С, а е видно как това въобще не се спазва!!! Ало, НОЩ, спите ли???

Извънредни обстоятелства, сър.

След като ваксинираните се разболяват, значи проблема няма да бъде решен с ваксини. Не и с тези ваксини които са били използвани до момента. Ваксинираните ще си разпространяват болестта като всички останали, щом ще боледуват като останалите. В този смисъл трябва да имат равни права! Уточнението, че ваксинирнаите ще карат леко заболяването звучи успокоително, но трябват много повече обяснения. По какъв точно начин ваксината прави забоелването по-леко? Каква е арзликата с преболедувалите и пр... До тук чу8ваме само лични мнения на принципа "звездите ми го говорят" По принцип тази игра я играят и двете страни - твърдят, че при тях всичко е ОК, а заболелите го карат леко с малки изключения. И ваксарите и антиваксарите го говорят това. Трябва ни много по-сериозни доказателство за да отсъдим коя от двете страни е права.

Няма "ваксъри" и "антиваксъри", защото няма ваксини. Има експериментални течности, които са в изпитателен период и производиителите им са освободени от отговорност.

Хайде сега да помогна да се обработи информацията от текста на новината: 1. Ваксинираните, ако се заразят с корона може би ще почувстват дискомфорт не по-голям от "изпих две бири на обяд вместо една". Ваксинираните не биха могли да се разболеят тежко или умрат (чети: Държавата няма да има нужда да ги лекува и погребва); 2. Ваксинираните, ако бъдат заразени с корона, биха станали разпространители с много по-малка вероятност от колкото неваксинирания кенефпросветен. (ама нещо като 1000 пъти по-малка, т.е. ваксиниран заразен с корона вирус не предава инфекцията); 3. В общество с малък брой кенефпросветени вероятността за поява на агресивна мутация е нищожна. А крясъкът "експериментални течности" разбира се е напълно безсмислен. Също така производителите, медицинските лица и най вече държавата НЕ СА осбодени от отговорност. Тук-там се подписва информирано съгласие което НЕ Е освобождаване от отговорност. Държавата носи отговорност, включително за лекуване на евентуално пострадалите от ваксина (каквито случаи до колкото има са нищожна част).

Първо да започнем с това, че ваксината все още е в изпитателен период и компаниите са освободена от отговорност от Европейската агенция по лекарствата за проявата на странични ефекти. Това е една от лъжите, че не си подписвал, че освобождаваш, защото те са освободени, а ти подписваш, че си информиран за това. "Три четвърти от хората, заразени с коронавирус на обществени събития в Масачузетс, са били напълно ваксинирани, показва проучване на американските Центрове за контрол и превенция на заболяванията, предаде Ройтерс. Изследването установява, че ваксинираните граждани имат сходно по количество наличие на вируса като неваксинираните, което сочи, че за разлика от другите варианти, ваксинираните хора, инфектирани с Делта варианта, могат да предават вируса." Тоест няма никаква разлика, а СЗО казва, че няма завишена смъртност. И другите лъжи са развенчани.

Видов ден е скоро.

Ще дойде, като опънат осеменителя на майка ти.

не ваксинираните ще са без симптоми

ти каза?

Аз имах температура за ден, след като работих зле облечен при до -3 почти денонощие. След три дни се появи загуба на вкус за две седмици. Неваксиниран. Дали ако съм ваксиниран, нямаше да настина (гол до кръста)?

Ваксинирането на всички, това е целта. Останалото е пълнеж от глупости, звучащи наукообразно.

науката ваксинирането е смислено. Всичко друго е наукоподобно.

Стига да имаше ваксини, а не ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ химии. В САЩ тестовете на Pfeizer ще продължат минимум до юли 2023-та!

понеже много го щракате английския напоследък и много ви кефи CDC ето още за четене: On July 16, 2021, Centers for Disease Control and Prevention Director Dr. Rochelle Walensky revealed that 99.5% of recent U.S. deaths from COVID-19 were of unvaccinated people. “Those deaths were preventable with a simple, safe shot,” she said. In Early July, Fauci said that 99.2% of people who died recently were unvaccinated. In the state of Maryland, every patient who died from COVID-19 in June was unvaccinated. In her July 16 statement, Walensky also said that 97% of current COVID-19 hospitalizations are of unvaccinated people. An earlier analysis done by The Associated Press found that 98.9% of all hospitalized COVID-19 patients in May were unvaccinated. The director of the Los Angeles County Department of Health Services recently stated that all new hospitalized COVID-19 patients in Los Angeles were unvaccinated.

е кой е трола с теб ... има мнооого повече за обратното....

Това ми е достатъчно... В момента Фаучи е изправен пред сената на САЩ да дава обяснение защо е спонсорирал с парите на данъкоплатците лабораторията в Ухан. Разпитите се записват и се качват в интернет за обществен достъп, можеш сам да ги видиш. Та на този Фаучи ли да му вярвам, а? Той стремително се е запътил не към затвора, а към смъртна присъда!

Типично тролско отклоняване към нещо ирелевантно. Red herring fallacy. Образовай се.

Работя в чужбина,постоянно пътувам,не искам да се ваксинирам,при едно от излизанията ми в чужбина при тестване ми излезе положителен теста,бях с още трима колеги,аз и още един колега бяхме с положителни тестове,но се чувствахме здрави. Карантинираха ни в една къща,пригодена за това,дадохме пари да ни купят храна и разбира се пиене. Изкарахме най тежкия си период в живота,добре че на 10-тия ден свърши карантината,че щяхме да умрем от пиене... Толкова тежък вирус не бях карал,10 дни нон стоп се ваксинирахме и за малко да умрем от тез ваксини... Изкарах ковида тежко пиян...

Минах вируса безсимптомно,не съм ваксиниран,явно ваксите ще го минат по тежко...

Тролчета смотани ,преболедувах тази гадост март месец.Като казвам преболедувах-значи с положителен тест...Онзи ден се ваксинирах с първата доза на Пфайзер ,ще се реваксинирам след месец...и после ще се инжектирам и с Астра Зенека.Няма да позволя втори път да треперя дали ще вдигна над 39 градуса температура,дали ще ми падне сатураията по 90,да се чудя дали да викам линейка и къде ще ме повлече прекрасната българска здравна система...Искам да се радвам на внучетата си на спокойствие..

на колко годинки си...

Една модерничка няма ли да пъхнеш

Направо отиди в някоя клиника и се бодни с тези трите в следния ред: Pancuronium bromide Potassium chloride Sodium thiopental Никога повече няма да те е страх от температура, и убиват ковид с една терапия.

Не беше ли целта да не боледуват от ковид?

Да точно.И като ще боледуват тогава как ваксината ще спре вируса?

се менят бре момче... навърти поне 50 да видиш ... пожелавам ти го... то как мислиш имаше млади примерно да гласуват за Слави... забравяне... медии и т.н..

Преди 2 дни пих студена бира и сега меболи гърлото,това ковид ли е? Леко ме боли и главата...

Ковид е, бате на 100 процента. Ходи се ваксинирай, и после - само топла бира и студени кебапчета

Ковид е последна грижа за ваксинираните. Да мислят за микротромбозите, които вече носят в себе си.

Ми що тогава Ковид сертификата издаван от Министесрството на здравеотказването на тези с 2 ваксини важи само 6 месеца?

а нали уж нямаше да хващат ковид? мамави лъжлива

ще си карат всичко като останалите...

Първо казаха 95% предпазва от Ковид,после казаха,не бе 95% предпазва от тежко изкарване на болестта, есента като почнат да капят ваксинираните ше кажат нова мутация, айде пак 3та и четвърта игла..После като пак се разболеят ваксинираните ще обвинят неваксинираните,че вируса мутира заради тях.И ковид идиотите ще се нахъсате срещу вашите съседи,познати и непознати които отказват да са морски свинчета като вас.Ама нали беше-" чакай да се ваксинирам та да мога да си живея нормално и да си ходя на почивка в Гърция".Не разбрахте ли че ви ебават?!?

господарите ви казаха до 2025 ще траете някак си после ... ше видим...

Неваксинираните също

Наскоро ме изписаха от ковид отделение. Там идват и някои напълно ваксинирани.

Всъщност си антиваксър и си симулирал корона за да се инфилтрираш в ковид отделението и да саботираш статистиката!

Със сигурност не поощряват щъкането и контактите в ковид отделенията. Ти пък как разбра какви лежат там? Аман от лъжливи тролове.

Да стоят и да си мълчат ли? Ти в болница влизал ли си някога?

айде да допуснем 5 колко бяха? И не е ли смешно да се правят изводи от това?

При 5-6 в стая двама ваксинирани си е доста множко!

Няма по-абсурдна и елементарна пропаганда! ИдЬотокрация!!!

A неваксинираните как ще го прекарат? О, те имат изграден имунитет - никак няма да го прекарат. Изграденият природен имунитет е толкова работещ, че от 43 000 преболедували, има 1 случай на всеки 10 000, които се пре-заразяват. 1 на 10 000! Има само един случай от 43 000 под наблюдение, който е трябвало да бъде хоспитализиран. Наблюдавани са в продължение на 350 дни - малко по- малко от година (след преболедуване). Тия неща се публикуват тихимълком, защото са много вредни за бизнеса.

защо не го изкараха тогава? А в Индия? А неваксинираните с които са пълни болниците в щатите?

За гърлото е ясно. А как влиае на куродръва. ? Какво ни хортува науката по въпроса?

То и медицината е безсилна...

Добре пита дядото. Да не е нещо продължително, да не може да спадне. Пречи на пазаруването..

....Може да случи на жалостива , загоряла касиерка и да ,, закръгли сметката,, набързо.

е след смъртта. И не обхваща този крайник понеже е без мускули. Ваксинирай се, че на внуци да се радваш поне, ако не на булки.

Почти всички, които се разболяват в момента и които ще се, са от ваксинираните! Не само съм убедена, но знам, че и докторите го знаят. И нищо не правят, освен да си мълчат за истината. Долу геноцида!

Пълни.

Неваксинираните ще го преболедуват по същия начин. Не е важно дали си с ваксина или не, важното е да вземеш мерки още при първи симптоми на разболяване, а не да чакаш да започнеш да не можеш да дишаш!

А преболедувалите, как ще го преминем?

Вече никак.

да се ваксинирате няма време. Тъй че надявайте се.

В Щатите се вижда на живо трагедията на антиваксърите. Мрат като мухи. Лошото е, че пълнят болниците и няма мяст за нормалните хора. Според мен трябва да се стре здравното обслужване на хора без ваксини. Да си умират естествено…..

Ваксинираните ще преболедуват Covid-19 с възпалено гърло и главоболие?! ГЛАВОБОЛНО ми става от РЕЖИСИРАНИЯ ХАОС....

Чувстваш се неудобно щото се разпозна в описанието на типичните олигофрени или щото си дришляво докторче, да ти ега майката

Министерството е хвърлило едни огромни обществени пари без да провежда обществени поръчки и без да е проверило необходимостта от тия измислени ваксини. Нахранило е няколко американски Фарма гиганта и сега се вижда измамата, която това министерство е извършило, защото никой не иска скапаните противогрипни ваксини. Поради тази причина то трябва да се оправдае и решава че ще стане принудително. И това е световен олигофрени съм. Колкото маркетинг има в тоя грип, толкова има във ваксините му

А на всичкото отгоре, естествено ваксините нямат ефект, че тя е създадена на коляно и не е тествана. Колкото и докторчетата да си драпат за бонусчетата за маркетинг, няма кой да им върже, освен гласоподавателите на герп. Ония ден едун дришляв доктор излезе по радиото и обясни че тази ваксина била много по-тествана от ваксината за морбили от 1958. Щях да пукна от смях, а той обясни, че това дето говорел били само факти хахахаха

Уникално тъп си, да знаеш! Недей да се изказваш, че се разбира колко си тъп. По-добре си трайкай там.

Всъщност най-голям шанс има да си гласоподавател на герб, което те приписва към първия вариант. Те обикновенно не са снабдени със собствен мозък

не спряхте всякакви неуки и неграмотни да давате мнения и да леете акъл бе. Примерно ако четяхте и то преса поне щяхте да знаете че най много ваксини у нас се купиха от англо-шведска компания, Файзер произвежда ваксината си съвместно с Германската Байонтех, Янсен е холандско-белгийска. Значи остава модерна само дето е американска. И с нея са най-малко хора ваксинирани. Закупените дози също. За научните и медицинските в частност познания, които демонстрирате, въобще няма да коментирам, че е много дълго да изброявам всички глупости и лъжи дето се пишат. Интересно какво самочувствие имате с такава убеденост и жар да се излагате. Или понеже сте анонимни, затова не ви е много срам, а?

Еййййй не спряхте с плиткоумните пропаганди бе, всички компании които създадоха ваксини първи са офшорки на американски компании или дъщерни компании или или по лиценз на такива или от страни свързани директно със сащ, като УК. Аре с тия глупости си запълвайте времето в клуба на гроб СДС.

Не е вярно! Вижте докладите на NHS! Ваксинираните умират в пъти повече от неваксинираните! Манипулатори!

Eто ти го цитата: Of the vaccinated people who had caught Delta, around 2% sadly died. Of the unvaccinated people who had caught delta, around 5.6% died. Deaths-per-case among the unvaccinated were almost three times higher than in the vaccinated group.

2% от ваксинираните за съжаление умрели, докато при неваксинираните 5.6% умрели. Ама при тях не е за съжаление. Е такива сте ваксърите.

Виж доклада! Не лъжи! Дай доклада!.

Три пъти по-малко мрат! Но нали математика си учил до втори клас. Не си стигнал до таблицата за умножение, което е нормално за вашия етнос.

Понеже точно на база на данните от NHS установиха британците че 30 пъти по-малко умират от ковид откак са ваксинирани повечето и особено рисковите.

Ето комюнике на Department of Health: Between February and June 2021, most people in Washington who died of COVID-19 were unvaccinated OLYMPIA – New reporting from the Washington State Department of Health reveals the devastating impact of COVID-19 on people who are unvaccinated, and underscores once again the need for people to get vaccinated now if they haven’t already. The new data, released July 28, shows that between February and June 2021, at least 94% of COVID-19 cases, deaths, and hospitalizations in individuals 12 years or older from Washington state occurred in individuals who were not fully vaccinated. As of July 24, 2021, 61.4% of those eligible to receive vaccines have completed an approved vaccination series in our state. “We urge those who are eligible to get vaccinated. If they still have questions, we encourage them to speak to their healthcare provider,” said Secretary of Health Umair A. Shah, MD, MPH. “We all have a role to protect our community especially those who are most vulnerable.”

Ма верно ли ше ми ги слагаш тука тия американски лайна. Бахти селяндурка. Имаш ли представа какъв бюджет имат само файзер за политическо лоби и корупция на доктори и конгресмени?!?!? Тези ще напишат каквото си искат

Ти си пълен идиот бе. За Англия става дума бе. Поне до гимназия не успя ли да го докараш образованието бе? Или основно училище за бавноразвиващи се си завършил?

Още в началото казаха - възстановяване към 2025. Нещо друго трябва да приключи дотогава скрито зад корона-паравана.

Русия защо се е включила в задкулисието, като винаги е пряко всичко?

ти каза че са извън далверата... да си чувал за доброто и лошото ченге....

Ти внимавай, какво говориш за Русия, че КГБ чете всичко!

Зад паравана - грам мозък не остана.

са го сметнали... ебавката ще е до тогава...

Така такааа... възпалено гърло, главоболие и катафалка за десерт на ваксинираните, които масово измират като въшки от Делта вариант в Великобритания и Израел, където населението е ваксинирано на 3/4.

Цифри, сър! Дайте цифри! Толкоз ваксинирани от тях толкоз умрели. Общо умрели - толкоз. Без подробни цифри всичко е чекия.

Виж докладите на NHS! Стига чака някой да ти дъвчи!

Щото преди да набодат почти всички изкарваха всеки ден по 5 пъти. Откакто почнаха да измират набодените под дърво и камък трябва да търсиш вече. Защо ли?

Ти ми дай какво си гледал не да се изхвърляш на пясък!

по един починал от ковид нямат в Израел. В останалите по един, двама. В Англия имат под сто. А доскоро имаха по 50-60000 заразени на ден. Вече намаляха на половина. За сравнение в Русия мрат по 800 дневно. При по-малко отчетени заразени. И намалят доста по-бавно. Ти на база на какво ръсиш идиотщините дето пишеш не те знам.

носят зараза и е добре да се излоират, останалите които не сме ковидидиоти и напреднали е добре да си продължим живота... аман от напреднаюиви олигофрени...даже тия дни някои смели джендъри разправят как дължим на ваксините удължаване на живота... мале неуки прости медийно промити мозъчета... само жокер - помпена и преюиствателна станция знаете ли какво е !??

ако е истина вече ни взеха за червеи... не за канарчета... омръзнхате ... следващия път яко гьостерица... кълченето пред уебкамери и романтичния период мина...

Разбрах всичко - Ваксинираните ще преболедуват Covid-19 с възпалено гърло и главоболие, а не ваксинираните – безсимптомно!

С един два да речем. Дихателна недостатъчност, смърт...

Само ти ще умреш здрав .Дааа включвай зомбизора ,защото от там ще те защитават да не умреш.Ходи да видиш какво правят богаташите в скъпите хотели,живеят си и никва корона няма за тях.Плашиш чавките и аз си жинеем като богатите,за мене няма ковид...аре беглецът!

Може и да не умрат, но после ще точат здравната каса. Познавам няколко такива случая.

Значи, ваксинираните могат да се заразят/заразяват и в същото време си щъкат свободно, но, със сертификат. Чудно! А преболедувалите- да плащат и да ги ограничават….

Заразените от тях ще умират сертифицирано, трябва да са щастливи!

Не, не те пускаха парка, защото имаш като много други липсваща хигиена. Колко пъти ще си опипаш носа и устата в парка, снимай се и се виж отстрани. Мизерийка.

Що с маска на дивана?

Зарази акарите. Затова и не ни пускаха в парковете и планините - да не заразим катериците.

Ще преболедуват точно както и неваксинираните, ако не и по-зле. И със сигурност - много по-зле от вече естествено преболедувалите го...

защо в щатите 97% от болните в болница са неваксинирани? Не са се сетили вас да питат, ами статистика са направили, на база на данни от болниците, хората. Те там много обичат така да правят.

От Байдън ли го научи, или от извънземните, всъщност разлика няма, но си настой антенките, за да хващаш космическата програмна информация, от където се информира и Байдън. Ако настройките не стават, или не можеш ги оправи, то отиди в първата психиатрична клиника, където след няколко елекрошокови терапии, или ще се оправиш, или ще те въдворят на добре изолирана против наранявания квартира-стая, в която да доживееш останалият си животец.

От Фейсбук го е научил - като вас!

Когато решиха от CDC да спрат спешното одобрение за PCR станаха за вас източник на абсолютната истина, нали? Ами от там ми е информацията. On July 16, 2021, Centers for Disease Control and Prevention Director Dr. Rochelle Walensky revealed that 99.5% of recent U.S. deaths from COVID-19 were of unvaccinated people. “Those deaths were preventable with a simple, safe shot,” she said. In Early July, Fauci said that 99.2% of people who died recently were unvaccinated. In the state of Maryland, every patient who died from COVID-19 in June was unvaccinated. In her July 16 statement, Walensky also said that 97% of current COVID-19 hospitalizations are of unvaccinated people. An earlier analysis done by The Associated Press found that 98.9% of all hospitalized COVID-19 patients in May were unvaccinated. The director of the Los Angeles County Department of Health Services recently stated that all new hospitalized COVID-19 patients in Los Angeles were unvaccinated.

Според тази статия, в Израел, където по голямата част от населението е вече ваксинирано, се разболяват най вече ваксинираните: https://chemicalviolence.com/2021-07-28-covid-deaths-exploding-heavily-vaccinated-country-israel.html

1-ви разболяват се всички 2-ро ваксинираните умират 100 пъти по-рядко 3-то ако 100% са ваксинирани, нормално е да се разболяват само ваксинирани.

Пич, потресен съм!

А преболедувалите как ще го изкараме. Не пишете за един голям процент от народа.

Преболедувалите няма да го забележат въобще! Доколкото знам, преболедувалите са имунизирани срещу всички варианти на вируса, и могат да заболеят само ако по някакви причини имунната им система отслабне значително, което е малко вероятно!

От Фейса ли го знаеш?

Знае го от средното си образование и интелигентността си, неща които на вас силно ви липсват

... и 95% от неваксинираните - също... Ковид смъртността при неваксинирани в болница е 2% - ваксинирани - 0.2%. И това отгоре на факта, че само малък процент постъпват в болница - така че дали 2% от 2% постъпили или 0.2% от 2% постъпили все тая

тоя южно африкански щам.Че той антителата си си дъвче като солети.За това няма да се ваксинирам.За да нямам антитела и да го уморя от глад.

Даа, "Ваксинираните ще преболедуват Covid-19 с възпалено гърло и главоболие", а неВаксинираните може и да не го преболедуват.

Сетиха се да го кажат това. Скоро да не изникнат и други болежки сред ваксинираните? :)) Ваксината за птичи грип примерно не се препоръчва повече от 1 път. След 2рия път ти падат защитите, вместо да се увеличат. След 5 дози, по 1 годишно, за почват да се отключват леки болежки.

За всичко лъжат. Няма логика, хората да чакат на опашка да се ваксинират, както те твърдят и същевременно да им предлагат по 100$. Само олигофрени се връзват на това.

краят на пандемията не наближава защото така сте решили

_stankow

Получават ли лекарите по 1000 лв. над заплатата "докато трае извънредното положение" ? Получават, по закона за извънредното положение. Е, ще има да чакате, да се отмени положението. Айде да приемем закон - "докато не се преборят с епидемията, лекарите получават 1/2 от заплатата си". До понеделник няма да остане и следа от ковиди ! :D :D

само гробарите ще правят кинти викаш..... то бива а си глупав ама вашето минава всякави граници.

Парите са спряно от някакво време, не съм сигурен от кога точно.

такова нещо. Първо не лекарите ами всички тези на първа линия. И то не всички. Второ не докато трае положението ами докато работят с ковид. А с идейките на Кацаров да се отчитат минути работа с ковид и да се плаща на минута та белким спестят някой лев... Не от ковид няма да остане следа за съжаление. Ще почнат да изчезват без следа медиците. Особено работещите с ковид. Особено от държавните болници които според министъра трябва щат не щат да поемат този удар. Общо взето на загуба.

Отношението на българина към КОВИД-19 е като шофирането. Всички са много бабаит и страшни шофьори. Като тръгнеш по пътищата отляво некролог, отдясно паметник, отляво дърво с три некролога, отдясно паметник на моториста с бензин в кръвта... В крайна сметка дървета има за всички.

Да забраняват на хората да шофират

Принципно в пияно състояние е забранено, но като с кораната - няма спиране :))))) Те повечето по дърветата са такива де - приятели на чашката.

Само 1 беше друсан, другите си бяха трезвени. Та затова най-добре да ти се отнеме свидетелство, че вероятно следващия път ще ме удариш ти

забраната за шофиране предстои не се натискайте толкова. В момента в който компютрите подкарат сносно колите, ще има няколко години, докато такси компаниите купят умни коли. След това постепенно ще се забрани хора да управляват коли....... барем преди да пишете глупости прочетете туй онуй.

11 пъти са те удряли, ти си ебати шофьора! Трябвало е отдавна да ти вземат книжката и да ходиш пеш!

Щом си ваксиниран дали си безсмъртен ? Знам за случаи на ваксинирани умрели от вируса, естествено това не се тръби по медиите, че туку-виж народа съвсем ще спре да се ваксинират.

Поименно, колега, поименно!

Списък на починалите от корона, колега. Поименно.

хайде да пишеш къде са тия случаи.... знаел бил пикльо...какво знаеш? Нищо не видя ли че в Норвегия за 5 случая на проблеми с АЗ я забраниха моемнтално. Не видя ли и в Дания какво става? Да не са всички у твоето тъпо село бе идиот? В нормалния свят човешкия живот се цени. Един човек е 1 милион Евро на година и за 70 години това са 70 млиона. Та най-просто правителството си смята загуби и печалби.... Само в кочина като българия олигофрен като Вас може да напише нещо подобно.......

Който не е ваксиниран да си седи вкъщи и да се лекува с чайче и шкембе чорба с чесън, а не да тичка при докторите да лежи по болниците и да харчи парите на Здравната каса. Все пак е една настинка!

peshoa

А ти понеже си ваксиниран, си свободен да сееш наляво надясно...

А ти как мислиш? Прекаралите го, но неваксинирани, сеят ли го или не?

Когато ми върнат здравните вноски, тогава ще ме пращат да се лекувам вкъщи, когато имам нужда от сериозно лечение. Иначе искарах ковид точно като ваксиниран - с ниска температура и загуба на обоняние. Даже главоболие и възпалено гърло нямах.

Значи си се минал, че си си плащал здравните осигуровки!

Имаш ли сертификат за преболедувал бе ?Или по поръчение на дявола не само си изкарал Ковида ,но за всеки случай си се набол с 3 игли и за още по сигурно по 3 на седмица се тестваш?