МЗ разкри данни от одит на Александровска болница при управлението й от Костадин Ангелов

Натрупаната загуба от лечебното заведение до месец юни 2021 година достига до 69.8 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - МЗ разкри данни от одит на Александровска болница при управлението й от Костадин Ангелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратурата ще се задейства ли сама или ?!

Герберите са в ступор. Чакат се опорките по мейлите.

КОста много скъп тоя ботукс бе брат :))) Направил си се на куфла.

Съдбата й умишлено е доведена до това да бъде купена за жълти стотинки. Ако пък държавата, тоест ние решим да покрием дълговете - толкова по-добре за фирмите. Хем те ще си получат надписаните пари, хем бившият вече е получил рушвет и от тях. Всички са доволни по веригата. ЗАТВОР и при бах Ставри!

Джипката, джипкатаааа...........

Няма да се самосезира сега е много по заета с едни предполагаеми 500 000 :))) а не ясните липси от отид над50 М :))

това герберско плампало май ще поема към ЦСЗ.

Май и на принцеса Коце думите и ще имат значение само пред новият главен прокурор...

Много е важно кой е правил одита! От тук трябва да се почне , след което да се проверят данните доколко отговарят на истината!

такива са герберските калинки - крадливи и завистливи. Нали трябва копеленцата на тоя да учат в чужбина и всяко едно от тях да си има къщичка някъде и апартаментче другаде, да кара джип мерцедес и да се прави на много успял в живота. Е затова ни е такова дереджето. Сега съд и да връща всичко откраднато това мекере....

Където и да бръкнеш - навсякъде вони от ГЕРБ- ерското гюбре!!!!!!!! И "мършата" /цитирам Славейков/ гласува за тях?????????????

Нищо ново - Борисов, Ангелов, Горанов и пр. гербери крадат ли крадат. А прокуратурата ще се сезира ли? Когато става въпрос за нещо, разнасяно от жълтите медии, като това, че Дончева предлагала подкуп, прокуратурата се самосезира. Когато има обаче финансов одит, където са установени кражби на милиони, тогава прокуратурата мълчи. Това ли ни е демокрацията?

Коцето далавераджиятасъщия боклук като, Бойко, Радев и Доган.

Оставете го човека си е в Дубай да си почива

Не вярвайте и йота на това служебно правителство ! Това е поредната им манипулация , вижте кои са одиторите и ще ви светне лампата!

затова ли е толкова активен?

Мръсник!

Бе то и Дамаджан Рашков изкарваше по медиите огромни далавери , а нищо не стигна реално до съда! А болшинството от съдиите са от обръча около БСП и ДъБъ.

само се чудя дали проуратурата дето уж била независима ще се самосезира толкова бързо като за подкупа даван от Татяна Дончева?

Айде сега МЗ да даде доклад за МВР болница под управлението на Баташки, уволнен два пъти за корупция

Ами те за толкова години управление, имаха време да усерат навсякъде, така че нормално.

Gugnelid

Е как кой е правил одита бе - Радев го е правил лично! Мамка ви герберастка проклета!

Доктори са, очакват всичко да им е позволено или простено. Пък и ковид е толкова удобен за кражби...

Затвор нещо?

Поредната калинка /калинчо/ на ГЕРБ. В тази партия са събрани некадърник до некадърник!

Много ти отива аватарът, дебил!

Арест? Съд? Прокуратура? Айде де. Или гербави не пипаме?

Схемата работи услешно - не се плаща, трупат се лихви, плащат се лихви, а половината се връщат по масата за попълване на познайте какво?

Поредният компромат, сътворен от червените. Няма да се учудя сега да са източили всичко и да са спретнали документи със задна дата.

Прокуратурата още спи и не се е самосезирала или започнала дело, защо ????? За интриги и буквални манипулации прокуратурата работи но не и за важни за хората дела

Зали четеш, че е "извадка"?

За наказателно дело (със затвор) се повдигат обвинения само от прокуратурата. Така че питай Гешев!

Това да каже лидер на политическа сила че друг политик бивш зам. председател на народното събрание е предлагал подкуп и за това има свидетел депутат .... ако това не провери прокуратурата какво да проверява. Тия не може да лъжат постоянно, трябва да има последици за всяко такова заявление. Сега като съберат доказателства ще стане ясно кой е лъжец. Такива неща не може да се толерират. Така се разпада обществото и доверието в институциите.

Разкри "извадка", много удобно, а всъщност одитите са публични, нито са засекретени, нито укривани. Я кажете нещо за Баташки, така де, като сте почнали от А, кажете и Б

Асен Балтов кога?

Допреди няколко години работех в една общинска болница. Та идва циганката с надут корем да ражда. Нямат право да я върнат. Онази ражда и на другия ден заминава. Ни пари от циганката, ни здравна осигуровка! И разходите - в загуба.... Те така.

Какво правим, когато не можем да управляваме здравната криза? Мътим водата и плюем по предишните за да може да отклоним вниманието от себе си. Това е кацаров!

тези наистина искат да приватизират болниците, не пушете МЗ, а Кацаров, плюс задачата им на правителстовто е да отстранят ГЕРБ на всяка цена и после другите олигархични партии да поемат управлението на чисто, организирана мафия стой заедно с Радев не е зад Радев, Радев е ипълнител

Поредната партенка ... що не казвате на колко процента лихва са "неизгодните заеми". Що като знаете, че са неизгодни не сте преструктурирали нито един заем? Що дори не сте започнали такава процедура? Като цяло няма нищо странно че болниците в условия на пандемия харчат повече. Едно конкретно обвинение ако имаха щеше да има дело в съда .. но нямат.

Бооц, Ботоксче :)

Затвор кога?????

от известно време Докторите казаха, че няма да връщат болни, защото те са болница, а не търговско дружество, като частните болници, един вид си изпълянваха хипократовата клетва, сега Кацаров има задача да приватизира болницата и успешно създава скандали с цел изцяло поглъщане на голяма част от здравните ни заведения, той е Бил Шеф на НПО представящо интересите на частните болници

Хахаха, тъп , та вдлъбнат.

Кога най-накрая ще вкарате тези откровенни престъпници в дранголника ?!?? Че този и министър го направихте ?!!? Онзи банкянския боклук и премиер го направихте ,че го търпяхме 3мандата ?!?? До кога ще се доказват престъпления и престъпниците ще се разхождат нагло на воля ?!! Физкултурника даже собствена партия си направи ...абе въобще нямам думи ....Местан хора уби ,в турското посолство се кри и тои лидер на партия ?!!?

Глупав герперар

Защо гроб си отиде и то завинаги. Щото нямат мярка в кражби, в плюене, в простаклък и т.н.

Не,пасивен е.

следващия път ще ви обеснят, ако нямаш кинти, няма болница, това е посланието на Кацаров, който е шеф на НПО предстваящо интересите на частните болници преди да го назначат за Главен Приватизатор на Здравната Система, под титлата министър на Здравеопазването

Дебил, ако нямаш какво смислено да кажеш, си мълчи. Селски дебил.

Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти.... Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ..... Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.