МВР пусна фоторазказ за бягството на затворниците

Двама лишени от свобода осъществиха бягство на 3 април 2018 г. от Централния софийски затвор.

Обратно в новината

Коментари - МВР пусна фоторазказ за бягството на затворниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ИСКАЙТЕ ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, а на НАЕМЕЦА, КОЙТО ГО Е НАЕЛ ДА УБИВА, Туриера вина няма, НАМЕЦА, който го измъкна от затвора и в замяна наемеца у бобов дол затвора, а избягалият куриер изпълняваш нечии поръчки, страх ме е да не ме ударят, най-много знаете

и не вервам на ушите си. Къде е оня психолога/психар дето се бори за телевизионно време и "преследвал" бегълците? Тоя "беглец" си излиза най-спокойно и не се вижда някой да го преследва, изобщо! А какви ги издрънкаха досега, особено оня "херой" психопата, опс. психолога или как там беше.

Господарите на ефира ряпа да ядът пред мвр и правосъдното ''шоу''..

На тия май им е малко резила та сега и ще си го филмират за да не го забрави някой:(((( От много години ченгетата са във долнопробно ''филмопроизводство''....

По данни на полицията 240 агресивни депутата е възможно да са въоръжени и да окажат съпротива!

Тия мързеливи тумбаци от охраната само се чудят как да се заврат някъде да спят по време на 24 часовото дежурство, за да могат после да са отпочинали като ходят някъде на частно през трите си почивни дни. На всичкото отгоре и заплатите им увеличи Мутрата преди две седмици за да им запуши устата и да не го излагат пред чужденците, а какво дават насреща- мързел и корупция!

Не съм заинтригуван!

Пак добре, че не са били с автомати :-)!!!

Хайде и едно фотоалбумче подарък за Боко!!! Да разучава, че някой ден може да му се наложи да бЕга по тези коридори!!!

- С малко багаж бягството е по-лесно Сн.: МВР - MВР или вие написахте това малоумно заглавие ?! КОЙ дебил бяга с багаж от затвор ?? При положение че вътре имаш чифт напикани гащи и 1 стари маратонки ? Малоумна история сте, ако мАсква ви спре парите ще фалирате до 2 дни..

Хубави снимки! Предлагам да ги предадат на оня музей в Дианабад - на строителите на соца, мисля че се казваше...

ИДИОТИ!!! Да хващат престъпниците, няма какво да разказват!!!

Направили възстановка. Другите затворници с интерес наблюдавали и накрая благодарили, било много нагледно и си нахвъляли някои идейки ... :D :D

Бре, безплатен фитнес има според снимките! Нашият тук в квартала е платен на час. Сигурно и храната им е безплатна! Че и отоплението! Ми то си е направо на далалавера да си вътре!

Ми бегай да се уреждаш за централния тогава.Ако искаш ще ти ходатайствам.

Sm3hurk0

нали имате камери... лицево разпознаване...номера на коли четат... А да Ви пикам на скапаната техника, само парите усвоихте !

Алооу, гу-жа Министърката, да не сте от фамилия ЦИНЦАРИС? Много се цинцарите. Дайте достойна парична награда и бегълците ще бъдат докарани на крака. Вземете от ДМС на вашето министерство -отговорно за случката. Източете някое НПО, като начало Зелените. Отменете Пимп-разходката до Северния полюс за да гони Дед Мароз.

....За пимпира са прав....от както е ръгнал по южния полюс е изпрал поне по неколко милиона/годишно и камбата му е станала,като на бай Спиро....кварталния алкохолист от кварталя и на бившият министър на културата.....с не българско име...

за тия трябва "новичок" и проблема е решен

Toй новичокът го видяхме колко върши работа.Но пък електрическият ток не е само за пържене на яйца...

Алоу, хахаха! А ве нали бегълците са стреляли с пистолет. Останали са гилзи, анализирайте ги какви са-бойни, газови, халостни? Къде са куршумите? Или, да не се окаже , че никой не е гърмял и изстрелите са измислица за оправдание--колко опасна е била ситуацията, че охраната се скрила в дън земя и наоколо. Да не се окаже, че пистолетът е гумен или надуваем Дайте награда 300 бона и до ден -два ще ги докарат.

Добре изглежда този затвор, не знам защо са избягали. Четох някъде, че издръжката на един затворник ни струва 300 лв на ден.

Гледах фотосесията и от другите сайтове. Да им завидиш на затворниците: уреди за фитнес, глезотийки... и всички по къси панталони, а ние мръзнем, че ни е скъпо парното! И само двамата, решени да бягат, са с дълги панталони. Елементарно, нали уотс...

Ами издръжката им е по 1000 лв месечно, а те могат да си четат НПК, да пишат жалби до Хелзинския комитет, да се оплакват че в лавката има само вафли....

А персонала около и над тях, стигайки до кака цеца, колко ли още лапа на месец?

навън живота е доказано, че вече е много по-суров. Нали казват, че издръжката на един обикновен човек трябва да е 580лв. за елементарните му нужди - на мен заплатата чисто е 500-550 лв.

С повече въображение може да си представите филма - центъра на София, затвор, един въоръжен -охрана, двама по анцузи тичат с електронна игра в ръката, нож, пистолет, Лара Крофт се хвърля след тях и крещи, един надзирател тича ама се скрива зад дървото. Двамата се качват на кола и пред смаяния поглед на всички по улицата - изчезват. А надзирателят си размахва.....палката.

не е палката, а оная си работа.

А комикс няма ли да пуснат скоро?

Бе ,тва мол ли е или затвор? Що не избягат от щатски затвор с оранжеви униформи,,че чак и далтонистите от края на града да ги видят!

какъв е този затвор, в който затворниците се разхождат по анцузи и с маратонки, т.е. цивилни дрехи? Няма ли оранжеви униформи, ел. гривни и пр.?

Ще пуснат и кнжка с гатанки за децата в детската градина. Мечо пита Прасчо:"Каква е тази непревземаема къща -крепост, в центъра на София от която гостите бягат посред бял ден , а стопаните се крият зад дървото?"Гатанката трябва да залегне като въпрос за приемане в Юридическия факултет и за Държавен изпит в ЮЗУ.

За тези които се затрудняват с отговора е осигурено място за факултативно обучение в Групата , която носи овес на Коня на Цар Освободител.

Ц.Цачева (ЦЦ) се опитва да надмине Ц.Цветанов (ЦЦ) по малоумие с тези "филми"

Не ви ли е пак Путин виновен за бягството бе ?

разбира се, след като се опита да отрови двама в Англия, сега помогна на двама ад излягат в България!

Нема така вържава, нема такава полиция, нема такива затвори!!!

има - в България

И затворниците и охраната, в случая ... са най-малко виновни ... кучето скача според тоягата!!! Виновна е държавата, институциите, управляващото правителство ... а кой ги избира - ние, значи ние хората сме виновни, щото ги търпим и храним ... без да имаме изисквания и претенции към тях. И те се самозабравят ... но, хората са казали "Пази се от гнева на търпеливия" ... натам отиват нещата ...

заради тая идиотия, Боко и цялата пасмина около него трябва да се изметат незабавно.

ССССС ММММ ЕЕЕЕЕ ШШШШШ ННННН ИИИИИ ЦЦЦЦЦ ИИИИИ!!!!!

кой? Ц.Ц-ва или Ц.Ц-нов? А може би ББ?

Като гледам как МВР-то, търси такива опасни и въоръжени избягали рецидивисти, вече трети ден, дали да им имам доверие, че ще се загрижат ако ми откраднат прасето и искам съдействие и да намерят айдука?!

МВР ще си го хапнат и ще ти кажат че Путин го е пренесал сам през границата в Кремъ, и маа яко пръжки с лук от твоето прасенце/:)))

Путин прасета не краде, ние русснаците превземаме само територии, вашата скоро ще е наша Задунайска Губерния!

Някой да вижда затворници на тези снимки? Аз виждам някакви граждани. Ако искате да видите затворници и как изглеждат пуснете в ютубата затворите по света. :)))

Лошото е, че не се виждат и полицаи! В истинските държави, би трябвало да има блокирани входове и изходи на градове, полицаи с калашници да щъкат натам-насам, проверки, търсене, издирване и пр. акции - а аз имам чувството че тия чакат избягалите сами да им се покажат!

Еееее празници са, не им разваляй на полицаите кефа сеа.

Къде е фоторазказа, има само три снимки.

Е това е разказа, сам да си го измислиш. Иначе дебелия полицай требва се измъчи от размисли.

Стига с тези джендърски организацийки като БХК и Отворено Общество. При есктремни обстоятелства трябва да има извънредно законодателство. България от 29 години се намира в икономически геноцид, затова трябва извънредно законодателство. Такива като тези двамата, убийци, изнасилвачи, грабители - по бързата процедура - разстрел, ще действа превантивно за останалите. Провинил се корумпиран охранител, полицай, доктор, политик, прокурор, съдя - веднага на топло при другите престъпници. В крайна сметка не трябва сляпо да се следват директивите спуснати от ЕС. Малко суверенитет няма да ни е излишен.

Много добре! А сега след фоторазказа да пусне и документален филм. Като не е направено каквото трябва преди и по време на бягството, поне да се направи нещо пост фактум.

Вече са се изнесли от София след великото преселение от вчера и днес.

Някои си ваканцуват,а електората да бди?!

ВЪЗМОЖНО Е ДА СА ВЪОРЪЖЕНИ - ами те бяха леко въоръжени, но след като ги е чакала кола и имат помагачи, вече са въоръжени до зъби. А може и вече да са излетели нанякъде.

Не може със сигурност са извън България. Всичко е било организирано.

Да ве, вие ги пуснахте и такси им викнахте , сега гражданите да ви вършат работата!!! Мнооо сте нагли бе!