Главният секретар на МВР ще се назначава с президентски указ

Парламентът прие окончателно промените в Закона за МВР и реши главният секретар на ведомството да се назначава с указ на президента.

Обратно в новината

Коментари - Главният секретар на МВР ще се назначава с президентски указ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоа е ентелегентен комунист има и часовник ....

Не е достатъчно - трябват и очила с рогови рамки. За предпочитане - розови.

За това ли е увиснал като попикано мушкато..

ТОЗИ МАЙМУНОПОДОБЕН БОЛШЕВИК БЕШЕ НАЗНАЧЕН ОТ ТЪСТА СИ (КАМЕН ПЕНКОВ) САМО ЗА ДА УРЕЖДА ПОРЪЧКИ (МИЛИОНИ) ЗА ЧАСТНАТА МУ ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА. АЙДЕ, ПРОВЕРЕТЕ КОЛКО СЕ ЗАМОГНА "СК....О" ПРИ "УПРАВЛЕНИЕТО" НА СЕКРЕТАРЧЕТО! ПРОВЕРЕТЕ И КОЛКО ПРОПАДНА МВР ПРИ НЕГО!

ЛАЗАРОВ Е ГЕРОЙ. ПРОВЕДЕ УСПЕШНО БИТКАТА ПРИ ЛЯСКОВЕЦ, В КОЯТО СМЕЛИТЕ НИ БАРЕТИ ПОБЕДИХА КРЪВОЖАДЕН ЛОВЕЦ И МАЙКА МУ - САДИСТКА САМО С ЕДИН УБИТ И ТРИМА РАНЕНИ... ОЧАКВАМ СКОРО НЯКОЙ ЧЕРВЕН ИДИОТ ДА СЕ ПРЕЖАЛИ И ДА МУ ПОВЕРИ ДА ПАЗИ БОСТАНА МУ..

На всяка цена трябва да се изгони троявския кон на оргонизираната престъпност в МВР.

лазаров е супер професионалист и след героична битка на пияните му командоси с петко от лясковец и маика му същите извикаха линеика и се предадоха , също така малко не му стигма да хване и петко сертов които бе избягал от жена си

Като докопах властта от ГЕРБ първата ми работа беше да отрежа омразния ми Плевнелиев от правомощието да назначава в ДАНС -а и МВР -то, помните ли тролчета - изроди мои? Като башибозук вилнееха моите БАШ тролове в парламента и службите. Да ли ще доиде време пак да определям правилата на играта? Искам всеотдайна работа от вас тролчета, за да можем да ошашавим балъците да гласуват пак за мен ( без значение БСП, ДПС, ББЦ, АБВ или Атака кой колко). Да видите тогава какви закони ще изкова пак....на Пеевски ще ги дам да ги пише отново а ха хаа

Но не изпадай в такива тъмни мисли и желания, че душата страда... Все пак тя е жена и иска внимание и грижи...

Аиде живота е кратък време е някои друг да опита. На тоя нобит му изтече времето.

Как дошъл, така си отишъл !

За пореден път се прави закон за конкретен човек. У нас нито едно правителство не си е изкарало мандата , защо всеки сульо случайно станал министър да може да сменя професионалисти, които са много по-дълго от него в системата? Вижте този на външните работи, военния, на енергетиката, .... все калинки като балеринки. Трябва да има защита на професионалистите, а не на случайните калинки.

Боже, към какво "намерили път" !?!?!? Велики народни пастири, повели народа и "намерили път" !?!?! Да сменят един общо взето добър държавен чиновник. С някой по-добър, вероятно ?

Ficho

Добър? Ти къде си живял последните две години...

Нови 16 млрд. заем теглен от герб и сменят шефовете на МВР с техни хора ! НАРОДЕ ???

Стадо овце, на които се подхвърля една тема, за да отклонят вниманието им от това, което не искат да се забележи.... Това ли е проблема на България- цял парламент да се занимава с промени на закони заради едно лице. Реформа след реформа, няма що. Гола вода!

мда, стадото не вижда 16 милярда заем и блее развълнувано по МВР.

Май се подготвя почвата за ББ като президент. Започват да се делегират странни правомощия на Чехльо.

Хайде Лазаров, хайде :)))

За секретар на мвр, 10г. професионален стаж! А Станишко, стана мин. председател, без нито един ден, трудов стаж!

Правилно е министъра да си избира екипа! Въпроса е, че при нас всичко е на политическа, а не на професионална основа! Лазаров така и не блесна с някакви особени заслуги, но предишния лигльо Калин Георгиев, беше абсолютен некадърник, както и цялото правителство на Тиквата!

министрите да не би да са аполитични...а?

Лоша работа тролчета, лошаа...моето момче Светльо го бях бетонирал на поста заради вярна служба към Опорна точка. Май ще го махнат. На кого ще се обажда сега Барека?

Общото м/у всички постове в държавата е, че се оглавяват от престъпници. Няма да забравя, как ДАНС не казаха за арестите на разни боклуци, защото нямат доверие на никой. И после как им дърпаха ушите, та чак и оставки искаха. А реално ДАНС не никакъв фактор, и е една доста слаба организация. Което ме кара да се замисля, колко време ще я има държавата България ? Мисля, че няма да е много !

това момченце сигурно знае ако ли не ,сие негов пропуск ВСЯКО ДЕИСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕИСТВИЕ НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ Е ПОДСЪДНО .подаи оставка за да те осъдят спокоино

още някоя административна длъжност няма ли да се открие в МВР? Щото и без това администрацията е малко раиш ли. Зам. министрите дърпат пишки ли кво правят?

То да беше нашият Президент,като Президент,а той Мърша,какво ще назначава тая Ирланска Пастирка,като той самият е толкова некомпетентен че трябва той да си ходи.

Пич, какво е Ирланска пастирка?

редишно прераждане на Чехльо.

По-големи некадърници от него са само цацаров и диневото дебилче.

Марш навън червен боклук

Най-после; това беше последната длъжност, която да не е под контрола на ГЕРБ. До следващите избори, когато рулетката отново ще се завърти....

Главният секретар на МВР ще се назначава с президентски указ Отече в "канала" сегашния главен секретар.

С.Лазаров ,...поредноият Бг-еничар ,на ДПС .

132 +3+4 прави139 . къде са останалите ? стачкуват ли ?

Не за гъби във Гората,както сега си гласуват законите със такова мнозинство,така си нагласят и изборите също,всичко е като Костинброд.Четворната Ламя е неударжима във момента само искат да крадат както винаги,и затова Агент Буда толкова иска да се върне на власт,за да си оправят законите,за да не влизат във затвора,пример Цецо Крадецо Шестака.

Kalin

И така до следващите избори;-)

Тиквата отсега си постила, като стане президент да коли и беси.

таман се осефери и взе да мисли и говори с нормална скорост и хоп смяна. В бг не учат по университети или учат виф и после се учат на живо...а това си е най- скъпата форма на обучение и резултата ще е винаги в евродоклада

твърде тъп е за този пост, даже не може и да се усъмни в това как дс. го ползват като гумена кукла

За президента ли говориш ? Ако да - съгласен!

като гледам колко си умно и как се сещаш за кой става дума... не е истина колко е важно с какво си съгласно

Подслушването в България не е нарушение на закона. Съдът оневини всички обвиняеми по делото за незаконни подслушвания организирани от Цветанов. Дори унищожаването на специалната техника за да се прикрият следите не се се счете за престъпление! Защо сега се вдига ненужна пушилка? Съдът вече си е казал думата ..... ПОДСЛУШВАНЕТО след Цвинокио вече Е ЗАКОННО!

И кво да гледа ВСС .... Цвинокио го освободиха щото не сме били във война .... е тогива сега кат не сме във война кого ша обвинявате....

Тържество на ГЕРБ! Защо в закона не написаха и пълен доживотен имунитет на Цветан Цветанов! Неприкосновеност от български съд!

Един човек,който си върши работатавъри не се интересужа от партии и него искате да махнете,защо?Когато човек е свестен и си върши работатаб е лош,засрамете се!

Никаква полза от тези агенции, защото те НЕ са независими! Те не могат да контролират нищо, не могат да пазят устоите на държавата от външни набези, защото са партийно подчинени. Няма никакъв видим ефект от работата им... Нека да покажат отчетите за свършената работа... ГДБОП-хоп-троп ДАНС-транс БОРКОР-борчвор и всякакви други служби и службици пълни с охранени чиновничета, дето само папкат и слушкат...

Осъждам този герберски пост и съм дълбоко възмутена от намеците ви! Само за последните 3 месеца ДАНС заловиха десетки литри нелегален домашен алкохол, а се говори, че са по дирите и на цели каци с кисело зеле без бандерол!

Според мен Парламентът извърши противоконституционно действие с промяната на ЗМВР. Прехвърлянето на изпълнителна власт на президента, който има представителни функции и най- вече като обединител на нацията е политизиране на длъжността президент. Затова смятам, че параюристите в НС за пореден път показват своята класа..

Ясно е , че мутро-милиционерщина се връща с пълна сила.

Българското гражданско общество, голямо или малко, без значение в случая, ще отдъхне най-сетне. Този смешен и вреден индивид, сторил толкова пакости, оплют, ведно с министър Цветлин, си отиват! Това е радостната новина -макар и закъсняла! Каква държава сме?! Идва ново правителство, и да не може да смени един секретар на МВР, нищо че се нарича главен! Къде го има това по света? По Америка ли? По Африка ли? По Азия ли? Къде???? Да го махат, час по-скороКойто и да дойде, ще бъде по-подходящ от този изкривен индивид, говорещ повече от неубедително и смешно, сякаш в главата си имаше само натрапчиви мисли! И никога повече министри като другаря Цветлин, никога повече жалки и натрапчиви главни секретари!

Еееееееееее, друго си е да е Цветан! Пък ако е и Цветанов цена няма! Ако и да е осъден за зулумите в същото това жалко МВР!

Първо трябва да се изясни статута и значението на правото на Президента да се политизира и да се меси в изпълнителната власт, а след това се занимавайте с личността на конкретното лице. Все пак е добре да знаем, че не главният секретар е бавачката и пъдаря, който изпълнява провалените операции. Главният секретар обира последиците от некадърната дейност на други и затова не е добре да се дава на президента да го назначава.

Скроиха му кюляфа на този все "нищо незнаещ" клатику--ц. Пълен парашутист, оставен в тила на врага. Ами сега? Изоставен от своите, къде ще отиде? Къде е Овчев? Къде са останалите, които го крепеха на стола?

Парламента е превърнат в място за междупартийни войни, а не е място където да се кове държавност. Жалка история! А народа си го хем доят, хем стрижат!

Войни? Сговори за грабеж, а не войни!

Сега вече ще може да сложат една тъпа ГЕРБОВА кратуна, това момче поне бе свястно.

Аз да питам - около 100 депутата се губят в това гласуване... Къде сте бе хубавци?! Що не сте на работа?! Ма... ви изедническа.

"Ние сме в пауза" : И в паузите да се пее!

Вленядрислиева, От сега нататък, само с жълто нагз ще че фръцка, у нас и по чужбина? #баба Тодорка пс: Длъжна бех да го спомена, Боко, дръш го искъсо!

Четете...гусина вПлеВнядрислиева, бТ

Мисъл е паднала,ей,голяма мисъл!

Шило

Не, че ми пука за Лазаров конкретно, но тези екдперименти с МВР трябва да престанат. Тази система се нуждае от сигурност и спокойствие, от ясни цели не за година-две, а за 10-15 напред. С тези кадрови кадрили нищо хубаво няма да се случи. Расте недоверието, страха, неизвестното...

Вучков/Цветанов предлага нов главсек със сериозна кариера в МВР, във ВИС, СИК, при братя Галеви, при Маргините, при Пашата и при Митьо Очите, при баретата.

Тези всичките, които си изброил са кадри на БСП.

Боко беше назначен за главен секретар от Цар, защо сега да не се назначава от Президент?!

Защото и в двата случая резултатът е плачевен!