Коментари - МВР за убийството на Пейо Пеев: Може да има още задържани и кръгът на обвиняемите да се разшири | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъщата ........., която не би могла да убие без помощта на дъщерята!!!.... В затвора до живот, без право на замяна И ДВЕТЕ! Да има някакъв шанс тези деца да израснат донякъде по нормално!...

Яз мислим дека срещу Пейо е имало заговор от едно поне триста-триста и петдесет души. Кво им е направил не знам, ама много са му набрали.

А къде са мъжете на трите богомолки? Всички ли са черни вдовици? Бащата на Габриела, дядо и....къде са тези хора? Много е съмнително всичко около тези кукувици. Явно са някакви мъжемразки, ще е интересно да се проследи назад какво се е случвало в семейството им. Защо не е родила от някой донор, като не е искала бащи в живота на децата си? И като капак на цялото мъжемразство лудата има две момчета...

Да спрат по телевизията да ни обясняват колко интелигентни и образовани са тези две убийци-майка и дъщеря -ГАБРИЕЛА И КРАСИМИРА!Това не ни интересува нас,а справедливо наказание да имат !Дано никога не излязат от затвора защото и други мъже ще убият тез двете мърши!В ЗАТВОРА ЗАВИНАГИ!

Е колко интелигентни да са , като убийството е извършеносупер непремислено и немърливо..Интелигенти не са, образовани - спорно. Безскрупулни, нагли, алчни, брутални, с комплекс за превъзходство и явни социопатии и азстройста на личността, да със сигурност!

Абсолютно, и трябва да бъдат изведени от обществото ЗАВИНАГИ , т. е . доживотен затвор без право на замяна ! За да могат тези деца да израснат донякъде по нормално, И ДВЕТЕ трябва да изчезнат от живота им!...

Затишие два дни. Или може би, лунно затъмнение? Едно е сигурно - фанали са се за палците в момента кой/и ще обере пешкира...

Доживотна присъда на тези две кучки майка и дъщеря!!Да не видят никога деца ,защото не могат да се грижат за тях,и да не видят никога мъже,защото ги убиват!!В затвора завинаги им е мястото!

Срам ме е , мъчно ми е , гадно ми е Това е някакъв кошмар И дебелата кукувица даже е на свобода…

Защо е пусната да си гледа децата,като децата вече са дадени на нормални хора,гадно правосъдие,защи не я върнат пак в ареста

Тия дето завършат Харварт,все сачми ли имат в главата,тия пп са опасни хора

Лицата Бойко Борисов, Николай Младенов, Екатерина Захариева, Соломон Паси, Румяна Желева, Надежда Нейнски, както и кметът на Бургас Димитър Николов НЕЗАБАВНО да излязат с официално обяснение на следните въпроси: - Участвала ли е някога Красимира Трифонова в канал за наркотици и трафик на проститутки от Тайланд към Европа? - Изпълнявала ли е някога Красимира Трифонова мокри поръчки? - Работили ли са някога Красимира Трифонова и дъщеря й Габриела Славова като вербувани елитни проститутки с цел компрометиране на влиятелни личности? - Клевета ли е обвинението на Красимира Трифонова срещу Камен Величков за сексуален тормоз и защо унивиненият Камен Величков бива отзован и никога обществено реабилитиран? - Какви длъжности изпълнява Красимира Трифонова във Външно Министерство след закриването на посолството ни в Тайланд? И срещу какво заплащане? - Била ли е покровителствена Габриела Славова в назначаването й Директор отдел превенции и младежки програми в Община Бургас? - Какви са критериите, по които Габриела Славова и майка й Красимира Трифонова биват настанени в луксозно общинско жилище? Кой плаща за извършените ремонти? - Как Красимира Трифонова си позволоява да афишира своите връзки с влиятелни лица? Защо Красимира Трифонова и Габриела Славова си позволяват да унищоват физически и психически невинни лица без никакви последствия?

Хубави въпорси , ама махани това за "елитните проситиутки" щото сме им виждали снимките на тия двете ;)

тайландски масаж

Всички тия са за разстрел, но и затвора ще им е подходящ.

Доживотен затвор и принудителен труд. И да поемат разходите си в затвора. За храна, квартира (килия), обслужване (надзиратели, чистачи, готвачи), вода, ток, отопление, данъци. Не може да живеят на гърба на обществото. Не може то да ги издържа до края на дните им в затвора.

Канал за трафик на проститутки от Тайланд към Европа, да. Но за наркотици - твърдо нье. По-скоро белото е от Европа към Тайланд. Щото Тайланд е една от 53-те държави по света, в които има смъртно наказание и там трудно се навиват да произвеждат бело. Там и за трафикантите е лошо положението. Буцинката как ли ее вършал яко с белио прашец, по посока Тайланд, ехее... Иначе въпросите са екстра. Оная дъртата фампирка като я гледах как мощно опъваше отзад едва ли е сефте да трепе, както и по-младата бръмчалка... Отпадъци.

Сигурен съм, че накрая мотивът ще се окаже някой имот. Тези хора в този град в главите си нямат друго освен имоти и пари.

Прав сте! Само за апартаменти говорят. Тази дума е най употребяваната. Пълен дебилизъм

Навсякъде забъркват Васил Божков, каквото и да стане у тая държава, все за Васил Божков се присещат. Тоя свестен добър човек, защо решиха у всяко престъпление да го набъркат?

тя иска статут на самотна майка, но ексдепутатът предявява претенции за бащинство, затова е и бракът, напълно обмислен, за да припознае децата и да си имат редовен баща, след това става ненужен и тя отново е самотна майка, планирано убийство

Пейо, Пейо, Яворов да беше нямаше толкова да пишат за теб.

Дядо,дядо- хем си сенилен, хем си дебилен

Дядото

Не ми се катери по бастуна. Твой Пейо е получил каквото е заслужил. Сам си е избрал изгората, сам й се е натискал да се женят, сам е обикалял като бит помияр за това копеле, което бог знае чие е, оставил се да го упоят, оставил се на две жени като скумрии да го удушат - ами то всеки от акъла си пати. Кво сега, да ревна да рева за този малоумник ли? Какви читави хора умират, нас тук ни занимават с някакъв бавно развиващ се. Да ги осъдят коврите на по 30 години и да се приключва. Баси и "Робинята Изаура" стана!

Като цяло си прав прав си май ДЕдо. Но поне малко уважение към смъртта

Относно убийството на Трактора, че е замесен Черепа се вижда отдалеч. Прекалено е , за да е съвпадение: Черепа се връща един ден след като е убил главния си враг и виновник да го погне държавата. Вероятно Трактора добре е съдействал на службите относно Черепа.И за съжаление , или просто карма , никой не знае защо е бил прекалено сигурен, че Черепа включен в списъка Магнитски и приклещен В Дубай от Интерпол - полуунищожен съдебно, финансово и психически не го застрашава с нищо, но …… Трактора е трактор, но очевидно не много предвидлив, а Черепа очевидно превъзхожда всички престъпници по ум и гениалност. И гаранция , че с 90% ще се окажа права Но Черепа няма да могат да го осъдят за това- прекалено е хитър, умен и гениален в организирането на такива неща. Това не са онези тъпи изтрещели псевдо-политико-дипломатки да удушат човек на оживена улица, без да са наясно, че е пълно с камери и убийството им ще бъде зарегистрирано И че после всички камери ще засекат маршрута на колата на убития до Витоша, където са пробвали да запалят колата . Тези двете хем изтрещели психясали, хем урви , хем и абсолютно тъпи и прости. В.Б е играч от класа и хубаво е обмислил и дирижираш убийството на врага си. А не като онези тъпи ( да не казвам какви, че да не обиждам детеродния орган)

Че Киро е праскал и тия двете

Или тия двете него са го праскали щото са по-мъжествени от него.

Бах мааму кв.Изгрев трябва да бъде изолиран с три реда бодлива тел,там само луди с голямо самочувствие.

Ни фанеш за uq нас, от Изгрев. Пернишки мангал...

След показанията на кучето, колегите работят усилено по версията за самоубийство

Някой дава ли си сметка, на какво прилича това, да пуснат убиец да си гледа децата, които правораздавателите не знаели къде са. Тази страна не е кочина, нещо много по-гадно е.

Не какъв да е убиец, а такъв, който е убил бащата на едно от децата. И е направил самопризнания ... Да убиеш бащата (и да гледаш детето му) е далеч по-недопустимо от това да си убил някой външен за семейството поради някакви си причини (като финансов/имотен или друг спор).

Съгласна съм. Дали полицията наистина следи внимателно поставените под домашен арест, или разчитаме на "гривната" и честна пионерска, че няма да излизат? Прокурорският син от Перник сам си призна, че си е излизал навън, когато и където пожелае. И точно от арогантните му обяснения го хванаха случайно, иначе можеше и никой в полицията да не разбере. Иначе поставени в ковид-карантини преди няколко години ги следяха по-строго и от престъпници.

МВР продължава да крие какво се е случило с бащата на убития. Проследил го е, видял е Габриела да се качва в колата, и после? Да не се окаже, че леко прикриват точно него? Говори се за двама мъже - помагачи. Нещо за тях? Няма! Това е подходът за манипулация на общественото мнение! Пускат ви малко информация и ви оставят да си фантазирате. Накрая изненадващо след 10 години съдът стига до заключението, че няма достатъчно доказателства и обвиняемия е пуснат. Дори в нередки случаи после България бива съдена в Страсбург. Най-пресен пример е историята около Нексо. опитаха се да овладеят компанията на база скалъпена история и сега ще платим 3 милиарда.

Що за мисъл? Какво сега - и бащата ли е участвал

Не! Почвай да мислиш! Въпросът е каква е ролята на бащата в цялото нещо! Ето ти си един промит мазък, който не може да чете и разбира :)

Помощ за укриване на колата не е същата вина като да убиеш някой. Ама сега ще обвинят и извънземните само и само да оправдаят истинските виновници. Протакат за да се забрави случая.

туй грозновато и тъпо цигане-бабето Красимира,явное успело с татювите дебели връзки в ДС и Камасутра,инак нема обяснение как на 24г консул в Тайланд коли и беси.

Да бе Пейо сам се е задушил а другите са му помагали от "добро сърце".... Могат да извъртят неща както си искат, били сме свидетели и друг път.

ред за тия подмянаджийски светила във форума на хардуеристите. Няма такива мазни отрепки.

нещо яко се умълчаха там в любимата си тема политика. Любимците им излязоха крадци, мошеници, измамници с имоти, удушвачи и обратни депутати.

Мен убийството не ме изненадва, нито шокира. Но самото съществуване на човекоподобното, което се води дипломат, това ме озадачава. Това е някакво маймуноподобно, което цял живот е било тотален паразит. Непрекъснато е предизвиквало скандали, тормозило е много хора. Отдавна е трябвало да му турят ножа.

чадо, не мож си престави връзките на татю Красимирин.,Туй бабе е назначено на 24г за консул в Тайланд ,тъпо,грозно и неуко,върти на пръста си цялото ДС.Тва не става с красота и ум синко ,а с ДЕБЕЛИ връзки и яко Камасутра.

Напълно сте прав! И аз от това се шокирах най-много - такива нейни деяния започнаха да изскачат изведнъж от миналото, а МВнР чак сега само я уволнява, но като че ли друга отговорност няма изгледи да търси... Много неприятно усещане има човек от такива истории. Какво чакат да се случи, за да вземат мерки, да съдят техен служител за убийство ли? Това са хора, представляващи България навън. На какво ли ще ухае, ако се разрови по всички наши посолства по света? И всичките те се издържат с пари на данъкоплатците (какъвто е и убитият Пеев, и почернените му родители, и Минков), но делата срещу тях се гледат при закрити врата, защото.. Защо, всъщност?! Дано не потулят някак случая. Трябва обществото ни да има повече контрол.

Умнокрадливите ще се избият. Оставете ги.

Демек ще замажат и тоя случай!