Жена падна от мост край ”Витиня” заради селфи

40-годишна жена е загинала на място, след като е паднала от мост в района на тунела "Витиня", съобщиха за Дир.бг от Областната дирекция на МВР-София.

Обратно в новината

Коментари - Жена падна от мост край ”Витиня” заради селфи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

встрани от темата: ....Светослав Стойков, който изрита бепричинно жена в метрото в Берлин и бе осъден, е бл пребит в затвора, съобщи "Билд" (Bild). Стойков е бил нападнат от другите затворници. Това се е случило в затвора "Хайдеринг". "Билд" отбелязва, че Стойков е бил прехвърлен от затвора "Тегел", тъй като там не можели да гарантират сигурността му. Стойков излежава присъда от 2 години и 11 месеца за причиняване на тежка телесна повреда. През октомври 2016 той бутна млада жена по стълбите на метрото в германската столица. Видео от случая бе разпространено в социалните мрежи и предизвика вълна от реакции и възмущение...... МАЛКО МУ Е!!!

Ох... тя и тъщата е за селфи, значи...

Явно не е била пораснала за да прави такива глупости,освен нейния човек да не и помогнал.

мажат и е помогнал, според мен... я да си направим селфи, миличко, искаш ли? от моста, много ще е яко? да, любов моя, хайде наиситна! ще го качим във фейса! а? такова още няма? е? речено-сторено. мила, застани тук точно на раба. ама гледай да не паднеееешшш....

Добре е и друга версия да се провери.

Чудничък начин, да се отървеш от жената. Всички ще ти повярват - днес е модерно да умреш, докато си правиш селфи.

А бе шашкъни от ДИР, ако аз напиша нещо като тази кретенска ваша реклама в коментар, вие ще го скриете или изтриете: "Чукам жена ми по 4 часа - Гарантирано гореща нощ Само 1 капка и твоят ще е по-корав от всякога! lopefank.club" Защо не се скриете някъде или да си направите "селфи"? Мушнали сте я тук сред коментарите?! То бива простащина, но вашето е уникум!

мъжът й дали не й е помогнал да загуби равновесие.

духнал я е!

Работи Дарвин,работи. А аз бях започнал да се притеснявам.

АКО е ИМАЛО ТАКОВА. А няма!!!!

Весел Патиланчо бутнал баба Цоцолана от моста и отпердашил към 23-годишната си любовница.. Нормално!

В Алпите хора падат и от по-високо,това ли ви е работата.Спрете поне един път да надникнате ,а не само газ и летите със 100 км/ч и колко било красиво.Обалците са под моста-гледката е супер.Това е направено от комунистите които мразите.

Това е направено от народа! Колко хора са умрели при строежа(а на комунистите на им е пукало, защото тогава са ги третирали като роби). Същото и с НДК! Провери преди да говориш глупости!

stan_posta@

Намалете малко дойчевелето. Почва да ви личи !

Николко не са умрели по време на строежа. Ти откъде имаш информация за обратното? За робите - абсолютно невярно, при социализма работещите хора се ценяха.

От 250 коментиращи до тук 90% се съмняват в показанието на мъжа и,а родната полиция/професионалисти/ какво правят,,нещастен случай по време на селфи,, не трябва ли по-сериозно разследване.

не иска да си отваря работа, точка по въпроса. Напълно я устройват приказки от 1001 нощ

Материалът е много точен - цялата информация се свежда до "най-вероятно"..". Абе, мъжът нали е жив и здрав. И веднага е дал обяснение пред полицаите....

Хора, заради едното си себелюбие, продиктувано от гордост, може да загубим не само тялото , но и душата си. Помислете преди да правите нещо.

Е как ще падне, според мен по-скоро мъжът я е бутнал. Сега ще му се размине за убийство

европата я утрепа! да се арестува!

ГЛУПАЧКА!

А любовницата му на колко е???

Селфи. 40 годишна. Не се връзват нещата.

Нека да е ясно едно нещо. Никой няма право да спира на моста и на банкета, освен ако колата му е аварирала. Самото спиране на банкета представлява опасност за живота, а заставане за снимка на парапета е тежка самонадеяност. А дали е бутната или сама е паднала или е надула главата на някого да спре, защото е смотанякът изпълнител, а тя ще се хвали колко е велика във Фейса е напълно безсмислено. Това е логичен край на втълпяваната независимост у фемини, които са полудели и нищо не може да ги спре да бъдат велики и да изживеят мечтите си.

Известно е, че глупостта в света не намалява и съответно същото важи за България. И тъй като тук населението намалява, а глупостта е константна величина, ясно е че тя се увеличава във всеки индивид.

айде сега водачът на превозното средство да бъде глобен за неправилно спиране!

Неестествен подбор.

Селфито е един вид "фотографски онанизъм".

Съжалявам за жената. Дано почива в мир. Съболезнования на близките.

Еййй ето ви лесен начин да се отървете от съпруга/та ви. Хей ти селфи и рахат.

ДА, по теория на вероятностите е много по-вероятно мъжът нарочно да я е бутнал, отколкото да падне сама. Представям си какво може да накара човек да спре колата да си прави селфи на магистралата. Следователите са КАПУТИ, но нали така им е най-лесно.

До "Областна Дирекция на МВР" София Информацията която сте дали за link Имате грешка в посоченият киломе траж.Не е възможно да е 35-я километър.Тунелът "Топли Дол",който е след тунел"Витиня" има следният километраж Начало 31+302.75 Край 32+183.15 Обща дълж. на"Топли Дол" L=880.4 m С най-добри чувства.Не че е фатално.Надявам се че съм ви помогнал,да не се правят за в бъдеще грешки.

"съобщиха за Дир.бг" Не знам кое е по-страшно, да четеш от гого, наси или хрисито...

Пропускаш...МаниWелата...

А Чалева, а? Къде я забравихте?

мила моя майньо ле, шашкънин до шашкънина

Това като нищо може и да е убийство, странно е, че няма свидетели - и в днете посоки непрекъснато минават автомобили. Иначе идиоти има навсякъде - преди три години двойка от Полша пада от висок, скалист бряг в Португалия пред очите на децата си, докато си прави селфи, и загива.

Преди време 6-тияпризнак че сте циганин беше: 6. Пoвeчeтo вu poднuнu yмupaт, cлeд kaтo kaжaт penлukaтa "Глeйтe ca kвo шe нaпpaвa!" В днешно време важи с пълна сила и за българите, постигнахме равенство най-накрая.

Секс на виадукта?

С 40-годишна кранта ли?!

ИМА УБИЙСТВО!!! Повече от сигурно е, че жената е убита! Хвърлена е от моста! Чудя се как е възможно да има толкова много ахмаци дето се връзват на тази плитка лъжа за селфито? Дали няма да се окаже, че мъжът и е милиционер, политик или някой "бизнесмен" (мафиот), който е платил на журналисти, милиционери или политици? Тази глупост със селфито едва ли ще се приеме сериозно от когото и да било.

що бе? що му трябва да я кара чак до витиня , за да я бутне? ми може с чергата от балкона да я хвърли, може и под метрото да я бутне! може в банята да и топне сошоара във ваната, може и да я бутне в асансьорната шахта! защо търсиш някаква умисъл в една явна глупащина?

Стига си давал идеи.

Никой друг не може да ти направи това, което сам можеш да си направиш! Ще почна да вярвам в "естествената селекция"!

добре де, ...бе то всъщност си е зле, ама селфито поне получило ли се е?

Толкова Коментари, за Нелепа от Простотия Смърт. ----------------- Но тук има и "Други" Коментари, на които също трябва да се Отдели Нужното Внимание - не нашето, а на Едно Друго "Специализирано"... Не съм Криминалист...

Дарвин, Дарвин, вечно ще те помня, ще те четя, дажи е след гроба.... Дарвинизмът ни учи, че де що има негодни, шантави и зашеметени, те сами ще турят грай на генетичната си верига... Това е великата логика на живота..затова нИ рИвете... !

papion

Не е много прав Дарвин, то по тая логика един циганин да не е останал.

ахаххахахаха, бахти тъпото парче, от кавали и амфетамини главата и се опразнила и освен миризма на сперманищо не е останало в нея..

Бънджи без ластик!

запечатала се е за некролога (и преди да се обезобрази).

Съмнителна история... Мъжът да бъде разпитан на детектора на лъжата.

Мери, обичаш ли селфи? От високо?

Ама да метнеш жена си от моста вече селфи ли му викат?

няма ли свидетели на случая?

.... май само телефона е свидетел и селфи-то или клипчето, на което се чуват виковете на падащата.

Ма как не съм се сетил да си направя и аз селфи с жената там?!

Ще има опашка на моста май

Май Вежди е прав.

ама Иво нее прав - не са 80% много повече са...))))

Задължително е виадукт с такава височина да бъде обезопасен. По законови наредби . Кой не ги спазва , всички знаем. Случаят е противоречив , ако е имало помощ за полета ... За леещите помия членове на отровено общество : На запад от Балканите дебилите категорично минават 90% , а зад океана гонят стотака . Съболезнования за нелепо / или умишлено / прекършения Живот.

кое да се обезопаси бре :))) от дивотия ли ? не може ...

Не може да се постигне безопасност ако хората търсят опасността.

Дебила социалист зидар говори за дебилите в партията си, така че 100% социалисти дебили да. Къв запад ти го е начукал.

А да се отпусне ли щатен пазач срещу рискуващи живота си хора? Или може би да се направи тунел на моста, за да не може никой да слиза и да снима?

нали