Вучков ще предложи кандидати за главсек и директор на ДАНС

Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков ще предложи свой кандидат за главен секретар на МВР на заседанието на правителството следващата сряда.

Обратно в новината

Коментари - Вучков ще предложи кандидати за главсек и директор на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помислих в първия момент за професора Юлиян.В последното си предаване той заяви,категорично както винаги,че докато в първия си мандат Борисов се е вслушвал в съветите му се е справял добре.Само не уточни затова ли се стигна до подаване на оставка,поради мъдрите съвети на професора.И затова си помислих,да не би Б.Б. пак е започнал да се съветва с него...и до къде ще го доведе това този път.

"Вучков ще предложи......" - звучи много смехотворно !! Обидно, "драги" управляващи, поне малка част от нас не са от "матряла" чийто мозъци къпете всекидневно и изначално ! Ние знаем КОЙ ще ги предложи и назначи безпардонно !

Да не е Иванов.

Имаш впредвид Лъчо Мозъка ??? Да, той става !!!

шефът на ФБР - да каже кой да стане главсек и директор на ДАНС. Можеше и по телефона, или да привикат Вучков и Боко в посолството, защо трябва да ни дразнят и да си затваряме прозорците? Ама сигурно имат и по-големи гадости да вършат, та затова идва на крака да нагледа помиярчетата. да им подхвърли някое кокълче и да свършат някоя работа против интересите на българите..

бг народ са олигофрени след като гласуват за мутрата б.б. къде по света бандит управлява държава.там където всеки ходи с калашников на рамо. ето това сме ние.

СЪРгея или Мая Костинбродска?Че има ли по големи мутри от тях?

Кой от двата поста ще предложат на Пеевски???

Вучков ще предложи кандидати за главсек и директор на ДАНС Това нова мода ли е , вече анонимно да ги предлагат.

А да не би пак а е предложил Пеевски ?

Вчера Доган определи новите гл. секретар и директор на ДАНС. Това беше необходимото условие за гласуване от тяхна страна за кредита. Достатъчното те си го знаят.

Когото и да сложат тези негодници, не очаквам това да бъде свестен човек - в обкръжението им такива няма. А и почтен и умен човек не би приел да работи с негодниците.

h 1

САМО Калин Георгиев !!! ЯКО момче е !!! СПРАВЯ се МЪЖКИ !!!

Един самонадеян фукльо. Ежи се като петле и умеенавреме да се спотаи.

Да,за съжаление правим това което наредят американците... Държавата отива към фалит,но кой ли го интересува... Младите ще продължат да бягат на бързи обороти......,жалко...

И къде бягат младите? Пак при американците.......ЩОТО СА ЛОШИ

Гусин министър ,познавате ли предложените?

Вучцветанов предлага главсек със сериозна кариера в МВР, във ВИС, СИК, при братя Галеви, при Маргините, при Пашата, при баретата и при Митьо Очите.

По добър от Калин Георгиев няма,няма и да има! При него и Цецо мвр беше МВР,а комунярските шайки бяха наврени на мурджо в ауспуха!

Каквото наредят братята американци, това ще стане!

+