Ново нападение над възрастна жена на улицата

Столични полицаи задържаха жена, ритнала пенсионерка в центъра на София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Ново нападение над възрастна жена на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази държава лудите по улиците са повече от нормалните. Особенно агресивно лудите. Впрочем, не е чудно след като не малко такива има и в народното събрание.

Освен лудите в тази държава други останаха ли?

Добре е здравният министър да вземе мерки за лечението на многобройните психоболни у нас. Или чакаме утре някой шизофреник или с друго психично разстройство да УБИЕ невинен човек?!? Докога лудите ще се разхождат по улиците, вместо да бъдат ВЪДВОРЕНИ за лечение?!?

А представете си, че посегне на най-святото, на народен избранник !!!

Няма ли да бъде създадена ''ФОНДАЦИЯ'' , за набиране на още по-големи средства , АМА ФИНАНСОВИ , за защита на възрастните хора? От всякакви фондации , НЯКОИ ДОСТА ЗАБОГАТЯХА ... Забогателите обаче , като Киро Японеца , НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ДЪРЖАВАТА . От милионери , искат да станат ,...МИЛИАРДЕРИ . Затова , държавата им била '' виновна '' !

Да, нали баба му е била милиардерка, та затова се чувства ощетен. Да не говори колко начетен и умен човек е и бизнесът му колко допринася за страната, дори не знам какъв му е бизнеса, но щом той се сърди на държавата, трябва да е най-малко значим за България, колкото пр. БМВ за Бавария.

Защо лудите се разхождат вместо да са в лудниците. Но сигурно ще се окае че там е местото на доста от управляваите ни

Всички тези случаи са част от плана на НОИ и Правителството за намаляване броя на пенсионерите и увличение на пенсиите за оцелелите.

Колко трябва да е тъп някой, или нещо, за да напише нещо подобно. И + си сложил.

За сега нещата са в границите на нормата, изрода бие, свестният търпи. Сложно ще стане, когато новините започнат да звучат така: Журналист застреля, нападнал го с тръба охранител и т. н.

няма костов, няма право и ред, няма правосъдие. има само путинизъм в деиствие.

Ало, Ястребовски ? Това са ''ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ'', за какви други говоришшшш?

Нееее, драги, това са си именно путиниски ценности, никъде в Европа няма да видиш да се толерира подобно нещо, напротив, видяхме какво стана там с българина направил подобно нещо - затвор на секундата. Спрете да лъжете и да преиначавате истината, а тя е, че всичко в България се случва само след руско одобрение.

Българският циганин в Германия, който ритна жена в метрото, получи 10 години затвор, без много да го питат и разпитват, къде го сърби, за да го почешат. От друга страна откачалките станаха много и се държат като зомбирани. На една откачалка ди и мине номера и става като епидемия. Така се случи с побоите по улиците и с ред други ситуации, сега изглежда, започнаха да ритат и бият пенсионери

Щом нападателката е диагностицирано луда, значи се води някъде на отчет. Сега като се заведе дело да се привикат и отговорните за това тя да е на свобода медицински лица. След, като пациентката им е доказано опасна за околните и това е предвидено в Закона за здравето, какво прави тя на улицата. Или медици или съдии и полицаи не са си свършили работата. Все има отговорни, не може да няма, след като нападателката не може да отговаря за действията си. Някой носи отговорността по закон. Стига случаите са се прекъсвали с това, че някой е невменяем, ако е така, някой друг отговаря за действията му - роднина, служебни лица. нали живеем в държава, не в джунгла. Тоя гейска герберщина неука, е.а майката на всичко.

То стана заразно- ето защо не трябва много да се показват видеа и да се обяснява как е станало.

Всички луди и престъпници са по улиците. Какво очаквате да се случва.Хора, държавата нехае. Затова пенсионерки, деца и всички нормални, носете си поне сълзотворен спрей или газов пистолет за самозащита.

това е целта. Да се всее чрез медиите максимално чуство на несигурност, за да поискаме всички да носим пистолети. Щот някой може да реши да ни ритне. Иначе нямаше да публикуват такива гупости в новините. Просто полицията щеше тихо да си свърши работата.

Днес БНР цял преди обед говори за ракът на шийката на матката и бля бя - бля и накрая допълва: За предпазване от ракът на матката на шийката е моногамията и имунизация. Питам : Защо журналистката не каза: За предпазване от ракът на шийката е ЕДНОБРАЧИЕТО и " дозирано въвеждане в организма на антигени". Та пак питам: Тази "демократична бора за чистота", дали няма пряка връзка към ширещата се и непрекъснато подхранвана агресия. Моногамията е в конфликт със "сексуалните различия и свобода на сексуалните отношения" и и казано с термин, много голяма част не разбират за какво иде реч. А пък кой ти знае що е имунизация, кажи му го директно и да търчи в аптеката . . . . . . . Тя ще се имунизира, а пък МОНОГАМИЯТА не се продава в аптеката и като не знае за какво . . . . . . . .ръгай, нещастна съм . . .

Тая била с много регистрации за кражба и унищожаване на чуждо имущество и е на свобода ??? Значи, ако си защитиш къщата от крадци и недай Боже раниш някого, си престъпник и те съдят, обаче тези джебчийки са невменяеми ??? Има Карлуково и то завинаги, щом е шизо .

И как разбра, че са много!?!?

така пише в информацията . Ти , като дознател си пропуснал текста.

Като чета някои коментари започвам да се питам какво се случва с хората. Явно този свят поголовно е изтрещял, щом да нападнеш възрастен човек се смята за нормално. Не, не е нормално- античовешко е, за морал и дума не може да става. Защото всички един ден остаряваме и по нечия логика тук щом си стар- само в къщи, не трябва да си вдигаш погледа от земята, трябва да мълчиш и да не се вреш в ничии крака. Страшно! Само се питам що тия ненормалници- в София, в Бургас и не знам още къде не скочат да ритат някой здрав мъжага,а все избират възрастни безпомощни жени. Значи не ще да са толково ненормални!!! А иначе- загубихме човешкото у себе си и така научихме децата си- да не уважават нищо и никого. И жънем гнили плодове...

При животните е така - жертвите са слабите, старите, болните, малките.... В цивилизованото ЧОВЕШКО общество е обратно - такива са с предимство и допълнителни грижи.

Едно животно е поставило минусче.

Един ден и ти ще си сред тези слаби и безпоимощни, та защо не те приспят от сега та да ти помогнат?.. Вероятно вече си писпал своите родители или вероятно са те намерили в някоя зелка и са те отгледали в детски дом.

как моге да наричате децата си гнили плодове?! вие не заслугавате да имате дори едно дете!!!!

в БГ всички направления водят надоло...

Тоталното опростачване на нацията е в ход! Честито народе!!! Мутропремиер Мутрополиция Мутроправосъдие Мутроздравеопазване Мутрообразование Мутрокултура Мутроикономика Мутрополитика МУТРОДЪРЖАВА

ЛОШ МАТРЕАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И МУТРООПОЗОЦИЯ!

Ами забавляват се хората! Чувството за безнаказаност в БГ е опияняващо!

"Опианяващо", идиотите и гадовете.

Е добре де, "опиянчаващо" ;)

мъжете само гледали?! Абе какви мъже бе, всички сме за гей-парада!И нека не ми излизат с номера, че трябва да си простак, за да скочиш да се биеш! Мъжете са длъжни да защитават по-слабите, това е интелигентно и напреднало общество !Иначе тези "гледачи"или са потенциални нападатели или страхливци!

От мен имаш плюсче, но един път като те осъдят за това, че си защитавал по-слабия, след това и ти ще пасуваш. Съдията не гледа правдата, а кой колко му е дал. Така е в България.

Това са европейските ''ценности'' , както ги нарече и Карбовски .

Нещо от себе си можеш ли да кажеш? Без да намесваш кравари, ушанки и европата, която ти е далечно и непознато понятие!

Да не са взели да плащат комунистите на разни наркоманчета да бият пенсионери ? Ако така се опитват да си върна електората - жалко, много жалко.

А тез престарели пенсонерки комуниски що не си седат дома...... хаиманосват без по трамвайте и улиците.... пречкат се на младите кадето трябва да работат. техното нее ли ела вълчо изяш ма.... като се качиш в трамвайо само пенсонери слезеш пак пенсонери ти се мотат у краката, несе издържва тава вече. да ходат навънка от един до 3 само 2 часа пррез деня да си чешът крастата

чувство за хумор.

Или не смяташ да живееш повече от 40 години? Абе, я майната ти, сбърканячка!

"Вбесена софиянка", ти нямаш ли майка и баща? Тя трябва да стоят затворени в къщи, така ли? Това не е решението. Трябва всички, не само възрастните, но и децата и всички ние да можем да ходим спокойно по улиците по всяко време на денонощието.

От коя кошара си дошла,ти злобно и неграмотно същество,дори не животно?! Преди години в София нямаше такива простотии и агресии,каквито се случват сега.Имаше уважение към възрастните хора ,като към собствените родители.Имаше загриженост към бременни и майки с малки деца в превозните средства,отстъпвайки им място да седнат.Сега младите ще те изблъскат при качване,за да седнат,завират си в ушите слушалките и се правят ,че не виждат до тях този,комуто се полага надписаното място.Или пък говорят силно по моб.телефон,да ги чуе всеки пътник в превозното средство.Как не те е срам да хулиш възрастните,които не са тръгнали по молове или кафенета,а сигурно до аптека или лекар?! Такива като теб не заслужават да доживеят до старини,защото ще се пукнат от злоба,селянка такава!

Правилно. Само използват пенсионните фондове. Смърт на пенсионерите! (дано разбрахте, че е сарказъм)

Ехо, какви са тези глупости, дето ги говориш?! Ти ли си, която ще каже кой колко време да прекарва навън и къде да ходи? Да не си нещо по-заслужила от тях? Успокой се малко, че и ти ще остарееш, и тогава ще те заритат по улицата и тебе подобни ненормалници! Между другото, със сигурност 95% от пенсионерите, които "ти се мотат у краката" са по-грамотни от теб.

ти не си затворила майка си и баща си, а си тръгнала да търсиш сметка на другите възрастни. затвори майка си и баща си у маазата ако мога да вляза в твоя тон, покажи се по телевизията, ДАЙ ПРИМЕР един вид, и тогава давай съвети

Gal

Ако 2те нападения са извършени от болни хора малко може да се направи. За мен по-притеснителоното е бездействието на околните. Особено 1ят случай в Бургас....Никой не понечи дори да помогне на жената....един мъж на спирката дори не си извади ръцете от джобовете и спокойно си се качи в автобуса....

Защото: 1. Много вероятно е той да отнесе боя; 2. Ако е по-силният - може да го осъдят. Ето затова!

Точно на бул.Мария Луиза миналата седмица една ненормалница тичаше след мен и бебето ми на 3 месеца и крещеше "Хвърляй копелето под трамвая".Ако го беше изтръгнала от количката пак ли за 24 часа само щяха да я задържат.Покажете коя е.Адрес дайте.Аз ще намеря начин да се оправи.

Докато бивши и настоящи социалисти и бивши партийни членове, дето се боядисаха на демократи се дрънкат от сутрин до вечер с едничката цел - да заграбят повече от баницата, алчни и корумпирани самозабравили се мерзавци, та докато ТЕЗИ си играят играта и определят правилата, НАРОДЪТ ще се самоизбива, ще се топи и ще изчезва и ще живее все по-зле!!! Жалко ...

Защо винаги го обръщате на политика? Тук нямат нищо общо бивши ченгета или партийни секретари. Тук става въпрос за възпитание и морал. Народът ни подивя. Децата се бият и избиват в училищата. Възрастни хора са убивани, ограбвани и изнасилвани. Това ли е демокрацията, която всички ние искахме?

Т.нар. "демокрация" - "власт на народа", е само маска на демонокрацията - власт на демоните.

Какво искатещ да чуете , че някой ще дойде на бял кон и ще Ви реши проблемите - Няма да стане ! Не си взехте поука от тоталитаризма и продължихте по същият начин още 30г. - да чакате на готово - и резултатите не закъсняват ! Зъздадохте поколения изроди и сега ще им сърбате попарата ! Тези дето сега са по хрониките : бандити , неграмотници , лентяи и психяри , не са ли вашите деца дето сега Ви ритат по спирките ?! Къде спахте досега, или докато се борите да забогатеете и да се големеете - изпуснахте края ?! Като чета и слушам новините са все хора на възраст , родени и израснали в '' демокрацията !

А ти, мухльо, къде беше през всичките тези 30 години? Чий го лапа?

е ,няма начин да възпита чужди деца ,това е отговорност предимно на всеки самоуважаващ се родител.

Льольо кой те пита тебе та пишеш все едно си последна истанция?

също ме ритна една откачалка на Аксаков преди няколко месеца. Ходи, крещи и псува по улицата. Дрогирана ли беше, не знам. Върви срещу мен, аз се отмествам за да се разминем, тя -срещу мен, търси конфликт. Изтряска ме по пищяла и се скри в един вход. Не и пука. Наоколо стоят хора и мои колеги - мъже, обедно време беше, всички само наблюдават. Може и същата да е. Едва ли има много откачалки, които ходят и ритат непознати жени по улиците.

Ама нали сте християни. Учителят ви е казал точно това - като те ритнат, да благодариш и да подложиш друго, неритнато място. Аз например така щях да я респектирам, че по тази улица няма да мине повече. Вие си знаете, де. Нали сте християни.

приличам на християнка, щом ме е харесала да ме шути. Изчезна докато се сетя да предложа и другия пищял. Жалко. Не можах да си начеша християнското чуство.

преекспонирана тема за да се извлече куха новина, какво толкова е станало, голяма работа за някакъв си там битов скандал, явно бабичките са провокирали ответната реакция, пък и не бъдете толкова взискателни към младите, млади хора буйна кръв, вие не сте ли били млади не сте ли лудяли, аре стига с тези битовизми че ми се гади от тях

Иди на Лъвов мост да те ритнат афганците по дупето да ти хареса !

Стига глупости бе! Ше умра от смях. Каква толерантност само. Ми да взема да те ритна и аз тебе ей така, щот си искам?

И ние сме били млади, ама никого не нападахме на улицата, защото нас ни възпитаваха от малки какво бива и какво не бива да правим. Горките младежи, по наше време имаше гаджета, дискотеки, състезания, а за тях, милите, единственият начин да успокоят буйната кръв е да ритат бабички по улицата.

Пранги и тежък каторжен труд. Докато жертвата не и прости. Ако го направи, остават и още 10 години каторга! Бачкане, яко бачкане, до изнемога! Това е найдобрата и справедлива присъда за всяко нарушение, престъпление и садизъм! Няма д алежат като рязани турци по наровете, да се клецат като циганя и държавата да ги храни! Ще си отработят 100-кратно!!! КАЗАХ!

аз също бях нападната и насинена от младо комшийче с влиятелно приятелче лидерче от бсп, това е абсолютно недопустимо бсп отворете си очите кого избирате

Как пък досега не разбрахме,че тия дето нападат хората са от бсп.Добре че ни отвори очите!

Многократного излъчване по телевизията на подобни престъпления , води до тяхното повторение - пълно е с откачалки, които прихващат охотно такива "идеи" и следва верижна реакция.

лошото е че медиите излъчват репортажите в стил оневиняване и по този начин стават съучастници и подбудители

прав си, на запад има контрол в разпространението на някои новини и не му викат цензура, както у нас. защо не показват вече когато някои гол излезе на терена по време на мач? цензура ли е това?

Точно така! Нормалните хора трудно понасят такива новини, но пък за откачалниците това са нови идеи. :(

браво на биячите, има много гадни и нагли пенсионерки, мислят че всичко им е позволено, дразнят, образуват опашки, вдигат ненужни скандали из градския транспорт, с удоволствие чета такива вовини, жалко че извършителите са заловени

И ти ще станеш, пенсионер(ка)?

ами и аз мога да те намотам където те видя,само че имам нужното възпитание. Ти да не си от чалга поколението:)

си големо сладурче бе, бебчо! Дано некой млад скинхед те опъне на някой ъгъл. Или по-застарял, ако ги предпочиташ.

И то когато не иска. А сега дали иска?

Голям проблем ни е бездушието и липсата на сплотено общество.Това се случва на улицата, ако срещу нападателката скочат 20 човека и хубаво поиграят с нея футбол, друг път, независимо колко е психо ще се замисли, преди да рита.Иначе на горките баби им остава да са с перманентно закачена усмивка, за да не си помисли някой, че гледат лошо, а ако може и с баница или питка в ръцете, че да черпят нерваците по спирките.

След като Боко-Голямата тиква не успя да унищожи пенсионерките до сега финансово, явно е заложил на българския ритник в третия си мандат!

колко си жалък?

Др.Нинова не станахте ли милионер с парите за пенсии на възрастните хора???

А др.Б.Борисов с какви пари стана милиардер?

За жалост България пропада с ужасна сила във всички направления...

Българие е пълна/9...%/ с идиоти!

това си стана национален спорт

V zatvora ti e myastoto, urode, tam shte te izlekuvat.

45 г..Майка ти да е.а. И ти ще станеш на 70г., ако доживееш,тогава си спомни какво си правила и да те трепят ще ти е малко.

Какво са ви виновни бабите та ги ритате, бе ? Я в Парламента колко има за ританиье ! Бегом марш !!

Гледала ли е лошо ???

Ограбват ни, банки ,кредити ,КАТ, НАП, ч съд изпълнители . Бият ни малоумници . Убиват ни цигани. В БГ надежда всяка оставете и към чужбина се отправете

Там местата за чужденци са резервирани от африкански маймуноподобни.

"Като ти кацне комар на топките, разбираш, че не всичко се оправя със сила". На нас още не ни е кацнал този комар. Свикнахме, че със физическа сила, блъскане и разрушение ще постигнем нещо. Вече не е турско, че да вдигаме възстания. Не ни трябва революция, а еволюция. Ако цялото общество започне да "играе по правилата", ще напреднем, но не. Вместо да кара с определената скорост, българинът се юрка, после псува полицая, на който мушка 10 лв за кафе. Учим си децата да бият, крадат и лъжат, защото така ще успеят в живота, после се чудим защо ни ритат и пребиват я вкъщи, я на улицата. Всичко тръгва с малки крачки - едно елементарно възпитание, една елементарна грижа за другите...

Много точно казано!

Защото трябва да има последователност, а не избирателност при извършването на добри постъпки, затова са ни дадени Духовните закони, иначе ако остане на нас, "зреем" до краа на живота си. За да е отчаян човек, трябва да вижда, но колко в бг виждат...

Принципно съм съгласен , НО вече доста сме закъснели с '' малките крачки'' и ''възпитанието '' , което отдавана е изпуснато ! Това трябваше да стане преди 25- 26г. ! Сега трябва да се действа много сурово и с железни мерки ,но на Българите не им утърва , защото това е манталитет : все с тарикатлъци и под масата , и аз да не се навирам м/у шамарите ! Да не говорим и за страха , който е вроден още от татово време , че за един виц -изчезваш !!! Трудно ще намерим баланса , след като вече близо век се лутаме от диктатура в СЛОБОДИЯ , и обратно !

явление за цивилизация с поне 1300 години история.

ххха,ние имаме повече...е не е цивилизация,но е повече..

Сега ритането на възрастни жени ли е на мода?

Тук всички "а-у, кой бил агент на ДС, доносник, предател"... Да, ама в Швейцария всичките ти съседи те гледат много внимателно какво правиш - не си изхвърляш боклука правилно - донос и глоба. Един не си събере акото на кучето - десет други веднага му правят забележка. Недай боже да направиш нещо, с което да нарушиш комфорта на някой друг - донос и глоба. И виждаш как обществото само се дисциплинира. В България ритат баби, бият деца, убиват кучета и котки - на никой не му пука особено...

Обаче, в Швейцария никой няма да те докладва, ако разправяш политически вицове, ако прегърнеш балдъзата или ако не харесваш властта, нали?

Все си мислех, че кретенизмът не е заразен, пък то не било баш така... Или май друго ще да е - много станаха хаховците по улиците ни и е време да бъдат прибрани от там!

Заразно зло.

Нещо такова... А за този с минуса ще кажа едно: моли се в обсега на живота ти да не попадне някой такъв с "крехка психика" - ще превърне живота ти в ад, а "институциите" могат единствено да му пишат предписания и предупредителни протоколи, но не могат да те защитят по никакъв начин!

Заразен е, и заслугата е на медиите. Като разтягаха самозапалването на един във Варна..... за месец се запалиха още 20-тина. Сега показват бургаския келеш дето ритна бабата... и глей за месец как още 20-тина ще направят същото!

Е, Пипенце, как ще ги прибереш, като на всеки две години София приобщава в НС нови и нови селски бабаити барабар с цялата им родствена орда!

Грабвайте паветата, бе;) А иначе - какво да ти кажа... ако трябва да сме сериозни с тази абсолютна централизация, която ни наложиха, към София се стече колкото читаво, толкова и нефелно... Всичко се управлява централизирано от София, дори и бизнеса ни е "софийски" - там се откриват централните офиси на големи компании - наши и чужди, а към вътрешността - офиси, подчинени на централата... Тъпо е, но е факт. Има 5-6 града с някакъв бизнес и към тях се стича куцо и кьораво от малките градчета и селата наоколо, всичко останало - сателит!

Когато едно племе е страхливо, то не излива жалката си злоба срещу които трябва, а срещу най-беззащитните, дотам му е куражът. И нека не дрънкаме, че в бедността е причината, защото има виновни за това, както и ние имаме съществен принос с робското си примирение и липса на критичност и борбеност. Виновно еи собственото ни възпитание, анонимността и комплексите в големия град, където никой не познава огромните маси, заляли ни като цунами, както и неспособността им за адаптация. Факт е, че нашите хора са разединени и озлобени и в чужбина, където трябва да са единни и да проявяват взаимопомощ. Всичко опира до манталитет и възпитание, а младото поколение е оставено на самотек и е отраснало в мутренско-чалгаджийска атмосфера, в която се убиха повечето ценности, наследени от хилядолетие, като се добави и неграмотността и потребителските нови "идеали", кръгът се затваря. Под равнодушния поглед на гражданското общество. От селяни, не по месторождение, а по манталитет, гражданско общество трудно се създава. А това се поощрява, или подминава, къде по-лесно се управляват профани.

Расистки "анализ". Който прави страшния извод за някаква непълноценност на българската нация. Направете анализ на норвежката нация, с най-голям индекс на човешкото развитие в света, с най-висок стандарт в Европа. Която роди и отгледа Брейвик. А нашия народ оставете, нямате капацитета да го анализирате.

Там Брейвик е в затвора, а тукашните, с подобен светоглед, на ръководни длъжности.

кажете от кой етнос е циганката бе

Благодарение на бързата реакция на столични полицаи...