Шофьор засече друг, преби го и го ограби

23-годишен мъж от Нови пазар бе задържан, след като засякъл с колата си автомобила на турски гражданин, пребил го и го ограбил, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор засече друг, преби го и го ограби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два бързи въпроса: 1.Мутренска държава ли сме или да?! 2.От какъв етнос е нападателят? И едно заключение:В България е добре човек да има пистолет в колата.Ама не газов! Ей така,за зорзаман.

къде ще си ко скриеш?

Бореца е използвал автомобила си като средство за нападение. Да се третира като агресор.

Трябвало е и да го опъне един път ! Да му удари една задна прашка да се научи да кара ! Серсемин !

А 480 евро похарчил ли ги е или полицаите са ги взели?

Не, Кети! Намерени са в него, извършен му е личен обиск по реда на НПК и пак по реда на НПК са изети като веществени доказателства по делото за грабеж! Разбра ли сега? Ако не, попитай срещу 20 лева някой адвокат какво се прави в такива случай! Аман от хейтъри!

Колкото и дребно да звучи, тоя е за трепане. Нищо няма хубаво няма да излезе от него, само проблеми ще създава.

Нападателят май е от етноса.. или поне от миллета.

Престъпникът е сбъркал турския гражданин с българин. Затова ще си плати.

Да си забелязал случайно , че когато дирника изписва името на престъпника с инициали е от избраната раса , циганин или турчин ?! Не се сещам за българско име с инициали Ю.Ю.

аууу с каква скорост са го хванали направо да не повярваш? това не е българската полиция или когато става въпрос за турски гражданин всичко може а тоя дето са го хванали или бития го е познавал или не си е изключил телефона хахаха

аптечка, пожарогасител, резервна гума... към задължителните да се добавят: Винкел, Топоришка, Спрей, Пищов.... ако искаш да се придвижваш сигурно и безопасно в БГ....

Цяло чудо е, че не го е и изнасилил...

Държавата на Мутрьо и Ко., а после защо младите не се връщат... е, как да се върнат в мутренско-циганска държавица, оперираща на шуробаджанашки и партиен принцип с тотално отсъстващо правосъдие!

Познайте,коя партия създаде мутрите и има интерес от подобни грабежи,стачки и престъпления,дестабилизация на страната нейна специалност са саботажи и взривявания!

Всички който познавам пак заминават, за там от където се върнаха. И всички казват- Тук живот няма!

Ю.Ю.- Юсуф Юсеинов - неуредзен сметки

МНОГО НА ИСТОРИЯТА СЪС СЪЗДАВАНЕ НА ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ КАПИТАЛИ НА МУТРИТЕ.... все пак историята е спирала и се повтаря!

Ю.Ю. - типично име на амуджа!!!

Трябва да е някаква битова, селска драма с елементи на задлъжняване.

И тоя е рязан нали?

рязан здрав и корав

Пак добре, че не го и таковал ...

Един турчин ограбил друг турчин..

от Нови Пазар. При бай Тошо имаше "проверовъчен изпит". А пикаеш накриво - а проверовъчен. Да, ама сега ги мързи да работят.

И...как така, без да го опъне?!

"23-годишен мъж" Кога ще се научите най после ??? Прието е до 25 години да се използва определението - Младеж Над 25 години - Мъж

Къде е прието това? Аз пък знам, че младежите са тези, които са в тинейджърска възраст до навършване на пълнолетие. След това са млади мъже и жени, демек възрастни хора, които отговарят с постъпките си пред закона и имат право да гласуват, както и да създават семейства и деца.

Младеж е до 18 години.

тва дето за тебе е тийн за българите е юноша! А младежите са от 15 до 29 г.

Да оставим настрана, че спора ви е безсмислен... по закон младежи са лицата до 29 годишна възраст!

Младеж е този, който като види засукана мома, му става :) Може и на 79 да е :)

И по кой закон?

Как ли са наказвали по ханско време в този столичен тогава район такива нагли кражби и престъпления. Отговор - или ръката или главата. Сега пробация, оплаквация, обжалвация, галимация и куп следващи подобни деяния.

на киселото мляко!!! за да ви таковат таковата

Имаме си проблем с материала по нашия край. Това остана, друго няма. Някога това е бил столичен район. Тогава българите не са били посмешището на Европа, а българските ханове не са молели за помощи и милостиня. Днас, днес е друго.

dimka

Младежа решил, че може да се издържа по лесния начин.

срамота бре... това е ЕС... и сега полицията не го е знаела тоз бандит или какво? Не може ли да ги държат под око, да ги респектират и изобщо да работят и си изкарват заплатите, а не да кесят по храсталака. Абе тук властта не работи.....

Силна полиция, сикна армия, справедливо работеща прависъдна система. Това правидържавата силна.

При такива категорични престъпления престъпникът одма се окаушва при строг режим и след това се води разследване и определя окончателния срок.Така е в нормалния свят. У нас маса пари се харчат маса люде си вадят дебел хляб без накрая нищо да се получи с години. А там горе лапачите са охранявани яко с десетилетия и си крадат без да ги е еня. Те това е държава кукла...

Отново цигански истории....до като не се върне законодателството от времето на Тодор Живков - така ще бъде...За някои може да не е лицеприятно, но живота ще го изиска...Иначе алтернативата е само да се сополивим по форумите!

сиганска работа

Не бе, ромска ;)

Не бе, ЕВРОРОМСКА!

Кърджалийството си има традиции по тези земи. Имало е и един Осман Пазвантоглу- цяла кърджалийска държавица си е бил стъкмил, пашата.

Ю.Ю. срещу ТюркЮ. Странно.