МВР ще публикува даренията за полицията

МВР ще публикува публично какви дарения получава полицията, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов. Той добави, че дарение е получено и от родител за предотвратено отвличане на детето му.

Обратно в новината

Коментари - МВР ще публикува даренията за полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаш ЗАКОНЕН бизнес в онова, което някои наричат "провинция", зависиш само от пазара и от твоите възможности да продаваш на него. Ако обаче си "НА РЪБА НА ЗАКОНА" - тогава зависиш не само от "кмета и полицая", но и от всеки, който те докопа. Друг е въпросът дали трябва МВР да получава дарения, защото те лесно могат да придобият статута и славата на "даренията", събирани от мутрите в близкото минало.

Ама и имената на дарителите ли ще изпишат???От сега им казвам че тези рекети ще секнат защото малцина са тези които искат да ги свързват с тази власт..

малките крадци и изнудвачи, шефа- по -голям крадец и всичките казват , че не е хубаво да се краде и рекитира а баш шефа къде е? вън на всички апаши и мвр да няма право на 1 стотинка за спонсорство иначе всеки си плаща и няма нищо

не е хубаво за никой това което се случва.

ама и 6-те апартамента на Цвъцко ли ще публикува или само тия, които му купиха дядо му и баба му?

от кога рекета се нарича дарение? и от даренията ли сте толкова богати, господа. вие съвсем за магданоз ни взехте

E, па още от кога на Борисов са му викАле Рапона.

кога ще напусне властта този министар.ц.ц.да си ходи.не може да управлява.не се справя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами то не се иска подканяне - просто сте били длъжни да го направите, както и че ако аз съм на ваше место ще сложа ред в къщичката - всичко което е извън бюджета трябва да виси на стената в сайта - хартия, тонер, папки, химикалки, принтери, скенери, дискове и т.н. Да няма за какво да се хванат журналята - щото те точно това търсят - мирис на скандал!

Браво,Цецко. Да публикуваш даренията,но към тях прибави и дарителите поименно не са анонимни нали като твоите за апартаментите.Вече знаем,че в спи-съка ги няма П.Стоянов и кметицата на Перник както и целият обран български народ.Чакаме те Цецко.

Ще има списък на рекетираните.Браво на нашата полиция.

напълно подкрепям полицията.. първо са им малки заплатите, второ тия шибани бизнесмени мафиоти могат да рекетират обществото, ама полицията тях не може а ?? кви са тия двойни стандарти?? рекетирайте полицаи, ебете им мамата на мръсните бизнесмени-мафиоти които тровят обществото с лошо качество продукция.. всеки умен гражданин зад полицията и рекета над шибаните бизнесмени

Май си рядко проста личност! МВР - КАТ получава списък на коли, които да не спира - знаеш ли защо или просто не следиш новини? Защото някаква мърла от някаква фирма спонсор със служебната кола направила нарушение, КАТ я спрели, а тя вдигнала някакъв уууникален скандал! Ден втори - доообре, че не са уволнили тези, които са я спрели, но - разпратен списък за да не стават грешки!

аз не съм казал че подкрепям за това да защитават тапите бизнесмени, а че подкрепям да се рекетират и ако може повече но без никакви протекции.. аз ако бях досега да съм избил тия бизнесмени смешни.. трябва да се върнат времената през 95-6 когато мутрите ходиха и потрошаваха тапите бизнесмени и им взимаха половината печалба.. аз съм лично свидетел как през тези години се продаваха супер развалени храни и супер яките чадъри имаше от страна на контролни органи.. лично аз като малък съм хващал глисти от ресторант, и други болести, и съм повръщал много

и това, ако е държава.... БРАВО

Към тези "дарители"няма по специално отношение ! По специално е отноението към тия, дето на Даряват!

рекетиор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТО СИ Е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, ДАРЕНИЯТА ДА ХОДЯТ В БЮДЖЕТА, КОЙТО ДАвВ МЪНИТУ НА мвр-то.