Уволняват подкупните гранични полицаи

Само няколко дни след като отстрани шефа на Гранична полиция заради корупция по ГКПП-та, вътрешният министър Цветан Цветанов обеща всички корумпирани гранични полицаи да бъдат уволнени.

Обратно в новината

Коментари - Уволняват подкупните гранични полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Heheeeee,golem maitap...20 godini 4akame nekoi da opravi polojenieto...Kadeto e teklo pak 6te te4e...D ne hvarlqt pepel v o4ite na horata ... Pone podkupnite idioti da si pla6tat danak varhu pe4albata :))))P.s.Ne go vqrvam...

Обществена тайна е, че за да започнеш работа на ГКПП, трябва да си платиш! Тарифата е от 5000 до 15000 евро, в зависимост от това кой ти е човека. Кадровиците са основните хора, които получават парите и ги разпределят по веригата. Ако се направи една елементарна справка ще се види, че така наречените капепейци са най-често деца на гранични служители или са хора изтеглили кредити около времето на назначеването си, които кредити много скоро след това са били погасени.

Za podkup uvolnenie - ami vsi4ki 6te vzimat togva..............n li zakon, 4e ako dlyjnostno lice vzeme podkup e prestyplenie po sluba i se nakazva sys zatvor ?

Цялата работа е че трябва да си спуснат техни хора, за да може те да краднат. И това не е само в гранична полиция ами навсякъде са почнали да се чудят кой да махнат, за да могат техни хора да се гушят. Такива уволнения не е имало до сега от нито едно друго правителство. Винаги е имало някаква приемственост. Бойко Дрисков говори неща които отдавна ги знаем, ама нестава само с говорене трябва и действия.

Хайде в Смолян ще се пръснем от подкупи.Само ходиме на печено назначаваме некъдърници,къдърнит тъпкаме и унижаваме.Време е да си ходи шефа и гъзоминиците също.

Някои гранични служители изобщо нямат нищо полицейско!

Трябва да се създадат екипи (ако няма такива) които да проверяват полицаите в цялата страна най-вече от КАТ, дали са податливи на подкупи, искат ли подкупи, как се отнасят към работата си спрямо хората. И такива номера с рестартиране на радара да няма! Изобщо полицаите трябва да си вършат добре работата, ако искат да я работят, ако не искат, да ги уволняват!

NASCHATA DIREKTORKA OT XYMANITARNA VARNA NI SABRA 6BONA ZA PRAZNIKA NA GIM AMA NEZNAEM ZASCHTO I3BONA PREDI 2GOD ZA EL DNEVNIK AMA NEGO GO NEMAAAA I 50BONA ZA PARCALIVI BLYZI OT PAN-DALAVERA

Чета тук поплювковците ...и не вярвам на ушите си!? О, неразумний!!!! Каква гнилоч, каква червена ...смрад!? Абе, марш по дупките, бе...плъхоци!!! Плачете лумпени...рИвете чугунени.. дето имате само петолъчки в кухите си кратуни!!! Но колелото на историята се върти и ви изхвърли на бунището, нали: смешен ПЛАЧ!!! ..проклети партийни секретари, лапачи, кърлежи, кръвопийци на собственият си НАРОД!!! АНАТЕМА, на тая комунистическа сган ..и техните наследничета ....!!!! НАНАААЙ!!! Няма вече братко, няма батко ..ДРУГАРЮ!!! Гут БАЙ ... ВО ВЕКИ!!!

Оставете ги още няколко годинки-така се прави средна класа,че и богата.

Цветанов, коъто и да уволниш, той си знае, че има защо и не смее дори да се жалва, за да не стане за него много по-зле. Давай, смело ! Поне за назидание на оставащите и за утешение на народа.

Хахахахахахахахахаха

ВСЕКИ ХВАНАТ В КОРУПЦИЯ ДА ОТИВА НА СЪД И ДА ОСТАНЕ БЕЗ ПРАВО НА ПЕНСИЯ.ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКЪВ ЦИРК ЩЕ СТАВА.

Доказани престъпления??? И как ще ги докажете? Не мисля,че граничните полицаи и митничарите издават разписки за получените подкупи.

Bravo, no shte doidat novi...

Тоя е решил да се прави на дон балон младши . Алоу Младши ти на тъп ли се правиш или си тъп че те на 90% са за уволнение митничарите кого ще ловиш най-много да я докараш до кривата круша но се съмнявам че и за там ти стига акъла .

Цуци казал - сатни ти да седнат моите хора

Едва след съд, затвор и пълна конфискация на имуществото българите ще бъдат доволни от предприетите мерки! Всичко друго малко или повече е прах в очите! Или някой ще ме опровергае, че новите гранични полицаи, заместили старите, виждайки че няма съд ще останат честни? :):):):):)

Стига с тия уволнения - къде е съдът? Те са нарушавали закона и трябва да бъдат съдени и да лежат присъди.... Уволненията за мен са начин да се потулят нещата и се получава затворен кръг. Я да ги пратят на топло за по 5 годинки, да видим следващите дали няма първо да се замислят...

Toia Krasimir Petrov vinagi e smardial ot korupcia, ama kak go darjaha 8 g. v MVR, a?? Tva e edna ot malkoto istinski promeni na novata vlast!

само така

Znachi trqbva vsichkite da gi uvolnqt.

A koi she raboti be,to tam niama nito edin deto ne vzema,ako ima edin triabva da mu napraviat pametnik!!

Ami nai lesno se razbira koi e bil korumpiran,zapochnet ot kolite i apartamentite-no neviarvaite na dumite tozi e na baba mi,tozi e na diado mi,tozi e na jena mi ohhhhh boje kolko lesno samo s edin kalkulator moje da se setite che baba mu s taia pensiika cial jivot nemoje gi sabra tia prichki no neka vidim kak she se spravite,ama ei da ne va nagushat i vas i vsiako chudo za tri dni :)

Време е да сритаме малко задници - не са много подкупните

Така им се пада на тия дришльовци.

Точно така другарю Цветанов! Всички вън и ще внесем от някъде некорумпирани ...може би от Турция...а?

то няма лошо да ги изволнят... въпроса е колко ще останат да работят по границите след като няма да има лапачка...

Ehhh Cecko mamin sladak, ama mnoogo si mi umnichak beeeeeeeeeee....

А тоя Захарин Панов до вчера къде е бил? На луната ли? Според мен два са вариантите.Или и той е свързан, или ако все още не е разбрал, че в гранична има корупция значи толкова става и за началник. Защото приказки от рода знаех ама при предишното ръководство нямаше как да се боря.........ала бала!

Цветанов все още не е решил дали да приеме част от оставките на началниците на областните дирекции на МВР, които бяха подадени след националното съвещание в петък. Що за глупости, естествето че трябва да ги уволни. И без друго директорите на ОДМВР са вързани като свински черва, а ОД са им като ЕАД. Апък и си имат постоянен служебен транспорт, ремонта на частното жилище е с държавни пари и не се интересуват от нищо, щом не могат да го преброят и приберат. Изобщо живота е песен. А уличната престъпност не е тяхна работа.

Абе тоя Цветанов какво се изхвърля като чекия на песък. То е ясно, че при доказани участия в корупционни схеми трябва да се уволняват, а дори и да се осъдят митничарчетата. Проблемът Цветанов, момоко, идва оттам, че ТРЯБВА ДА ГИ ДОКАЖЕШ!!! Ане само да се изцепваш по медиите и да пъчиш пилешки перки....

дано наистина сега да си намерят майстора. това е безумие какви палати стоят, какви коли карат това е безумие от къде са намерили тези толкова пари за толкава кратко време. Една година на бариерата и току виж баровци....

защо чак сега????????????/

Ta te vsi4kite sa za mahane !!!!!!!!!!!

А какво ще прави с толкова подкупните полицаи, които събират рушвети по пътищата.За тях няма уволнения, защото те си плащат на когото трябва.

това ако стане ще останем без полицаи

Хайде Русе да поведе хорото! Там има най-вече началници които са водещи в далаверите!

какво сега,ченгеджийска държава ли ще ставаме???писна ми да слушам всеки ден само за цветанов и борисов и за предишните управления.що си мислят някои че корупцията ще спре??жестоко се лъжат.докато не видим зад решетките някой голям шаран а не само дребни рибки,нищо няма да се промени.просто на мястото на едните,идват другите и пак тая.аман вече от измамници.

Ама Борисов е виновен, че сме подкупни!!! Ние семейства нямаме ли? Какво искате да копаме е не искаме! Ще бутнем Бойко да си дойдем на старото!

да бъдат уволнени при доказани престъпления ей големи смехории!!! Съдят ги, осъждат ги /е условно за 5-6 месеца/ и като мине 1 год изпитателен срок - айде пак на бариерата. И каква е файдата??!!! Що особенно тия около яз. Ивайловград не си докажат с какви пари са си построили палатите и ако до месец немогат - вън от системата, но и забрана за участие в търгове фирми които внасят изнасят и разни други такива

Това е моят пудел ,смел и красив Само думи и от този

Пенов да започне от тези негови протежета които назначи като началник на Драгоман.

Е майката ни ебаха тия хора! Край с престъпленията по границата, направо ни скапаха!

А тоя Захарин Панов до вчера къде е бил? На луната ли? Според мен два са вариантите.Или и той е свързан, или ако все още не е разбрал, че в гранична има корупция значи толкова става и за началник. Защото приказки от рода знаех ама при предишното ръководство нямаше как да се боря.........ала бала!