В МВР измолиха за полицаите порцион като в МО

Наследството действително е много тежко. Проблемът е не, че заварваме тази голяма дупка в бюджета, а въпросът е, че са създадени порочни практики във всички министерства и ведомства с обявяването на обществени поръчки, които са непрозрачни, които облагодетелстват определен кръг среди, които са завишени и не решават проблемите на хората.

Обратно в новината

Коментари - В МВР измолиха за полицаите порцион като в МО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше служител на ДС, Цецо никога нямаше да стане министър на вътрешните работи!

ТЕЖКО НАСЛЕДСТВО СЕ Е ОСТАВИЛ ГОРКИЯТ КАДРОВИК ВИФАДЖИЯ ,АМИ ДА БЕШЕ СЕ ГРИЖИЛ И ЗА МВР ,НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ ,БЕ КРАТУНКОВЕЦ!

Ако им вдигнат порциона, трябва, под страх от уволнение, да им забранят поничките.

А колко все-пак е тази сума? Разликата между двата порциона? Ухааа праим гуша! Също като при кмета на Ню Йорк, нарича се операция закърпване на спуканите ташаци. Ефектът е направо потресаващ, вервайте ми ! Няма да можете да различите полицай от пеликан.

Ми той тоя твой вътрешен отдел трябва да е само от педераси-инвалиди бе бате! Ама, че идея. Па и къде ще намери в България толкова народ да не пият??

напротив ЦЕЦО порциона на военните и полицаите трябва да се премахне както направиха в железницата даваха им 2 лева на ден и ги спряха поради лошата икономическа обстановка един не чух от тях да хлечи напротив проявиха разбиране не постъпиха като твоите калпазани . казвам това защото най-простите и мързеливите ставаха полицаи .

Българино, ти не си българин! Ти си съветски другар!

Драги, хич не си наясно! И наркотиците и всичките престъпления в държавата могат да влязат в капана от ..на пръв поглед дребни нарушения. Има една много полезна книга - най-сетне излезе и на български - Повратна точка (не си спомням името на автора й - американец). В нея много хубаво е описано как кмета на Ню Йорк успява да се справи с небивалата престъпност в мегаполиса. Той не тръгва срещу тежките босове на подземния свят. Първото нещо, което прави - започва да лови гратисчиите в метрото и още цяла поредица от такива дребни нарушители. Ловейки гратисчиите, той попада на стотици търсени от закона и полицията престъпници, включително и бегълци от затвора, изобщо хора, извършили значително по-сериозни престъпления. Ефектът е потресаващ - нарича се ремонт на счупения прозорец. Не забравяй, че наркодилърите, мутрите и т.н. и в България се движат с автомобили. Не забравяй, че те най-много бързат и не спазват законите. Спираш го за превишена скорост, оглеждаш багажника и пипваш наркотика... Това е. Не изисква нито кой знае какви пари, нито кой знае какви човешки ресурси, само желание да поправиш вече счупения прозорец, който предизвиква дори хора, които не са склонни към престъпления да метнат камък по него.

Мой съвет към Цветанов-съкрати наполовина личния състав и най-вече администрацията. Така ще можеш да увеличиш не само порциона, а и заплатите двойно. Като критерий за съкращение-боди мас индекс над 25 и аут от системата. И не оставяй по изключение синове и дъщери на наши другари. Защото другарите никога няма да свършат. И назначи във Вътрешен отдел гадни копелета-дето не пият, не ходят по жени и не взимат подкупи. Само такива хора под твой контрол могат да държат яко разпасаната команда , на която си министър.

Полицаите, а не Овените трябва да имат порцион и по големи заплати. Особено тези, които се борят с престъпността. Защо на Овените, които по цял ден се чешат по Г--а?

Стига с това тежко наследство. До кога. Стига само приказки. Идва зима. Дянков не може да се намаже и на малкото пръстче на Орешарски като визия, знания и излъчване.

Намерил си кого да цитираш, тъпа кратуна! Баш тая болно амбициозна комплексарка ли намери да й се кланяш, дето още селския акцент не може да си оправи? Я оди на Бузлуджа да береш боровинки, хахаха!

Като гледам мнозинствмото полицаи в МВР имат спешна нужда от диетолог и от повече тестове за физическа подготовка.

И аз искам, ама нема... Ако си въобразяваш, че заплатата е въпрос на печатане на хартийки, много се лъжеш, драги!

Като видях новите назначения в МВР разбрах че много сериозно съм сгрешил че гласувах за ПП ГЕРБ ( Граждани за европейско развитие на България). Нищо европейско не видях в мутрите на новите професионални лидери в полицията. Неграмотност, некадърност и най-откровена демагогия лъхаше от казаното от тях - шефа на СДВР щял да се бори на първо място с превишената скорост по пътищата на столицата и неправилно паркираните коли и чак след това щял да обърне внимание на наркотиците и кокошкарските кражби - това ли най-жизнено необходимото на хората? Нищо не каза за организираните престъпни групи в кварталите на София, корупцията на средните етажи в обществото и най- важното нищо не каза за това как ще се пребори с корупцията в полицията която е на всяко ниво- от най-простия патрулиращ уличен полицай и районен инспектор и стигнеш до самия него.

ЗАЩО? - Цветанов обаче заяви, че засега няма възможност за увеличаване на полицейските заплати.

Нека полицате бъдат нахранени, облечени, добре платени и осигурени. В това няма нищо лошо, но наред с това да се промени мисленето им и изискванията към тях. На първо място да не виждат във всеки гражданин престъпник, а да преследват истинските престъпници. Да използуват палката и белезниците по предназначение, а не наред през просото. Да имат права, но и отговорност. Безпощадеи закон с най-стоги наказания за нерегламентирани връзки с престъпни и криминални елементи, за изнасяне на информация и злоупотреба със служевно положение. Полицаят трябва да бъде малко или много психолог и възпитан и безкмпромисен служител на закона, а не разпасан башибозук. Относно стрелбата - Стреляй само в краен случай!

Знае ли някой дали в (западно)европейскит страни полицаите имат порцион?

този цецко се прави на човек яхнал бял кон и дошъл да оправя министерството защо се чудите че се започна сМВР ами те 80% от сега имащите влас са бивши и настоящи ченгета ще взема да подам молба да си оттегля гласа даден за вас

Тя е ясна - Цецко си изпълнява обещаното и си плаща за това, че гласуваа за него и за тях.

Нека полицате бъдат нахранени,облечени,д платени и осигурени.В това няма нищо лошо,но наред с това да се промени и мисленето им и изискванията към тях.На първо място да спра да виждат във всек гражданин престъпник,а действително да виждат истинските престъпници.Да използват палката и белезниците на точното място и на точния гръб,а не наред през просото.Както имат права,така и отговорност.Безпощад и жесток закон с най-стоги наказания за нерегламентирани връзки с крими и престъпни елементи,за изнасяне на информасия и злоупотреба със служевно положение.Полицая трябва да бъде малко или много психолог и възпитан и безкмпромисен служител на закона,а не разпасан башибозук.

Като гледам назначенията ти, скоро ще се чудиш от къде ти дойде. Може ли да лансираш по такъв начин отрепките на Миков и Р.Петков. Тези хора обезличиха полицията с некадърността си и безхаберието си. Защо преди изборите не обяснихте на хората, че ще разчитате на подлогите на Миков, а обещавахте собственни експерти и специалисти. Със смешници като Калин Георгиев и Пламен Василев окончателно ще закопаш МВР. Жалко, че дадохме доверието си, явно няма да сте по-различни от предишните. Повтаря се царския сценарии. Да сте живи и здрави, добре, че има други държави.

Айде стига бе!!!!! Как са не наядоха тия тюфлеци. Сега пък и порцион щото са им малко дребните, който вземат от...... Защо няма порцион и за хората, който работят в много по отвратителни условия на труд, а само за тях и армията.

Само придобивки. Ето вече могат да си стрелят с бойни патрони по гражданите, какво повече искат. Сега пък и порцион като в МНО, ами утре ще искат и танкове да си карат.

Започваме веднага с лапането. А нека да го заслужат. Нека само да работят като западните полицаи в Европа, пък тогава порциона да е европейски. Порцион се иска, а какво се дава ?

АБЕ ПАЗВАНТИТЕ ЛИ СА НАЙ-ВАЖНИ В ТЯ РАЗКАПАНА ДЪРЖАВА БЕ ! АКО БАРЕМ ПРАВЕХА НЕЩО, КВОТО И ДА Е, ДОБРЕ. НЕ СЪМ ВИДЕЛ ПО УЛИЦИТЕ ПАЗВАНТИН ПОД 100 КИЛА !

всичко това е вярно но закона и наредбата за обществените поръчки са направени преди последните две правителства, а в последствие имат малки корекции! това показва кои са били заинтересовани да нямя конкретизация и постоянни общи изисквания за обществени поръчки, а не условията за участие да се диктуват от интересите на силните и от това да има много отворени вратички! ясно е че юристите създаващи законите са като оня майстор дето цял живот е изхранвал семейството си като винаги е правил ремонти, но оставял по нещо което след време да се наложи да дойде отново майстора, а неговия син се похвалилче така е свършил работата, че повече няма да го търсят? закон значи нещо, което е постоянна величина и не би следвало да зависи от интересите на субекта! да ама не! ето за това ще има винаги хляб и юридически спорове, защото вратичките са широко отворени!

Т. Дончева прогнозира, че отношенията между Борисов и Цветан Цветанов ще бъдат като тези между Станишев и Румен Петков. Според нея предстояло Цветанов да направи партия в партията. Няма да коментирам от уважение към Дончева, заяви Цветанов. Да не би Ц.Ц. да е продукт на кръга 'капитал' и клуб 'агнешки глави' ? Затова ли все още не чуваме кой ограби тотално 'диамант' - Разград преди повече от 10 г. ?

Ако им вдигнат порциона, трябва, под страх от уволнение, да им забранят поничките.

А колко все-пак е тази сума? Разликата между двата порциона? Ухааа праим гуша! Също като при кмета на Ню Йорк, нарича се операция закърпване на спуканите ташаци. Ефектът е направо потресаващ, вервайте ми ! Няма да можете да различите полицай от пеликан.

Ми той тоя твой вътрешен отдел трябва да е само от педераси-инвалиди бе бате! Ама, че идея. Па и къде ще намери в България толкова народ да не пият??

напротив ЦЕЦО порциона на военните и полицаите трябва да се премахне както направиха в железницата даваха им 2 лева на ден и ги спряха поради лошата икономическа обстановка един не чух от тях да хлечи напротив проявиха разбиране не постъпиха като твоите калпазани . казвам това защото най-простите и мързеливите ставаха полицаи .

Българино, ти не си българин! Ти си съветски другар!

Драги, хич не си наясно! И наркотиците и всичките престъпления в държавата могат да влязат в капана от ..на пръв поглед дребни нарушения. Има една много полезна книга - най-сетне излезе и на български - Повратна точка (не си спомням името на автора й - американец). В нея много хубаво е описано как кмета на Ню Йорк успява да се справи с небивалата престъпност в мегаполиса. Той не тръгва срещу тежките босове на подземния свят. Първото нещо, което прави - започва да лови гратисчиите в метрото и още цяла поредица от такива дребни нарушители. Ловейки гратисчиите, той попада на стотици търсени от закона и полицията престъпници, включително и бегълци от затвора, изобщо хора, извършили значително по-сериозни престъпления. Ефектът е потресаващ - нарича се ремонт на счупения прозорец. Не забравяй, че наркодилърите, мутрите и т.н. и в България се движат с автомобили. Не забравяй, че те най-много бързат и не спазват законите. Спираш го за превишена скорост, оглеждаш багажника и пипваш наркотика... Това е. Не изисква нито кой знае какви пари, нито кой знае какви човешки ресурси, само желание да поправиш вече счупения прозорец, който предизвиква дори хора, които не са склонни към престъпления да метнат камък по него.

Мой съвет към Цветанов-съкрати наполовина личния състав и най-вече администрацията. Така ще можеш да увеличиш не само порциона, а и заплатите двойно. Като критерий за съкращение-боди мас индекс над 25 и аут от системата. И не оставяй по изключение синове и дъщери на наши другари. Защото другарите никога няма да свършат. И назначи във Вътрешен отдел гадни копелета-дето не пият, не ходят по жени и не взимат подкупи. Само такива хора под твой контрол могат да държат яко разпасаната команда , на която си министър.

Полицаите, а не Овените трябва да имат порцион и по големи заплати. Особено тези, които се борят с престъпността. Защо на Овените, които по цял ден се чешат по Г--а?

Стига с това тежко наследство. До кога. Стига само приказки. Идва зима. Дянков не може да се намаже и на малкото пръстче на Орешарски като визия, знания и излъчване.

Намерил си кого да цитираш, тъпа кратуна! Баш тая болно амбициозна комплексарка ли намери да й се кланяш, дето още селския акцент не може да си оправи? Я оди на Бузлуджа да береш боровинки, хахаха!

Като гледам мнозинствмото полицаи в МВР имат спешна нужда от диетолог и от повече тестове за физическа подготовка.

И аз искам, ама нема... Ако си въобразяваш, че заплатата е въпрос на печатане на хартийки, много се лъжеш, драги!

Като видях новите назначения в МВР разбрах че много сериозно съм сгрешил че гласувах за ПП ГЕРБ ( Граждани за европейско развитие на България). Нищо европейско не видях в мутрите на новите професионални лидери в полицията. Неграмотност, некадърност и най-откровена демагогия лъхаше от казаното от тях - шефа на СДВР щял да се бори на първо място с превишената скорост по пътищата на столицата и неправилно паркираните коли и чак след това щял да обърне внимание на наркотиците и кокошкарските кражби - това ли най-жизнено необходимото на хората? Нищо не каза за организираните престъпни групи в кварталите на София, корупцията на средните етажи в обществото и най- важното нищо не каза за това как ще се пребори с корупцията в полицията която е на всяко ниво- от най-простия патрулиращ уличен полицай и районен инспектор и стигнеш до самия него.

ЗАЩО? - Цветанов обаче заяви, че засега няма възможност за увеличаване на полицейските заплати.

Нека полицате бъдат нахранени, облечени, добре платени и осигурени. В това няма нищо лошо, но наред с това да се промени мисленето им и изискванията към тях. На първо място да не виждат във всеки гражданин престъпник, а да преследват истинските престъпници. Да използуват палката и белезниците по предназначение, а не наред през просото. Да имат права, но и отговорност. Безпощадеи закон с най-стоги наказания за нерегламентирани връзки с престъпни и криминални елементи, за изнасяне на информация и злоупотреба със служевно положение. Полицаят трябва да бъде малко или много психолог и възпитан и безкмпромисен служител на закона, а не разпасан башибозук. Относно стрелбата - Стреляй само в краен случай!

Знае ли някой дали в (западно)европейскит страни полицаите имат порцион?

този цецко се прави на човек яхнал бял кон и дошъл да оправя министерството защо се чудите че се започна сМВР ами те 80% от сега имащите влас са бивши и настоящи ченгета ще взема да подам молба да си оттегля гласа даден за вас

Тя е ясна - Цецко си изпълнява обещаното и си плаща за това, че гласуваа за него и за тях.

Нека полицате бъдат нахранени,облечени,д платени и осигурени.В това няма нищо лошо,но наред с това да се промени и мисленето им и изискванията към тях.На първо място да спра да виждат във всек гражданин престъпник,а действително да виждат истинските престъпници.Да използват палката и белезниците на точното място и на точния гръб,а не наред през просото.Както имат права,така и отговорност.Безпощад и жесток закон с най-стоги наказания за нерегламентирани връзки с крими и престъпни елементи,за изнасяне на информасия и злоупотреба със служевно положение.Полицая трябва да бъде малко или много психолог и възпитан и безкмпромисен служител на закона,а не разпасан башибозук.

Като гледам назначенията ти, скоро ще се чудиш от къде ти дойде. Може ли да лансираш по такъв начин отрепките на Миков и Р.Петков. Тези хора обезличиха полицията с некадърността си и безхаберието си. Защо преди изборите не обяснихте на хората, че ще разчитате на подлогите на Миков, а обещавахте собственни експерти и специалисти. Със смешници като Калин Георгиев и Пламен Василев окончателно ще закопаш МВР. Жалко, че дадохме доверието си, явно няма да сте по-различни от предишните. Повтаря се царския сценарии. Да сте живи и здрави, добре, че има други държави.