Турчин преби полицай в Студентски град

45-годишен турски гражданин е задържан, след като на 19 ноември е нападнал и причинил фрактура на полицай в Студентски град в София, съобщиха на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Турчин преби полицай в Студентски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме си закони и правосъдие. Много просто, щом господина тръгва срещу власта /Закона/, да му се отнеме българското гражданство, което не го заслужава вече и да потегли за някъде другаде но не и в БЪЛГАРИЯ иначе ще е подигравка с власта ни! Верно ли е?

А защо направо не публикуват ценоразпис за побой над всякакви държавни служители? Иначе знаем има отстъпки за т.нар.''роми" - те и без пари могат да бият полицаи, а разните служители на горски стопанства, електро и водоснабдяване ... Те и данъчните са се ''пренапрегнали'' да събират данъци край морето и планинските курорти, по нощни заведения ... държавната машина и здравеопазване са зад тях. Има и СМС кампании за децата сираци на служители на държавата. Въобще личи на ГЕРБ наистина им е трудно с анализа защо загубиха изборите.

Задължително новият туристически клип за реклама на България следва да включи, като атракция за заможни туристи и побой над униформени полицаи - къде другаде само срещу 5000 евро можеш да набиеш полицай в униформа.

Само си представете какво би се случило, ако нашенец набие полицай в Турция и го арестуват! Направо ще му разкатаят фамилията тия джагали! Затова, да се накаже така, както биха наказали българин, посегнал на полицай в Турция!

Няма начин някой да посегне на полицай и да остане жив,не само в Турция,а във всички страни по света! Само у нас го има това чудо!

Битов инцидент. В ЕС има съд по бързата процедура. После всеки си носи вината.

Битов инцидент. В Америка пуцат!

А бе, тоя не знае ли, че жени не се бият. Брей да му се не види.

Абе ганъовски редактори, ами ако е роден в арабски държави, или е негър от сомалия, но с турски паспорт, защо пишете турчин, а не само турски гражданин? В чужбина ви уточняват произхода, като направите някоя кражба, освен да ви споменават и паспорта.

Съдиката Недялка да го пусне под "домащен арест".

Хаха.. Турчина е спокоен. След 72 часа ще си е в Турция. Защо ли...

Грешиш. Първо ще изпраска де що шава младо пилешко.

A Бекташ къде е ?

мангал от анадола били наши пулицаи а?

Надявам се от МВР да изкажат благодарности на турчина, за проявеното снизхождение, че само е пребил техния служител. Благодарности следват и към съдиите отнесли се с "цялата строгост на закона" към това показно разкриване на лошото физическо и професионално състояние на полицаите, а и ние следва да благодарим на тъста помогнал закупуването на апартаменти на направилите много за МВР лидери на ГЕРБ, целия Парламент на РБ гласувал и поддържащ такива закони, както и на ДАНС и НАП неразкрили ни един корупционен случай сред родните съдии. Благодаря и аз, че макар и късно, но се усетих и емигрирах

Турчинът добре ли е?

Не е - оплаква се от болки в ръката и ще съди България, че да може и пари да вземе от цялото причинено му неудобство. Ама и ние какво отношение към туристите - добре, че е богат турист та е имал да си плати за ММА спаринга.

Не знам обаче "ДА ГО ДУХТ КУКИТЕ"!!! Българските полицаи са кретни, идоти и пълни нещстници. Да ги бият.

Господа управляващи другари и прокоратурата, ползвайте опита от братските САЩ. Какво се прави при нападение над полицай. Тази сволач вече щеше да е изписан на тротоара и никой нямаше да го обсъжда.

Какви братя са ти Сащ,бе та те еба аз във гъза смръдлив,

САЩ са ни приятели.Пияните руснача са ни били винаги върли врагове!

Вие луди ли сте,бе?Скопете мръсния турчин веднага!

Колко ли българки е насилил. Като дедите му...

Такъв е резултата от постоянния тормоз на полицаите. Трябва направо да го просват на земята и ако не се подчини- един куршим и после пак да го питат дали ще се лигави. Направиха полицаите на тъпаци, за да не може да противодействат на корумпираните политици, а това, че народа ще страда... какво толкова, да мрем като хлебарки, като се подчиняваме като роби. А и съдиите ни са едни продажни лекета... думи нямма!!!

Тия дето до вчера реваха, че в Америка бият негрите и утре пак ще реват, сега взеха да викат: "Ама що нашите полицаи не бият като американските!" СМЕЕЕЕЕЕЕХ! :)))))))))))))))))))))))

на друго място щяха да го застрелят , а тук го пускат даже , да не излезе после че ще му платят за създаденото неудобство

явно наще съдии са безъмно тъпи и некомпетентни. Вече един турчин им избяга от скапаното правосъдие /този дето уби мотористите/. Сега е ред на следващия. Няма такава тъпа държава а полицая вместо да се прави на ощипана девойка е трябвало направо да вади пистолета и през слепоочието за по сигурно.

Джагалите газят и бият в булгаристан,щото проститутките наречени съд струват евтино

Прав си.

И в 21 век трябва да има кръстоносци, тия мю'сюлмански орки като тоя турчун трябва да се трепят на място!!!

Абе като се замислите има и друга гледна точка... Ако полицаите му бяха посегнали щяха да му праснат два шамара и по живо по здраво... А сега са го изиграли така че боклука това посягане ще му струва 10 000 бона (което съгласете се не е малко) , защото е ясно че ще фъсне в Турция... И няма да цапа тука повече...

Mъка, мъъъкаааа... Сега, ясно е, че не може да очакваме всеки полицай да може да набие всеки полуидиот. Но проблемът е защо полуидиотите си позволяват да посягат на полицаи. Сега трабва така да го отнесе, че до края на живота си да си спомня за този ден и да съжалява за избухливия си нрав. Да му вземат кетапа и с джипа до КПП-то, айдееее от където е. Ние тук сме европейци и се държим като такива, като не го устройва - на юг.

Турчинът си е на абсолютна далавера. Такава мярка за неотклонение като парична гаранция от 10 000 лв. за чужденец и то турчин си е все едно евтино освобождаване от наказателна отговорност. Че те адвокатите щяха да му вземат повече, да не говорим за щетите, за които биха го осъдили! Това означава, че всеки чужденец може да набие български полицай срещу скромно заплащане.

Късметлия аркадаш. Да нападнеш и нараниш въоръжено служебно лице?! Ако беше в Америка, днес щеше да на собственото си погребение.

Така е! В САЩ, а и в Турция този джагал щеше да е труп още докато си мисли да нападне полицая, ама у нас важат само европейските ценности!

това ако се случи в Германия 7 грама в главата на този човек !!!

Не мога да разбера до кога България ще търпи турските кътили да си развяват онази си р* и да остават безнаказани?! Те май още не са разбрали, че турското робство е минало. Но и как да разберът, като си трайкаме. Истна е: "Всеки народ заслужава съдбата си".

Тия цървули от седмо могат да бият само вързани невинни дечурлига на тролея в районното. А като наистина трябва да бийнат някой дето си го е заслужил нищо немогат да направят.

В затвора и отнемане на пребиваването му в България. Действайте бързо.

Добре, че само го е бил, а не го и е?ал! Кфи са тиа полицаи, къде не умат да бият и кфи са тия шефове-путки, които не могат да застанат зад тях да ги защитят бе??? Превърнахте България в най-сдуханата и смешна държава вашта.......

Споко, сега ще го пуснат под гаранцийка (примерно фамозните 100 лв.), защото ще се окаже че има договор за наем и той ще забегне по тежката чужбина и ние никога повече няма да чуем нищо за него. Класика!

Sm3hurk0

Накъде отиват нещата в БГ ? Да ли не тръгваме по пътя на Америка ? Какво има в предвид, без да взимам страна в .. кой прав и кой крив. Вчера новини от известното 01 РПУ, днес от 07 РПУ..., а онзи ден имаше новина от Америка, в която полицаи бил застрелян ей така... в патрулката. Явно на народа по света почва да му писва от.... и взима нещата в свои ръце. Дано да не съм прав и да няма нищо общо в тези действия, които са на хиляди километри едно от друго.

Ти тръгвай по пътя за Русия! Какво гледате все на Запад - там е ретроградно! В Путин е истината!

Тъпхурко, САЩ са 40-50 пъти по-голяма държава от БГ. Имаш ли идея, ако броя на престъпленията в САЩ, се намали 50 пъти (за приравнение), кой точно ще трябва да гони, и дали тук няма да изглежда все едно сме във война, сравнено със САЩ ? Недей сравнява уредена и богата държава с пост-комунистически кенеф !

Сега следното:" Нападателят - 45-годишен турски гражданин със статут на постоянно пребиваващ в страната" Какво правите?. Ако не си пазим властта, не заслужаваме да я имаме! Този да се изхвърли от страната щом не спазва респекта на власта!

"Той е оставен за 72 часа в ареста, след което Софийският градски съд е определил мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 10 000 лева." След което той ще напусне страната и ще го търсите с ИНТРПОЛ.

Gugnelid

Цък, с фенерче ще го търсят на майка си у птката (на мястото на "" да се сложи "а").

Абе, а какво става с Фарук Бекташ, или там няма значение, щото жертвите не са от системата?

той и Волен ги биеше ...

Тия, с униформите, са смели само пред жени и деца! Тоя тюфлек е за дисциплинарно уволнение, след като не е могъл да се защти сам от някакъв дръглив фес! А ние очакваме такива да ни пазят нас от посегателства!! Смешка! А чалмата ще се смие през границата и ще го фанат за дръндела! Както и оня, дето преби други нашенци! Това е държавата на ББ и калинките му, която уж непрекъснато е в просперитет! И ако това е държава....

А каква е държавата на твоята соц.партия, по добра ли е?

Вие, калинките, не приемате никаква критика и мнение, ако не ви изнася, независимо дали са обосновани или не! Преди време предишните ви бяха виновни, сега Космосът...... Но ми се иска такива тикви като тебе да ги смелят от бой на улицата разни разюздани гамени пред безучастен полицай като тоя плужек, който себе си не е в състояние да защити, а после в болницата да ви вземат отпечатъци и да ви смъкнат кожата от плащане, за да ви лекуват, и тогава бих ви питал дали ви харесва държавата, които изграждат ББ и калинките му от 2008 насам....

ТУРЧИН ПРЕБИ ПОЛИЦАЙ В НЮ ЙОРК , ПРЕД ОЧИТЕ НА КОЛЕГАТА МУ - ПОЛИЦАЙ.

Погребението на турския гражданин ще е след два дена.

Кичо

Непозна беше вчера...

Колегата на пребития полицай е прочел правата на трупа на турчина

Така е като пускат в Европа всякакви примати от Ориента.

ли имаш предвид?

само теб е имал предвид, но с празната си кратуна едва ли ще го разбереш.

ТУРЧИН ПРЕБИ..... ЗНАЧИ БГ ПОЛИЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ БРАНИ ? А НЕ Е ТАКА -ВИЖДАЛИ СМЕ ГИ ПО МИТИНГИ КАК БИЯТ. ЗНАЧИ САМО ГО Е УДАРИЛ ИЛИ ПОЛИЦАЯТ СЕ Е ОСТАВИЛ ФЕСЪТ ДА ГО ПРЕБИЕ !!! А ДРУГИЯТ Е СВИРИЛ МАЧА !

Бития полицай е срам за полицията . Да го накажат за да не се повтаря !

закачайтеполицая, той е репресиран ... от ПКК наркопласьор

и какво къто са набили един полецай, ако той се беще защетавал като маж нямаще да е набит той сига ... а всички малоумници дето защещавате полецаяца еми вие не сте ялии бои ф полециата

Кой ще пази пазачите?

Надявам се колегите на пострадалия полицай в ареста да са РЕСПЕКТИРАЛИ турчина 72 ч. та следващия път да не си помисля да посяга.

на тия нашите за кво са им пистолетите ... да си чистят дупките ... или за кво .... абе не ви ли писнаха вече тези евро закони , ценности и прочие ... кога ще метем

Турци и араби ще започнат да ги ебат нашите мили ченгета.Те за друго не стават-само да заплашват малки деца и да си кътат двайсетте заплатки.

Защо не е застрелян?