МВР задържа трима извършители на телефонни измами

Криминалисти задържаха трима извършители на телефонни измами, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

Обратно в новината

Коментари - МВР задържа трима извършители на телефонни измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tazi akciq za koqto stava na vupros e provedena to4no pred morgata v gr.Pleven kudeto napulno nevinnite D.S I G.S.bqha otishli da otnesut truput na toku 6to po4inalata si maika.Dvamata bratq spodelqiki si skrupta v tozi den bqha arestuvani,zadurjani I ne uspqha da prisustvat na pogrebenieto na po4inalata si maika....a tazi bolka ot tova 4e ne uspqha da se sboguvat s neq....neznam kak bi se izlekuvala...

Браво! Сега сме в очакване, "върховните" съдии, да ги освободят, нали са на щат към тях.

само знаете да злобеете понеже работите цял живот и се не ви стига. ако можехте да правите същото дали нямаше да се възползвате. от злобата която сте насабрали ще удавите света. предатели имахте навремето двама истински българи герои и вие ги предадохте васил левски го обесиха заради собствения ми вуичо а христо ботев го застреляли в гръб от неговата банда гяури а сега други гяури станали политици и даржат народа си на бавен оган. и аз не защитавам тези келеши ли кви са ама като ви гледам как злобеете и се отвращавам от вас аре духауте изедници

Относно Левски и Ботев, много филми гледаш. Колкото хора, толкова истории и всеки си има своя истина. Колкото до мангалите, имат късмет, че не са жители на Турция, нали се сещаш какво става сега там, по-бързата процедура. Сега пак пиши, че гяурите са злобни в коментарите си.

Гара Левски. Граждани, пазете багажа си!

за възрастните хора според мене трябва националната и нова тв да отделят малко рекламно време и да направят кампании с тези съвети . жалко е да виждаме толкова новини за хора , които се подвеждат , а в интернет има толкова информация . разбира се , няма как да я прочетат .

Ако бяха българи, щяха да им напишат и трите имена. Но тези са сериозни избиратели и трябва да им се пази имиджа.

Ако бяхме нормална страна, как ли щеше да се чете новината....``Криминалисти задържаха извършители на телефонни измами, Д.С.- Келеша/47г./, С.С.-Люляка /52 г./, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи. Двамата са били задържани малко след подаден сигнал. 24 часа след ареста им, двамата бяха осъдени на по 8 години затвор. На излизане от залата, двамата обявиха, че никога няма да повторят своите действия. Личеше си, че 24 часа в ареста не им се бяха отразили особено положително. Люляка беше с две счупени ръце, а лицето му беше посинено от една игрива палка. Келеша, като тартор, криеше бинтованите си ръце, на които по думите на негови близки са били изтръгнати ногтите по време на разпит. И двамата уточниха, че присъдата е справедлива и няма да обжалват, както и да повтарят грешката си (явно знаейки съдбата на Келемето, който след повторно нарушаване на закона и кражба на последните 200 лева на бедна пенсионерка, загуби пръстите на двете си ръце

да можеше това приятно четиво да е истина...

И какво като са ги заловили?Утре ще ги пуснат под гаранция 50 лв. След това боклуците ще осъдят полицията за нарушени права.И до тука. Чудя се как так БХК още не се е застъпил за тези орки?!Сигурно в събота им трябва повече време а да реагират.

А , като ГИ знаят от МВР, З А Щ О не задържат: Люляка, Мангото, Кокичето и т. н . !?!?!?

Mм, какви сочни задни части виждам на снимката. Мои са! С нетърпение ги чакам тези две убавици в централния, ще ги накарам да се чувстват на седмото небе. Пратете ги поне за 10 години за ласки.

Зна'йш ли сега как ще осъдят България за нарушени права и полицейщина по време на арестуването?! И може да се разминеш с техните задни части... Но ти ги пожелавам, за много години!!!

Прост народ слаба държава,ще ти звънне някой по телефона и ти ще търтиш да му даваш пари няма по света такива тъпаци.

Мда. България е точка на сгъстяване на тъпаците. Ако си учил висша математика, знаеш за какво ти говоря. А ти лично си доказателство на собствената си теза, че по света няма такива тъпаци. Сърдечни поздрави!

Обадиха се. Не знам какво съм спечелил. Ама ваучери да купя. Викам добре, отивам, звънни след час. Звъня на полицията. Да ида да пусна писмена жалба. Викам ей сега, ще си убия 3 часа, а оня ще ме чака мене да уредим срещата след седмица като се освободи екип. Професионалисти.

Неска ги фанаа, утре ги пуснаа.

к`ъв е проблема на възрастните да не им се дава достъп до по-голямо количество пари? нека си имат телефони , нека им звънят , но като няма какво да дадат няма да има и жертви.

Няма законово основание да лишиш възрастен човек от спестяванията му. Та нали е работил цял живот, за да си осигури старините и да си ги изживее спокойно? Всъщност ограничение и сега има. Пенсии им се изплащат месечно, а не накуп веднага след пенсионирането. Така дори да загуби пенсията, след месец ще има пак. Има смисъл да се обучим финансово да не разчитаме много на големи суми в брой, а да инвестираме в активи, които да ни носят редовни приходи на старини. Влог в банка се видя, че не е начина след фалита на КТБ...

им имената и дайте снимки на тези *роди, поне Българите да ги видят, защото знем как е "извинявай" ще бъдат на свобода до няколко часа. Поне като държавата не ни пази сами да пробваме!

Покажете им лицата, да ги знаем и да се пазим, ако ги срещнем.

мургавите сички си приличат - така че пайсе от сичките

Закрийте стационарните телефони на възрастните си роднини, защото тези звънят основно на такива. Отдавна стационарни телефони имат само фирмите и възрастните хора, но като се обадиш във фирма обикновено веднага чуваш името на фирмата придружено с Добър ден. Това до голяма степен е причина жертви да са тези хора. Можете същи да им внесете парите в банки и/или да ги съхранявате вие. Жал ми е за хората, но явно старостта върви и с наивност без граници.

Не е точно така. Звънят и на мобилни телефони вече. И са супер нагли!!!

Добре де, а сега какво да ги правят, в затвора - пак ние ще им плащаме издръжката, да ги пуснат под гаранция с глоба - те ще правят същото, да очакваме да сменят амплоата си - да, ама на куково лято, та и какво правим сега с тях???

Всеки, който е по-известен с прякор, отколкото с името си да бъде задържан! То почти всички престъпници имат няк'ъв такъв прякор... Парите, които са откраднали са почти невъзвръщаеми... Малко е смъртно наказание за такива, каторга трябва, в каменни кариери или уранови рудници!!!

Хващат измамниците, прибират парите и пак ги пущат. Един път за полицията, един път за мангалите. Чиста печалба!!!

Режете им 2 см от върха на езика.

тези, заловените, трябва да бъдат вързани на площада в град Левски и оставени там без хляб и вода три дни и три нощи. Жалко, че няма смъртно наказание. Второ, когато ви се обадят, че синът ви или дъщерята ви са в беда, веднага ги попитайте за трите имена на детето си, дата на раждане и как се казват баба му и дядо му. Няма как да знаят това. Проклетници мръсни, оставени да вилнеят толкова години! И никога не казвайте:"Иванчо(името на детето ви), ти ли си?". Три пъти са ми се обаждали и трите пъти започват с въпроса:"Как си?". Без да казват името ми, просто налучкват. Бял ден да не видят!

Няма какво да учите пенсионерите какво да правят ами тези двамата за по 15 години в кауша и после да видим ще има ли измами..

Лепнете на тази боклуци по една доживотна и пенсионерите до края на живота си ще са ви благодарни.

Тези престъпления се неглежират умишлено с цел тази неработеща, неграмотна паплач да яде на наш гръб.

Гара Левски - пази багажи. Тия са яки мангали, утре ще ги пуснат.

При телефонните измами има хиляди следи и доказателства, а извършителите не са много умни. В нормална държава този "бизнес" би бил прекратен за по-малко от седмица. Не и в Боколенд - държавата на мафията.

Я, който им знае и имената да ги напише тук. някои от Левски все ще ги познава. Не че мога да им направя нещо, за съжаление, но поне да се знаят. Да е някоя клевета или гнусен слух за някой невинен човек, ще я развеят из цяла България, но за тези ще се внимава прах да не им падне

Най добре е да им пръснат тиквите прав си ама не смеят. Значи могат да ги хващат досега защо спяха

Защо на тези са им публикувани само инициалите?Да не им пострада имиджа ли?

Пазят им доброто име и авторитета:)

Съвервам МВР да разследва корените на този тип престъпност в онези институции, които боравят с данни (напр. банки, мобилни оператори). Имам основание да се съмнявам, че точно от там изтичат ЕГН та, адреси и т.н., които са ориентир на измамниците за възрастовата група, която им е на прицел!!!

След като тези вече са излежавали присъди и отново са престъпници, явно нашето законодателство и затвори са абсолютно неефективни по отношение превъзпитание.При такива за отучване от калпави навици може да действа само тоягата и то икономическа.Да ги тикнат в затвора и да не излязат от там, докато не платят всички разноски по делото и залавянето си, а и поне в троен размер да възстановят щетите на измамените.Каквото искат, това да работят в килиите, ако нямат имущество за продаване.При подобно наказание, дали ще им стиска да повторят престъпната дейност?

Браво! За 10 години измами и милиони откраднати, хванати 2 броя уроди. При положение, че са хиляди в "занаята" и е лесно да бъдат открити, хванати и осъдени. Да не говорим, че ако има воля и законодателството може да се промени с цел Келеша, Люляка и Ко. да остават по-дълго в панделата.

защо ги задържате, пръснете им тиквите при опит за съпротива!

Ааа недей така,сиган многу,не мож ги изби сичките немаме толкоз патрон...