Спипаха телефонни измамници, докато прибират парите

Трима мъже са задържани в столицата при спецоперация на сектор „Измами“ от ГД „Национална полиция“, СДВР и МВР-Пловдив след телефонна измама.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха телефонни измамници, докато прибират парите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странен народ сме - министър председателя казва, че в Банско ще се построи само още един лифт, никой не му вярва. Идват от негово име да ви искат суджук или пари - вярвате им.

"като са се представяли от името на заместник-министър" Продължение: Заместник-министърът се обади и нареди да ги пуснат, защото парите били за касичката на ГЕРБ за купуване на изборите.

Ако са искали суджук, значи действат от името на Боко Суджука.

еее браво, отчетохте се ..... щом сте ги спипали вече можете да ги пускате ....

А снимки нещо, имена?!?!

Министрите си пазят територията, с любезното съдействие на частното си бюро за охрана МВР.

тая държава, която се крепи на глинени крака от дарения!Може ли някой да ми каже германски ТВ канал, по който пускат зов за дарения!?!?

Пускаме ги, но да знаят че не са герои!

Задържаните са на 35, 48 и 54 години от София, като най-младият е криминално проявен с регистрации за кражби, измами, изнудване, хулиганство и осъждан, съобщиха от пресцентъра на МВР. И какво сега,пак ли само ще ги регистрирате?!?!? В България престъпниците се ловят заради статистиката ли или за да ги вкарвате в затвора?!?!!?

До колко регистрации е позволено такива да се разхождат необезпокоявани от никого?

в таз държава си има закони, и ако не се спазват потърпевшите имат навика да се жалят в Страсбург, където не съм чул досега държавата да е спечелила и едно дело. Та по тези закони полицията няма право да вкара никого в затвора.. само в ареста на районното и да уведоми съответният прокурор, който завежда дело по НПК и ако е достатъчно кадърен съдът уважава и приема тезата на обвинението и постановява присъда... и чак тогава се влиза в затвора. Противно на логиката и вицовете за милиционери те имат най-голяма успеваемост. Въпреки, че прокурорите и съдиите.. но най-вече прокурорите не просто имат висше образование, а и би трябвало да ходят на периодично обучение.

Да ги разстрелят до стената на сградата и да ги оставят до стената за назидание и така десетина пъти с други тарикати и ще престанат с измамите народа е страхлив.

Ако са цигани, а в това няма съмнение, щом им хяма имената, БХК ще се застъпи за тях. Може би са събирали дарения за БХК.

Как да проследим прокурора и съдията? Защото те са в края на веригата на това порочно явление. И досега подобни изроди са не само на свобода, не само имат дворци и лимузини, придобити чрез грозни престъпления срещу стари хора, ами се подиграват откровено на закона и на всички нас!

Да им отрежат езиците за да не могат да лъжат и да им отрежат ръцете за да не могат да прибират парите на измамените

Тия не са от нашите, хаха

Много анонимна статия. Няма имена, даже няма инициали.

досега даренията винаги са били неясно регламентирани от законите ни. Допълнително у нас си остава циганската компонента в културата ни, която ни позволява да си мислим, че винаги можеш да си присвоиш лесни, незаслужени пари, с които да си осигуриш охолство, а другите да му мислят! И понеже това е наистина културен проблем, затова е толкова тънко вплетен и в законовия регламент /или неговата липса/. Съжалявам, но за мен това е грозната истина, която реално ме кара да се питам поради що някой ще тръгне да дарява и така да поощрява тарикати, решили, че това е тяхната икономическа ниша?!

Интересното в случката според мен е: "Дарение за зам.министър...!?". за да се вържат - много е вероятно да има такава практика ...

Имаше един, дето събираше суджуци за един министър-председател, и на него му се бяха "вързали"

Кога ще имаме информация колко пари са върнати на потърпевшите и как ще връщат измамниците всичко ?

И сега какво? Ще ги одерат ли живи? Ще ги линчуват ли публично? Или ще им клъцнат ташките за назидание? Поне един здрав бой ще отнесат ли? Защото всичко друго, срещу изроди като тези, не върши работа. Да не говорим за превенция срещу последователите им.

Браво на МВР. Да видим сега прокуратурата и съда.

Докато има зомбирани тъпанари да им се връзват, ще има и такива да се облагодетелстват. Неслучайно хората си държат парите в няколко банки.

В Биткойни си държат парите хората - нямат вяра на банки. ;-)

Две групи хора се очертаха в последните няколко месеца : - такива, които са се прецакали, че не са си купили биткойни - такива, които са се прецакали, че не са си продали биткойните :)

успех

... днеска фърлих 7 биткоина през балкона... олетяха та се не видеха...

Да се скопят и да е изселят в Африка.

Много си ларж, в Африка на топло ... Виж Сибир е друга "бира" ;)